-
+1
-
Αναμαινομενο το XC90. Οποιος εχει τα λεφτα δυσκολα θα κοιταξει αλλου.
Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης dactilidis.john έγραψε:
Αναμαινομενο το XC90. Οποιος εχει τα λεφτα δυσκολα θα κοιταξει αλλου.Στάλθηκε από το C6603 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το τελευταίο που θα κοιτούσα. Εκτός δρόμου ικανότητες δεν προσφέρει, εντός δρόμου συμπεριφορά δεν προσφέρει, πολυκύλινδρα μοτέρ δεν έχει... Φτωχός συγγενής!
-
Γιατι τα x5, gle, q7 και x6 προσφερουν αξιολογες εκτος δρομου ικανοτητες? 'suv' πολης ειναι και αυτα... νομιζω επισης οτι προσφερει και λιγη διαφορετικοτητα σε σχεση με τα γερμανικα. Επειδη δεν εχει πολυκυλινδρα μοτερ μαλλον πουλαει στην ελλαδα. Στο εξωτερικο μαλλον προτιμουνται τα πολυκυλινδρα. Παντως 225 αλογα απο διλιτρο ντιζελ και 0-100 κατω απο 9sec δεν ειναι ασχημα.
-
Η Χ5 προσφέρει εντός δρόμου ικανότητες, τα Discovery/RR είναι τέρατα εκτός και η Cayenne προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό ανάμεσα στα δυο, με εντός δρόμου συμπεριφορά απλά κορυφαία. Το Volvo είναι καλό ως ένα άνετο και μεγάλο ψευδο-SUV για απλές μετακινήσεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Χ5 προσφέρει εντός δρόμου ικανότητες, τα Discovery/RR είναι τέρατα εκτός και η Cayenne προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό ανάμεσα στα δυο, μς εντός δρόμου συμπεριφορά απλά κορυφαία. Το Volvo είναι καλό ως ένα άνετο και μεγάλο ψευδο-SUV για απλές μετακινήσεις.Συμφωνω απολυτα !!!
-
Ποιος αγοράζει κάποιο από τα παραπάνω για να το βάλει στο χώμα; Ούτε το 1% των ιδιοκτητών.
Όλοι τα αγοράζουν για τον όγκο, την μούρη, την άνεση, την ασφάλεια και το prestige.
Σε όλα τα παραπάνω το XC90 τα πηγαίνει εξαιρετικά για αυτό και κάνει αυτές τις πωλήσεις.
Πέτυχα ένα σε ένα υπόγειο parking και είναι ομολογουμένως πολύ ψαρωτικό. Το QQ δίπλα του ήταν σαν CinquecentoΑν είχα τα λεφτά ευχαρίστως το αγόραζα (αν και ο όγκος του είναι μάλλον υπερβολικός για τα συνθήκες της Ελλάδας).
-
Η Χ5 προσφέρει εντός δρόμου ικανότητες, τα Discovery/RR είναι τέρατα εκτός και η Cayenne προσφέρει έναν καλό συμβιβασμό ανάμεσα στα δυο, με εντός δρόμου συμπεριφορά απλά κορυφαία. Το Volvo είναι καλό ως ένα άνετο και μεγάλο ψευδο-SUV για απλές μετακινήσεις.Κι εγω συμφωνω απολυτα!
Προσωπικα μαλλον θα προτιμουσα το rr & μετα ή το Mercedes ή Audi
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης axel12p έγραψε:
Ποιος αγοράζει κάποιο από τα παραπάνω για να το βάλει στο χώμα; Ούτε το 1% των ιδιοκτητών.Όλοι τα αγοράζουν για τον όγκο, την μούρη, την άνεση, την ασφάλεια και το prestige.
Σε όλα τα παραπάνω το XC90 τα πηγαίνει εξαιρετικά για αυτό και κάνει αυτές τις πωλήσεις.
Πέτυχα ένα σε ένα υπόγειο parking και είναι ομολογουμένως πολύ ψαρωτικό. Το QQ δίπλα του ήταν σαν CinquecentoΑν είχα τα λεφτά ευχαρίστως το αγόραζα (αν και ο όγκος του είναι μάλλον υπερβολικός για τα συνθήκες της Ελλάδας).
