-
Εννοείται ρε.
Απλά με την παρούσα κατάσταση, με τα τάμπλετζ που υπάρχουν τώρα, το 7 2013 είναι τόσο καλύτερο ( και τιμολογιακά) που κερδίζει πολλές μάχες. Σίγουρα σε κανά εξάμηνο ( ειδικά αν βγει όντως nexus 8 ) τα 7ιντσα σχεδόν δε θα τα θυμάται κανείς -
μήλο κοιτάς?
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Εννοείται ρε.
Απλά με την παρούσα κατάσταση, με τα τάμπλετζ που υπάρχουν τώρα, το 7 2013 είναι τόσο καλύτερο ( και τιμολογιακά) που κερδίζει πολλές μάχες. Σίγουρα σε κανά εξάμηνο ( ειδικά αν βγει όντως nexus 8 ) τα 7ιντσα σχεδόν δε θα τα θυμάται κανείςμαζι με το LG Gpad 8.3
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
μήλο κοιτάς?To ipad mini με 'retina' είναι αυτό που αξίζει για μένα από apple μεριά, αλλά η τιμή του αγγίζει τη γελοιότητα
Πιο μεγάλα ταμπλετ εμένα δε με βολεύουν και πέρα από όλα τα υπόλοιπα η τιμή είναι το πιο βασικό, Θέλω πάντα τη καλύτερη σχέση τιμής ποιότητας
Επίσης δε με χαλάει που το n7 χωράει στη τσέπη του μπουφάν μου
-
ρε συ Ace γιατί σε μπάναραν στο myphone?
-
Ερωτησουλα!! Θελω να παρω το Samsung Galaxy S4 και ακομα ψαχνω να βρω σε τι χρωμα, αλλα τα καταστηματα εχουν μονο μαυρο ή ασπρο! Εχω δει ηδη το κοκκινακι που μου αρεσε, αλλα θελω να δω και το Arctic Blue μηπως μου αρεσει περισσοτερο! Υπαρχει κανεις εντος αττικης που να το εχει σε μπλεδακι;;;;;;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ρε συ Ace γιατί σε μπάναραν στο myphone?στο myphone δεν χρειαζεται κανενας σοβαρός λογος για να σε μπαναρουν. Εκει ειναι το αλλο ακρο και την μλκια την εχουν κανει επαγγελμα.
-
Χρόνια τώρα.
Ίσως και λόγω μεγέθους. Δεν το θυμάμαι έτσι όταν είχα πρωτογραφτει. -
Προσωπικά για αυτο έχουν φαει άκυρο, σιγα μη κάτσω να φαω μπαν επειδή κόβω το **και **σε ενα σκέτο κ!!!
-
καποτε το Myphone ηταν σοβαρο και ειχε μαζεψει και πολλους ξενους αλλα μαλλον οι βορειοκορεατες εκαναν καταληψη εκει μεσα..
-
Για όποιον θέλει να αγνοήσει τη ( μικρή αλλά υπαρκτή) πιθανότητα τελωνείου και θέλει 7άρι επώνυμο: http://www.ebay.com/itm/NEW-Google-Nexu ... 2463.l4410
Καινούριο nexus 7 2012 32gb 142 ευρώ -
αυτό ειναι το παλιό ομως και δε θα το πρότεινα, χωρις να σημαίνει οτι ειναι μάπα.
έχει και το μειονέκτημα που λειπει στο πίσω μερος μια καμερούλα... αν θέλεις να μιλήσεις με σκάιπ κλπ πρέπει ντε και καλά να δείχνεις μονο τη μούρη σου.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
αυτό ειναι το παλιό ομως και δε θα το πρότεινα, χωρις να σημαίνει οτι ειναι μάπα.έχει και το μειονέκτημα που λειπει στο πίσω μερος μια καμερούλα... αν θέλεις να μιλήσεις με σκάιπ κλπ πρέπει ντε και καλά να δείχνεις μονο τη μούρη σου.
Πίσω έχει,μπροστά δεν έχει.οπότε είναι δύσκολο για skype
Edit
Έχεις δίκιο για την κάμεραΣτάλθηκε από το Nexus 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΟΚ.
-
Έχει βρεθεί τρόπος να κάνουμε root το MLS iqTab?
