-
Αν δεν απατώμαι, σήμερα είδα τηλεοπτική διαφήμιση της Σουμπαρού, η οποία βγάζει έναν κλώνο του verso-s με διαφορετικό σήμα και κατά τ' άλλα προφανώς πρόκειται για ολόιδιο πράγμα (και υποθέτω το ίδιο ισχύει και στα μηχανικά μέρη)
-
Subaru Trezia το λένε. Κάπου μου φάνηκε στις τιμές και λίγο φτηνότερο από το Toyota.
-
Μόλις πήγα και το είδα. Είναι ολόιδιο με το Verso-s απλά αλλάζει λίγο η μάσκα και τα φωτιστικά. ΚΑι ο κινητηρας ο ίδιος είναι. Απλά είναι 600 € φτηνότερο και με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριοριστων χιλιομετρων από την Subaru. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις εξοπλισμού λίγο πιο φτωχές από τις αντίστοιχες της μαμάς Τοyota. Κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία.
-
Ο χρήστης EYFYHS έγραψε:
Μόλις πήγα και το είδα. Είναι ολόιδιο με το Verso-s απλά αλλάζει λίγο η μάσκα και τα φωτιστικά. ΚΑι ο κινητηρας ο ίδιος είναι. Απλά είναι 600 € φτηνότερο και με 3 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση απεριοριστων χιλιομετρων από την Subaru. Βγαίνει σε 2 εκδόσεις εξοπλισμού λίγο πιο φτωχές από τις αντίστοιχες της μαμάς Τοyota. Κατασκευάζεται εξολοκλήρου στην Ιαπωνία.Δώρο απο την αντιπροσωπεια δίνουνε και ένα ζευγάρι Hazmat suite σαν και αυτήν:
καθώς και αυτοκολλητάκια για να προσέχουν οι διερχόμενοι μην πλησιάσουν πολύ και εκτεθουν:
Μεταξύ σοβαρού και αστείου, πλέον το made in japan είναι λόγος για να μην το πλησιάσεις. Δεν μιλάμε φυσικά για αγορα.
-
Επίσης μην αγοράζετε ούτε Ευρωπαϊκά γιατί έχουν ποτίσει ραδιενέργεια από το Chernobyl.
Φυσικά ούτε Κορεάτικα αφού βλέπουν Ιαπωνία.
Ευτυχώς έχουμε ακόμα την Αμερική.
-
Ο χρήστης carcaroth έγραψε:
Πηγα το Σαββατο και το ειδα σε αντιπροσωπεια στη Θεσσαλονικη.Εξωτερικα σε ξεγελαει με το σχετικα μικρο του μεγεθος,ειναι ομως πολυ ανετο για 4 επιβατες (τυχον 5ος πισω θα δυσκολευυτει γιατι ειναι καπως στενο).Ειμαι 1.80 και 110 κιλα (δε θελω σχολια,εχω βαρυ κοκκαλο...),ρυθμισα τη θεση του οδηγου για μενα και καθισα και απο πισω.Κανενα προβλημα.Η θεση οδηγησης πολυ καλη,με καλη ορατοτητα,ο λεβιες ταχυτητων σε ιδανικη θεση,το πτυσσομενο υποβραχιονιο βοηθαει.Πολυ καλη ποιοτητα υλικων (αν και οχι τοσο μαλακα) για τα δεδομενα της κατηγοριας,εξαιρετικη συναρμογη.Χωρος αποσκευων αρκετα μεγαλος για το μεγεθος του αυτοκινητου με πατωμα που ανεβοκατεβαινει σε 2 ή περισσοτερα επιπεδα,αναλογα με την εκδοση.Πολυ πρακτικες οι 2 χειρολαβες για την πτωση των πισω καθισματων απο το χωρο αποσκευων (προκυπτει εντελως επιπεδος χωρος).Θα ηθελα τα πισω καθισματα να συρονται και μπρος πισω...Τελικη τιμη για την πιο πλουσια εκδοση Lounge (τα παντα ολα απο ηλεκτρικα,κλιματισμους,touch screen με καμερα για την οπισθεν,δισκοφρενα μπρος-πισω,start-stop,μεταλλικο κλπ) + αποσυρση 18170 ευρω για το 1.33 με χειροκινητο 6αρι κιβωτιο.Αρκετα τσιμπημενη η τιμη αλλα το αυτοκινητο εχει τα παντα (+550 ευρω πανοραμικη οροφη) και πανω απ'ολα ειναι MADE IN JAPAN!Tελος!Παραδοση τελος Απριλιου ή τελος Μαιου (αναλογα με το χρωμα).Δηλαδή χωρίς απόσυρση πάει 19κ?
