-
οχι, απλα τα εχω δει.
-
A κι εγώ τα έχω δει. Και από μία μικρή έρευνα που έκανα στα ίδια έχουν μείνει. Κατι Sony Ericsson & Nokia.
Kάτι βρήκα για το ipod. Ισως με βολέψει αυτό.
-
Ενώ παλιά όποτε έσβηνα ένα μαιλ στο gmail app έσβηνε και στο web στο pc τώρα δεν το κάνει. Τα σβήνω στο κινητό αλλά στο pc παραμένουν πράγμα ιδιαιτέρως εκνευριστικό.
-
μηπως θες συγχρονισμο ενεργοποιημενο για αυτο?
-
@elteo χαιρετω σας...
εχετε καμμια καλη rom που εχετε δοκιμασει για 4.1 NS?
-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Ποιος έχει το καλύτερο android?????
Galaxy S3 το καλύτερο και εύκολα.
Εγώ γλυκάθηκα από το S3 και θα τολμήσω κάτι πιο ακραίο. Περιμένω το Galaxy Note 2 των 5.5 ιντσών. Η 4.3 μου φαίνεται μικρή στο Razr...your mind and one pound που σου φαίνεται και μικρή Σε λιγο θα μιλάτε με ταμπλέτες κολλημένες στο κεφάλι σας!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μηπως θες συγχρονισμο ενεργοποιημενο για αυτο?δεν τον είχα ανοικτό πριν αλλά θα το δοκιμάσω.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
your mind and one pound που σου φαίνεται και μικρή Σε λιγο θα μιλάτε με ταμπλέτες κολλημένες στο κεφάλι σας!και εγώ σαγαπώ κορσερούλη μου
-
Παιδιά, πώς κάνουμε update σε ένα ΖΤΕ light tab που έχει android 2.1? και ως εκ τούτου δεν παιρνει εφαρμογές στην καρτα?...
(το χάρισαν σε μια φίλη και δε βλέπω να έχει εντολή 'system updates' ... )EDIT: Είναι το V9C
-
https://www.google.gr/search?q=Ζ%C ... 20&bih=922
-
Εψαξα αρκετή ώρα για V9C mods (ή official update σε 2.2) και άκρη δεν έχω βγάλει.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Εψαξα αρκετή ώρα για V9C mods (ή official update σε 2.2) και άκρη δεν έχω βγάλει. -
Θενκς.... Δεν έχω παίξει με cyanogen κλπ... Να υποθέσω ότι κατεβάζω κάποιο από αυτά το οποίο θα κάνει και στο 'ελληνικό' V9C, και θα το πάει σε Froyo (ή πιο πρόσφατο) και τα zip έχουν μέσα οδηγίες?
-
Τη βρήκαμε τη λύση τελικά, από το σαητ της WIND...
Το είχε για το επόμενο ZTE (με 1.4 GHz αντί 800MHz και 4GB ενσωματωμένη αντί... τίποτα) αλλά έπαιξε, όλα καλά, πλέον παίρνει εφαρμογές στην κάρτα.
http://www.wind.com.gr/gr/gia-ton-idiot ... viceid=356
-
OTA από σήμερα η 4.0.4 για το hox! Μόλις την κατέβασα και την εγκατέστησα!
Aκομα πιο smooth η συσκευή !
Άντε και σύντομα και jb !!Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
Με τι έκδοση το πουλούσαν ?
-
Με τι έκδοση το πουλούσαν ?Αν σου πω πως δεν θυμάμαι
Sent from my HTC One X using Tapatalk 2
-
Με ics πρέπει να ήταν πάντως..
Πλάκα πλάκα με τα sense και touchwiz δεν αναγνωρίζεις τι έχεις από κάτωΚάπου έλεγε ένας με gs2 ότι δεν κατάλαβε διάφορες από 2.3 σε 4 γιατί το περιβάλλον παρέμεινε ίδιο..
-
Με ics πρέπει να ήταν πάντως..
Πλάκα πλάκα με τα sense και touchwiz δεν αναγνωρίζεις τι έχεις από κάτωΚάπου έλεγε ένας με gs2 ότι δεν κατάλαβε διάφορες από 2.3 σε 4 γιατί το περιβάλλον παρέμεινε ίδιο..
Πρεπει να ηταν τελειως ασχετος γιατι η λιστα multitasking εχει τελειως διαφορετικη οψη.
-
4.0.1 μάλλον...
Sent from my GNex using smoke signals.
Περι συσκευών Android...