Μια μέρα να σε πάρω σε εξόρμηση Land Rovers κλπ να δεις αν τα πάνε εκτός. Το ότι υπάρχουν πολλοί ντιντήδες δεν ακυρώνει ούτε την αξία των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι το σωστό, φανατικό κοινό τους ξέρει τι αγόρασε και για ποιόν λόγο.
-
Ποιος αγοράζει κάποιο από τα παραπάνω για να το βάλει στο χώμα; Ούτε το 1% των ιδιοκτητών.
Όλοι τα αγοράζουν για τον όγκο, την μούρη, την άνεση, την ασφάλεια και το prestige.
Μια μέρα να σε πάρω σε εξόρμηση Land Rovers κλπ να δεις αν τα πάνε εκτός. Το ότι υπάρχουν πολλοί ντιντήδες δεν ακυρώνει ούτε την αξία των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι το σωστό, φανατικό κοινό τους ξέρει τι αγόρασε και για ποιόν λόγο.
Και σε συνάντηση με Jimny και Vitara πάμε αν θέλεις. Αυτό βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα Range Rover, τις BMW X5/X6, τις Mercedes GLE, τα Audi Q7 και τα Volvo XC90 που συζητάμε.
Το φανατικό κοινό σίγουρα ξέρει τι αγόρασε, αλλά το υπόλοιπο 99% το αγόρασαν για τους λόγους που ανέφερα.
Αν είναι να συζητάμε για τις μειοψηφίες πάλι, ΟΚ πάω πάσο.ΥΓ. Το γιατί κάποιος που δεν κάνει αυτό που θεωρείς εσύ σωστό θεωρείται 'ντιντής', μόνο εσύ το ξέρεις...
-
Τα off roaders φτιάχτηκαν για να... (συμπληρώστε την πρόταση).
-
Μια μέρα να σε πάρω σε εξόρμηση Land Rovers κλπ να δεις αν τα πάνε εκτός. [emoji38] Το ότι υπάρχουν πολλοί ντιντήδες δεν ακυρώνει ούτε την αξία των αυτοκινήτων, ούτε το γεγονός ότι το σωστό, φανατικό κοινό τους ξέρει τι αγόρασε και για ποιόν λόγο.
Αυτό ακριβώς!!
Έχω πάει τέτοια εξόρμηση και είναι άλλη αίσθηση!!
Δία αν ανέβω Θεσσαλονίκη θα πιούμε κανένα 'καφεδάκι'?? ΧαχαχαΤα off roaders φτιάχτηκαν για να... (συμπληρώστε την πρόταση).
.... πάμε για κυνήγι!!
Το Qashqai δεν είναι Land Rover αλλά είναι μάχιμο!! Τουλάχιστον το δικό μου....
Πάντως εμένα ο καημός μου είναι ένα Pajero.
Στα μάτια μου είναι από τα κορυφαία εργαλεία!! -
Τα off roaders φτιάχτηκαν για να... (συμπληρώστε την πρόταση).Το κάθε αμάξι φτιάχτηκε για να το παίρνει οποίος θέλει και μπορεί και να το κάνει ότι γουστάρει....
Αλίμονο αν πρέπει να βάλουμε και εκεί κανόνες.
Ήμαρτον πια...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέτυχα σήμερα ένα τέτοιο
Με εργάτη μπροστά, λάστιχο φουλ τρακτερωτό 275/75 R17, με λάσπες γύρω γύρω...
Αυτό μάλιστα, είναι off road και έτσι το χρησιμοποιεί και ο ιδιοκτήτης του.Όχι τις ψηλωμένες λιμουζίνες με 35 λάστιχο σε 20άρα ζάντα που επειδή είναι 4χ4 πρέπει να θεωρούνται και off road.
Για άλλη χρήση το ένα, για άλλη χρήση το άλλο
-
Το forum και το θέμα είναι για crossovers...όχι για off roaders...
