-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
πως πάνε οι ψεκασμοί παίδες?
O ψεκασμος ειναι ο μονος που δουλευει αψογα... Δεν ειναι και tsi αλλωστε...
Εσεις πως πατε με την αντιγραφη ιταλικων ανταλλακτικων πεταμενα σε σκουπιδια;
Εμαθα οι δουλειες πανε καλα και τα καλουπια αντιγραφονται καλυτερα κι απο τα αυθεντικα πλεον..
Psss, κάτι αντιγραφάρες να με το συμπάθειο, να όπως το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ [GB mode on] moteur [/off] του Bravo/Brava
με τα 103 ολοζώντανα άτια. Τι να μας πει κάνα 1.6 4AFE ή κάνα 1.6 4AGE ή κάνα 4ZZ-FE εκείνης της εποχής
έναντι του αδυσώπητου Ιταλικού ιππόδρομου.
Και πάνω απο όλα, οικονομικότατο.Σε πάω, να ξες. Έχεις κάνει μισό forum να ασχολείται μαζί σου τις τελευταίες 2 σελίδες χωρίς λόγο.
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
-
Είπε κανείς Ότι το 103αρη μοτέρ της φιατ είναι για επιδόσεις ;
Ο πασχος είπε Ότι ο συνδυασμός αυτού και του σκάριου του μπράβο απόδιδουν... -
Για κατι κολωνες και οτι εραβε ο,τι αντιστοιχο σε αυτα τα κυβικα πλην vti ειπε, αλλα ας μην το κανουμε θεμα, καλη καρδια, απο τετοιες εμμονες αλλο τπτ
Να υπενθυμισω οτι η κουβεντα ειχε ξεκινησει με υπερασπιση των επιδοσεων τη dedra
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Psss, κάτι αντιγραφάρες να με το συμπάθειο, να όπως το ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ [GB mode on] moteur [/off] του Bravo/Brava
με τα 103 ολοζώντανα άτια. Τι να μας πει κάνα 1.6 4AFE ή κάνα 1.6 4AGE ή κάνα 4ZZ-FE εκείνης της εποχής
Και πάνω απο όλα, οικονομικότατο.Σε πάω, να ξες. Έχεις κάνει μισό forum να ασχολείται μαζί σου τις τελευταίες 2 σελίδες χωρίς λόγο.
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
Στα @@ μου με το συμπαθειο... Ποτε δεν ειπα οτι το μοτερ ηταν εκπληκτικο ισα ισα το εχω σκυλοχιλιοβρισει για την αξιοπιστια του και την καταναλωση του..σε ειδα βασικα τσιμπησες καποια στιγμη με ενα γελακι που εβαλες αλλα προφανως δεν καταλαβες γρι απ ο,τι ειπα.Ολη η κουβεντα ξεκινησε απο την dedra για την οποια δεν επεμεινα αλλα απαντησα στον ισχυρισμο του Αλεξανδρου οτι τα καρινα και και τα πριμερα εραβαν οποιοδηποτε ιταλικο 1.6 (φυσικα αλλης κατηγοριας το μπραβο και η delta που μπηκαν στην κουβεντα απο μενα). Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Στο δια ταυτα τωρα,οποιοσδηποτε γνωριζει απο ιστορια αυτοκινησης γνωριζει και οτι η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια ανδρωθηκε με αντιγραφες ιταλικων κυριως ανταλλακτικων.Το αν ξεπερασε την ιταλικη σχολη και την αφησε ετη φωτος πισω σε ορισμενα θεματα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και φυσικα δεκτο.Τελος παντων,το τελειωσαμε το θεμα και ειπαμε οτι δε συμφωνουμε,τι το ξαναφερνεις στην επιφανεια; Αστο να το παρει ο πατος.Υγ:Βρε μπαγασα θα θελα να ξερα πως ξερεις οτι το μισο φορουμ ασχολειται με αυτο το θεμα.. Η απλα θελεις να μου την πεις να τελειωνουμε; Οπως βλεπεις δεξια κατω απ τη φωτο μου ειμαι αρκετα χρονια εδω μεσα για να ξερω ποτε να ασχοληθω και ποτε οχι..
