-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
ΚΤΕΟ??? Αυτό το έχει θεσπίσει το κράτος για να μας τα παίρνει!
Το κράτος έχει θεσπίσει αλλα απείρως άδικα και κουφά μέτρα κ τώρα το ΚΤΕΟ μας πείραξε όπου στις περιπτώσεις που δουλευε και αυτό σωστά, εντείνει την ασφάλεια μας στους δρόμους.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:εγώ το έγραψε για πλάκα, για να σατυρίσω τη νοοτροπία κάποιων οδηγών. Φαίνεται πως δεν το πέτυχα
-
Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα.
Πάντως υπήρξε περίπτωση παλιότερα που το καυχιόντουσαν, γι' αυτό και το μπέρδεμα.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Συγγνώμη, δεν το κατάλαβα.Πάντως υπήρξε περίπτωση παλιότερα που το καυχιόντουσαν, γι' αυτό και το μπέρδεμα.
-
Σήμερα στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας μετά τα διόδια πρός Αθήνα μπαίνοντας στην αριστερή λωρίδα γιατί απο την λωδίδα των διοδίων που πλήρωσα ήταν πιο εφικτό να πιάσω αυτή την λωρίδα, ξαφνικά ανακαλύπτω μαύρο Γκολφ μάλλον GT όπως συμπέρανα απο την εφμάνιση να είναι ζήτημα 10-20 εκατοστών πίσω μου. Είχα ένα Άστρα μπροστά μου το οποίο άρχισα να πλησιάζω. Το Άστρα καταφέρνει να πιάσει την μεσαία και μένω εγώ με το Γκόλφ πίσω να μου έχει κάποια απόσταση. Όταν βλέπω ότι μπορώ να πιάσω και εγώ μεσαία λωρίδα για να περάσει, τον βλέπω να επιταγχύνει τόσο γρήγορα και ίσα-ίσα προλαβαίνω να αλλάξω λωρίδα ανάμεσα σε δυό αυτοκίνητα. Εκεί που κάνω τον σταυρό μου και λέω 'τι κάνει;' να σου του Γκόλφ να ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να βρίζει. Και επιπλέον να με προκαλεί να σταματήσουμε 'για να μου τα πεί λιγάκι'. Φυσικά, αλλά δυστηχώς και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και εκνευρίστικα αλλά ούτε που διανοήθηκα να σταματήσω. Αυτός μετά να ανάβει τα αλάρμ, να μπαίνει μπροστά μου να βρίζει θεούς και δαίμονες. Εν τέλει αφού κατάλαβε ότι δεν θα του κάνω το χατήρι την έκανε αφού συνέχισε να κάνει τα δικά του για λίγο ακόμα.
Έφτασα στο σημείο να λέω μήπως πραγματικά έφταιγα εν τέλει και το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά αναρωτιέμαι με τόσα αυτοκίνητα στην μεσαία λωρίδα με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου και να έχω μια ταχύτητα 125-130χλμ/ώρα στην βροχή που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν πήγαινα και αργά, αν μετά το άστρα και ένα αυτοκίνητο ακόμα έπιανα μεσαία λωρίδα θα ήταν τόσο δύσκολο να περιμένει λίγο ακόμα;
Το παλικάρι απο όσο έκοψα ένας 28-30αρης με την φίλη του; στην θέση του συνοδηγού.
-
Ο χρήστης jimdenin έγραψε:
[...]Το παλικάρι απο όσο έκοψα ένας 28-30αρης με την φίλη του; στην θέση του συνοδηγού.
