-
edit mod
-
edit mod
-
edit mod FLAME ALERT
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Ωραίο και κλασάτο αμάξι. Κρίμα που του λείπουν τα 100 ευρώ για να βάψει τον προφυλακτήρα. Έπρεπε να τα έδινες εσύ για χάρη της αποκατάστασης της αυτοκινητιστικής σου υστεροφημίας.πού να το οδηγήσεις κι όλας
Είναι και στέισο, αν έχει τον τον 1.6 κινητήρα, ό,τι πρέπει για νεκροφόρα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ωραίο και κλασάτο αμάξι. Κρίμα που του λείπουν τα 100 ευρώ για να βάψει τον προφυλακτήρα. Έπρεπε να τα έδινες εσύ για χάρη της αποκατάστασης της αυτοκινητιστικής σου υστεροφημίας.
πού να το οδηγήσεις κι όλας
Είναι και στέισο, αν έχει τον τον 1.6 κινητήρα, ό,τι πρέπει για νεκροφόραΜιά χαρά ήταν.....εξαιρετικό αυτοκίνητο.Ναι 1600 ήταν.
-
εξαιρετικότατο, ευτυχώς οι πομπές στις κηδείες δεν πάνε με πάνω απο 20.
εντελώς τραγικό σε επιδόσεις, στα όρια του επικίνδυνου αμα φορτώνονταν.
Όλα αυτά για το σεντάν, φαντάσου να τιγκάριζες και το στέισον -
εξαιρετικότατο, ευτυχώς οι πομπές στις κηδείες δεν πάνε με πάνω απο 20.εντελώς τραγικό σε επιδόσεις, στα όρια του επικίνδυνου αμα φορτώνονταν.
Όλα αυτά για το σεντάν, φαντάσου να τιγκάριζες και το στέισονμήπως είσαι λίγο υπερβολικός?
Προφανώς και ξέρεις τις δυνατότητες του οχήματός σου και 'πορεύεσαι' με αυτές.
Από τη στιγμή που γινόταν 'τάφος' με το που το φόρτωνες, προφανώς και έπιανες 'δεξιά λωρίδα' και....όταν με το καλό έφτανες, ήσουν μια χαρά άρχοντας.
Προσπεράσεις μπορεί να μην μπορούσες να κάνεις σε επαρχιακούς δρόμους, αλλά σίγουρα η κατάσταση ήταν καλύτερη (κατά το ταξίδι) από το να πας με το...ΚΤΕΛ. (για να θυμόμαστε και τα χειρότερα. )ΥΓ: αν αυτό σου φαινόταν 'τάφος', έπρεπε να σου δώσω το Golf IV 1.4lt που είχε 0-100km/h σε 13,1sec (κυριολεκτικά ψοφίμι ). Κι όμως εγώ με αυτό το αμάξι έκανα ωραία ταξιδάκια διανύοντας 130.000km και μεταξύ μας, ακόμα νιώθω νοσταλγία γι' αυτό το αμάξι
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αν αυτό σου φαινόταν 'τάφος', έπρεπε να σου δώσω το Golf IV 1.4lt που είχε 0-100km/h σε 13,1sec (κυριολεκτικά ψοφίμι ). Κι όμως εγώ με αυτό το αμάξι έκανα ωραία ταξιδάκια διανύοντας 130.000km και μεταξύ μας, ακόμα νιώθω νοσταλγία γι' αυτό το αμάξιΑυτο ονομαζεται μαζοχισμος. Χαχα.
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ωραίο και κλασάτο αμάξι. Κρίμα που του λείπουν τα 100 ευρώ για να βάψει τον προφυλακτήρα. Έπρεπε να τα έδινες εσύ για χάρη της αποκατάστασης της αυτοκινητιστικής σου υστεροφημίας.
πού να το οδηγήσεις κι όλας
Είναι και στέισο, αν έχει τον τον 1.6 κινητήρα, ό,τι πρέπει για νεκροφόραΜην τρελαθούμε τώρα....μιά χαρά πήγαινε. Εχουμε κάνει διακοπές δύο ζευγάρια και γεμάτο χώρο αποσκευών.Δεν με ενόχλησε κάτι.Στην εθνική ταξίδευε με 190χλμ.
