-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
δεν δουλεύει ο πομποδέκτης του τηλ άρα όχι δεν έχεις ακτινοβολία.αλλά κ με αυτό τον τρόπο πέφτει η μπαταρία...
για να μην πεφτει η μπαταρια υπαρχει ενα μεγαλο μυστικο το οποιο εκανα καιρο να το βρω. Για ολους τους κατοχους android εαν βαζεται airplane mode τοτε οπωσδηποτε θα πατε στο wifi>advanced settings και στο WIFI sleep policy θα το βαλετε στο never.απο τοτε που το εκανα καιει μονο 2-3% ολο το βραδυ
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Στην 2.2 δεν ρυθμίζεται δυστυχώς.Μια εφαρμογή που βρήκα πριν λίγο είναι η DailyRoads Voyager, η οποία είναι είναι μια (δωρεάν) εφαρμογή που καταγράφει τα τελευταία Χ λεπτά βίντεο μέχρι να πατήσουμε stop ή να ανιχνεύσει σύγκρουση. Λέω να τη χρησιμοποιήσω, όταν καταφέρω να πάρω κάρτα sd και βάση αυτοκινήτου.
Θες ομως και βαση με τρυπα για καμερα, αν και γω εχω τετοια
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Στην 2.2 δεν ρυθμίζεται δυστυχώς.
Μια εφαρμογή που βρήκα πριν λίγο είναι η DailyRoads Voyager, η οποία είναι είναι μια (δωρεάν) εφαρμογή που καταγράφει τα τελευταία Χ λεπτά βίντεο μέχρι να πατήσουμε stop ή να ανιχνεύσει σύγκρουση. Λέω να τη χρησιμοποιήσω, όταν καταφέρω να πάρω κάρτα sd και βάση αυτοκινήτου.
Θες ομως και βαση με τρυπα για καμερα, αν και γω εχω τετοια
Μου'χει γυαλίσει αυτή η Clingo.
Δε ξέρω κατά πόσο είναι γκατζετιά που θα χαλάσει στο μήνα όμως.
Ζελατίνες θήκες κλπ μόνο από εξωτερικό θα βρω ή παίζει να φέρουν σιγά σιγά και Ελλάδα;
Από κάρτες Sd, να πάρω Class 6 ή κάνει μια χαρά και η Class 4; Οι ταχύτητες τους είναι: Class4 4 MB/s και Class6 6 MB/s. -
εγω παντως λιγο που το δοκιμασα το npromo νομιζω οτι δεν βρισκει στιγμα..
-
Εγκατέστησα το Widgetsoid το οποίο σου επιτρέπει να δημιουργήσεις widgets με διάφορες επιλογές και διάφορα μεγέθη. Μια από τις επιλογές που έχεις είναι να ρυθμίζεις την οθόνη ωστε να παραμένει πάντα αναμμένη, να καταργήσεις το αυτόματο κλείδωμα, να εναλλάσεις τη φωτεινότητα μεταξύ 10-30-100% και αυτόματου (εγώ το'χω στο 10% και φαίνεται μια χαρά!) και άλλα.
Για κάποιο λόγο ενώ τη πέμπτη βρήκε γρήγορα δορυφόρο με το Google Earth, σήμερα δε βρίσκει με καμία εφαρμογή. -
Αν έχεις απενεργοποιήσει το mobile internet απο τα widget τότε το GPS δουλεύει σαν απλό GPS και όχι A-GPS και δυσκολεύεται να πιάσει στίγμα.
-
Τελικα το πηρα και γω το Χαβαι. πολυ παιδεμα ρε παιδι μου με τις επαφες. πως στο δι@#@$λο τις περναω μεσα;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Αν έχεις απενεργοποιήσει το mobile internet απο τα widget τότε το GPS δουλεύει σαν απλό GPS και όχι A-GPS και δυσκολεύεται να πιάσει στίγμα.Ναι αλλα καθε φορα που θα θελω να χρησιμοποιησω το Ndrive θα πρεπει να χρεωνομαι; Το αφησα παλι ωρα και τιποτα μου βγαζει δορυφορο και ενα κοκκινο χ διπλα και οτι δεν βρεθηκε στιγμα(:hmmm)
Κατεβασα και το fancy widget και τιποτα ρολοι δεν μου βγαζει. Οταν το παταω μου επιλογες ρυθμισεων και τιποτα, κανω εφραμογη skin που εχει και τιποτα ρολοι πουθενα
Τουλαχιστον καταφερα να λειτουργησω το handcent και ειναι πολυ βολικοτερο απ αυτο που χει μεσα.
Τι αλλο, τι αλλο; Γενικα μια χαρα το κινητακι, εξοικιωση θελει το android...
-
Εγώ έχω το Χαβάη από τη Πέμπτη και το'χω μάθει ήδη αρκετά. Είναι εύκολο. Είναι λίγο σπαστικό το οτι πρέπει να περάσεις εφαρμογούλα για μερικές ρυθμίσεις που θα'πρεπε να είναι ενσωματωμένες, αλλά είναι ευκολάκι.
Ο χρήστης Tsardas έγραψε:
Τελικα το πηρα και γω το Χαβαι. πολυ παιδεμα ρε παιδι μου με τις επαφες. πως στο δι@#@$λο τις περναω μεσα;Από το παλιό σου κινητό αποθηκεύεις τις επαφές σου σε αρχείο csv ή vCard (πχ από Outlook κλπ). Στον υπολογιστή σου πας στο λογαριασμό σου στο gmail (άμα δεν έχεις, δουλειά δεν γίνεται γενικά), στο contacts, και επιλέγεις import. Βρίσκεις το αρχείο, ανεβαίνει και αν έχεις συνδεδεμένο το κινητό σου στο internet περνιέται αυτόματα.
