-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
-
Να το βλέπαμε με κανά 300hp μοτέρ, καλά θα ήτανε
-
αντε μπας και δουμε κανα πιο αντρικο αυτοκινητο , οχι σαν τα αδερφιστικα pluriel
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
- και για το μπροστινο.
Πραγματικα ΟΜΟΡΦΟ.
- και για το μπροστινο.
-
Aυριο θα έχει κι άλλο
http://news.autoplus.fr/news/1403562/Facebook-teaser-photo-Citroen-DS4 -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Aυριο θα έχει κι άλλο
http://news.autoplus.fr/news/1403562/Facebook-teaser-photo-Citroen-DS4εχει την κοψια του 3008..??
-
-
αυτό είναι που θα ηταν SUV/CROSS/Whateverοειδές ??
-
Απαράδεκτο...
-
Συγγνωμη τωρα βγαλατε εσεις συμπερασμα απο 2 φωτογραφιες μεσα στο σκοταδι που δε φαινεται σχεδον τιποτα...??????
-
Δεν είναι καν φωτογραφίες. Κροσοβεροειδής αναμένεται η DS5. Αυτό δεν ξέρουμε τι θα είναι
-
επίσημο
σοπια
νομίζω η σοπιά είναι 90% spot on.
-
Εγω νομιζω οτι θα ειναι ομορφο μιας και η σχεδιαστικη γλωσσα θα μοιαζει παρα πολυ στο DS3
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
επίσημο
σοπια
νομίζω η σοπιά είναι 90% spot on.
Καλό χαρτί θα είναι για τη Citroen..σφαγή στη μικρομεσαία κατηγορία.
-
Ok, το επίσημο είναι 3θυρο άρα μάλλον θα αντικαταστήσει την κουπέ, και η C4 θα είναι μόνο 5θυρη. Όπως ακριβώς έγινε και στα C3/DS3.
Ευτυχώς φαίνεται πιο καλόγουστο από το, απαράδεκτο για μένα, DS3 αν και επιφυλάσσομαι για το πίσω μέρος γιατί τόσο του C3 όσο και του DS3 με έχουν απογοητεύσει. Αντίθετα στο εσωτερικό περιμένω μεγάλα πράγματα αφού τα υπάρχοντα C4, C5, C3/DS3, C3/C4 picasso διαπρέπουν από μέσα.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Ok, το επίσημο είναι 3θυρο άρα μάλλον θα αντικαταστήσει την κουπέ, και η C4 θα είναι μόνο 5θυρη. Όπως ακριβώς έγινε και στα C3/DS3.Κάτι τέτοιο φαντάζομαι και εγώ!
Τα DS3 και DS4 τρίθυρες σπορ εκδόσεις απέναντι στα 5θυρα C3 και C4 και οτιδήποτε άλλο μεγαλύτερο DS (ίσως DS5) σε Crossover απέναντι στα μεσαία sedan/SW C5.Η όποια 'σκία' (απ' αυτή τη φωτο που έδωσαν στην δημοσιότητα) προδιαθέτει σε κάτι όμορφο πάντως!
-
-
-
Πρόλαβες κι έβγαλες τα συμπεράσματα σου
Για να δούμε τι θα δούμε
Είναι concept και όχι τελικό αυτοκίνητο. Είναι σχεδόν τελειωμένο...Προβλέπω το κλασσικό υβριδικό σύστημα της PSA να κάνει την εμφάνιση του και εδώ -
Όμορφο είναι, μοντέρνο είναι, αλλά ... κλασική 3θυρη γραμμή hatchback αυτοκινήτου ... κάτι ιδιαίτερο απο παρελθόν ή απο Citroen δεν έχει!
Θα μπορούσε να είναι ένα 3θυρο ... Auris, Leon, Astra, ... Delta κλπ!Την πρωτοτυπία και την έμπνευση του C4 Coupe παντως δεν την έχει!
CITROEN DS4