-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Έχω λάβει εγώ στο insomnia και στο myphone.Δύσκολα θα αγόραζα πάντως πλέον μονοπυρηνο. Ειδικά σε τέτοια τιμη.
εγω στο πρωτο χαλαστηκα με το θεμα fb, αλλα ευτυχως εχει η sister και ελαβα μερος μεσω αυτης
στο αλλο θα δουμε αυριο+1 για τα μονοπυρηνα , η επεξεργαστικη δυναμη κανει τη διαφορα ο,τι και να λεμε.. και γω ελπιζω σε κατρακυλα της τιμης του optimus
-
Έχω λογαριασμό στο Facebook ειδικά για διαγωνισμούς.
Αν κερδίσω και τα 2 θα σου πουλησω το 1 σε καλή τιμη.Ήδη έχει πέσει στα 440€. Όταν σκάσουν και τα αλλα μύτη θα πέσει κι άλλο.
Εγώ λέω να περιμένω το τετραπυρηνο της Moto. Στο ενδιάμεσο μάλλον θα αγοράσω πάλι το N900. -
Ήδη έχει πέσει στα 440€.
ναι ρε δε μασαει η lg, κατρακυλαει αφοβα
(στη κορεα η συσκευη αλλωστε ουτε 300 ευρω δεν κανει αν θυμαμαι καλα )
μπορει να πεσει κι αλλο
-
Λοιπον εχω παρατηρησει κατι κουλα στο huawei μου που δεν ξερω σε τι οφειλονται...
1ον Οταν παω να κανω login σ ενα site πχ το δικο μας, η στο mail χρησιμοποιωντας το οπερα μινι δεν καταφερνω ποτε να κανω συνδεση. Ειτε θα μου βγαλει οτι εχω λαθος κωδικο ειτε θα με ξαναπαει στη σελιδα συνδεσης μετα το refresh που κανει μετα την εισαγωγη των κωδικων.
2ον Κατεβασα το tapatalk pro κανω search για το 4tforum και κανει Loading για ωρα και στην ουσια μενει εκει στο loading χωρις να επιστρεψει αποτελεσμα. -
Μου εμφανίστηκε κι'αλλο πρόβλημα:
Αφού μπω σε airplane mode και βγω, μου βγάζει ειδοποίηση 'μόνο για κλήσεις έκτακτης ανάγκης'.
Η μόνη λύση είναι να κλείσω το κινητό και να το ξανα ανοίξω.
Το'χει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα; -
Με 3g μπαίνεις..? Δοκίμασε να κάνεις ένα restart και ξαναδοκίμασε το tapatalk.. Από που το 'κατέβασες'?
@Festo Nero
Μπορεί να είναι κάποιο bug της έκδοσης που έχεις τώρα..
-
Ο χρήστης FestoNero έγραψε:
Μου εμφανίστηκε κι'αλλο πρόβλημα:
Αφού μπω σε airplane mode και βγω, μου βγάζει ειδοποίηση 'μόνο για κλήσεις έκτακτης ανάγκης'.
Η μόνη λύση είναι να κλείσω το κινητό και να το ξανα ανοίξω.
Το'χει κανείς άλλος αυτό το πρόβλημα;Ζηταει το pin σε μενα χωρις να χρειαστει να κανω restart...
carafanatic, μπαινω με wifi...τωρα το tapatalk δεν θυμαμαι απο που το κατεβασα οχι ομως απο το android market μιας και δεν μου εμφανιζει κατι τετοιο οταν παταω tapatalk...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Wifi μπορείς να ανοίξεις ξανα, μπλε δόντι όχι.Sent from my Tab using a pigeon.
Στο Defy μπορείς. Περίεργο πάντως που δεν γίνεται με τόσα bluetooth headset κυκλοφορούν στην αγορά
-
Αν κερδίσω και τα 2 θα σου πουλησω το 1 σε καλή τιμη.Ήδη έχει πέσει στα 440€. Όταν σκάσουν και τα αλλα μύτη θα πέσει κι άλλο.
Εγώ λέω να περιμένω το τετραπυρηνο της Moto. Στο ενδιάμεσο μάλλον θα αγοράσω πάλι το N900.τι χρήση μπορεί να κάνεις σε ένα τέτοιο κινητό??
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ λέω να περιμένω το τετραπυρηνο της Moto. Στο ενδιάμεσο μάλλον θα αγοράσω πάλι το N900.τι χρήση μπορεί να κάνεις σε ένα τέτοιο κινητό??
πλακα κανεις?
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Στο Defy μπορείς. Περίεργο πάντως που δεν γίνεται με τόσα bluetooth headset κυκλοφορούν στην αγορά
αφου δε θα μπορεις να κανεις κληση , ποιο το νοημα?
-
Προφανώς και δεν κάνω πλάκα ...
Τι παραπάνω μπορείς να Κάνεις ... Είδα ένα 2π απο κοντά , έπαιξα λίγο μαζι του αλλα δεν μπορω να πω Ότι έχει κάτι το φοβερό από άποψη ταχύτητας ...
Παιχνίδια ;
Ίντερνετ ;
Βίντεο ;
Ταινίες ;
Και αν ναι , σιγά την διάφορα -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
αφου δε θα μπορεις να κανεις κληση , ποιο το νοημα?