-
Τελικά υπάρχει κανείς που να το έχει δει/οδηγήσει?Τόσος καιρός και δεν έχω δει στο δρόμο ούτε ένα...
-
Ο χρήστης corsa2 έγραψε:
Τελικά υπάρχει κανείς που να το έχει δει/οδηγήσει?Τόσος καιρός και δεν έχω δει στο δρόμο ούτε ένα...Προ ημερών είδα ένα στην Πειραιώς (όχι, δεν ήταν τεστ-ντράιβ του Γιαννίτσα ! ), αλλά 'ξέχασα' να το βάλω στο θέμα με τα 'σπάνια πουλιά' ...
Είναι ακριβό και δεν προσφέρει τίποτε παραπάνω από ένα (π.χ.) Kia Venga και μάλλον είναι καταδικασμένο, τόσο αυτό όσο και (πολύ περισσότερο, λόγω μη 'σήματος' Toyota ...) το 'αδελφάκι' του το Subaru Trezia... -
Δεν είναι τόσο ακριβό, ξεκινάει από τα 16, έχει αντίστοιχη τιμή με το Τζαζ δηλαδής. Εκείνο που δεν παλεύεται είναι το urban cruiser, το οποίο είναι ακόμη ακριβότερο αν και είναι μικρότερο, απόδειξη του ότι η τιμή δεν κατεβαίνει αν δεν έχεις όγκους.
Το βρήκα πολύ βολικό, το Βερσάκι εννοώ, και αν έψαχνα κάτι τέτοιο μπορεί και να το έπαιρνα. Πολύ ωραίοι χώροι και πρακτικότητα, νόστιμη εμφάνιση (πρέπει να είναι η πρώτη φορά που λέω κάτι τέτοιο για Τουότα μετά από πολλααααααααά χρόνια), ο γνωστός αποδεδειγμένος πασπαρτού 1.300άρης, εξάρι χειρός ή ΣΒΤ, ΕΣΠ, καλό πορτ μπαγκάζ.
ΑΛΛΑ, δεν έχει άλλο μοτέρ, ο γνωστός 1.600 θα το πήγαινε αέρα, και δεν παίρνει cruise, και από μένα αυτό είναι αρκετό για να φάει delete. Δεν μπορεί να έχω πιλότο σε Λαικό του 1988 και τη σήμερον ημέρα να μην υπάρχει σε καινούργιο ούτε σαν εξτρά.
Θα πάει άπατο? Μπορεί. Ο βασικός ανταγωνισμός του είναι το Τζαζ, που είναι πιο φανταιζί, ο Βέγγος που είναι πιο βάλιου και έχει 7ετή εγγυηση, το Μερίβα που είναι ένα τουρμπάτο χάμπουργκερ, το μικρό Πικάσο, και το Ρούμστερ της Σκόντα. Για μένα, αν κάποιος ενδιαφέρεται, να δει οπωσδήποτε και τα δύο πρώτα που ανέφερα. -
Καλημέρα!
Έχει οδηγήσει κανείς κάποιο από τα Verso S ή Trezia να μας πει καμιά άποψη;
Στο δρόμο πάντως δεν έχω δει κανένα από τα δύο...
-
Πρέπει να κυκλοφορούν καναδυο Toyota και ένα Subaru.
Πριν λίγο καιρό το είδε φίλος με την γυναίκα του για δευτερο. Γενικά απ' ότι μου είπε του φανηκε καλο, αρκετά άνετο και σε χώρους και στο δρόμο (πρωην κατοχος Yaris και δεν είδε διαφορες με αυτό) αν και τελικά επελεξε το Jazz για λόγους 'δημοτικότητας'.
-
Παίζει και το Nissan Note στην κατηγορία αυτή.
Λέμε σιγά-σιγά να διώξουμε το ΑΤΟS... και να πάμε σε κάτι αντίστοιχο σε σχεδίαση, αλλά λίγο μεγαλύτερο...
Toyota Verso S