-
Μου θύμισε Delta πολύ, ειδικά με την διχρωμία.
Κατα τα άλλα συμφωνώ, αλλά θα ήταν δύσκολο να ξεπεράσει την προκάτοχο σε πρωτοτυπία. Να ελπίζουμε σε έναν διαφορετικό άξονα ή μια υδροπνευματική -
το μονο που ελπίζω είναι το ύψος να οφείλεται σε ρύθμιση της Y/Π
από όγκο σαν SUV είναι
το μόνο citroen που αντιπροσωπεύει αυτό που θα ήθελα εγώ -οχι οτι έχει σημασία- απο την ψιτροεν είναι η ψ6
-
Δεν θα είναι SUV. Εκτος αν ετοιμάζουν 3π SUV....
-
Για ένα ... lifestyle (όπως φαίνεται να παρουσιάζονται τα DS) αυτοκίνητο με φρου-φρου, λαμέ, αρώματα και διχρωμίες, τα ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά θεωρώ πως είναι σε δευτερη μοιρα.
Αντε ο 1,6 turbo να μπει και πολύ είναι! Πόσο 'διαφορετικό' τεχνικά να το κάνουν απο πχ ... ένα 308 1,6T ή GT! -
Δεν μου αρέσει ο δρόμος που παίρνει η Citroen.
ενώ τα τελευταία της σχέδια είναι πιο συντηρητικά, προσπαθούν να τα πλασάρουν ως μοντέρνα και premium με λαμέ (δεν θα μπορούσα να βρω πιο ταιριαστό χαρακτηρισμό από αυτόν του cosneo) λεπτομέρειες.
-
http://www.autoblog.com/2010/02/12/gene ... r-concept/
pics & PR
-
Οπως ειπε και ο mirage θυμιζει -εντονα- delta.
Γωνια πισω παραθυρου - τελειωμα οροφης.Η μουρη του ειναι το λιγοτερο ομορφη (αγρια/ηρεμη, ειναι παντως) imo.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Όμορφο είναι, μοντέρνο είναι, αλλά ... κλασική 3θυρη γραμμή hatchback αυτοκινήτου ... κάτι ιδιαίτερο απο παρελθόν ή απο Citroen δεν έχει!
Θα μπορούσε να είναι ένα 3θυρο ... Auris, Leon, Astra, ... Delta κλπ!Την πρωτοτυπία και την έμπνευση του C4 Coupe παντως δεν την έχει!
Tο χαρακτηριστικο ομως καθε citroen ειναι οτι δεν θυμιζει ποτε το παρελθον της δηλαδη δυσκολα χρησιμοποιει retro στοιχεια σε αντιθεση με τους ιταλους ....και αν μπορουμε να το πουμε ''θυμιζει'' το μελλον.
Το αυτοκινητο (ds4) το βρισκω πολυ γαλλικο, κατι που ισως το κανει να μην πουλησει στις μεσογειακες χωρες!
-
Ενα 'κατι', ένα χαρακτηριστικό, ένα σχεδιαστικό κολπάκι απο το παρελθόν πάντα είχε η Citroen ...
Στη C4 coupe έβλεπα κάτι απο SM, στο C3 κάτι απο 2cv, ενώ υπήρχαν και άλλες ιδιαιτερότητες όπως η σχεδίαση τιμονιού κλπ!
Δεν λέω βέβαια για άμεσες 'ρετροποιήσεις' αλλά μέσα στο προχωρημένο, νεοτερίστικο και εκκεντρικό (το οποίο ... μαλλον το έχασε, τουλάχιστον την προηγούμενη 10ετία) υπήρχε κάτι απο το παρελθόν! -
Καταρχήν σαν σχέδιο μου αρέσει αρκετά. Μοναδική ένστασή μου το ύψος. Από τη συγκεκριμένη φωτό μου δίνει την εντύπωση οτι κοιτάζει προς Qashqai μεριά...Αν το συγκερκιμένο σχέδιο ήταν ένα κλασικό, χαμηλό χάτσμπακ, θα ήταν τέλειο!
