-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Περιττό να πω πως με παρακαλάει γονυπετής σύντροφος που έχει αναλάβει την γιάφκα της Ολλανδίας να του το πουλήσω, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά. Έχει ψωμί ακόμη, μόλις αρχίσαμε να παίζουμε με τις ROM!
Και πλέον έχει χρονιστεί και στο 1.1 άνετα, από τα 800... Πετάει λέμε!
Υποψιάζομαι σφόδρα ότι είναι απλός φετιχισμός με την προσωπικότητά σου και δεν έχει καθόλου να κάνει με τις δήθεν αρετές της συσκευής
Εμένα για την συσκευή μου είπε, αλλά αν θέλουμε το πιστεύουμε...
Είναι αλήθεια πως η έλξη που ασκώ και στα δύο φύλα, είναι ακατανίκητη, με δυσκολία μπορώ να βγω από το σπίτι πριν μου πέσουν λυσασμένες πάνω μου! Τοίχο τοίχο πάω, άσε! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
( Τεφαρίκι θα πάρει ο ολλανδός )
Δεν πρόκειται να το δώσω λέμεεεε!
Άρη, μιας και είχες iPhone, υπάρχει MIUI ROM και για το Huawei σου, ίσως σου αρέσει.και miui και cyanogen ...
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Περιττό να πω πως με παρακαλάει γονυπετής σύντροφος που έχει αναλάβει την γιάφκα της Ολλανδίας να του το πουλήσω, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά. Έχει ψωμί ακόμη, μόλις αρχίσαμε να παίζουμε με τις ROM!
Υποψιάζομαι σφόδρα ότι είναι απλός φετιχισμός με την προσωπικότητά σου και δεν έχει καθόλου να κάνει με τις δήθεν αρετές της συσκευής
σκέψου μόνο τα ξεθωριασμένα πλήκτρα με τον ιδρώτα του
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Επισης μπορει να ψαχνονται για να κανουν τη δουλεια τους χωρις να πληρωσουν νταβατζηλικι τα 669 Εκαλά υπάρχουν και άλλοι «φτηνοί»
600 ευρά θέλουν οι κορεάται ...
βέβαια αυτό κάνει παπάδες:
LG Prada 3.0
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3.7 Gingerbread (Αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: TI OMAP4430 Dual-core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.3 ίντσες, 800×480 pixels, NOVA
Κάμερα: 8 Megapixel, LED flash, Full HD video 1920×1080 pixels
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1540 mAh
Διαστάσεις: 127.5x69x8.5 χλστ. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
σκέψου μόνο τα ξεθωριασμένα πλήκτρα με τον ιδρώτα του
Τα ποια;
-
αναφέρομαι σε άντρες του εργοταξίου, όχι μάνγκες του πληκτρολογίου σα και του λόγου σου
-
χεχε μπορεί να είμαι άσχετος αλλά βλέπω ότι μαίνεται για τα καλά ο πόλεμος των λειτουργικών... όπως κάνουμε με τις μάρκες αυτοκινήτων ένα πράγμα:lol:
Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω το ένα καθόλου(apple) ενώ στο android είμαι υπερβολικά 'φρέσκος' για να το κρίνω...
Οπότε, θα λειτουργήσω νεοελληνικά για να διαλέξω 'στρατόπεδο'! Ποιο έχω εγώ; Το android. Άρα αυτό είναι καλύτερο!!!
Στην πυρά οι οπαδοί του μήλου...είστε άσχετοι ρε!!!!!!!!!Το 'δικό μας' κάνει παπάδες!!!Πετάξτε το!!!Είναι πανάκριβο δίχως λόγο!!!(άμα το κατέχει κανείς το σπορ τελικά...)
-
αναφέρομαι σε άντρες του εργοταξίου, όχι μάνγκες του πληκτρολογίου σα και του λόγου σουTα πλήκτρα είναι αφής κλάμπανε και δεν παθαίνουν τίποτε, ΟΥΤΕ στο εργοτάξιο!
(Ούτε στην παραλία! ) -
αναφέρομαι σε άντρες του εργοταξίου, όχι μάνγκες του πληκτρολογίου σα και του λόγου σουΕτυμολογικά προερχόμενο από το εξωτικό φρούτο μάνγκο ;
-
είναι η απλή/πεζοδρομιακή γραφή κουτσάν
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
χεχε μπορεί να είμαι άσχετος αλλά βλέπω ότι μαίνεται για τα καλά ο πόλεμος των λειτουργικών... όπως κάνουμε με τις μάρκες αυτοκινήτων ένα πράγμα:lol:Το θέμα είναι ότι δεν ξέρω το ένα καθόλου(apple) ενώ στο android είμαι υπερβολικά 'φρέσκος' για να το κρίνω...
Οπότε, θα λειτουργήσω νεοελληνικά για να διαλέξω 'στρατόπεδο'! Ποιο έχω εγώ; Το android. Άρα αυτό είναι καλύτερο!!!
Στην πυρά οι οπαδοί του μήλου...είστε άσχετοι ρε!!!!!!!!!Το 'δικό μας' κάνει παπάδες!!!Πετάξτε το!!!Είναι πανάκριβο δίχως λόγο!!!(άμα το κατέχει κανείς το σπορ τελικά...)