Αλλιώς αντιγράφεις τις επαφές σου στη κάρτα sim, αλλά δεν το'χω κάνει και δεν ξέρω τα βήματα ακριβώς. -
Εισαγωγη αριθμων απο Sim αλλιως (πατας το κουμπι που σε οδηγει στις ρυθμισεις οταν εισαι στις επαφες)..πολυ πιο ευκολο για αρχη απο το να κανεις ολα τα παραπανω βηματα...Εσενα festonero σου δουλευει κανονικα το gps ε
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Κατεβασα και το fancy widget και τιποτα ρολοι δεν μου βγαζει. Οταν το παταω μου επιλογες ρυθμισεων και τιποτα, κανω εφραμογη skin που εχει και τιποτα ρολοι πουθενα
το τσαμπα που κατεβασες δεν τα χει αυτα, πρεπει να κατεβασεις πληρωτεο
-
το υποψιαστηκα οτι θα ηταν αυτο...και υπαρχει τιποτα αναλογο σε τζαμπε;;;;
-
Εμένα το fancy widget έχει μια χαρά ρολόι και με το καιρό από κάτω. Κάτι λάθος κάνετε. :Ρ
Έτρεξα σήμερα το ndrive και έπιασε κατευθείαν δορυφόρο, ενώ ήμουν και ανάμεσα σε πολυκατοικίες.
Χθες που το προσπάθησα στη ταράτσα μου δε τα κατάφερα να συνδεθεί, ούτε το ndrive ούτε το google earth.Πήρα καρτούλα 8gb class 4 από το e-shop, 14,20€.
Το πλαίσιο έχει 8gb class 2 στα 19 ευρώ, και το mediamarkt στα 21 .Ψάχνω να βρω θηκούλα και ζελατίνα οθόνης για το ideos X5, αν έχετε καμία πρόταση ακούω. Φοβάμαι πως λόγω αποκλειστικότητας Wind δε πρόκειται να δούμε πολλά αξεσουάρ (πχ μπαταρία) για τη συσκευή αυτή...
-
Εμένα το fancy widget έχει μια χαρά ρολόι και με το καιρό από κάτω. Κάτι λάθος κάνετε. :Ρ
Έτρεξα σήμερα το ndrive και έπιασε κατευθείαν δορυφόρο, ενώ ήμουν και ανάμεσα σε πολυκατοικίες.
Χθες που το προσπάθησα στη ταράτσα μου δε τα κατάφερα να συνδεθεί, ούτε το ndrive ούτε το google earth.Πήρα καρτούλα 8gb class 4 από το e-shop, 14,20€.
Το πλαίσιο έχει 8gb class 2 στα 19 ευρώ, και το mediamarkt στα 21 .Ψάχνω να βρω θηκούλα και ζελατίνα οθόνης για το ideos X5, αν έχετε καμία πρόταση ακούω. Φοβάμαι πως λόγω αποκλειστικότητας Wind δε πρόκειται να δούμε πολλά αξεσουάρ (πχ μπαταρία) για τη συσκευή αυτή...
Και πως το εβαλες το ρολοι; εκανα τα παντα, εφαρμογη skin ολες τις ρυθμισεις τις εβαλα οπως ηθελα ρολοι δεν μου εβγαλε ποτε.
Σημερα βρηκε και μενα το ndrive ευκολα στιγμα, ας ελπισουμε να 'ξεμπουκωσε' και απο δω και περα να γινετε ετσι... -
Αα το τσαμπα φανσυ μια χαρα δουλευει σκινς δεν αλλαζεις
Βαλτο με μορφη widget
Επελεξε fancy homeSent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Και πως το κανω αυτο;;; Πωπω τελειος χαζος νοιωθω...χαχαχα
edit νομιζω τα καταφερα...
-
Ψάχνω να βρω θηκούλα και ζελατίνα οθόνης για το ideos X5, αν έχετε καμία πρόταση ακούω. Φοβάμαι πως λόγω αποκλειστικότητας Wind δε πρόκειται να δούμε πολλά αξεσουάρ (πχ μπαταρία) για τη συσκευή αυτή...Dude... ebay!
Εγώ πήρα αυτήν, είναι κάπου στο δρόμο τώρα. Απ'όσες είδα, μου φάνηκε η πιο καλή.
Τι μάρκα κάρτας πήρες; Κυκλοφορούν και κάτι ανεκδιήγητες, που η ταχύτητα που αναγράφουν είναι εντελώς wishful thinking.
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Και πως το κανω αυτο;;; Πωπω τελειος χαζος νοιωθω...χαχαχαedit νομιζω τα καταφερα...
Πανε στις επιλογες του και βαλε στις επιπλεον πληροφοριες να σου δειχνει ποσοστο μπαταριας
Γιατι η μπαταρια πανω ψηλα ειναι κουκουρουκου δε βγαζεις ακρη
-
Εχω κατεβασει και το battery life που κανει αυτη τη δουλεια, δειχνει και θερμοκρασια μπαταριας...χωρις λογο ολ αυτα μεταξυ μας...χεχε
-
Ναι μωρε απλα στο λεω για να μην εχεις ενα επιπλεον widget να σου πιανει χωρο και να σου τρωει μπαταρια και πορους αφου σε ηδη υπαρχον widget μπορεις να εχεις την πληροφορια που πραγματικα σε ενδιαφερει , τη σταθμη της μπαταριας
(Γιατι δε νομιζω να σε νοιαζει και τοσο η θερμοκρασια και τα διαφορα αλλα ξεμπαρκα που εχουν τα widget για τις μπαταριες)Sent from my LG-P500 using Tapatalk
Περι συσκευών Android...