παραδειγμα,αγαπημενη μου ασχολια ειναι ο κικιζας εκει να δεις ηρωισμους.. -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Είπε κανείς Ότι το 103αρη μοτέρ της φιατ είναι για επιδόσεις ;
Ο πασχος είπε Ότι ο συνδυασμός αυτού και του σκάριου του μπράβο απόδιδουν...Καλα μην τρελαθουμε δεν αποδιδει και τιποτα τρελο απο οποιοδηποτε σαξοραλλο ηταν 3 ευθειες πισω στα 400 μετρα,βασικα τωρα που το σκεφτομαι ειναι ιεροσυλια α το συγκρινουμε με σαξοραλλο σε ευθεια..Απλα οταν μπαινει στο θεμα βαρκα στυλ καρινα η πριμερα τοτε αλλαζει το θεμα...και ναι ειναι πιο γρηγορο κι ασε να λενε ο ντριφτης και τα περιοδικα λινκ..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..Και γιατί είπαμε το δικό σου σχόλιο είναι πιο αξιόπιστο από των άλλων;
Ή από τις μετρήσεις των περιοδικών; -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Και γιατί είπαμε το δικό σου σχόλιο είναι πιο αξιόπιστο από των άλλων;
Ή από τις μετρήσεις των περιοδικών;Γιατι ετσι.. Αξιοπιστο δεν γνωριζω αν ειναι να σου πω.. Ο καθενας το παιρνει οπως θελει. Και φυσικα το απορριπτει η το επικροτει.Μιλησα για ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ δοκιμες με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.Αυτες ειχαν γινει προφανως απο σταση διοτι πολυ απλα δε μιλαμε για 4κινητα.Στο ξεπεταγμα μονο to xedos φευγει μπροστα.Τωρα οι μετρησεις δειχνουν ρεπριζ κλπ στοιχεια που ειναι απαραιτητα σε καποιον που το ψαχνει να το αγορασει οχι σε καποιον που θελει να ανοιξει με τον αλλο να δει διαφορες.Τουλαχιστον αυτο ειναι ενα πεντακαθαρο λαθος των ισχυρισμων του ντριφτη για το οτι πιστευει τις μετρησεις κι οχι μενα (βασικα καλα κανει δεν του το ζητησα κιολας.. ) Αλλο κραυγαλεο λαθος ειναι τα αλογα που ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση δεν εχουν,400 μετρα ανοιγαμε δεν πηγαιναμε ταξιδι με τελικες.Τεσπα,το θεμα εχει κουρασει προ πολλου,το ανεσυρε ο georgetz οποτε δεν εχει κανενα νοημα να το συνεχισουμε,κανεις δεν θα παρει βραβειο για τιποτα.Μερικες φορες να μαστε ανοιχτομυαλοι και οταν δεν ειμαστε σιγουροι (τη σιγουρια δε μας τη δινει καμια μετρηση και κανενα περιοδικο) να μην επιμενουμε και ξεφευγει η συζητηση με ειρωνειες κλπ κατι πολυ ευκολο να ακολουθηθει κι απο μενα κι απο οποιονδηποτε..
