-
Πάνω/κάτω αυτό σκέφτομαι να κάνω. Πρώτα να 'σπρώξω' το Fabia και μετά από λίγο καιρό θα πάω να κάνω ανταλλαγή το Aveo με κάποιο κροσόβερ/suv. Οπότε το κροσόβερ/suv θα γίνει και το καθημερινό μου αυτοκίνητο. Τα αυτοκίνητα που έχω βάλει παραπάνω δεν είναι τυχαία. Όλα τους έχουν κοινά στοιχεία. Αν κάποιος τα ψάξει θα τα βρει. Αυτή είναι η λίστα που έχω ξεχωρίσει και απουσιάζει το Renegade το οποίο θα το δω όταν το δίκτυο της FCA οργανωθεί.
Πάντως τα Ecosport, Captur και Aircross τα ξεχώρισα και σε αυτά θα εστιάσω.
Το Ecosport όταν το έφτιαξαν μάλλον είχαν στο μυαλό τους τον Storm...Το Captur έχει δύο πάρα πολύ θετικά σημεία. Η προστατευτική χρωμέ μάσκα εμπρός και ο προφυλακτήρας πίσω που προστατεύουν τα βαφόμενα σημεία.
Στο Ecosport πίσω ο προφυλακτήρας είναι μια χαρά, μπροστά είναι οριακά τα πράγματα.
Στο Aircross μπροστά είναι εκτεθειμένο. Η χρωμέ μάσκα μπροστά δεν προστατεύει τον προφυλακτήρα. Πίσω είναι μια χαρά.Ομολογώ πάντως ότι το Ecosport είχε την καλύτερη θέση οδήγησης, αίσθηση SUV και πραγματικά αισθάνθηκα ότι καθόμουν ψηλά και αμφιθεατρικά. Αλλά αυτά τα τεστάρω πάντα με συγκεκριμένο τρόπο ώστε να ελέγχω και τους υπόλοιπους χώρους (πίσω και συνοδηγού).
Σε αυτό το τομέα ακουλουθεί το Captur και μετά το Aircross.
Θέλετε και άλλα;
-
Νικο αυτο που θες θα το κανεις οτι και αν πουμε. Για μενα κρατα το φαμπια πουλα το μικρο και μετακινησου με το δικυκλο. Οταν μετα απο 10 χρονια δωσεις το φαμπια θα εχεις κανει καλη αποσβεση και δε θα χασεις πολλα. Τωρα μπαινεις σε μια διαδικασια οπου παλι δε θα παιρνεις το κροσοβερ για ν αμη στο χτυπησουν
-
Ο χρήστης Nikos Golf έγραψε:
Τωρα μπαινεις σε μια διαδικασια οπου παλι δε θα παιρνεις το κροσοβερ για ν αμη στο χτυπησουνΑυτό δεν ισχύει.
Αφορά μόνο αυτοκίνητα που δεν έχουν την παραμικρή περιφερειακή προστασία, όπως είναι και το Fabia.
Για αυτό και κοιτώ συγκεκριμένα πράγματα στα SUV/Crossover. -
Δειτε εδω, το αυτοκινητο ειναι μικροτερο απο 4 μετρα!!!
Κατι μου λεει πως με σηματα dacia θα ηταν ωραιοτατη προταση για την ελληνικη οικογενεια που ψαχνει αυτοκινητο πολης με τεραστιους χωρους και crossover.Εχει εως 625 λιτρα πορτπαγκαζ σε λιγοτερο απο 4 μετρα με τα συρρωμενα πισω καθισματα, παιρνει 7 επιβατες και ζυγιζει 974 κιλα
-
Βγάλτε το με φυσικό αέριο κι αυτόματο να τελειώνουμε. Και με κάνα σοβαρό μοτέρ, όχι μόνο 72 άλογα.
-
Αυτο με τον 1,5 dci μουρλια θα ταν
-
H Renault με την εμπειρία της στα πολυμορφικά έχει καταφέρει και έχει περάσει αυτό το στοιχείο και στα SUV/Crossover. Αυτό το πάντρεμα προσφέρει πολλά θετικά στοιχεία.
