-
Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Από τότε που έγινε αυτό στους Ελληνικούς αγώνες έχετε δει να ποστάρει κανείς τίποτα? Το τελευταίο ποστ που βλέπω είναι του nass την μέρα πριν την απαγόρευση.
Να φανταστώ δηλαδή ότι όλοι αρνιούνται να δώσουν στοιχεία, οπότε αντί να καθαρήσει το forum, απλά θα αδειάσει...
-
Ο χρήστης pro_crossaro έγραψε:
Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Από τότε που έγινε αυτό στους Ελληνικούς αγώνες έχετε δει να ποστάρει κανείς τίποτα? Το τελευταίο ποστ που βλέπω είναι του nass την μέρα πριν την απαγόρευση.Να φανταστώ δηλαδή ότι όλοι αρνιούνται να δώσουν στοιχεία, οπότε αντί να καθαρήσει το forum, απλά θα αδειάσει...
Η ενότητα είναι κλειδωμένη σε ΜΗ ταυτοποιημένους χρήστες. Περιμένουμε νέα ενημέρωση από την Τεχνόπολις εντός εβδομάδος.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Αν είσαι μάγκας μπορείς να μάθεις τα πάντα και να κρύψεις τα πάντα.Δεν το βλέπω σαν μαγκιά.Απλά κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί όταν υπάρξει θέμα.Αυτό αφορά όλους .Απο κει και πέρα είναι θέμα προσωπικό του καθενός.
Οι κανονισμοί ορίζονται δικαιωματικά όπως δικαιωματικά τους τηρούν και οι χρήστες.Με τα ανάλογα αποτελέσματα φυσικά.
Προσωπικά δεν θέλω εξηγήσεις .
Αν οκαθένας πάψει να προσβάλει την προσωπικότητα του άλλου πιστεύω ότι δεν χρειάζονται ονοματεπώνυμα.Αν έτσι μπεί τάξη δεν ξ'ερω.Αν μπλέκονται καταγγελίες και λέγονται πράγματα που αφορούν την δουλειά του καθενός προσωπικά και θίγονται συμφέροντα τότε κακώς γράφονται εδώ μέσα.Εξω.
Υπάρχουν σωματεία,σύνδεσμοι,αλάνες κτλ. -
Πως θα γινει ολη η διαδικασια ?
Εχουμε κανα νεωτερο ?
-
Συγχωρηστε μου την ερωτηση αλλα...
Μεχρι στιγμης εχει ζητηθει απο καποιον οποιονδηποτε να πιστοποιησει το οτιδηποτε????
εμενα προσωπικά οχι...... -
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Συγχωρηστε μου την ερωτηση αλλα...Μεχρι στιγμης εχει ζητηθει απο καποιον οποιονδηποτε να πιστοποιησει το οτιδηποτε????
εμενα προσωπικά οχι......Όταν έρθει η στιγμή θα ενημερωθείτε.
-
ανοίξτε τουλάχιστον αυτό, δεν νομιζω να υπάρχει πρόβλημα.
Φωτογραφίες από τις δεκαετίες 70 και 80 -
Εντός των ημερών ολοκληρώνεται η εφαρμογή για την ταυτοποίηση των ονομάτων των χρηστών μέσω sms.
Συγκεκριμένα, όποιος επιθυμεί να γράφει στην ενότητα «ελληνικοί αγώνες» θα πρέπει να στείλει sms με το ονοματεπώνυμο του και το nickname του.
Στη συνέχεια θα αναβαθμίζεται σε «πιστοποιημένο χρήστη» και θα του αποστέλλεται, με sms, νέο password (φυσικά μετά την πρώτη του είσοδο θα μπορεί να το αλλάξει).
Σύντομα θα επανέλθουμε με αναλυτικές οδηγίες. -
Όνομα: Χαράλαμπος Τραμπάκουλας
Nickname: Trampakoulas
Κινητό: 'Στη σταν' διν έχουμι κινητού, χαμέν', ε χαμέν' ' -
Διαφωνώ με αυτή την ενέργεια.
Sms στο κινητό??? Και μάλιστα υποχρεωτικό?
Κύριοι αν δεν έχετε καταλάβει είσαστε ήδη υπόλογοι όταν αρχίσατε τα spam στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τόσων χρηστών του φόρουμ. Ποιος μας λέει πως δεν θα γίνει το ίδιο και δεν θα εκμεταλλευθείτε το νούμερο του κινητού (και το ονοματεπώνυμο) για να στέλνετε αυθαίρετα πάσης φύσεως διαφημιστικά μηνύματα;
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Διαφωνώ με αυτή την ενέργεια.Sms στο κινητό??? Και μάλιστα υποχρεωτικό?
Κύριοι αν δεν έχετε καταλάβει είσαστε ήδη υπόλογοι όταν αρχίσατε τα spam στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο χωρίς τη σύμφωνη γνώμη τόσων χρηστών του φόρουμ. Ποιος μας λέει πως δεν θα γίνει το ίδιο και δεν θα εκμεταλλευθείτε το νούμερο του κινητού (και το ονοματεπώνυμο) για να στέλνετε αυθαίρετα πάσης φύσεως διαφημιστικά μηνύματα;
τι σε νοιαζει?
γραφεις στους Ελληνικους Αγωνες? -
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Διαφωνώ με αυτή την ενέργεια.Sms στο κινητό??? Και μάλιστα υποχρεωτικό?
+1000
-
ΜΟΥΡΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Εγω μια χαρα ιδεα τη βρισκω.
Δε νομιζω ομως οτι πρεπει να επεκταθει και στο υπολοιπο φορουμ.
-
Συμφωνώ κι εγώ!
