-
Πρόσφατα στη Κύπρο μπήκα σε Α3 cabrio 1,2 Τsi. Mου άρεσε αρκετά. Ο 1,2 δείχνει ικανός (την ίδια εικόνα είχα και απο testdrive σε Yeti 1,2) ενώ μου άρεσε και σαν συμπεριφορά στο δρόμο αλλά και σαν κατασκευή (καλή ηχομόνωση και εικόνα εσωτερικού).
-
Ο χρήστης nikosgr123 έγραψε:
Ρε φίλε τί λες τώρα ; Ο πατέρας μου έχει 150 ίππων και 2000 κυβικών- αν θυμάμαι σωστά- και μ' αυτό κάναμε τα ταξίδια. Εγώ από πού κι ως πού θα χρειαστώ - πόσο μάλλον θα αγοράσω- αυτοκίνητο 160++ ίππων. Τα περί ανάγκης ενός απλού αυτοκινήτου προς σχετικώς 'απρόσεκτη' χρήση ομολογώ ότι δεν είχα σκεφτεί. Τέλος πάντων γι' αυτό αρχίζω και την έρευνα αγοράς τόσο νωρίς... γενικώς τα ιταλικά αυτοκίνητα αποφεύγω έχοντας δεί τα παρουσιαζόμενα συνεχώς (μα συνεχώς!) προβλήματα απ' αυτό της μητέρας μου (λάντσια λίμπρα). Και ε μού το μεγκάν φαίνεται πολύ γαματό και ευρύχωρο. Ποιά η γνώμη σας για τα C3/ C4 ;; Επίσης είδα τις εκδόσεις του Α3 και όλες μου φαίνονται πού καλές. Τέλος και το άστρα είναι δελεαστικό. Σ αυτά έχω καταλήξει.Oκ μπορεί να ήμουν και λίγο υπερβολικός.Μην βαράς Η καινούρια C4 από φωτογραφίες φαίνεται κούκλα αλλά με το budget σου θα περίμενα και την DS4 που είναι απερίγραπτα όμορφη.Μην ξεχνάς και το Bravo Multiair που βγαίνει σε λίγο καιρό.
Άσχετο αλλά για πότε το θες το αμάξι?Μέχρι το τέλος του χρόνου, σε 1 μήνα?Πότε?
-
Η αλήθεια είναι ότι δεν βιάζομαι, γιατί θέλω να μου 'κάτσει' το αμάξι και να μην αλλάξω γνώμη έπειτα. ναι θα το κοιτάξω οπότε όταν μπορέσω
-
Για μεταχειρισμένο δεν το σκέφτεσαι?
-
το ξερω ειναι πολυ κατω απο τα χρηματα που διαθετεις αλλα για πρωτο αυτοκινητο οπως εχω πει και αλλου θεωρω πολυ καλη επιλογη το polo 1.2 tsi
-
Ο χρήστης nikosgf7 έγραψε:
το ξερω ειναι πολυ κατω απο τα χρηματα που διαθετεις αλλα για πρωτο αυτοκινητο οπως εχω πει και αλλου θεωρω πολυ καλη επιλογη το polo 1.2 tsiΠολύ καλή επιλογή
-
Σημερα χαζευα ένα λευκό 5θυρο Polo GTi. Μου φάνηκε ίδανικό με το 5θυρο (λειτουργικό) αμάξωμα, την όμορφη εμφάνιση σε λευκό με τις υπέροχες ζάντες και σίγουρα απο δύναμη μάλλον έχει να προσφέρει!
-
Α ναι να το αναφέρουμε κι αυτό.
Τα 3θυρα είναι ΜΗ εξυπηρετικά αυτοκίνητα, όσο πιο ωραία και αν μοιάζουν στο μάτι του ενθουσιώδη νεανία. Σου το λέει άνθρωπος που έχει εδώ και 3+ χρόνια 3θυρο αμάξι και άρχισε να το μετανιώνει μετά τον πρώτο χρόνο. Αν είχα το ίδιο αυτοκίνητο σε 5πορτο θα ήμουν βέβαιος ότι δεν θα το αλλάξω για πολλάααααααααααα χρόνια. Τώρα με το 3πορτο φοβάμαι ότι κάποια στιγμή θα αναγκαστώ εκ των πραγμάτων να το αντικαταστήσω για αυτόν και μόνο τον λόγο.
Επομένως 3πορτο μόνο αν είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι σε 3 ως 5 χρόνια θα μπορέσεις να πάρεις άλλο.
Οι ανάγκες αλλάζουν πιο γρήγορα απ ότι μαζεύονται λεφτά στους λογαριασμούς μας -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σημερα χαζευα ένα λευκό 5θυρο Polo GTi. Μου φάνηκε ίδανικό με το 5θυρο (λειτουργικό) αμάξωμα, την όμορφη εμφάνιση σε λευκό με τις υπέροχες ζάντες και σίγουρα απο δύναμη μάλλον έχει να προσφέρει!Τα GTI για μένα έπρεπε να βγαίνουνε μόνο 3θυρά.