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
ΥΓ rx8-drifter ΗΡΩΑΣ
Στα @@ μου με το συμπαθειο... Ποτε δεν ειπα οτι το μοτερ ηταν εκπληκτικο ισα ισα το εχω σκυλοχιλιοβρισει για την αξιοπιστια του και την καταναλωση του..σε ειδα βασικα τσιμπησες καποια στιγμη με ενα γελακι που εβαλες αλλα προφανως δεν καταλαβες γρι απ ο,τι ειπα.Ολη η κουβεντα ξεκινησε απο την dedra για την οποια δεν επεμεινα αλλα απαντησα στον ισχυρισμο του Αλεξανδρου οτι τα καρινα και και τα πριμερα εραβαν οποιοδηποτε ιταλικο 1.6 (φυσικα αλλης κατηγοριας το μπραβο και η delta που μπηκαν στην κουβεντα απο μενα). Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Στο δια ταυτα τωρα,οποιοσδηποτε γνωριζει απο ιστορια αυτοκινησης γνωριζει και οτι η ιαπωνικη αυτοκινητοβιομηχανια ανδρωθηκε με αντιγραφες ιταλικων κυριως ανταλλακτικων.Το αν ξεπερασε την ιταλικη σχολη και την αφησε ετη φωτος πισω σε ορισμενα θεματα ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο και φυσικα δεκτο.Τελος παντων,το τελειωσαμε το θεμα και ειπαμε οτι δε συμφωνουμε,τι το ξαναφερνεις στην επιφανεια; Αστο να το παρει ο πατος.Υγ:Βρε μπαγασα θα θελα να ξερα πως ξερεις οτι το μισο φορουμ ασχολειται με αυτο το θεμα.. Η απλα θελεις να μου την πεις να τελειωνουμε; Οπως βλεπεις δεξια κατω απ τη φωτο μου ειμαι αρκετα χρονια εδω μεσα για να ξερω ποτε να ασχοληθω και ποτε οχι..
παραδειγμα,αγαπημενη μου ασχολια ειναι ο κικιζας εκει να δεις ηρωισμους..Συνέχισε. Παρακαλώ
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Η καρινα με τα 115 ραβει το μπραβο: NOT ! κι ας μιλαει ο ντριφτης για εμμονες και ιστοριες τετοιες..
Ή από τις μετρήσεις των περιοδικών;Γιατι ετσι.. Αξιοπιστο δεν γνωριζω αν ειναι να σου πω.. Ο καθενας το παιρνει οπως θελει. Και φυσικα το απορριπτει η το επικροτει.Μιλησα για ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΕΣ δοκιμες με τα συγκεκριμενα αυτοκινητα.Αυτες ειχαν γινει προφανως απο σταση διοτι πολυ απλα δε μιλαμε για 4κινητα.Στο ξεπεταγμα μονο to xedos φευγει μπροστα.Τωρα οι μετρησεις δειχνουν ρεπριζ κλπ στοιχεια που ειναι απαραιτητα σε καποιον που το ψαχνει να το αγορασει οχι σε καποιον που θελει να ανοιξει με τον αλλο να δει διαφορες.Τουλαχιστον αυτο ειναι ενα πεντακαθαρο λαθος των ισχυρισμων του ντριφτη για το οτι πιστευει τις μετρησεις κι οχι μενα (βασικα καλα κανει δεν του το ζητησα κιολας.. ) Αλλο κραυγαλεο λαθος ειναι τα αλογα που ΚΑΜΙΑ απολυτως σχεση δεν εχουν,400 μετρα ανοιγαμε δεν πηγαιναμε ταξιδι με τελικες.Τεσπα,το θεμα εχει κουρασει προ πολλου,το ανεσυρε ο georgetz οποτε δεν εχει κανενα νοημα να το συνεχισουμε,κανεις δεν θα παρει βραβειο για τιποτα.Μερικες φορες να μαστε ανοιχτομυαλοι και οταν δεν ειμαστε σιγουροι (τη σιγουρια δε μας τη δινει καμια μετρηση και κανενα περιοδικο) να μην επιμενουμε και ξεφευγει η συζητηση με ειρωνειες κλπ κατι πολυ ευκολο να ακολουθηθει κι απο μενα κι απο οποιονδηποτε..
Μα γιατί πιστεύεις ότι οι υπόλοιποι βασίζονται μόνο στα περιοδικά και δεν έχουν κάνει τις αντίστοιχες δικές τους δοκιμές με αυτά τα αυτοκίνητα;
Ο Realzeus για παράδειγμα αν θυμάμαι έχει/είχε Xedos.
Γιατί οι άλλοι να μην είναι σίγουροι και εσύ να είσαι; Τι είναι αυτό που δίνει περισσότερο κύρος στις δικές σου δοκιμές; -
Tιποτα απολυτως φυσικα. Δεν ανεφεραν δικη τους δοκιμη με μπραβο απ ο,τι θυμαμαι.Απλα ο αλεξανδρος ειπε οτι με xedos του θειου του (?) δεν ειχε προβλημα και με δυνατοτερα αυτοκινητα του μπραβο.Σ ενα πατημα 400 μετρων το δυνατοτερο ΟΥΤΕ ΚΑΝ ειναι σιγουρο οτι θα περασει μπροστα.
