-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Παρτε σκουτερ να σας μειωθούν τα νεύρα!Βέβαια μετα μην βρεθείτε με αυτοκίνητο σε κίνηση για θα σας ενοχλούν πραγματικά ολα κ ολοι
Με το σκούτερ βέβαια, θα βαρεθείς (εκτός όλων των άλλων) να τρως στάχτες και αποτσίγαρα στη μάπα διότι ο μέσος Έλληνας καπνιστής οδηγός είτε δεν θέλει να λερώσει το τασάκι του ή είναι τίγκα και δεν χωράει άλλα τσιγάρα ή απλά έχει καινούριο αυτοκίνητο και δεν αγόρασε το έξτρα σταχτοδοχείο
-
@ kacey
Εφόσον θέλουμε όλοι μας ξύλο, σημαίνει πως θέλεις κι εσύ. Θα εξουσιοδοτήσεις κάποιον άλλον, ή τον kacey έχει δικαίωμα να τον πλακώσει μόνο ο kacey; Ό,τι και να γίνει, βιντεοσκόπησέ το, plz -
Ο χρήστης soch έγραψε:
Παρτε σκουτερ να σας μειωθούν τα νεύρα!
Βέβαια μετα μην βρεθείτε με αυτοκίνητο σε κίνηση για θα σας ενοχλούν πραγματικά ολα κ ολοι
Με το σκούτερ βέβαια, θα βαρεθείς (εκτός όλων των άλλων) να τρως στάχτες και αποτσίγαρα στη μάπα διότι ο μέσος Έλληνας καπνιστής οδηγός είτε δεν θέλει να λερώσει το τασάκι του ή είναι τίγκα και δεν χωράει άλλα τσιγάρα ή απλά έχει καινούριο αυτοκίνητο και δεν αγόρασε το έξτρα σταχτοδοχείο
καλα κ εγω ετσι νομιζα αλλα αν δεν εχεις δίχρονο 50ακι κ περνάς λιγο με φόρα τσακ τσακ μαζεύουν ολα τα χέρια μέσα (κ δεν μιλαμε για εξατμίσεις κλπ αλλα για ενα μαμα 125 σκουτερ)!
-
Ο χρήστης Greek έγραψε:
Εντάξ , δεν ειναι εγχώριο αλλά πόσο ζώο πρέπει να είσαι για να φτάσουν τα δισκόφρενα σε αυτήν την κατάσταση?Στη μεσαία φωτογραφία φαίνεται το τακάκι που είναι καινούριο. Επίσης κρίνοντας απο τη σκουριά και στη δαγκάνα (που συνήθως δέν πιάνει σκουριά), υποθέτω οτι το αμάξι ήταν για καιρό βυθισμένο σε νερό ή έστω οι τροχοί του ήταν.
Το υλικό των δίσκων σκουριάζει παρα πολύ γρήγορα πχ αρχίζει και κάνει κηλίδες σκουριάς σε ακινητοποιημένα 3-4 ημερών.
-
αυτο το πραγμα πώς ηρθε μεχρι το συνεργειο?
-
Ο χρήστης GeorgT έγραψε:
Παρτε σκουτερ να σας μειωθούν τα νεύρα!
Βέβαια μετα μην βρεθείτε με αυτοκίνητο σε κίνηση για θα σας ενοχλούν πραγματικά ολα κ ολοι
καλα κ εγω ετσι νομιζα αλλα αν δεν εχεις δίχρονο 50ακι κ περνάς λιγο με φόρα τσακ τσακ μαζεύουν ολα τα χέρια μέσα (κ δεν μιλαμε για εξατμίσεις κλπ αλλα για ενα μαμα 125 σκουτερ)!
εγω ριχνω τις σταχτες απο την αριστερη μου μερια που δεν περνουν τα μηχανακια
(γιατι παω παντα αριστερα) -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Το υλικό των δίσκων σκουριάζει παρα πολύ γρήγορα πχ αρχίζει και κάνει κηλίδες σκουριάς σε ακινητοποιημένα 3-4 ημερών.
Δεν ειναι το υλικο των δισκων που κανει σκουρια μεσα σε 3 μερες, ειναι η σκονη απο τα τακακια που εχει μεινει πανω στους δισκους απο το τελευταιο φρεναρισμα πριν παρκαρεις. Αυτη η σκονη οξειδωνεται πολυ ευκολα. Αν ο ιδιος ο δισκος επιανε ετσι ευκολα σκουρια τοτε σε σημεια που δεν παταει το τακακι (πχ τερμα ακρη του δισκου, εκει που κανει χείλος ο δισκος οταν λεπταινει) θα διαλυοταν μεσα σε κανα μηνα.
@ kacey
Εφόσον θέλουμε όλοι μας ξύλο, σημαίνει πως θέλεις κι εσύ. Θα εξουσιοδοτήσεις κάποιον άλλον, ή τον kacey έχει δικαίωμα να τον πλακώσει μόνο ο kacey; Ό,τι και να γίνει, βιντεοσκόπησέ το, plzΟποιος θελει ας ερθει, αρκει να του εχω κανει κατι παρανομο κ να εχω ζητησει κ τα ρεστα απο πανω.
-
Ζώο με κόκκινη Giulietta με αριθμό ΙΜΡ-χχχχ σήμερα το πρωϊ στην Αθηνών - Λαμίας να κάνει χαροντικές σφήνες δεξιά-μεσαία και ολίγον αριστερή. Ειδικά όταν χώθηκε μπροστά από φορτηγό σε απόσταση μισού μέτρου...