-
Εγώ πάντως που είμαι 30άρης κι εχω τα τελευταία 7 χρόνια 3θυρο δεν μετάνιωσα στιγμή (γλυτώνεις και τις ταριφιές) και το επόμενο πάλι 3θυρο ή ακόμα καλύτερα κουπέ θα είναι (εκτός αν δεν βγαίνει σε 3θυρο, πχ Giulietta, αλλά θα λέω ότι είναι 3θυρο για να μη μου φορτώνονται... )!
-
To 5πορτο 207 εμένα πάντως με έχει σώσει.
Ευτυχώς που δεν έκανα καμιά βλακεία και δεν πήρα το 3πορτο.
Και από ότι βλέπω στις αγγελίες αυτοκινήτων δύσκολα (έως καθόλου) θα βρει κάποιος 5πορτο 207GT.
Αυτό το θεωρώ θετικό για την μεταπωλητική αξία. -
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Εγώ πάντως που είμαι 30άρης κι εχω τα τελευταία 7 χρόνια 3θυρο δεν μετάνιωσα στιγμή (γλυτώνεις και τις ταριφιές) και το επόμενο πάλι 3θυρο ή ακόμα καλύτερα κουπέ θα είναι (εκτός αν δεν βγαίνει σε 3θυρο, πχ Giulietta, αλλά θα λέω ότι είναι 3θυρο για να μη μου φορτώνονται... )!Σωστός το θεωρώ μεγαλή βλακεία να βγάζουνε GTI,GTA,OPC,TYPE R,κ.α.
Τώρα αν έχεις οικογένεια πάρε Α4 2.0ΤSI,159 1750i,κ.α. -
Εγώ πάντως που είμαι 30άρης κι εχω τα τελευταία 7 χρόνια 3θυρο δεν μετάνιωσα στιγμή (γλυτώνεις και τις ταριφιές) και το επόμενο πάλι 3θυρο ή ακόμα καλύτερα κουπέ θα είναι (εκτός αν δεν βγαίνει σε 3θυρο, πχ Giulietta, αλλά θα λέω ότι είναι 3θυρο για να μη μου φορτώνονται... )!Τις ταριφιές δεν τις γλιτώνω εγώ πάντως, αντιθέτως τους πάω που τους πάω, δυσκολεύονται να μπουν πίσω και μου λερώνουν τα καθίσματα τις μοκέτες και τα πλαστικά. Κάθε φορά που μπαίνει άνθρωπος είμαι με το πανάκι στο χέρι να καθαρίζω τα σημεία εκτός πατακίου όπου πάτησαν. Άσε που το 99% δεν αντιλαμβάνονται πως διάολο ανοιγοκλείνει το κάθισμα του συνοδηγού και πάντα το σκαλώνουν στη μέση οπότε πρέπει να τους προλαβαίνω πριν κάνουν τη μ@λ@κί@ τους!
To 5πορτο 207 εμένα πάντως με έχει σώσει.
Ευτυχώς που δεν έκανα καμιά βλακεία και δεν πήρα το 3πορτο.
Και από ότι βλέπω στις αγγελίες αυτοκινήτων δύσκολα (έως καθόλου) θα βρει κάποιος 5πορτο 207GT.
Αυτό το θεωρώ θετικό για την μεταπωλητική αξία.Έεετσι.
Σωστός το θεωρώ μεγαλή βλακεία να βγάζουνε GTI,GTA,OPC,TYPE R,κ.α.
Τώρα αν έχεις οικογένεια πάρε Α4 2.0ΤSI,159 1750i,κ.α.Δεν έχεις πάντα τη δυνατότητα να παίρνεις αμάξι με βάση τις ανάγκες της στιγμής. Πχ εγώ όταν το πήρα δεν είχα καμία υποχρέωση για μεταφορές τρίτων ατόμων, τώρα όμως μετά από κάποιες συγκυρίες πρέπει να μεταφέρω τους γονείς μου οι οποίοι δυσκολεύονται τρομερά να μπαίνουν και να βγαίνουν πίσω. Δεν ξέρεις τι θα σου προκύψει, οπότε σύμφωνα με τη γνώση που μέσα από εμπειρίες ζωής απέκτησα προτείνω να σκεφτόμαστε λίγο πιο μακροπρόθεσμα σε τέτοια θέματα.
-
OK
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πάρε κάτι ασφαλές και πρακτικό.