-
Καλά χρυσά κι εντυπωσιακά τα διάφορα smartphones αλλά τελικά την ευκολία των κοινών συμβατικών τηλεφώνων δεν την έχουν. Εννοώ αμεσότητα και ταχύτητα στο να βρεις και να πάρεις τηλέφωνο. Πχ πατάς κουμπί για να ανάψει, σύρεις το δάχτυλό σου για να ξεκλειδώσει έναντι σπρώχνεις το συρταρωτό κινητό ή ανοίγεις το clam. Μετά επιστρέφεις στην αρχική οθόνη αν δεν ήσουν και πατάς το κουμπί για τηλεφωνία ή επαφές έναντι πατάς το πράσινο για το τελευταίο τηλέφωνο ή το κεντρικό κουμπί μία φορά προς τα όπου έχεις προγραμματίσει για τις επαφές. Για βρες την επαφή, πρέπει να πατήσεις στο χώρο αναζήτησης για να σου ανοίξει το πληκτρολόγιο έναντι το πληκτρολόγιο είναι εκεί, ο κέρσορας στη θέση του και απλά πληκτρολογείς. Και αν και έχω μικρά δάχτυλα ο βαθμός επιτυχίας πληκτρολόγησης υστερεί σημαντικά από την πρακτικά αλάθητη πληκτρολόγηση με το συμβατικό.... Ή κάποιος πήρε και το έχασες, στο απλό κινητό στο δείχνει μόλις ανοίξεις στο smart πρέπει είτε να δεις τα notification είτε να βρεις την εφαρμογή τηλεφώνου και να δεις το log ή να μπεις στην εφαρμογή μηνυμάτων και να δεις εκεί... φέξε μου και γλύστρησα. Τουλάχιστον λέει (δεν το έχω δοκιμάσει) ότι ό,τι βλέπεις θα στο πάρει αν απλά το βάλεις στο αυτό σου...
Με όλα αυτά είμαι στο σημείο που σκέφτομαι μήπως να επιστρέψω σε απλό μικρόν (που χωράει στο μικρό τσεπάκι του τζίν) ελαφρύ και πολύ αυτόνομο (πολλές μέρες για μένα) τηλέφωνο για να κάνω τη δουλειά μου με τηλέφωνα και να έχω ένα μικρό tablet για όλα τα υπόλοιπα ωραία και φανταστικά (e-mail, χάρτες και πλοήγηση, φωτομηχανή, φωτό, τραγούδια, βίντεο, φόρουμ, φατσοβιβλίο, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ);; -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Καλά χρυσά κι εντυπωσιακά τα διάφορα smartphones αλλά τελικά την ευκολία των κοινών συμβατικών τηλεφώνων δεν την έχουν. Εννοώ αμεσότητα και ταχύτητα στο να βρεις και να πάρεις τηλέφωνο. Πχ πατάς κουμπί για να ανάψει, σύρεις το δάχτυλό σου για να ξεκλειδώσει έναντι σπρώχνεις το συρταρωτό κινητό ή ανοίγεις το clam. Μετά επιστρέφεις στην αρχική οθόνη αν δεν ήσουν και πατάς το κουμπί για τηλεφωνία ή επαφές έναντι πατάς το πράσινο για το τελευταίο τηλέφωνο ή το κεντρικό κουμπί μία φορά προς τα όπου έχεις προγραμματίσει για τις επαφές. Για βρες την επαφή, πρέπει να πατήσεις στο χώρο αναζήτησης για να σου ανοίξει το πληκτρολόγιο έναντι το πληκτρολόγιο είναι εκεί, ο κέρσορας στη θέση του και απλά πληκτρολογείς. Και αν και έχω μικρά δάχτυλα ο βαθμός επιτυχίας πληκτρολόγησης υστερεί σημαντικά από την πρακτικά αλάθητη πληκτρολόγηση με το συμβατικό.... Ή κάποιος πήρε και το έχασες, στο απλό κινητό στο δείχνει μόλις ανοίξεις στο smart πρέπει είτε να δεις τα notification είτε να βρεις την εφαρμογή τηλεφώνου και να δεις το log ή να μπεις στην εφαρμογή μηνυμάτων και να δεις εκεί... φέξε μου και γλύστρησα. Τουλάχιστον λέει (δεν το έχω δοκιμάσει) ότι ό,τι βλέπεις θα στο πάρει αν απλά το βάλεις στο αυτό σου...
Με όλα αυτά είμαι στο σημείο που σκέφτομαι μήπως να επιστρέψω σε απλό μικρόν (που χωράει στο μικρό τσεπάκι του τζίν) ελαφρύ και πολύ αυτόνομο (πολλές μέρες για μένα) τηλέφωνο για να κάνω τη δουλειά μου με τηλέφωνα και να έχω ένα μικρό tablet για όλα τα υπόλοιπα ωραία και φανταστικά (e-mail, χάρτες και πλοήγηση, φωτομηχανή, φωτό, τραγούδια, βίντεο, φόρουμ, φατσοβιβλίο, εφαρμογές, παιχνίδια κλπ);; -
Έχεις απόλυτο δίκιο Όνυχα. Ως τηλέφωνα, τα android είναι άχρηστα.
-
δεν ξερω τι λετε, με κλειδωμενη συσκευη, σε λιγοτερο απο 3'' καλω τις πιο συνηθισμενες επαφες μου.
οποιος καθυστερει, ας ζητησει απο κανενα 8χρονο να του δειξει πως και τι -
+100 στον Σπύρο.
Περι συσκευών Android...