Την πολυμορφικότητα μπορεί κάποιος να την διαπιστώσει και στο Captur.
-
Γειά σας παιδιά,
θα ήθελα την βοηθειά σας.
Είδα προχτές αυτή την αγγελία και μου φάνηκε ενδειαφέρουσα.SsangYong XLV 1.6 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ '19 Παλιά Σχεδίαση
1 / 31
Μεγαλύτερες Εικόνες
Ανταλλακτικά για αυτό το όχημα
Παρόμοιες αγγελίες
Ανταλλαγές Γενικές (0)
Στοιχεία Αγγελίας
Μάρκα/Μοντέλο: SsangYong XLV 1.6 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ '19
Νούμερο αγγελίας: 23161443
Τιμή: € 13.400
Κατηγορία: Αυτοκίνητο - 4Χ4/Τζιπ/SUV
Χρονολογία question 6 / 2019 Καινούριο
Καύσιμο: Βενζίνη
Κυβικά: 1.600 cc
Ίπποι: 128 bhp
Σασμάν: Χειροκίνητο
Χρώμα: Ασπρο
Χρώμα εσωτερικού: Γκρι
Επένδυση σαλονιού: Ύφασμα
Κλάση ρύπων: Euro 6
Κίνηση: Προσθιοκίνητο (FWD)
Αερόσακοι: 10
Πόρτες: 5
Καθίσματα: 5
Τελευταία αλλαγή: 1 μέρα
Εμφανίσεις αγγελίας: 377
Σύνδεσμος: www.car.gr/23161443
Τηλέφωνο: 2102828001
Ιδιαιτερότητες
ABS
Bluetooth
Bucket Καθίσματα
CD Player
Cruise Control
ECO start/stop
ESP
Immobilizer
Isofix -Παιδικά Καθίσματα
TCS - ASR
Turbo
USB
Αισθητήρας Βροχής
Ανταλλαγή με Car δεκτή
Ατρακάριστο
Βιβλίο Service
Εγγύηση
Ελληνικής Αντιπροσωπείας
Ζάντες αλουμινίου
Ηλεκτρικά παράθυρα
Ηλεκτρικοί Καθρέφτες
Κάμερα οπισθοπορείας
Κεντρικό κλείδωμα
Κλιματισμός(A/C)
Μη καπνιστή
Οθόνη TFT
Προβολείς ομίχλης
Ράγες οροφής
Τιμόνι Πολλών Χρήσεων
Υδραυλικό τιμόνι
Υπολογιστής Ταξιδιού
Φώτα Ledτι λέτε? Αξίζει δεδομένου ότι έχει πολλά extra που σε άλλες εταιρείες τα βρίσκεις στις πλούσιες εκδόσεις και ότι η τιμή είναι αντίστοιχη ενός μεταχειρισμένου?
-
Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι έχουν καινούρια XLV με αυτή τη τιμή;
Αν δεν πήρες τηλέφωνο, πάρε και ρώτα γιατί είναι πολύ πιθανό η αγγελία να είναι παραπλανητική.
-
Aύριο παρουσιάζεται και το καινούριο Puma.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν ότι έχουν καινούρια XLV με αυτή τη τιμή;Αν δεν πήρες τηλέφωνο, πάρε και ρώτα γιατί είναι πολύ πιθανό η αγγελία να είναι παραπλανητική.
Πήρα τηλέφωνο και χτες πήγα και τα είδα. Μου είπαν ότι είχαν κάποιες σχέσεις με την μαμά εταιρεία που έκλεισε και μπόρεσαν να τα έχουν σε αυτή την τιμή. Μου είπαν ότι η τιμή αυτή είναι με έκπτωση απο 17.800€.
Το αμάξι φαινόταν μιά χαρά εκτός από τα λάστιχα που μου φάνηκαν κάπως φθαρμένα (αλλά μπορεί και να ήταν η ιδέα μου) γιατί το αμάξια ήταν έξω στη μάντρα και όχι μέσα στην έκθεση.
Έχει έκθεση μεταχειρισμένων αλλά τα XLV και TIVILI ήταν καινούργια 2019 (πως μπορώ άραγε να το ελέγξω πριν την αγορά αυτό?)