Όλοι όσοι έχετε κινητό να ενημερώσετε τη διαχείριση!
Και αν σας έρθει και κανένα σου-μου-σου, ε... δεν χάλασε και ο κόσμος...
Αλήθεια, μία απορία που έχω είναι η εξής: Εάν υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά ατόμων σε συγκεκριμένη ενότητα, γιατί δεν πάνε για banιο;;; Γιατί δεν τιμωρούνται μόνο οι συγκεκριμένοι χρήστες;;; Γιατί, ναι... αυτό είναι σαν τιμωρία... ή αποκλεισμός όσων απλά δεν θέλουν να δώσουν στοιχεία τους σε κάποιους που ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το e-mail όλων μας για προωθητικές ενέργειες... Θα μου πεις τι λες τώρα...
Για την κακή συμπεριφορά κάποιων δηλαδή θα την πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι;; Ακριβώς στο πνεύμα του ιδρυτή (όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα γραπτά του και τα γραπτά των υπολοίπων στο περιοδικό)...
Αισθάνομαι ώρες ώρες (δηλαδή σχεδόν πάντα) ότι οι ΤΕ έχουν στα χέρια τους ένα παιχνίδι που δεν ξέρουν τι να το κάνουν... Από τα καλύτερα εργαλεία marketing (μεταξύ πολλών άλλων)...
Ελπίζω να μην επεκταθεί στα υπόλοιπο φόρουμ (ούτως ή άλλως προσωπικά μία φορά μόνο μπήκα στους Ελληνικούς αγώνες, και αυτό από σπόντα...), γιατί θα είναι κρίμα να χαθεί το φόρουμ... Αν θέλετε να το κλείσετε, απλά κάντε το...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Εγώ να κάνω μία ερώτηση. Από τότε που έγινε αυτό στους Ελληνικούς αγώνες έχετε δει να ποστάρει κανείς τίποτα? Το τελευταίο ποστ που βλέπω είναι του nass την μέρα πριν την απαγόρευση.
Να φανταστώ δηλαδή ότι όλοι αρνιούνται να δώσουν στοιχεία, οπότε αντί να καθαρήσει το forum, απλά θα αδειάσει...
Η ενότητα είναι κλειδωμένη σε ΜΗ ταυτοποιημένους χρήστες. Περιμένουμε νέα ενημέρωση από την Τεχνόπολις εντός εβδομάδος.
Δέν είμαι αντίθετος με την ταυτοποίηση των χρηστών , ούτε με την διαδικασία που επιλέχτηκε.
Ας μήν ξεχνάμε πως είναι κάτι ΔΩΡΕΑΝ. Εάν δεν μας αρέσει , φεύγουμε.-ΟΜΩΣ , έχω μία απορία :
ο χρήστης ''grande jerry'' πώς δημιούργησε νέο θέμα στις 13-09-2010 στην ενότητα 'Ελληνικοί Αγώνες' ???
Πιστοποιήθηκε ???Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
(και απο την ημέρα εγγραφής επώνυμα)Ακομα δεν ξερουμε την διαδιακασια που θα ακολουθηθει. Οταν γινει γνωστη η διαδικασια την ακολουθεις.[mod]
-
Εγινε μεταφορα του θεματος απο εδω που ειχε αναρτηθει αρχικα.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Εγινε μεταφορα του θεματος απο εδω που ειχε αναρτηθει αρχικα.o.k.
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Δέν είμαι αντίθετος με την ταυτοποίηση των χρηστών , ούτε με την διαδικασία που επιλέχτηκε.
Ας μήν ξεχνάμε πως είναι κάτι ΔΩΡΕΑΝ. Εάν δεν μας αρέσει , φεύγουμε.-
edit mod[...]
Αποστόλης Νούσιας
Γιάννενα
(και απο την ημέρα εγγραφής επώνυμα)Το ότι είναι δωρεάν δε σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν δικαιώματα.
Όσο για τα στοιχεία που έδωσες παραπάνω, στη θέση σου θα το απέφευγα... Δε θα ήθελα το κινητό μου να βρεθεί γραμμένο στις δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Βικτωρίας...
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Το ότι είναι δωρεάν δε σημαίνει ότι οι χρήστες δεν έχουν δικαιώματα.
Όσο για τα στοιχεία που έδωσες παραπάνω, στη θέση σου θα το απέφευγα... Δε θα ήθελα το κινητό μου να βρεθεί γραμμένο στις δημόσιες τουαλέτες στην Πλατεία Βικτωρίας...
+1 στον...Κοτέτσι.
Καταρχάς γιατί χρειάζεται ο διαχειριστής του portal το κινητό μας? Για να μας πάρει τηλέφωνο να μας βρίσει ή να μας την πει αν κάνουμε κανένα άσεμνο μήνυμα?
Και μη μιλάμε για ταυτοποίηση χρηστών και μπούρδες.Αν θέλει κάποιος να βρει που μένουμε, μπορεί, αφού καταγράφεται το ip από όπου γράφουμε μηνύματα και μέσω ΟΤΕ μπορεί να βρει πότε πήρε ποιός αριθμός το συγκεκριμένο ip.
Μην κοροϊδευόμαστε...Αν ήθελαν ταυτοποίηση, γιατί δε ζητάνε και τον αριθμό ταυτότητας και κανα ΑΦΜ?
Ή φακελώνεις ή όχι.Μισές δουλειές???@Αποστόλη, τα μηνύματα που γράφουμε είναι προσβάσιμα στο net από επισκέπτες (μη-εγγεγραμμένους χρήστες) αλλά και από το google (τη μηχανή αναζήτησης).Οπότε...σβήσε τα στοιχεία σου (αν θέλεις).
Αλλαγή πολιτικής πρόσβασης ?