Συνήθως δεν ασχολούμαστε καν με του iPhone users σε αυτό το topic οπότε τζάμπα η προπόνηση
-
Για καποιον που δε το αρεσει το Neo V (νεο βε, η νεο 5; ), τι προτεινουμε στα 200€;
Επισης, εχει κανεις αλλος θεμα με το Handcent και την αυτοματη συμπληρωση στο πεδιο αποστολεα;
Παλαιοτερα δεν ειχε σημασια αν εγγραφα κεφαλαια η πεζα, με τονους η χωρις, εκανε αμεσα αναζητηση στις επαφες και εβγαζε αποτελεσμα. Τωρα θελει να τη γραψω ακριβως την επαφη. Μηπως φταιει ο dialer της 2.3; -
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Για καποιον που δε το αρεσει το Neo V (νεο βε, η νεο 5; ), τι προτεινουμε στα 200€;
Επισης, εχει κανεις αλλος θεμα με το Handcent και την αυτοματη συμπληρωση στο πεδιο αποστολεα;
Παλαιοτερα δεν ειχε σημασια αν εγγραφα κεφαλαια η πεζα, με τονους η χωρις, εκανε αμεσα αναζητηση στις επαφες και εβγαζε αποτελεσμα. Τωρα θελει να τη γραψω ακριβως την επαφη. Μηπως φταιει ο dialer της 2.3;να κρατησει τα λεφτά του και να βάλει αλλα 200 και να πάρει κάτι με σωστη υποστήριξη και specs. Καλώς η κακώς στα 200€ παντα θα υπάρχουν flaws. Μην έχεις αυταπάτες...
Θα σου λεγα βέβαια να έβλεπες κανα Defy+ με κατιτις παραπάνω... αλλα αυτο το πήρε ο ροζούλης οποτε και απαξιώθηκε σαν κινητο...
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon ... 946&sr=8-2
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Θα σου λεγα βέβαια να έβλεπες κανα Defy+ με κατιτις παραπάνω... αλλα αυτο το πήρε ο ροζούλης οποτε και απαξιώθηκε σαν κινητο...
το γεγονός ότι ο ροζ μιλάει από τη θύρα φόρτισης και στέλνει μηνύματα από το ακουστικό δε πάει να πει τπτ για την αξία του defy...και επιτέλους σταμάτα να αβαντάρεις τη σαμσουνγκ, εχεις γίνει βαρετός σαν τα παλήκάρια που δεν έχουν αντροιντ
-
Για φιλη προοριζεται, η οποια υποψιαζομαι οτι δεν εχει και πολλες απαιτησεις. 200 παραπανω σιγουρα δεν μπορουν να δοθουν.
-
Παλαιοτερα δεν ειχε σημασια αν εγγραφα κεφαλαια η πεζα, με τονους η χωρις, εκανε αμεσα αναζητηση στις επαφες και εβγαζε αποτελεσμα. Τωρα θελει να τη γραψω ακριβως την επαφη. Μηπως φταιει ο dialer της 2.3;να κρατησει τα λεφτά του και να βάλει αλλα 200 και να πάρει κάτι με σωστη υποστήριξη και specs. Καλώς η κακώς στα 200€ παντα θα υπάρχουν flaws. Μην έχεις αυταπάτες...
έφτασες τα 400; Ε δώσε κάτι παραπάνω (200€) και πάρε και το μηλόφωνο...
θα έχεις θεική υποστήριξη από τον St. Jobs. -
ε, οχι..
εξαρταται..
αν με 400Ε, κανει τα 5/8 του αη φον, ειναι μπαργκεν κατασταση!
και σου μενουν λεφτα να πεταξεις προγραμμα να εκτοξευσεις την CPU σε αλλους χρονισμους!
(φτιαγμενο στο δυνανομετρο, παντα!) -
Ο χρήστης tm έγραψε:
ε, οχι..
εξαρταται..
και σου μενουν λεφτα να πεταξεις προγραμμα να εκτοξευσεις την CPU σε αλλους χρονισμους!
(φτιαγμενο στο δυνανομετρο, παντα!)Αλήθεια... εσυ πως ξέμεινες μονάχος σου με το iphone οταν ολοι οι αλλοι συν-iphone-ητες το γύρισαν σε android? Τεσπά.. καλοδεχούμενος και εδώ... να βρεις εναν ωμο να κλάψεις... να πεις τον καημο σου βρε αδερφέ...γιατί το αλλο κατάντησε τοπικ φάντασμα
-
i ρε
-
ε, οχι..
εξαρταται..
(φτιαγμενο στο δυνανομετρο, παντα!)Αλήθεια... εσυ πως ξέμεινες μονάχος σου με το iphone οταν ολοι οι αλλοι συν-iphone-ητες το γύρισαν σε android? Τεσπά.. καλοδεχούμενος και εδώ... να βρεις εναν ωμο να κλάψεις... να πεις τον καημο σου βρε αδερφέ...γιατί το αλλο κατάντησε τοπικ φάντασμα
Δεν ξερω σε ποιον ωμο να πρωτοκλαψω ...απ τα γελια, απ αυτα που διαβαζω εδω - ειναι η αληθεια!!
Το αλλο τοπικο εχει γινει φαντασμα, επειδη δεν εχεις τιποτε να γραψεις, για κατι που δουλευει... Ουτε ψαχνεσαι...
βεβαια, δεν περιμενω κατι τετοιο να μπορει να το συλλαβει ο νους σας, γιατι πολυ απλα ειναι κατι εκτος δικης σας λογικης...
Αυτα και σε αφηνω τωρα - ελπιζω να μην μου το κρατας κακια - παω να ενημερωθω για τις καινουριες ROM που υποσχονται να κανουν τα κινητα σας να δουλευουν σωστα - αν δεν μπρικαρουν, δατ ιζ!
ipeace
Περι συσκευών Android...