Δεν καταλαβαινω το νοημα βεβαια της ερωτησης σου. Η μαλλον ψιλοκαταλαβαινω,θεωρεις οτι ειμαι ψωνιο με το μπραβο ε; -
Όχι.
Απλά μου φαίνεται από τις απαντήσεις σου ότι έχεις σα δεδομένο πως μόνο εσύ έχεις ανοίξει με αυτά τα αυτοκίνητα.
Τέλος πάντων. Δεν έχει όντως νόημα. Ο καθένας μάλλον έχει την άποψή του από τις εμπειρίες του και δεν αλλάζει. -
Ε θα μουν τρελος να πιστευω οτι μονο εγω εχω ανοιξει με καρινα η πριμερα.Απλα ετυχε να εχω ανοιξει και μετεφερα με απολυτη σιγουρια την εμπειρια μου.Ο ντριφτης και ο αλεξανδρος δεν ειπαν οτι εχουν ανοιξει με μπραβο συγκεκριμενα (απο ο,τι θυμαμαι εγω τουλαχιστον) απλα εβγαλαν μια σιγουρια επειδη η καρινα ειναι 12 αλογα παραπανω και τα περιοδικα εχουν (?) μετρησεις καλυτερες σε ρεπριζ,0-100 κλπ πραγματα ασχετα για ενα πατημα μεταξυ αυτοκινητων της ταξης των 100 αλογων.
Προφανως λοιπον ο καθενας εχει τις εμπειριες του και τις γνωσεις του και τις υπερασπιζεται με σωστο η λαθος τροπο. -
Οπότε καταλήγουμε πως το Bravo είναι πιο αργό.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Μισό λεπτό, τα στοιχεία μετρήσεων ισχύουν καθολικά, έτσι δεν είναι? Άρα, ενδιαφέρει τον καθένα
που σχετίζεται με το χώρο, εφόσον θέλει να ψάξει. Ισχύουν για όλους, έχουν μετρηθεί.Σωστά?Οπότε περνάμε στο ψητό : τι αμάξι είχες, με ποιον έβαλες κόντρα,που και με τι έπαθλό ? Ινσάιντ ινφορμέισον ε, όχι
ότι να ναι, ολ δε μπόυς αρ γούετινγκ.Τα περί να στην πω, σόρυ τώρα τα είδα, περασμένη ώρα βλέπεις. Ποσώς με ενδιαφέρει, εμένα το θέμα με ενδιέφερε και συζητώ γιατί τυχαίνει να έχω κάποιες εμπειρίες με τα ανωτέρω.
Όπως και να έχει,αρκετά χρόνια είμαι και εγώ εδώ για να ξέρω ποιος είσαι, τι γράφεις συνήθως και με τι συνθήκες.
Ουσία περιμένω πλιζ, και όχι @@@. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Μισό λεπτό, τα στοιχεία μετρήσεων ισχύουν καθολικά, έτσι δεν είναι? Άρα, ενδιαφέρει τον καθένα
που σχετίζεται με το χώρο, εφόσον θέλει να ψάξει. Ισχύουν για όλους, έχουν μετρηθεί.Σωστά?Οπότε περνάμε στο ψητό : τι αμάξι είχες, με ποιον έβαλες κόντρα,που και με τι έπαθλό ? Ινσάιντ ινφορμέισον ε, όχι
ότι να ναι, ολ δε μπόυς αρ γούετινγκ.Bravo 1.6 με τα καθαροαιμα 103 ιταλικα ατιθασα μουλαρια.. Ειχα...