Μη σου φαίνεται περίεργη η συμπεριφορά αυτή. Στο bold μπορείς να δεις την αιτία. Είναι κλασική περίπτωση http://tinyurl.com/dfv8e
-
Σήμερα στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας μετά τα διόδια πρός Αθήνα μπαίνοντας στην αριστερή λωρίδα γιατί απο την λωδίδα των διοδίων που πλήρωσα ήταν πιο εφικτό να πιάσω αυτή την λωρίδα, ξαφνικά ανακαλύπτω μαύρο Γκολφ μάλλον GT όπως συμπέρανα απο την εφμάνιση να είναι ζήτημα 10-20 εκατοστών πίσω μου. Είχα ένα Άστρα μπροστά μου το οποίο άρχισα να πλησιάζω. Το Άστρα καταφέρνει να πιάσει την μεσαία και μένω εγώ με το Γκόλφ πίσω να μου έχει κάποια απόσταση. Όταν βλέπω ότι μπορώ να πιάσω και εγώ μεσαία λωρίδα για να περάσει, τον βλέπω να επιταγχύνει τόσο γρήγορα και ίσα-ίσα προλαβαίνω να αλλάξω λωρίδα ανάμεσα σε δυό αυτοκίνητα. Εκεί που κάνω τον σταυρό μου και λέω 'τι κάνει;' να σου του Γκόλφ να ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να βρίζει. Και επιπλέον να με προκαλεί να σταματήσουμε 'για να μου τα πεί λιγάκι'. Φυσικά, αλλά δυστηχώς και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και εκνευρίστικα αλλά ούτε που διανοήθηκα να σταματήσω. Αυτός μετά να ανάβει τα αλάρμ, να μπαίνει μπροστά μου να βρίζει θεούς και δαίμονες. Εν τέλει αφού κατάλαβε ότι δεν θα του κάνω το χατήρι την έκανε αφού συνέχισε να κάνει τα δικά του για λίγο ακόμα.Έφτασα στο σημείο να λέω μήπως πραγματικά έφταιγα εν τέλει και το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά αναρωτιέμαι με τόσα αυτοκίνητα στην μεσαία λωρίδα με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου και να έχω μια ταχύτητα 125-130χλμ/ώρα στην βροχή που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν πήγαινα και αργά, αν μετά το άστρα και ένα αυτοκίνητο ακόμα έπιανα μεσαία λωρίδα θα ήταν τόσο δύσκολο να περιμένει λίγο ακόμα;
Το παλικάρι απο όσο έκοψα ένας 28-30αρης με την φίλη του; στην θέση του συνοδηγού.
Προκαταβολικά σου λέω ότι δεν υπερασπίζομαι την συμπεριφορά του σε καμία περίπτωση αλλά φαντάζομαι (από την περιγραφή σου κ μόνο) πως κ εσύ θα την είχες ''νοικιάσει'' για λίγο παραπάνω από όσο θα πρεπε την Αριστερή
ΚΤΕΟ??? Αυτό το έχει θεσπίσει το κράτος για να μας τα παίρνει!
Το κράτος έχει θεσπίσει αλλα απείρως άδικα και κουφά μέτρα κ τώρα το ΚΤΕΟ μας πείραξε όπου στις περιπτώσεις που δουλευε και αυτό σωστά, εντείνει την ασφάλεια μας στους δρόμους.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων:εγώ το έγραψε για πλάκα, για να σατυρίσω τη νοοτροπία κάποιων οδηγών. Φαίνεται πως δεν το πέτυχα
Εξού και η ανακάλυψη των emocions
-
Σήμερα στην Ε.Ο Αθηνών-Λαμίας μετά τα διόδια πρός Αθήνα μπαίνοντας στην αριστερή λωρίδα γιατί απο την λωδίδα των διοδίων που πλήρωσα ήταν πιο εφικτό να πιάσω αυτή την λωρίδα, ξαφνικά ανακαλύπτω μαύρο Γκολφ μάλλον GT όπως συμπέρανα απο την εφμάνιση να είναι ζήτημα 10-20 εκατοστών πίσω μου. Είχα ένα Άστρα μπροστά μου το οποίο άρχισα να πλησιάζω. Το Άστρα καταφέρνει να πιάσει την μεσαία και μένω εγώ με το Γκόλφ πίσω να μου έχει κάποια απόσταση. Όταν βλέπω ότι μπορώ να πιάσω και εγώ μεσαία λωρίδα για να περάσει, τον βλέπω να επιταγχύνει τόσο γρήγορα και ίσα-ίσα προλαβαίνω να αλλάξω λωρίδα ανάμεσα σε δυό αυτοκίνητα. Εκεί που κάνω τον σταυρό μου και λέω 'τι κάνει;' να σου του Γκόλφ να ανοίγει το παράθυρο και αρχίζει να βρίζει. Και επιπλέον να με προκαλεί να σταματήσουμε 'για να μου τα πεί λιγάκι'. Φυσικά, αλλά δυστηχώς και εγώ έχασα την ψυχραιμία μου και εκνευρίστικα αλλά ούτε που διανοήθηκα να σταματήσω. Αυτός μετά να ανάβει τα αλάρμ, να μπαίνει μπροστά μου να βρίζει θεούς και δαίμονες. Εν τέλει αφού κατάλαβε ότι δεν θα του κάνω το χατήρι την έκανε αφού συνέχισε να κάνει τα δικά του για λίγο ακόμα.Έφτασα στο σημείο να λέω μήπως πραγματικά έφταιγα εν τέλει και το σκέφτομαι ακόμα. Αλλά αναρωτιέμαι με τόσα αυτοκίνητα στην μεσαία λωρίδα με άλλο αυτοκίνητο μπροστά μου και να έχω μια ταχύτητα 125-130χλμ/ώρα στην βροχή που αν μη τι άλλο δείχνει ότι δεν πήγαινα και αργά, αν μετά το άστρα και ένα αυτοκίνητο ακόμα έπιανα μεσαία λωρίδα θα ήταν τόσο δύσκολο να περιμένει λίγο ακόμα;
Ο άνθρωπος των σπηλαίων έδειξε στο κρέας που κουβαλούσε σπίτι ποιος είναι ο γαμάω-πηδάω στην γειτονιά.
