-
Πέρα από αυτό εγώ εξήγησα σε πμ στο φίλο ότι αν κάνει ο μάστορας mix grill με εντόσθια από 1.8, δηλαδή στροφαλοφόρο 1.8 για να πάρει τη μεγαλύτερη διαδρομή εμβόλου και να βγάλει τα κυβικά εκατοστά, τότε τι θα κάνει με τους μεταβλητούς αυλούς εισαγωγής που ΔΕΝ έχει ο 1.6 αλλά έχει ο 1.8 και ο 2.0?????
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Πέρα από αυτό εγώ εξήγησα σε πμ στο φίλο ότι αν κάνει ο μάστορας mix grill με εντόσθια από 1.8, δηλαδή στροφαλοφόρο 1.8 για να πάρει τη μεγαλύτερη διαδρομή εμβόλου και να βγάλει τα κυβικά εκατοστά, τότε τι θα κάνει με τους μεταβλητούς αυλούς εισαγωγής που ΔΕΝ έχει ο 1.6 αλλά έχει ο 1.8 και ο 2.0?????Λογικά τίποτα. Θα το έχει να παίζει με την εισαγωγή του 1.6 και ότι πιάσει.
-
Αυτό με τον στρόφαλο ,μπιέλες πιστόνια απο 1,8 αν ισχύει είναι καλή ιδέα .Φυσικά με αγορά μεταχειρό ανταλακτικών.Αν κάνει και μιά ροική στούς αυλούς εισαγωγής και ίσως μια πεταλούδα γκαζιού μεγαλύτερη (+800ευρώ ροική με παταλούδα +450 ευρώ πρόγραμμα,)και βάλει ένα νέο πρόγραμμα στην διαχείρηση καυσίμου ,αβάνς , λογικά θα έχει καλύτερα αποτελέσματα απόδοσης και απο 1,8.Ουτε χρειάζεται αξάτμιση απαραίτητα αφού θα δει απόδοση πολύ ικανοποιητική.
Τουλάχιστον θα ξέρει τι έχει και θα γλυτώσει μηχανολογικό και τέλη.
Ας το 'ψάξει' και αυτό . -
ροικη σε μεταβλητους αυλους εισαγωγης γινεται;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
:offtopicviii:
ροικη σε μεταβλητους αυλους εισαγωγης γινεται;Αν είναι μεταλικοί όχι.
-
Ροϊκή γίνεται στη κεφαλή (εισαγωγή) και όχι στους αυλούς.
Αν αυτός που κάνει τη ροϊκή ξέρει τι κάνει, η ροή είναι 2% καλύτερη. Αν είναι πολύ καλός και η κεφαλή σηκώνει βελτίωση τότε η ροή είναι 5% καλύτερη. Παραπάνω βελτίωση δεν έχω δει ποτέ.Όσο καλύτερη είναι η ροή που μετράς όταν η κεφαλή είναι στον πάγκο (πχ 1%) τόσο ακριβώς θα αυξηθεί η ιπποδύναμη (1%).
-
Aυτό δεν είναι απόλυτο αφού μετράνε και άλλοι παράγοντες οσον αφορα την ιπποδύναμη και περισσότερο την ροπή.Η ροική στούς αυλούς ειναι η πιο σημαντική .Στην προκειμενη περίπτωση και μονο η αυξηση της διαδρομής του εμβόλου είναι αρκετή για μεγαλύτερη δυναμη ,ροπή ανω του 1%.
Αποψή μου ότι συμφέρει ,εφόσον γίνεται φυσικά. -
Δεν γινεται να αυξηθει σε 1.8 το 1.6.
Θελει αφτερμαρκετ μπιελες και το κοστος ανεβαινει σημαντικα.
με 500 ευρω παιρνεις διλιτρο μοτερ και με αλλα 500 το κανεις καινουργιο. -
που μπορω να βρω 2λιτρο μοτερ με 500ε??
-
Σε μαντρες με μεταχειρισμενα ανταλλακτικα.