Μου θυμίζεις αυτούς που λένε ψόφια την 316 ενώ υπερκαλύπτει με τις επιδόσεις της όλους τους κατόχους της. -
E τί να κάνουμε ρε παιδιά, εξαιρετικό αμάξι ΔΕΝ ηταν, εκτός αν εξαιρετικό θεωρείτε ότι πρέπει να κατεβάσεις τρεις σχέσεις για να ακολουθήσεις την κίνηση.
Και προφανώς σιγά μην έπιανε 190 το 1,6
Κοροιδεύετε και τους μαζντάκηδες με το 6άρι μετάΤο αμάξι ήταν ΑΡΓΟ, αν δε το φόρτωνες, καλά κρασα.
Το ότι έκανες διακοπές με δυο ζευγάρια και αποσκευές απλά αποδεικνύει ότι έχει χώρους.
Το ότι δε σε ενόχλησε κάτι, μάλλον δείχνει ότι δεν έχεις και καμία στοιχειώδη απαίτηση.Θυμάμαι σε ανηφόρα με airco και φορτωμένο να πατινάρεις συμπλέκτη μπας και ξεκινήσει, και σε ταξίδι στο εξωτερικό φορτωμένο να αγκωμαχά να ακολουθήσει accord 20ετίας.
-
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
αν αυτό σου φαινόταν 'τάφος', έπρεπε να σου δώσω το Golf IV 1.4lt που είχε 0-100km/h σε 13,1sec (κυριολεκτικά ψοφίμι ). Κι όμως εγώ με αυτό το αμάξι έκανα ωραία ταξιδάκια διανύοντας 130.000km και μεταξύ μας, ακόμα νιώθω νοσταλγία γι' αυτό το αμάξι
Αυτο ονομαζεται μαζοχισμος. Χαχα.
Κι όμως τα ταξίδια ήταν αξιοπρεπέστατα (140km/h-160km/h ταχύτητα ταξιδιού) όσο κι αν 'κοροϊδεύουμε'.
Δεν μπορώ να πω ότι με το Α3 που έχω σήμερα και έχει τα 3πλάσια άλογα (3,1 φορές πάνω για την ακρίβεια), ότι κάνω ταχύτερο ταξίδι.Μπορεί να έχει περισσότερα 'κομφόρ', μπορεί να προσπερνάω 5-10 αμάξια περισσότερα στον επαρχιακό, αλλά στην πράξη, δεν πιστεύω ότι στην καθημερινή μετακίνηση, υστερούσε κάπου το Golf-άκι. (οκ μπορεί να πιάνω και 180-200km/h με άνεση χωρίς να νομίζω ότι θα 'πετάξει' το αμάξι σε λίγο ), αλλά όπως και να το κάνουμε θεωρώ ότι μια χαρά ασφαλή ταξίδια έκανα και με το Golf και δεν μπορώ να πω ότι πήγαινα και αργά όταν ο δρόμος ήταν άδειος. (κάθε άλλο μάλιστα)
Ο λόγος που σχολίασα το 'ντρίφτερ' είναι γιατί μου θυμίζει αυτούς που ξεχνάνε από που ξεκίνησαν (λες και όλοι ξαφνικά 'καβαλήσαμε' τα 200ps και δεν οδηγήσαμε ποτέ μικρότερης ιπποδύναμης οχήματα).
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??Κάτι με παραπάνω απο 90 άλογα και 1200 κιλά
καλά, καθόμαστε και μιλάμε σοβαρά? Το αμάξι το έχω οδηγήσει, ήταν αργό.
τώρα για τα υπόλοιπα του κάβουρα, είμαι απ τους λίγους που μιλάνε για άλογα σα στραγάλια, άλλωστε δεν έχει τύχει να είχα ποτέ κάτι στην κατοχή μου γρήγορο, αλλά το συγκεκριμενο αυτοκίνητο απείχε μακράν απ το να χαρακτηριστεί εξαιρετικό.
τα 140-160 μπορεις να τα πιάσεις με οποιδήποτε αυτοκίνητο, δεν μου λέει κάτι αυτό.