Τώρα ως προς το χαρακτήρα, έχω την εντύπωση οτι η Σιτροέν (με μόνη σύγχρονη εξάιρεση την πρώτη C3, με την οποία προσπάθησε να δώσει λίγο άρωμα 2CV) γενικά δεν επιλέγει τις ρετρό αναφορές και τα...νοσταλγικά σχέδια...Η Σιτροέν ανέκαθεν ήταν avant garde φίρμα, ή...'προχώ' στα σύγχρονα ελληνικά! Καλά κάνει και βγάζει ένα εντελώς νέο σχέδιο. Αυτή είναι η μαγκιά της Σιτροέν: βλέπεις ένα νέο, ρηξικελευθο σχέδιο και λες αμέσως οτι είναι Σιτροέν!
Όσον αφορά το τελευταίο, τούτο το σχέδιο δεν τα πολυκαταφέρνει τόσο καλά κατά τη γνώμη μου. Πάντα με βάση τη μοναδική φωτό που έχουμε δει (γιατί άλλο να το δούμε από κοντά...), αυτό το σχέδιο θα μπορούσε να είναι άλλης φίρμας. Ενώ το DS3 είναι πιο αυθεντικό!
Εύχομαι να βγει πάντως και σε κλασικό χάτσμπακ, δίχως ψευτοεντούρο αναζητήσεις και να χω γαλλικό πονοκέφαλο ανάμεσα σε αυτό και το Μεγκάν όοοταν.... (καλά για Πεζαίο δυστυχώς )
-
Οι περισσότερες σελίδες στο νετ το αναφέρουν σαν 'Crossover' ...
Ογκώδες και υπερυψωμένο θα είναι?Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Ενα 'κατι', ένα χαρακτηριστικό, ένα σχεδιαστικό κολπάκι απο το παρελθόν πάντα είχε η Citroen ...
Στη C4 coupe έβλεπα κάτι απο SM...Ειλικρινα πρεπει να σαι ο μονος που εβλεπες κατι απο SM!!!
Η C4 κατι απο SM??? Οχι ρε παιδια...η φαντασια σας οργιαζει!Ίσως ... διαφορετικά τα μάτια του καθενός!
Το ορθοτερο emoticon θα ήταν ... ή και όχι
-
Πλακα πλακα εχεις κολλημα με αυτο το emoticon..( )
Μ αρεσει που σχολιαζετε το πρωτοτυπο με ολες σας τις δυναμεις..
-
Θα κυκλοφορεί ως τετρακίνητο υβριδικό με ντήζελ εμπρός και ηλεκτροκινητήρα πίσω και ηλεκτρική σύμπλεξη .
Επίσης πίσω έχει χώρο γιά 2 εξατμίσεις .
Αλλωστε αναμένουμε νέο κινητήρα και στα ψηλά . -
5θυρη θα είναι η έκδοση παραγωγής.
http://www.worldcarfans.com/110022624769/citroen-ds4-pursued-by-spy-photographer-loses-control- -
Αυτή η διαπίστωση είναι κάπως αυθαίρετη αφού οι κατασκοπευτικές θα μπορούσαν κάλλιστα να αφορούν την C4. Εξάλλου πιο λογικό θα ήταν η C4 να είναι 5θυρη και η DS4 να είναι 3θυρη, ακόμα και αν δεν υπάρχει πληροφορία που να συνηγορεί σε αυτό πέρα από το πρωτότυπο.
-
Live πρέπει να είναι πανέμορφο!!!
http://www.in.gr/Reviews/imagegallery.asp?lngReviewID=98712&lngChapterID=-1&lngItemID=98721 -
ναι ετσι φαινεται αν και σε αυτη την φωτο μοιαζει κοντο και ψηλο.
Μου εκανε εντυπωση αυτο !!! -
Μπερδεύτηκες, ζαλίστηκες, τα έχασες
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπερδεύτηκες, ζαλίστηκες, τα έχασεςΑπλώς ...
'ναι ετσι φαινεται αν και σε αυτη την φωτο μοιαζει κοντο και ψηλο**.**' Απάντηση στο θέμα!
και ...
'*Μου εκανε εντυπωση αυτο !!! ' ... * -
OK
Μπερδεύτηκα, ζαλίστηκα τα έχασα
CITROEN DS4