-
**Μιλάμε για THN ευκαιρία νομίζω, για το ικανότατο SUV που έχει και 'αργές'....
Η τιμή του βενζινοκίνητου Actyon, στα 14.850 ευρώ!!!!!
Η τιμή του ντίζελ Actyon, στα 15.830 ευρώ!!!!!
-
-
-
σου δινουν 15000€ για το παρεις?
μια χαρα ακουγεται.
-
Και αυτό ικανότατο είναι αλλά και να το χαρίζανε λίγοι θα το παίρνανε
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Ακομα και αυτο πιο ομορφο ειναι.
-
2.300 κυβικά ... Ότι πρέπει για Ελλάδα...
Και οι τιμές δεν είναι τιμοκατάλογος αλλά τερτίπια με κάποια ανταλλαγή και κάποια έκπτωση... τα οποία μπορούν να φθάσουν μέχρι 9000euro μάξιμουμ...... Μάλιστα ...
-
Στις διακοπές στη Κύπρο είχα δει ένα κάπως έτσι:
Σαν μικρή Χ6 ήταν!Μια μούρη της προκοπής να είχε και ίσως είχε καλύτερη τυχη!
Σαν προσφορά πάντως καλή είναι. Μακάρι να έκαναν μια τέτοια και οι υπόλοιπες!
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Στις διακοπές στη Κύπρο είχα δει ένα κάπως έτσι:
Σαν μικρή Χ6 ήταν!Μια μούρη της προκοπής να είχε και ίσως είχε καλύτερη τυχη!
Σαν προσφορά πάντως καλή είναι. Μακάρι να έκαναν μια τέτοια και οι υπόλοιπες!
Από ζάντα σκίζει πάντως!
αλλά δεν είναι εργοστασιακή...κρίμα. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ακομα και αυτο πιο ομορφο ειναι.
οχι ακομα και αυτο....!!!! αυτο ειναι πανεμορφο οντως
-
Είναι και η εμφάνιση σοκ ρε γμτ .
-
Αυτή την προσφορά την βρήκατε στη σελίδα της Ssangyong; Γράφω από κινητό τώρα, αυτήν την προσφορά δεν κατάφερα να την βρω.
-
Ο χρήστης ostvarivanje έγραψε:
Αυτή την προσφορά την βρήκατε στη σελίδα της Ssangyong; Γράφω από κινητό τώρα, αυτήν την προσφορά δεν κατάφερα να την βρω.Περιμένεις να έχουν ενημερώσει τη σελίδα τους; Μήπως είναι οι μοναδικοί που ασχολούνται μία φορά το χρόνο με τη σελίδα τους και άμα;
Δες εδώ
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=170586&cid=12και εδώ
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... t_id=11838 -
Η εμφάνιση είναι κάτι το υποκειμενικό. Το Actyon μου αρέσει γιατί δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Συνεπώς έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα.
Μερικοί προφανώς προτιμούν να δώσουν 16 χιλιάρικα για τον κλειστοφοβικό κουβά Jimny παρά να δώσουν 16 χιλιάρικα για το ντίζελ Actyon.... Πολύ χειρότερα κάποιοι ήδη έδωσαν 22+ χιλιάρικα για το ντίζελ ... Dacia Duster....
Εάν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι το Actyon είναι ένα από τα τρία ικανότερα SUV εργαλεία της ελληνικής αγοράς ακα και με κοντές....(Forester και GrandVitara). Επίσης θα δείτε ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλή, έχει αξιόπιστα μηχανικά μέρη και κινητήρα επίσης και δεν τρίζει τίποτα..
Τα 2.3 λίτρα έχουν τα ίδια τέλη με τα 2.0 λίτρα...
Είναι πρόβλημα μεν τα πολλά κυβικά αλλά εδώ κάποιοι έχουν γράψει ακόμα και 90 σελίδες για την τρομερή φερράρι που αρπάζει φωτιά...
-
http://ssangyongclub.gr/index.php οριστε και το κλαμπ για τους ιδιοκτητες των 4κινητων κορεατων
-
Κινητήρες Mercedes νομίζω οτι φοράνε.
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Είναι πρόβλημα μεν τα πολλά κυβικά αλλά εδώ κάποιοι έχουν γράψει ακόμα και 90 σελίδες για την τρομερή φερράρι που αρπάζει φωτιά...
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Η εμφάνιση είναι κάτι το υποκειμενικό. Το Actyon μου αρέσει γιατί δεν μοιάζει με τίποτα άλλο. Συνεπώς έχει και προσωπικότητα και χαρακτήρα.Μερικοί προφανώς προτιμούν να δώσουν 16 χιλιάρικα για τον κλειστοφοβικό κουβά Jimny παρά να δώσουν 16 χιλιάρικα για το ντίζελ Actyon.... Πολύ χειρότερα κάποιοι ήδη έδωσαν 22+ χιλιάρικα για το ντίζελ ... Dacia Duster....
Εάν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι το Actyon είναι ένα από τα τρία ικανότερα SUV εργαλεία της ελληνικής αγοράς ακα και με κοντές....(Forester και GrandVitara). Επίσης θα δείτε ότι η ποιότητα κατασκευής του είναι πολύ καλή, έχει αξιόπιστα μηχανικά μέρη και κινητήρα επίσης και δεν τρίζει τίποτα..
Τα 2.3 λίτρα έχουν τα ίδια τέλη με τα 2.0 λίτρα...
Το εχεις παραγγείλει; Πότε παραλαμβάνεις με το καλό;
-
Σαν 2λιτρο πετρελαίου πάντως η προσφορά είναι πολύ καλή. Ο ανταγωνισμός ξεκινά το λιγότερο με τα 2πλάσια!
Από φίλο κάτοχο Rexton 1ης γενιάς (κοντά στα 6 χρόνια το έχει) μου έχει πει μόνο καλά λόγια και για το αυτοκίνητο και για το aftersales της εταιρίας.
SsangYong ACTYON με νέα τιμή σοκ!