-
Πήγα κι εγώ στην προηγούμενη σελίδα να τσεκάρω για ποιό αξιοσέβαστο αυτοκίνητο 90s μιλάτε και έπεσα πάνω σε Dedra
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Για εποχές 90s μια χαρά ήταν οι επιδόσεις του, τι πιο γρήγορο υπήρχε τότε στα 1600κ.ε??
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
-
αν δεν τρολάρουν κάποιοι εδω μέσα, αρχίζω να αμφιβάλω αν όντως οδηγάν.
Εξαιρετική Dedra
-
αν δεν τρολάρουν κάποιοι εδω μέσα, αρχίζω να αμφιβάλω αν όντως οδηγάν.Εξαιρετική Dedra
Δηλαδή από το ήταν χάλια και για πέταμα, 'ουουου...τάφος!' κτλ, φτάνουμε απευθείας στο άλλο άκρο ότι ήταν καταπληκτικό αμάξι.
Δεν υπάρχει 'μέση' για σένα?ΥΓ: εγώ κόλλησα σε αυτό που έγραψες ότι ήταν επικίνδυνα αργό.
εντελώς τραγικό σε επιδόσεις, στα όρια του επικίνδυνου αμα φορτώνονταν
Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ ότι όσο περισσότερα ps, τόσο πιο καλύτερα. (αν και όχι πάντα)
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
αν δεν τρολάρουν κάποιοι εδω μέσα, αρχίζω να αμφιβάλω αν όντως οδηγάν.
Εξαιρετική Dedra
Δηλαδή από το ήταν χάλια και για πέταμα, 'ουουου...τάφος!' κτλ, φτάνουμε απευθείας στο άλλο άκρο ότι ήταν καταπληκτικό αμάξι.
Δεν υπάρχει 'μέση' για σένα?ΥΓ: εγώ κόλλησα σε αυτό που έγραψες ότι ήταν επικίνδυνα αργό.
εντελώς τραγικό σε επιδόσεις, στα όρια του επικίνδυνου αμα φορτώνονταν
Κατά τα άλλα δεν διαφωνώ ότι όσο περισσότερα ps, τόσο πιο καλύτερα. (αν και όχι πάντα)
διάβασες τί γράφτηκε στην αρχή για το αμάξι?
Ότι είναι ενα εξαιρετικό κλπ κλπ?
Ε, το αμάξι, είναι χαλαρά απ τα πιο αργά, ίσως το αργότερο της κατηγορίας, και η πλάκα είναι ότι πέρα απ την κάποια πολυτέλεια που έχει (όσο είναι καινούργιο), δεν είχε ΤΠΤ άλλο ξεχωριστό.Είναι επικίνδυνα αργό, ειδικά το στέισον που είναι και για φόρτωμα, δεν βλέπω πού κόλλησες
-
Ο χρήστης thymios έγραψε:
Πλακα κανεις βρε Πανο; Υπηρχαν κατι Καρινα Ε και Ξεντος 6 στα 1600 που εραβαν κοστουμακια σε ολα τα μεγεθη!
Ακόμη και τα Πριμερο-Μοντέο κτλ με τα κλασικά 90 άλογα στα 1600 ήταν σαφώς πιο γρήγορα, τι να λέμε τώρα
Μπορει να μην ανηκουν στην ιδια κατηγορια (ασχετο αυτο μιας και εχουν ιδιο βαρος) αλλα σχεδον οτιδηποτε ιταλικο στα 1600 εκεινης της εποχης αφηνε ετη φωτος πισω (για να μην πω πολλαπλα συμπαντα) την καρινα,το πριμερα, το ξεντος το μοντεο ( ) και γενικα ολα αυτα τα ιδια.Evidence based αυτα που λεω και με βιντεο. Μπορει κανεις να κοιταξει τη delta (σιγα τις διαφορες με τη dedra) η το...(τι πρωτοτυπο) bravo.. Οποτε μαλλον ειναι λιγο υπερβολικος ο ντριφτης.Ισως του κατσε κανα μπουκωμενο η οτιδηποτε τελος παντων που δεν βηματιζε.
Και προς θεου αληθινε δια κανενα καρινα η ξεντος δεν εραβε κουστουμακια μην τρελαθουμε..
Το καλύτερο μεσαίο οικογενιακό των 90s