Λυμπεροπουλος
Καχελος
κλπ -
Βασικά ο μάστορας σου βρωμάει από χιλιόμετρα....
Με αυτά που σου προτείνει ουσιαστικά θέλει να σου πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες....
Μην δώσεις 2500 ευρώ για μοτέρ που δεν θα γίνει 1.8 που δεν θα έχει μεταβλητούς αυλούς κλπ....
Τράβα σε κανά alfisti team στην Ανατολική Αττική -
Παιδιά τον μπερδέψαμε τον ανθρωπο.
Προφανός δεν θέλει ή δεν μπορεί όπως λέει να πάρει το αμάξι απο εκεί.
Αν βάλει μπιέλες ,πιστόνια after market δεν θα έχει αξιόπιστο και δυνατότερο μοτερ? Θα έχει.
Θα πληρωσει κατι παραπάνω αλλα θα περνάει ολα τα δίλιτρα 147αρια και θα ξέρει τι έχει.
Αλωστε η επισκευή του ίδιου κινητήρα ήδη είναι ακριβή.Ρώτα φίλε μου πόσο κοστίζει η επισκευή και μετα πράξε ανάλογα τι σε συμφέρει οικονομικά .
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Θα πληρωσει κατι παραπάνω αλλα θα περνάει ολα τα δίλιτρα 147αρια
Και αφού τα έχει περάσει, θα τον χαιρετήσουν όταν θα έχει σταματήσει στο βενζινάδικο...και μετά θα ξαναπλακωθεί, να τους ξαναπεράσει
Πλάκα κάνω, αλλά με μία δόση αλήθειας...
-
Παιδια, με μια ματια που εριξα στο car.gr οι twin spark 1.6 πωλουνται γυρω στο 1000αρικο, οποτε χλωμο να βρω 2λιτρο με 500ε.
Αυριο θα εχω νεωτερα που θα παω απο το συνεργειο, ο μηχανικος εγγυαται οτι η καταναλωση θα ειναι μικροτερη σε καθε περιπτωση.
Τωρα τι να πω...
-
Ρωτα και σε αυτους που σου ειπαν.Μπορει να βρεις καλυτερες τιμες απο το car.gr
-
πηγα σημερα παλι στο συνεργειο και συζητησαμε για το 2λιτρο.
Η διαφορα στην τιμη ειναι 200-300ε παραπανω απο το 1.8 για την αγορα του μοτερ + το προγραμματισμο του εγκεφαλου που παει 400ε, δηλαδη 600-700ε συνολο.
Χοντρικα ολη η δουλεια θα παει 3000ε.το σκεφτομαι...
-
Πιο αξιόπιστη και φθηνότερη είναι πάντα η εργοστασιακή λύση.
Βρες ένα κινητήρα που σε ικανοποιεί η ισχύς του και βάλτον στο αμάξι χωρίς να προσπαθήσεις να αυξήσεις την ισχύ του. -
μα παντα για εργοστασιακο κινητηρα συζηταμε.
-
Ο χρήστης stlxgr έγραψε:
πηγα σημερα παλι στο συνεργειο και συζητησαμε για το 2λιτρο.
Η διαφορα στην τιμη ειναι 200-300ε παραπανω απο το 1.8 για την αγορα του μοτερ + το προγραμματισμο του εγκεφαλου που παει 400ε, δηλαδη 600-700ε συνολο.
Χοντρικα ολη η δουλεια θα παει 3000ε.το σκεφτομαι...
Μέ τόσα καλύτερα να πάρεις άλλη μεταχειρισμένη και να δώσεις αυτήν όσο όσο. Πιο φτηνά θα σου έρθει και πιθανότερα να βρεις και εμ περισσότερα εξτρα....
-
Εγω φίλε μου θα πέταγα το 2λιτρό με 150 αλογακία και είναι μια χαρά με 3000Ε που λες. Γνώμη μου.
ALFA ROMEO 147 - ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΗΡΑ