-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
ασχετο αλλά πόσο σπαζα@@δικο είναι να είσαι τόσο αργός ώστε να σου παίζουν φώτα...φιξεντ!
-
Θα πηγαίνω όσο αργα Θέλω Γιατί είμαι νταης ...
-
Ο 'κουλός' στο δικό σου λεξικό λέγεται 'νταής'?
-
Κουλος ξεκουλος Έχω κάτι στο αυτοκίνητο μου που λίγοι έχουν σε αφθονία , βενζίνη
Γατακια -
Πρόσεξε μη σου μπαγιατέψει μόνο.
-
Κουλος ξεκουλος Έχω κάτι στο αυτοκίνητο μου που λίγοι έχουν σε αφθονία , βενζίνη
Γατακια -
ΓατακιαΚαλυτερα με τα ποδια παρα με το κουβαδακι σου.
-
Με την ψω4 λοιπόν ...
-
Ποιος ασχολειται και με αυτην;
Παντως, επειδη βλεπω να λετε για Bravo 1.6, δεν ειχε 12'' 0-100 αλλα 11''. 12 ειχε ενα αυτοματο που εβγαζε τοτε η Fiatαρα, τρελο εργαλειο.
Επισης με 1-2 προσεκτικα πραγματακια ειχε κατω απο 11''
-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Ποιος ασχολειται και με αυτην;:
Αν δεν ασχολούνται ούτε οι ψιτροενακιδες με τις γαλλικές φρουτιερες τότε ποιος ..;
-
Σε ό,τι έχει να κάνει με την Dedra, έχω να αναφέρω τα εξής (αν θυμάμαι καλά μετα απο τόσα χρόνια).
Οι πρώτες 1600άρες (1990-1) ήταν κοντά στα 80 άλογα (+- 2) και ήταν τάφος σίγουρα...
Οι δεύτερες 1600άρες (1995-6) ήταν ισχυρότερες...στα 90 άλογα...(πιο σύγχρονος τάφος)
Οι 1800άρες μπορεί να πει κανείς ότι φορούσαν τον κατάλληλο κινητήρα για το σκαρί τους...δεν έβαζαν φωτιά στον δρόμο, αλλά το 8βάλβιδο μοτεράκι, η καλή κλιμάκωση και το εξαιρετικό κράτημα, την έκαναν να φτάνει πρώτη (με ατσαλάκωτους τους επιβάτες) στον προορισμό της (αν συμπεριελάμβανε μικτές διαδρομές)...μέχρι εκεί...Όσο για το Bravo έρχομαι να πιστέψω τον Πάσχο, καθώς είχα το 1,25, 16βάλβιδο, με τα 80κάτι άλογα, και πραγματικά με είχε εντυπωσιάσει με το πόσο καλά άρχισε να πηγαίνει μετά τις 20κ χλμ...καμμιά σχέση με όταν ήταν καινούργιο...Δεν φαντάζομαι λοιπόν να είχε τεράστια διαφορά το βάρος του 1,25 με το βάρος του 1,6...
Δεν ξέρω αν τα έστηνες απο στάση, ποιό θα ήταν πιο γρήγορο κατά μία κολώνα, έναν προφυλακτήρα ή ένα καλαμάκι...αλλά στο τέλος των διαδρομών έφθανες πρώτος με αντίστοιχα αυτοκίνητα της εποχής... -
Το Bravo το 1,6 το ειχα παλιοτερα.Ειχε 0-100 10.6 sec αν θυμαμαι καλα.Πηγαινε γρηγορα για εκεινες τις εποχες,αλλα επρεπε να περασεις τις 3500 -4000 σαλ για να αποδοσει ικανοποιητικα.Τα 185 -190 στο κοντερ τα εφτανε ανετα.Επισης πολυ καλο κρατημα αλλα και ανεση μαζι.
Δυστυχως μου εβγαλε αναριθμητες βλαβες τοσο στα ηλεκτρικα οσο και στο κινητηρα.Επισης ειχε και αρκετους τριγμους. -
Τι σχέση έχουν όλα αυτά με την Dedra
-
Με την ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ deadra
-
τι δουλεια εχουν τα ιταλικα 3@*$#@ σ'αυτη τη συζητηση;;;;
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι δουλεια εχουν τα ιταλικα 3@*$#@ σ'αυτη τη συζητηση;;;; -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
τι δουλεια εχουν τα ιταλικα 3@*$#@ σ'αυτη τη συζητηση;;;;Να προσφέρουν στη συζήτηση, όπως και εσύ.
-
σωστα αλλα το θεμα λεει ''καλυτερο'' κτλ οποτε;;;;
-
Ωραια πες μας εσυ που ξερεις, ποιο ειναι το καλυτερο, για να κλειδωθει το θεμα.
-
Atos 1.0
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s