-
Exω τον Opera mini 6.5 (android version). Προσπαθώ να κάνω log in στο 4tforum.gr αλλά δεν με βάζει με τίποτα.
Αλλαξα password, τίποτα. Eσβησα cookies, τίποτα. To κάνει μόνο σε αυτό το φορουμ. Any ideas? -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Exω τον Opera mini 6.5 (android version). Προσπαθώ να κάνω log in στο 4tforum.gr αλλά δεν με βάζει με τίποτα.
Αλλαξα password, τίποτα. Eσβησα cookies, τίποτα. To κάνει μόνο σε αυτό το φορουμ. Any ideas?Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα... Χμμμ.
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Αλλαξα password, τίποτα. Eσβησα cookies, τίποτα. To κάνει μόνο σε αυτό το φορουμ. Any ideas?Επιβεβαιώνω το ίδιο πρόβλημα... Χμμμ.
Me too!
-
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Me too!
Αρα δεν είναι του τηλ μου.
Τα ξαναέσβησα πριν 1 ώρα τα cookies μπήκε. Τώρα που δοκίμασα δεν ξαναμπαίνει. Αει σιχτίρ
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για καποιον που δε το αρεσει το Neo V (νεο βε, η νεο 5; ), τι προτεινουμε στα 200€;
Επισης, εχει κανεις αλλος θεμα με το Handcent και την αυτοματη συμπληρωση στο πεδιο αποστολεα;
Παλαιοτερα δεν ειχε σημασια αν εγγραφα κεφαλαια η πεζα, με τονους η χωρις, εκανε αμεσα αναζητηση στις επαφες και εβγαζε αποτελεσμα. Τωρα θελει να τη γραψω ακριβως την επαφη. Μηπως φταιει ο dialer της 2.3;να κρατησει τα λεφτά του και να βάλει αλλα 200 και να πάρει κάτι με σωστη υποστήριξη και specs. Καλώς η κακώς στα 200€ παντα θα υπάρχουν flaws. Μην έχεις αυταπάτες...
Θα σου λεγα βέβαια να έβλεπες κανα Defy+ με κατιτις παραπάνω... αλλα αυτο το πήρε ο ροζούλης οποτε και απαξιώθηκε σαν κινητο...
http://www.amazon.de/Motorola-Smartphon ... 946&sr=8-2
δίχως να υπερασπίζω την εν λόγω επιλογή θέλω να σε ρωτήσω κάτι από άγνοια κυρίως:
Τι λείπει από το συγκεκριμένο κινητό(αν εξαιρέσω την 512ραμ) που να το κάνει κακή επιλογή;
Τα εβαλα σε συγκριση...
http://www.gsmarena.com/motorola_defy+-4098.php
http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_x ... v-4122.php -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
http://www.sport-fm.gr/article/528071 -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
-
Απενεργοποίησα το Fast Boot από το μενού των εφαρμογών και έκανα εκκίνηση με Vol+ & Power, μετά έκανα wipe data/factory reset και ξαναεγκατέστησα όλα τα προγράμματα ένα ένα.
Απ'ότι φαίνεται δεν έχω πια τα προβλήματα που είχα.
Ένα περίεργο πράγμα είναι οτι ακόμα και μετά το factory reset είμαι ακόμα root. -
Με απλό wipe δεν νομίζω να χάνεις το root.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Με απλό wipe δεν νομίζω να χάνεις το root.+1 με wipe/reset δεν χανεις το root
-
-
Δυστυχώς τα widgets εξακολουθούν και έχουν πρόβλημα.
Κάτι που δεν είχα παρατηρήσει με την 2.3 είναι οτι η touchscreen μπορεί να λειτουργήσει χωρίς να την ακουμπήσω.
Περνώντας το δάχτυλο πολύ κοντά στην οθόνη χωρίς να την ακουμπήσω, μπορώ να τη λειτουργήσω.
Υποθέτω οτι μέχρι να βρεθεί λύση δεν θα κάνω restart.
Με backup/restore του go launcher ex δεν γίνεται τίποτα ούτε άμα του κάνω restart. -
Δοκίμασε κάποια custom rom , δεν χάνεις τίποτα.
-
παίδες όποιος έχει δοκιμάσει και τα 2 πιο είναι καλύτερο;
-astro file manager
-es file explorer -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
-es file explorerΑυτόν προτείνω εγώ.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Me too!
Αρα δεν είναι του τηλ μου.
Τα ξαναέσβησα πριν 1 ώρα τα cookies μπήκε. Τώρα που δοκίμασα δεν ξαναμπαίνει. Αει σιχτίρ
Δοκιμάστε να απενεργοποιήσετε τα cookies και να κάνετε login στην αρχική σελίδα.
_
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
παίδες όποιος έχει δοκιμάσει και τα 2 πιο είναι καλύτερο;
-astro file manager
-es file explorerΚαι τα δυο έχω!
-
Γιατί;
-
Χώρο έχω - ας υπάρχουν!
Αρχικά είχα το Αστρο, μετά πήγα στο ES... πρόσφατα είδα πως το Αστρο έγινε πολύ όμορφο...
Περι συσκευών Android...