-
Γύριζα με το ποδήλατο σπίτι και δυο γωνίες πριν το σπίτι συνανταω ταρίφα να κατεβάινει απο το Octavia και να την βγάζει να ουρησει στα παρτερια μιας γωνιακης μονοκατοικίας.
-δεν ντρεπεσαι μορυ χαμουρα?
-τι να κάνω?
-να πείτε στο σύνδεσμο αυτοκινηστων να σας βάλει χημικές σε διάφορα σημεία!
-ασε μας ρε φίλε!Και όπως συνέχιζε, σταματαω στην πόρτα οδηγού και του φτυνω το κάθισμα απο το ανοικτό παράθυρο!
-τώρα είμαστε πατσι. -
EPIC WIN!!
-
πού έχει χημικές;
-
βασικά έπρεπε να χε...ς στο οκταβια για να μάθει
-
Είναι προφανές πως ο συμπολίτης μας ήθελε να μετρήσει ένα 0-160 φεύγοντας από τα διόδια με αποτέλεσμα εσυ να βρεθείς μπροστά του και να του χαλάσεις την μέτρηση.
Ντροπή σου!
-
inimic, Wagner669, tractioner.
Παιδιά:
Δεν ξέρω αν έπρεπε να πιάσω μεσαία λωρίδα πιο πρίν αλλά και πάλι πέρα του ότι θα το έκανα η όλη ιστορία να περάσω 1-2 αυτοκίνητα και να αλλάξω στην μεσαία ήταν θέμα 10-20 δευτερολέπτων.Αλλά απο την άλλη αυτή την νοοτροπία να κάθεται να βρίζει και να απειλεί, να μπαίνει μπροστά μου, να ανάβει αλάρμ για να ανεγκάσει να σταματήσω δεν την καταλαβαίνω. Μονο σιγά δεν πήγαινα και μάλιστα σε βροχή-125-130 χ.α.ω.Το ξανλέω μιλάμε για διαφορά 10-20 δευτερολέπτων.
Πραγματικά το σκέφτομαι μήπως φταίω με το που τον είδα απο πίσω στην κυριολεξία να 'γλύφει' τον προφυλακτήρα μου να ήταν καλύτερα να έμπαινα στην μεσαία κατευθείαν αν και εκεί την στιγμή εκεινή υπήρχαν 2-3 αυτοκίνητα και θα ήταν κάπως επικύνδυνο.
Δεν λέω μετά απο αυτή την ιστορία με το που αντιλαμβάνομαι τέτοια περίπτωση θα την κάνω όσο-όσο. Όρεξη για βρισίδια δεν έχω.
-
To μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως συγκλίνοντας από τα διόδια κάπως τον έκλεισες (ή νόμιζε ότι τον έκλεισες), δεν αποκλείεται αυτό σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, ιδίως αν εκείνος είχε ξεκινήσει από δεξιότερη λωρίδα από σένα προσπαθώντας απεγνωσμένα να σε προλάβει και να μπει μπροστά σου.