Τι λέτε? -
Ποια εταιρεία έκλεισε; Η Ssangyong στην Ελλάδα έχει εδώ και καιρό την LION ως κεντρική αντιπροσωπεία.
http://ssangyong.gr/contact/
Πάρε ένα τηλέφωνο και ρώτησέ τους αν τα καινούρια αυτοκίνητα που έχει η AUTO VALUE IKE είναι της ελληνικής αντιπροσωπείας ή είναι εισαγωγής.Κάτι μου λέει ότι ο τύπος τα έχει φέρει από έξω. Είδες Ελληνικό βιβλίο χρήσης;;
Είδες σε τι γλώσσα είναι γραμμένες διάφορες λέξεις μέσα στη μηχανή ή μέσα στο αυτοκίνητο π.χ. σε ταμπελάκια; -
Η Auto Value έχει εδώ και χρόνια 'άκρες' μέσα στη Lion.
Σε κάθε περίπτωση στα 13,5 χιλιάρικα καινούριο XLV με αυτό τον εξοπλισμό είναι στα όρια της 'κλοπής'.
-
Σαν αυτοκίνητο αξίζει?
Ναι για την lion έχεις δίκιο μου είπε και γι αυτή.
Πως μπορω να δω αν όντως είναι 6/2019 και όχι stock? -
Δε νομίζω ότι στα 13,5 χιλιάρικα καινούριο, έχει αντίπαλο.
Sτock ή ξε-stock, προχώρα εφόσον σε ενδιαφέρει καινούριο αυτοκίνητο σε αυτή την κατηγορία.Με τον αριθμό πλαισίου ρώτα τη Lion για τη χρονολογία παραγωγής.
-
ok ευχαριστώ.
-
Με τον αριθμό πλαισίου και από το internet μπορείς να βρεις πληροφορίες.
Βάλε στο google ssangyong vin decoder και ξεκίνα να βάζεις τον αριθμό πλαισίου στα διάφορα site για να σου βγάλουν πληροφορίες. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Με τον αριθμό πλαισίου και από το internet μπορείς να βρεις πληροφορίες.
Βάλε στο google ssangyong vin decoder και ξεκίνα να βάζεις τον αριθμό πλαισίου στα διάφορα site για να σου βγάλουν πληροφορίες.ευχαριστώ και πάλι. Πολύ κατατοπιστικές πληροφορίες. Θα ασχοληθώ αύριο μάλλον. Αλλά τι να του πω? ότι θέλω να δω τον αριθμό πλαισίου για να ψάξω το αυτοκίνητο?
-
Θα του πεις ότι θέλεις αριθμό πλαισίου για επιβεβαίωση με LION και για την κάλυψη της εγγύησης.
Αν δεν σου δώσει αριθμό πλαισίου, τότε απευθύνσου στην LION για πληροφορίες.Πάντως ρε φίλε αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο έμπορας, είναι απίστευτες οι τιμές. Και του XLV και του Tivoli.
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Θα του πεις ότι θέλεις αριθμό πλαισίου για επιβεβαίωση με LION και για την κάλυψη της εγγύησης.
Αν δεν σου δώσει αριθμό πλαισίου, τότε απευθύνσου στην LION για πληροφορίες.Πάντως ρε φίλε αν είναι αλήθεια αυτά που λέει ο έμπορας, είναι απίστευτες οι τιμές. Και του XLV και του Tivoli.
Συμφωνώ.
Κάπως έτσι ξεκίνησα και εγώ. Ελεγα να αγοράσω ένα μεταχειρησμένο ενός γνωστού μου στα 12.000€ και μετά είπα δεν ξάχνω στο car τι καινούργιο μπορώ να πάρω με κανά 2000 παραπάνω και έπεσα σε αυτό.
Πριν 2-3 χρόνια το είχα δει σε αυτόματο βέβαια και μου είχαν πει τιμή στα 28.000 (νομίζω ήταν και disel).
Σαν εμφάνηση δεν με τρελένει αλλά με τέτοια τιμή το κάνω ότι θέλω. Θα δείξει...
SUV/Crossovers Forum