-
Ο *σιβίκ *είναι παρκαρισμένος.
Τρου στόρι -
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Είμαι ευγενικός και σε περίμενα, αλλά δε με είχες καταλάβεις. Τι να κάνω κι εγώ;;;
Ανεβάζεις λίγο τις στροφές με τον συμπλέκτη πατημένο. Εγγυημένο αποτέλεσμα και δεν τρομάζεις τον πεζό.
Γενικά, δε θέλω καθόλου να κορνάρω σε πεζούς γιατί μπορεί και να σου μείνουν στον τόπο, αν είναι τίποτε παππούδες κτλ. Ούτε καν γκαζιά, γιατί πολλές φορές την εκλαμβάνουν άσχημα και προτιμώ να ακούσουν κόρνα και να πουν σιγά ρε παιδί μου, παρά να με πουν κοντράκια και άλλα τέτοια περίεργα που μπορεί να ακούσεις. Στην προκειμένη περίπτωση όμως, τι να κάνω; Περίμενα ο άνθρωπος υπομονετικά να κάνουν στην άκρη, αλλά αυτές από το κινητό δεν καταλάβαιναν τίποτε, οπότε, ένα τσίμπημα της κόρνας έκανα, καμία σχέση δηλαδή με κανονικό κορνάρισμα. Απλά είχαν απορροφηθεί και τρόμαξαν.
Ο/Η συνοδηγός πάντως, δεν μπορούσε να κρατηθεί από τα γέλια με το θέαμα της πτήσης ατόμων και κινητών...
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Μόλις γύρισα από έξω και απλά αναφέρω 2-3 ζώα γιατί μου έσπασαν τα νεύρα:
- Η τύπισσα με το Focus που κάθε φορά που ξεκινούσε της έσβηνε και ήθελε μάλιστα να βρίσκεται και στη μεσαία λωρίδα. Μετά, όταν έπαιρνε μπροστά, έκανε από δεξιά σφήνες και στο επόμενο φανάρι δημιουγούσε μποτιλιάρισμα σε όλη την παραλιακή. Όταν την προσπέρασα επιτέλους, έφτασα από Άλιμο στον ΗΣΑΠ στον Πειραιά σε 5 min.
αυτό με την καμία δεν γίνεται
Γίνεται χωρίς τη τύπισα. Πάντα τρέχοντας όμως. Ειδικά για να φτάσεις στον ΗΣΑΠ στο ΣΕΦ. Όχι στο Πειραιά. Εκεί πρέπει να το έσκισε λίγο. Τι λίγο... Μετά τη διχάλα ειδικά προς Συγγρού-Πειραιά.. Θα έκανε και μερικές καλές σφήνες διαστημικές.
Καταρχάς, το 5 min ήταν σχήμα λόγου και όχι πραγματικός μετρημένος χρόνος. Ο πραγματικός χρόνος ήταν στα 6-7 min όταν σταμάτησα στην πλατεία Καραϊσκάκη, οπότε, λογικά, ο χρόνος μέχρι τον ΗΣΑΠ θα ήταν αντίστοιχος.
Η διαδρομή είναι η παρακάτω:
http://maps.google.com/maps?f=d&source= ... 8&t=h&z=19
Τη δίνει στα 12 min το Google και στην πραγματικότητα είναι παραπάνω, μια τυχαία καθημερινή. Χτες όμως, μου έκατσαν όλα μαζί:
-
Μετά την Καλαμακίου δεν πέτυχα κόκκινο φανάρι πουθενά εκτός από το τέλος της διαδρομής που πέρασα με πορτοκαλί. Και το να πετύχεις έστω πορτοκαλί σε αυτό το σημείο σημαίνει ότι σε θέλει η τύχη.
-
Στην Παραλιακή πήγαινα με +10-20 του ορίου, δηλαδή ~70. Όταν βγήκα μπροστά στο ΣΕΦ με 110-120 και στη συνέχεια, μέχρι που έφτασα στο φανάρι στο τέρμα της Αλιπέδου, πήγαινα αρκετά πιο πάνω από το όριο, δηλαδή με ~100 σε όριο 50-60.
-
Στο φανάρι της Αλιπέδου, έγινε κάτι απίστευτο που είχα να το δω χρόνια ημέρα. Όλοι έστριβαν για να βγουν προς Θηβών και Κόνωνος κι εγώ μόνος στην ευθεία προς κέντρο Πειραιά, πέρασα το φανάρι πράσινο με τη μία. Στη συνέχεια, όλος ο άλλος δρόμος έγινε με 60 σε όριο 50 χωρίς ούτε ένα ΙΧ μπροστά μου, εκτός από 1-2 μηχανές που δεν ενοχλούν καθόλου.