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στη μεσαία φωτογραφία φαίνεται το τακάκι που είναι καινούριο. Επίσης κρίνοντας απο τη σκουριά και στη δαγκάνα (που συνήθως δέν πιάνει σκουριά), υποθέτω οτι το αμάξι ήταν για καιρό βυθισμένο σε νερό ή έστω οι τροχοί του ήταν.
To τακάκι δεν ειναι καινουργιο απλά στην 15ή ίσως αλλαγή τακάκια και με τον ίδιο δίσκο τσιγαρόχαρτο πόσο να φαγωθεί? Ειδικά από κάποιο σημείο και μετά που δεν υπήρχε καθόλου δίσκος....
-
Ένα ζώο σήμερα πάρκαρε μια λευκή BMW 325i μες τη μέση με αποτέλεσμα να περιμένει το λεωφορείο και τα αυτοκίνητα μαζί και εγώ ένα τέταρτο στην ουρά μέχρι να έρθει ο βλάκας νεαρός να τη πάρει λέγοντας και .
-
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=288967&cid=12
Πα-ΤΕΡΑΣ σε τρικαβαλο με τις 2 ανηλικες κορες του..Αυτος με κρανος,οι κορες χωρις!!!!Α ρε ξυλο που θελουν..Αν γινοταν κανενα ατυχημα θα τις πληρωναν χρυσες!!!Αληθεια,τι προστιμο επιβαλεται σε τρικαβαλο δικυκλο?Ο βενζινας που μαλλον ο υπαλληλος του,αλλοδαπος ή ημεδαπος δεν εει σημασιατον εκλεψε...ας επιλεγει σωστα ατομα για υπαλληλους και να μην κολωνει να κανει καταγγελεια στην αστυνομια...
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ένα ζώο σήμερα πάρκαρε μια λευκή BMW 325i μες τη μέση με αποτέλεσμα να περιμένει το λεωφορείο και τα αυτοκίνητα μαζί και εγώ ένα τέταρτο στην ουρά μέχρι να έρθει ο βλάκας νεαρός να τη πάρει λέγοντας και .Να λες πάλι καλά που ζήτησε συγνώμη, θα μπορούσε να σας βρίσει, η να πει 'πως κάνετε έτσι ένα τεταρτακι έκανα σιγά...'
-
Ο χρήστης VANGSKG έγραψε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=288967&cid=12
Πα-ΤΕΡΑΣ σε τρικαβαλο με τις 2 ανηλικες κορες του..Αυτος με κρανος,οι κορες χωρις!!!!Α ρε ξυλο που θελουν..Αν γινοταν κανενα ατυχημα θα τις πληρωναν χρυσες!!!Αληθεια,τι προστιμο επιβαλεται σε τρικαβαλο δικυκλο?Zώο και ο οδηγός που 'τράβηξε' βίντεο με το κινητό καθώς οδηγούσε. Φαίνεται ξεκάθαρα πως είναι ο οδηγός του αυτοκινήτου και όχι ο συνοδηγός. Αν ο οδηγός, που έστειλε το βιντεάκι στο zougla.gr χτυπούσε τον ''δολοφόνο' πατέρα με τις 2 ανήλικες κόρες, τι θα έλεγε στη τροχαία; Η σε όλο της το μεγαλείο.
-
Dude... κάνει μπάμ πως είναι σταματημένος σε φανάρι...
-
Κοίτα το βίντεο Θάνο, εν κινήσει τον τραβάει
-
Δεν ειχα δει οτι εχει και βιντεο...
σορρυ παω να δω.Εδιτ.
Δικιο, σορρυ, μαλακια μου... -
Φυσικά ζώα και όλοι αυτοί (το φαινόμενο πια έχει παρει διαστάσεις επιδημίας), που φορτώνουν τα παιδάκια τους αγκαλίτσα στο πίσω, ή ακόμα χειρότερα και στο μπροστινό κάθισμα του αυτοκινήτου! Εντάξει, εσύ είσαι κάφρος, το παιδάκι τι φταίει ρε γμτ; Ακόμα δε πιο ζώα οι (όποιοι) τροχαίοι, που αντί να τους σταματήσουνε και να τους κόψουν τον κ@λο, ασχολούνται με τους πιτσιρικάδες (και μόνο τους πιτσιρικάδες, γιατί τους άνω των 40 συνήθως δεν τους σταματάνε) για τα κράνη!
-
Πως βγαινουμε με το παπι μας, απο την πιλοτη της πολυκατοικιας σε στενο στη Νεα Σμυρνη;;;;
Πρωτη και βγαινουμε πισω απο τα παρκαρισμενα, στον ποντο απο τον μαλακα που μας ειδε τυχαια και φρεναρε.
Οταν τον πετυχα στο περιπτερο που σταματησαμε για τσιγαρα και του πα να συμπληρωσει κανα λοττο δεν καταλαβαινε τι λεω... -
Σήμερα πήγα να κάψω τα καινούρια μου λάστιχα επειδή θηλυκό ζώο αποφάσισε να μπει στη λωρίδα μου ενώ ήμουν 10 μέτρα πίσω της και πήγαινα με ~60.
-
Αυτό θα πει αφήνω το αυτοκίνητο όπου γουστάρω...
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]