Συμφωνώ κι εγώ!
Όλοι όσοι έχετε κινητό να ενημερώσετε τη διαχείριση!
Και αν σας έρθει και κανένα σου-μου-σου, ε... δεν χάλασε και ο κόσμος...
Αλήθεια, μία απορία που έχω είναι η εξής: Εάν υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά ατόμων σε συγκεκριμένη ενότητα, γιατί δεν πάνε για banιο;;; Γιατί δεν τιμωρούνται μόνο οι συγκεκριμένοι χρήστες;;; Γιατί, ναι... αυτό είναι σαν τιμωρία... ή αποκλεισμός όσων απλά δεν θέλουν να δώσουν στοιχεία τους σε κάποιους που ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ έχουν ήδη χρησιμοποιήσει το e-mail όλων μας για προωθητικές ενέργειες... Θα μου πεις τι λες τώρα...
Για την κακή συμπεριφορά κάποιων δηλαδή θα την πληρώσουν όλοι οι υπόλοιποι;; Ακριβώς στο πνεύμα του ιδρυτή (όπως τουλάχιστον προκύπτει από τα γραπτά του και τα γραπτά των υπολοίπων στο περιοδικό)...
Αισθάνομαι ώρες ώρες (δηλαδή σχεδόν πάντα) ότι οι ΤΕ έχουν στα χέρια τους ένα παιχνίδι που δεν ξέρουν τι να το κάνουν... Από τα καλύτερα εργαλεία marketing (μεταξύ πολλών άλλων)...
Ελπίζω να μην επεκταθεί στα υπόλοιπο φόρουμ (ούτως ή άλλως προσωπικά μία φορά μόνο μπήκα στους Ελληνικούς αγώνες, και αυτό από σπόντα...), γιατί θα είναι κρίμα να χαθεί το φόρουμ... Αν θέλετε να το κλείσετε, απλά κάντε το...