Κατά τα λοιπά, τον γράφεις κανονικά, συνεχίζεις το προσπέρασμά σου, βγάζεις και ένα δεξιά φλας να καταλάβει ότι θα κάνεις δεξιά μόλις ελευθερωθεί η μεσαία και άστον να πάει στο καλό...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
To μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως συγκλίνοντας από τα διόδια κάπως τον έκλεισες (ή νόμιζε ότι τον έκλεισες), δεν αποκλείεται αυτό σε συνθήκες μειωμένης ορατότητας, ιδίως αν εκείνος είχε ξεκινήσει από δεξιότερη λωρίδα από σένα προσπαθώντας απεγνωσμένα να σε προλάβει και να μπει μπροστά σου.Κατά τα λοιπά, τον γράφεις κανονικά, συνεχίζεις το προσπέρασμά σου, βγάζεις και ένα δεξιά φλας να καταλάβει ότι θα κάνεις δεξιά μόλις ελευθερωθεί η μεσαία και άστον να πάει στο καλό...
H an exei kana gdarsimo ston profylaktira kai fysika oreksh toy tsaroyxwneis ligo ta frena kai soy ftiaxnei meta ton pisw profylaktira.... An den exeis oreksh gia ntrabala apla akoympas me to aristero soy podi to freno isa poy na anapsei to stop kai apla xezetai kai ksekolaei apo panw soy.....
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Γύριζα με το ποδήλατο σπίτι και δυο γωνίες πριν το σπίτι συνανταω ταρίφα να κατεβάινει απο το Octavia και να την βγάζει να ουρησει στα παρτερια μιας γωνιακης μονοκατοικίας.
-δεν ντρεπεσαι μορυ χαμουρα?
-τι να κάνω?
-να πείτε στο σύνδεσμο αυτοκινηστων να σας βάλει χημικές σε διάφορα σημεία!
-ασε μας ρε φίλε!Και όπως συνέχιζε, σταματαω στην πόρτα οδηγού και του φτυνω το κάθισμα απο το ανοικτό παράθυρο!
-τώρα είμαστε πατσι.Μεγαλύτερο ζώο ποιος είναι;;
-
Μάτι εναντίον ματιού
-
Μόνο εγώ δε βρίσκω τραγικό, αυτό που έκανε ο ταρίφας;;
Έχω φίλο που δούλευε ταξί, και έλεγε πως το μεγαλύτερο θέμα ήταν το κατούρημα. Πως έβγαλε πρόβλημα στον προστάτη και μετά τα παράτησε.
Δεν τα έβαλε φωτιά. Κατούρησε ο άνθρωπος. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μόνο εγώ δε βρίσκω τραγικό, αυτό που έκανε ο ταρίφας;;
Έχω φίλο που δούλευε ταξί, και έλεγε πως το μεγαλύτερο θέμα ήταν το κατούρημα. Πως έβγαλε πρόβλημα στον προστάτη και μετά τα παράτησε.
Δεν τα έβαλε φωτιά. Κατούρησε ο άνθρωπος.+1
Δουλεύω όλη μέρα μέσα στους δρόμους και ξέρω τι συμαίνει.
Ευτηχώς οι αποστάσεις είναι μικρές και όλο και κάπως τι βολευω αν μου τύχει, είται σε κάνα μαγαζι φίλου είτε σε βενζινάδικο κπλ.
Καλό είναι να σκεφτόμαστε πριν κράξουμε διότι μην τα θέλουμε όλα αγγελικά σε έναν κοσμο πλασμένο από γερές δόσεις παράνοιας! -
Καλό είναι να κοιτάμε στο επάγγελμα μας και κάποιες προτεραιότητες πχ σε θέματα υγειηνής.
Αν εσένα δεν σε ενοχλέι ο ταρίφας να πιανει τα τετοια του και μετά να σου δίνει ρέστα πρόβλημα σου.
Αν δεν σε ενοχλει να σου κατουράνε στο κήπο σου, παλι προβλημα σου
Δεν θα λύσω εγώ τα εργασιακά προβλήματα των επαγγλματιών οδηγών, αλλα δεν θα τον αφήσω κιολας να μολύνει την περιοχή μου.Φυσικα και δεν μετανιώνω και ας με θεωρούν κάποιοι ζώο
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]