-
Σφήνες δεν έκανα, εκτός από μία αλλαγή λωρίδας (μετά την έξοδο προς Συγγρού) από αριστερά σε μεσαία που ήταν άδεια (ο τύπος με το φορτηγάκι πήγαινε σταθερά 100 στην αριστερή) και 2-3 αλλαγές λωρίδας στην Παραλιακή για να λάβω τη σωστή θέση για αριστερή έξοδο προς Πειραιά.
Δεν είναι θέμα φιδιών, λοιπόν, αλλά θέμα καθαρής τύχης. Γενικά, η κίνηση έχει μειωθεί τελευταία, εκτός από συγκεκριμένες ώρες και ημέρες, και, πηγαίνεις πιο άνετα στον προορισμό σου. Μάλιστα, έχω δει και σημαντική μείωση της κατανάλωσης εντός πόλης. Αντί για 8-8,5 που έβλεπα πέρσι, φέτος βρίσκομαι στα 7-7,5, φυσικά, χωρίς να ανεβάζω στροφές και χωρίς να τρέχω (πολλά τα €€€ Άρη), αλλά όπως και να έχει, δείχνει ότι η κίνηση έχει περιοριστεί σημαντικά το 2010-2011.
Ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης nonos έγραψε:
Ωχ-ωχ!
Μου φτιάξατε το κέφι, μπράβο παλικάρια
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Ο *σιβίκ *είναι παρκαρισμένος.
Τρου στόρι -
-
Εύγε... Αντε και στα δικά μας.
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Πραγματικά ..
Πάρτε και ακόμα ένα συνηθισμένο φαινόμενο:
-
Εγώ που μπήκα σφήνα μπροστά από λεωφορείο σε στροφή επειδή είχε δυο ρεύματα αλλά δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να ανοιχτεί για να την πάρει με αποτέλεσμα παραλίγο να πέσει πάνω μου...
-
Είδα SLK 55 AMG να κάνει το μπάνιο της σε 'μαύρο' πλυντήριο που δουλεύουν λαθρομετανάστες, με 5€
Πιστεύω ότι είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της. Πλήρωσε όσο ένα διαμέρισμα για να την αγοράσει, καίει ένα μεροκάματο για τη διαδρομή σπίτι-περίπτερο και τσιγγουνεύεται τα 5-7€ παραπάνω που κοστίζει το πλύσιμο σε ένα βενζινάδικο. *
Έλεοc και τριcέλεοc.*Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάποιος εγκάθετος θα βγει να πει 'Ε τόσα που χαλάει για το αμάξι που να μείνουν λεφτά για πλύσιμο'
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Είδα SLK 55 AMG να κάνει το μπάνιο της σε 'μαύρο' πλυντήριο που δουλεύουν λαθρομετανάστες, με 5€
Πιστεύω ότι είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της. Πλήρωσε όσο ένα διαμέρισμα για να την αγοράσει, καίει ένα μεροκάματο για τη διαδρομή σπίτι-περίπτερο και τσιγγουνεύεται τα 5-7€ παραπάνω που κοστίζει το πλύσιμο σε ένα βενζινάδικο. *
Έλεοc και τριcέλεοc.*Είμαι σχεδόν βέβαιος ότι κάποιος εγκάθετος θα βγει να πει 'Ε τόσα που χαλάει για το αμάξι που να μείνουν λεφτά για πλύσιμο'
Δεν σημαινει αυτοματα πως επειδη τα εχει πρεπει να τα σκορπαει. Μπορει και να ειναι δικο του το μαγαζι
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Ε τόσα που χαλάει για το αμάξι που να μείνουν λεφτά για πλύσιμο.
-
Μπας και ηταν το αφεντικο των μαυρουληδων?
-
Oti ki an htan einai apla aparadektos.
(sorry gia ta greeklish grafw apo solaris kai den exw twra ellinika )
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Δεν συμφωνώ με αυτή τη λογική.Δηλαδή θα πρέπει ας πούμε να δίνει 80 ευρώ για βιολογικό κάθε μέρα για να είναι κιμπάρης και όχι γύφτουλας ; Επειδή είχε,βρήκε,έκλεψε,έκανε το σκ@τό του παξιμάδι και μάζεψε, λεφτά για να αγοράσει αυτό το αυτοκίνητο πρέπει να πηγαίνει όπου είναι πιο ακριβά ; Το ενδεχόμενο ας πούμε να μην τον νοιάζει στην τελική πόσο καλά θα πλυθεί το αυτοκίνητο το αποκλείουμε ; Φυσικά φαντάζομαι το ίδιο θα έλεγες κι αν δεν έβαζε 100άρα βενζίνη ή αν δεν έκανε σέρβις στην αντιπροσωπεία.Η λογική σου μου μοιάζει λίγο με το είδα ένα π@π@ρα με ferrari και πήγαινε με 80.