Για να ακούς μουσική με τα γαμάτα απομονωτικά bluetooth ακουστικά σου e.g.
A και το GPS δουλεύει κι αυτό μια χαρά αν και οι περισσότερες αεροπορικές εταιρείες ζητάνε να είναι κλειστό σε προσγείωση και απογείωση. -
Τι παραπάνω μπορείς να Κάνεις ... Είδα ένα 2π απο κοντά , έπαιξα λίγο μαζι του αλλα δεν μπορω να πω Ότι έχει κάτι το φοβερό από άποψη ταχύτητας ...
Παιχνίδια ;
Ίντερνετ ;
Βίντεο ;
Ταινίες ;
Και αν ναι , σιγά την διάφοραΌταν βγάλει και η Apple θα καταλάβεις
-
Και η απλ πήγε από το 3 στο 4... Σιγά τα ωααααα...
Η λογική μου είναι Ότι σε περιορίζει το μέγεθος ...
Όσο καλή οθόνη και να έχει , όσο γρήγορα παιχνίδια , είσαι αναγασμενος να βαρας στις 4 το ΠΟΛΥ ιντσες... Δεν μπορείς να συντάξεις σωστά κλπ κλπ κλπ
Αυτό κενό καλύπτουν τα ταμπλετ...
Για να σε προλάβω δεν υποστηρίζω κανέναν , όλοι να μου τα φαν θέλουν ... -
Παιχνίδια ;
Ίντερνετ ;
Βίντεο ;
Ταινίες ;
Και αν ναι , σιγά την διάφοραφοβερο απο αποψη ταχυτητας με μαμα αρχικη ρομ (αν μιλας πχ για το lg με τον σκατο-launcher της lg) ειναι λογικο να μην παρατηρησες, οπως και με λειτουργικα και εφαρμογες που μεχρι στιγμης δεν εκμεταλλευονται πληρως τους 2πυρηνες
απο κει και περα αυτοι οι επεξεργαστες μπορουν να παιξουν full hd ματροσκες μεσω hdmi (ασχετως αν μεχρι τωρα δεν υπαρχει πληρης υποστηριξη απο το λειτουργικο και παιζουν μεχρι 720) , απο αποψη παιχνιδιων (αν και δε με καιει στα κινητα το θεμα) τα γραφικα ειναι πολυ μπροστα δεν υπαρχει καμια επαφη με το μεχρι τωρα hw , οσο για το internet δες πώς φορτωνουν οι σελιδες ΜΕ FLASH (οχι iphone στυλ με κουτσουρεμενες τις σελιδες, υπαρχουν συγκριτικα βιντεο στο ιντερνετ) και φυσικα οι διαφορες εφαρμογες που θα τρεχουν πιο γρηγορα
επισης το android εχει μεγαλη διαφορα απο συσκευη σε συσκευη αναλογα το hardware και οι μελλοντικες γενιες (οταν μαλλον η εκδοσεις για tablets και κινητα γινουν κοινες) θα θελουν τουλαχιστον 2πυρηνο ωστε να τρεξουν
ολα τα μονοπορυνα που βλεπεις μεχρι τωρα υπαρχει τεραστια περιπτωση να μεινουν το πολυ στην εκδοση 2.3 και η αππλε αλλωστε αν δε κανω λαθος θα παψει να υποστηριζει παλιοτερες συσκευες μαλλον επειδη προκειται να βγαλει πολυ βαρυ λειτουργικο
-
Και η απλ πήγε από το 3 στο 4... Σιγά τα ωααααα...
Η λογική μου είναι Ότι σε περιορίζει το μέγεθος ...
Όσο καλή οθόνη και να έχει , όσο γρήγορα παιχνίδια , είσαι αναγασμενος να βαρας στις 4 το ΠΟΛΥ ιντσες... Δεν μπορείς να συντάξεις σωστά κλπ κλπ κλπ
Αυτό κενό καλύπτουν τα ταμπλετ...
Για να σε προλάβω δεν υποστηρίζω κανέναν , όλοι να μου τα φαν θέλουν ...καμια επαφη το 3 με το 4 το 3 εχει γελοια αναλυση πρωτα απο ολα , οσο για τις ιντσες ειπαμε υπαρχει hdmi
εγω προσωπικα αυτο θελω παρα πολυ, να μπορω να κουβαλαω παντου ταινιες και να τις τρεχω σε οποιαδηποτε τηλεοραση
ΥΓ ξεχασα και το 3d στα κινητα, αν και αυτο μαλλον ειναι υπερβολη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω προσωπικα αυτο θελω παρα πολυ, να μπορω να κουβαλαω παντου ταινιες και να τις τρεχω σε οποιαδηποτε τηλεορασηhttp://www.crystalaudio.gr/ProductDetai ... 51195.aspx
-
πολυ γαματο φαινεται αυτο , λες να τα παιζει ολα απροβληματιστα?
-
Την ίδια με πριν πολυ πιο γρήγορα.
Και όταν βγουν τα κινητά θα βγουν και οι αντίστοιχες εφαρμογές που να τα εκμεταλλεύονται. Δε γίνεται το αντίθετο.
Περι συσκευών Android...