Να χωράει 4-5 άτομα, τα βιβλία, μια εκδρομή με φίλους, να μην σκας που θα το παρκάρεις και αν θα γθαρθεί, να μην τρελαθείς όταν ξεράσει ο κολλήτός σου μετά από γλέντι, να πάτε για μπάνιο, γήπεδο κλπ κλπ και γενικά να πάρεις ένα αυτοκίνητο που θα το χαρείτε, θα κάνετε πλάκα, θα περάσετε χρόνια αθωότητας και θα έχετε να λέτε ιστορίες.ωραίο πόστ ...
μετά από εύλογο χρονικό διάστημα θα γίνεις ο μ@λάκας της παρέας
γιώργη έλα εσύ με τον σάπακα ... που να πάρουμε το δικό μου στη θάλασσα... -
Ο χρήστης 1986 έγραψε:
...
Τώρα αν έχεις οικογένεια πάρε Α4 2.0ΤSI,159 1750i,κ.α.Δεν είναι μόνο θέμα οικογενείας. Είναι και θέμα εργασίας (π.χ. ένα σακάκι πρέπει να το ρίξεις στο πίσω κάθισμα για να μην τσαλακωθεί) είναι όμως και θέμα έκτακτης ανάγκης. Εμένα ο πατέρας μου ξαφνικά μία Κυριακή έπρεπε να τον πάω στο νοσοκομείο.
Φαντάσου να είχα 3πορτο και να έπρεπε να τον βάλω στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα μου που τον κρατούσε όρθιο.Το 5θυρο δεν είναι υποχρεωτικό να έχει το ρόλο του 'ταρίφα'...
-
Εγώ πάντως που είμαι 30άρης κι εχω τα τελευταία 7 χρόνια 3θυρο δεν μετάνιωσα στιγμή (γλυτώνεις και τις ταριφιές) και το επόμενο πάλι 3θυρο ή ακόμα καλύτερα κουπέ θα είναι (εκτός αν δεν βγαίνει σε 3θυρο, πχ Giulietta, αλλά θα λέω ότι είναι 3θυρο για να μη μου φορτώνονται... )!αλέξανδρε είσαι το ειδωλό μου...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου ξαφνικά μία Κυριακή έπρεπε να τον πάω στο νοσοκομείο.
Φαντάσου να είχα 3πορτο και να έπρεπε να τον βάλω στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα μου που τον κρατούσε όρθιο.Φίλε έχω πάθει ακριβώς το ίδιο ίδια μέρα... αλλά εγώ είχα 3πορτο. Καταλαβαίνεις τι πακέτο έφαγα...
(τσπ σταματώ το off topic.)
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
...
Τώρα αν έχεις οικογένεια πάρε Α4 2.0ΤSI,159 1750i,κ.α.Δεν είναι μόνο θέμα οικογενείας. Είναι και θέμα εργασίας (π.χ. ένα σακάκι πρέπει να το ρίξεις στο πίσω κάθισμα για να μην τσαλακωθεί) είναι όμως και θέμα έκτακτης ανάγκης. Εμένα ο πατέρας μου ξαφνικά μία Κυριακή έπρεπε να τον πάω στο νοσοκομείο.
Φαντάσου να είχα 3πορτο και να έπρεπε να τον βάλω στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα μου που τον κρατούσε όρθιο.Το 5θυρο δεν είναι υποχρεωτικό να έχει το ρόλο του 'ταρίφα'...
Συμφωνώ οτι είναι ποίο πρακτικά αλλά οι γρηγορές εκδοσείς για εμένα επρεπέ να είναι 3θυρές για σκέψου πως θα ήτανε τα θρυλικά 106Rallye η SaxoVTS 5θυρά.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Εμένα ο πατέρας μου ξαφνικά μία Κυριακή έπρεπε να τον πάω στο νοσοκομείο.
Φαντάσου να είχα 3πορτο και να έπρεπε να τον βάλω στο πίσω κάθισμα μαζί με τη μητέρα μου που τον κρατούσε όρθιο.Φίλε έχω πάθει ακριβώς το ίδιο ίδια μέρα... αλλά εγώ είχα 3πορτο. Καταλαβαίνεις τι πακέτο έφαγα...
(τσπ σταματώ το off topic.)
Σε καταλαβαίνω και δεν σου κρύβω ότι για μένα αυτός είναι λόγος για άμεση αλλαγή από 3θυρο σε 5θυρο...
Πρώτη φορά στην ζωή μου πήρα 5θυρο. Από το 1991 ήμουν με 3θυρα αυτοκίνητα. Έχουν τα θετικά τους αλλά και τα αρνητικά τους. Τα αρνητικά τους με είχαν επηρεάσει ιδιαίτερα. Μου έγινε τρόπος ζωής. Α
υτή η ιδέα του 'ταρίφα' μόνο κακό μου έκανε...
Φοιτητής αναζητεί το πρώτο του αυτοκίνητο