-
Η λογικη μου ειναι οτι πηγαινει και το πλενει εκει που εγω και εσυ εχουμε ηθικους ενδοιασμους για το κατα ποσο ειναι σωστο να μας πλυνουν το αμαξι για ψιχουλα και με παρανομα λεφτα (χωρις αποδειξη) ταλαιπωροι λαθρομεταναστες και μαλιστα αποφευγουμε ως ανθρωποι με καποιους ηθικους φραγμους να παμε εκει, που στην τελικη για εμας τα 5 ευρω που γλιτωνουμε ειναι σαφως πιο σημαντικα για εμας απ οτι για αυτον.
Δεν ειπα να το παει σε ακριβο μερος. Ειπα να το παει στο πιο φτηνο νομιμο μερος.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της. Πλήρωσε όσο ένα διαμέρισμα για να την αγοράσει, καίει ένα μεροκάματο για τη διαδρομή σπίτι-περίπτερο και τσιγγουνεύεται τα 5-7€ παραπάνω που κοστίζει το πλύσιμο σε ένα βενζινάδικο. *Δηλαδή στο βενζινάδικο τι δουλεύουν, Ελβετοί και Σουηδοί ?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Πιστεύω ότι είναι ο απόλυτος ορισμός της λέξης ΓΥΦΤΟΥΛΑΣ ο ιδιοκτήτης της. Πλήρωσε όσο ένα διαμέρισμα για να την αγοράσει, καίει ένα μεροκάματο για τη διαδρομή σπίτι-περίπτερο και τσιγγουνεύεται τα 5-7€ παραπάνω που κοστίζει το πλύσιμο σε ένα βενζινάδικο. *Δηλαδή στο βενζινάδικο τι δουλεύουν, Ελβετοί και Σουηδοί ?
Ναι Νορβηγοι οι οποιοι, επειδη περναω καθημερινα απο εκει, μεχρι πριν ανοιξει το εν λογω ΄πλυντηριο΄ καθαριζαν τζαμια στο προηγουμενο φαναρι. Το πλυντηριο ειναι στην πραγματικοτητα εγκαταλελειμενη αποθηκη.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Oti ki an htan einai apla aparadektos.(sorry gia ta greeklish grafw apo solaris kai den exw twra ellinika )
Solaris power νταλικα ή μιντι??? Αλλιως 310 αλογα ή 245??
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Η λογικη μου ειναι οτι πηγαινει και το πλενει εκει που εγω και εσυ εχουμε ηθικους ενδοιασμους για το κατα ποσο ειναι σωστο να μας πλυνουν το αμαξι για ψιχουλα και με παρανομα λεφτα (χωρις αποδειξη) ταλαιπωροι λαθρομεταναστες και μαλιστα αποφευγουμε ως ανθρωποι με καποιους ηθικους φραγμους να παμε εκει, που στην τελικη για εμας τα 5 ευρω που γλιτωνουμε ειναι σαφως πιο σημαντικα για εμας απ οτι για αυτον.Δεν ειπα να το παει σε ακριβο μερος. Ειπα να το παει στο πιο φτηνο νομιμο μερος.
Δηλαδή για να καταλάβω εσύ πριν πας κάπου ελέγχεις τη νομιμότητα των εργαζομένων; Γιατί το μετανάστες = παράνομοι και για ένα κομμάτι ψωμί δεν ισχύει απαραίτητα. Και ακόμα και έτσι να είναι,γιατί πρέπει να το σκεφτεί έτσι ένας κάτοχος ακριβού αυτοκινήτου; Δεν μπορώ να καταλάβω την σύνδεση ανάμεσα στην όποια ευαισθησία απέναντι σ αυτούς που δουλεύουν παράνομα ή για ένα κομμάτι ψωμί και στην κατοχή ακριβού αυτοκινήτου.Κι αν είναι όντως ταλαίπωροι οι μετανάστες καλύτερα να πάει εκεί για να συνεχίσει να έχει δουλειά ο μετανάστης.Έτσι κι αλλιώς ο βενζινάς βγάζει και από αλλού εκτός από το πλύσιμο.
Ζώα,Ζώα,Ζώα............. [#4]