Με ποιον τι εννοεις;Να σου πω ονοματα; Επαθλο; Δοκιμες καναμε υστερα απο προκληση του καρινακια..Τωρα στα σημαντικα.Οι μετρησεις ειναι καθολικες και δεν τις αμφισβητω δεν εχω κανει αλλες με αλλα στοιχεια σε νουμερα κλπ.Οι στηλες με τις μετρησεις που βλεπεις σε περιοδικα δεν εχουν παρα ελαχιστη σημασια σε ενα ανοιγμα.Το αν ενδιαφερει τον καθενα που σχετιζεται με τον χωρο δεν το καταλαβαινω να σου πω την αληθεια.πως σχετιζεσαι δηλαδη με το χωρο και σε ενδιαφερει;Σου αρεσει ο χωρος οποτε σχετιζεσαι; Οι μετρησεις αυτες ενδιαφερουν συνηθως αγοραστες για να δουν πανω κατω το 0-100 μην ειναι ταφος,τις ρεπριζ για να μπορουν να κινηθουν με ασφαλεια σε καποιο προσπερασμα στην κορινθου πατρων,το βαρος για να μην παρουν τεθωρακισμενο με 50 αλογα και το μηκος πλατος υψος κλπ για να δουν αν χωρανε στο γκαραζ η θα δυσκολευτουν στο παρκαρισμα.Συμφωνεις η οχι;
Ελα τωρα και πες μου εσυ που παιζει ρολο σε ανοιγμα 400 μετρων το 0-100,οι ρεπριζ (απο σταση μιλαμε για τα ανοιγματα) και ΕΝΑ ΕΝΑ τα στοιχεια των μετρησεων...θα δεις οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι η.............ταραν ταραν...
ταραν ταραν ταραν.....
κλιμακωση των σχεσεων..
Υγ:Βασικα εχει περασει και η ωρα,απαντα γρηγορα αλλθως να κοιμηθω..
-
Δυστυχως δεν εχω τα τοσο παλαια περιοδικα, στην Αθηνα, για να παραθεσω τιμες 0-400m και 0-1000m, για
το πολυσυζητημενο Bravo vs Carina E.
Στις τυπικες μετρησεις παντως των 0-100km/h και στις ρεπριζ των 80-110km/h τα πραγματα συμφωνα με τις μετρησεις των 4τροχων εχουν ως εξης:Bravo 103ps
0-100km/h - 10,5sec , 80-110km/h - 6,5 με 3η, 9,5 με 4η, 12,4 με 5ηCarina E 115ps
0-100km/h - 10,0sec , 80-110km/h - 6,0 με 3η, 9,1 με 4η, για 5η δεν αναφερει στην ηλεκτρονικη βιβλιοθηκη.
Αντι αυτου παραθετει το 0-1000m σε 31,2sechttp://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=1637
(Bravo 1.6 vs Golf 1.6)http://library.techlink.gr/4t/article.a ... ticle=2753
(Mondeo 1.6 vs Primera 1.6 vs Peugeot 405 1.6 vs Carina E 1.6)Sorry για το offtopic...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ελα τωρα και πες μου εσυ που παιζει ρολο σε ανοιγμα 400 μετρων το 0-100,οι ρεπριζ (απο σταση μιλαμε για τα ανοιγματα) και ΕΝΑ ΕΝΑ τα στοιχεια των μετρησεων...θα δεις οτι το μονο που παιζει ρολο ειναι η.............κλιμακωση των σχεσεων..
Παράξενο, οι Αμερικάνοι πιστεύουν ότι βασικά τα μόνα που παίζουν ρόλο στο quarter mile είναι η ιπποδύναμη και το βάρος... http://www.quartermilecalc.com/
Αλλά και πάλι τι να ξέρουν αυτοί -
Ναι αλλά όταν πρόκειται για αγώνες ντραγκ. Όταν όμως πρέπει να στρίψουν ή να επιταχύνουν σε δρόμο και όχι ταρμακ με λάστιχο στρωμένο φρόντισε να είσαι από την άλλη μεριά..... (κοινώς παίζει ρόλο η ανάρτηση και το πλαισιο αν μιλάμε για δρόμο .....)
-
Για 0-400 δε μιλάμε ? τι σχέση έχουν τα στερεότυπα (*) για το αν στρίβει ή όχι ?
(*) [spoiler:37kodic1][/spoiler:37kodic1]
-
Για πες ρε πασχο, το κανεις πιο γρηγορα το 400ρι απ τους 4Τ?
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s