Δεν ταυτίζονται οι έννοιες, ούτε είναι υποχρεωτικό - ούτε και κακό βέβαια - ένα crossover ή suv να είναι off roader.
Ένα ψηλότερο αμάξι επίσης δεν σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να το πας στα βουνά και στα λαγκάδια!
Μπορεί απλά να σου αρέσει σαν εικόνα ή να θέλεις να κάθεσαι πιο ψηλά και ας σου στερεί κάποια οφέλη χαμηλότερων οχημάτων. Μερικές φορές δημιουργούμε στεγανά στο μυαλό μας χωρίς να υπάρχει λόγος!
Αν κάποιοι παίρνουν suv επειδή είναι μόδα ή επειδή θέλουν να πουλήσουν μούρη...και στην πραγματικότητα είναι ακατάλληλο για τις ανάγκες τους...πάλι δικό τους είναι το μαχαίρι, δικό τους και το καρπούζι, αυτοί θα φορτωθούν την επιλογή τους και τις συνέπειές της! -
Σωστός ο διαχωρισμός που κάνεις Βασίλη.
Το παρόν θέμα ξεκίνησε με τα 2κινητα υπερυψωμενα ψευτοτζιπ με ικανότητες off road επιπέδου βατου χωματοδρομου.
Ακόμα και τα SUVs τότε έδειχναν σκληροτραχηλα. Οι κατασκευαστες βέβαια τώρα πλέον τα έχουν μπερδέψει οπότε και εμείς λογικό να τα κάνουμε ... κουλοβαχατα... lol -
Ο χρήστης The_Emperor έγραψε:
Το forum και το θέμα είναι για crossovers...όχι για off roaders...
Δεν ταυτίζονται οι έννοιες, ούτε είναι υποχρεωτικό - ούτε και κακό βέβαια - ένα crossover ή suv να είναι off roader.
Ένα ψηλότερο αμάξι επίσης δεν σημαίνει ότι πρέπει υποχρεωτικά να το πας στα βουνά και στα λαγκάδια!
Μπορεί απλά να σου αρέσει σαν εικόνα ή να θέλεις να κάθεσαι πιο ψηλά και ας σου στερεί κάποια οφέλη χαμηλότερων οχημάτων. Μερικές φορές δημιουργούμε στεγανά στο μυαλό μας χωρίς να υπάρχει λόγος!
Αν κάποιοι παίρνουν suv επειδή είναι μόδα ή επειδή θέλουν να πουλήσουν μούρη...και στην πραγματικότητα είναι ακατάλληλο για τις ανάγκες τους...πάλι δικό τους είναι το μαχαίρι, δικό τους και το καρπούζι, αυτοί θα φορτωθούν την επιλογή τους και τις συνέπειές της!+1000
Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1000
-
Παιδια οταν μιλαμε για crossover, εστω και λιγο, σκεφτομαστε και το χωμα, ακομα και για τα 2κινητα. Και τα προσπεκτους των εταιριων αναφερουν οτι τα αμαξια τους ειναι ελευθερου χρονου και μπορουν να μας μεταφερουν καποια εκδρομη στο βουνο η στη θαλασσα μεσω χωματοδρομου. Οποιος παιρνει crossover μονο και μονο για την ασφαλτο, γουστο του και καπελο του, απλα να ξερει οτι το αμαξι του ειναι φτιαγμενο και για light χωματοδρομο και θα κρινεται και για αυτο.
-
Τι λέτε ρε παιδιά που θα κριθώ για τον λόγο που πήρα το αμάξι και για το πως το χρησιμοποιώ.
Άμα θέλω το βάφω κίτρινο και το κάνω ταξί.
Δικό μου θέμα.
Με το ίδιο σκεπτικό όσοι έχουν πάρει σπορ διθέσια πρέπει να μην τα κυκλοφορούν έξω αλλά μόνο στην πίστα των Σερρών....
Ήμαρτον πια με τα πατροναρισματα και τα στεγανά. ...Στάλθηκε από το SM-N915FY μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
SUV/Crossovers Forum