-
Ναι σε μας έμεινε , δε καταλαβαίνω γιατί βγήκε σε σας, λογικά θα κράξουν και θα ξαναμπεί
-
στο myphone ένας μου είπε ότι είναι bug...τι να πω.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Οχι βέβαια , απλά παραμένει η εγκατάσταση από το ics και δουλεύει κανονικά , το flash έφυγε από το μάρκετ , αλλά αν βρεις το apk η δουλειά γίνεταιΚαι να πούμε το εξής , το λειτουργικό δεν έχει θέμα με την υποστήριξη του φλας , η adobe δε θέλει να συνεχίζει να το υποστηρίζει για τις νεότερες εκδόσεις android
Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός , όμως δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη αναβαθμίσεις και δοκιμές
Δε πειράζει και με την 11.1 η δουλειά γίνεται
Εντάξει, αυτό ήθελα να μάθω, επειδή ενδιαφέρομαι για το S III.
Τώρα γιατί είμαι 'αγορίνα', εσύ το ξέρεις.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Aφού είσαι!
'Ατσα και s3 ?
-
Μη μου κανείς μωρέ το Λάππα
Αλήθεια θιχτηκες ?@ελτεο
Κάπου διάβασα ότι κάποιες φορές σας το κάνει κάποιες όχι , αρα μάλλον είναι bug
Δεν υπάρχει λόγος να το βγάλουν ,σιγά το βαρύ εφφε
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Aφού είσαι!
'Ατσα και s3 ?
Αφού θα χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα, τουλάχιστον να προλάβουμε να το ευχαριστηθούμε.
Σοβαρά τώρα, το S III IMHO μου φαίνεται η ιδανική λύση. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα (+ 'η φτώχεια τρώει τον παρά').
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αφού θα χρεοκοπήσουμε ανεξέλεγκτα, τουλάχιστον να προλάβουμε να το ευχαριστηθούμε.
Σοβαρά τώρα, το S III IMHO μου φαίνεται η ιδανική λύση. Όλα τα υπόλοιπα είναι ημίμετρα (+ 'η φτώχεια τρώει τον παρά').
Μ' αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. + η φτώχεια θέλει καλοπέραση!
-
Μη μου κανείς μωρέ το Λάππα
Αλήθεια θιχτηκες ?Παραδέξου ότι έχεις τρελό κόλλημα με την Apple. Ούτε μια ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Παραδέξου ότι έχεις τρελό κόλλημα με την Apple. Ούτε μια ερώτηση δεν μπορούμε να κάνουμε.
Παραδέξου ότι όλοι οι χρήστες apple κάτι έχετε πάθει και σας την έχει βαρέσει
Ευτυχώς εσύ το παίζεις διπλό ταμπλό και δεν το χεις χάσει τελείως
Πέρα από τη πλάκα πάντως αν μετά από κάποια χρόνια δεν καταλαβαίνεις το ύφος τω γραπτών μου δε μπορώ να κάνω τίποτα , σηκώνω τα χέρια ψηλά , λες και μπήκες σήμερα στο 4tf...
-
Αγορίνα
, τα κηρύγματα αλλού.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τρία λειτουργικά (windows 7 στη δουλειά, mac os x lion στο σπίτι και debian σε ένα ρημάδι laptop του 2005). Άιντε.
-
Καλά άστο...
-
Όχι, απάντησε. Γιατί μια ερώτηση έκανα και κόλλησες.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Εντάξει, αυτό ήθελα να μάθω, επειδή ενδιαφέρομαι για το S III.
μια πλάκα τον εκανα... και αυτός το πήρε σοβαρά!
Καλα ρε... μας δουλευεις? Απο την κινεζιά στο S3? Θα σου ρθει πολυ αποτομα!@ Qsis:
Οταν αναφέρεις τον φίλο μου τον Λαππα, να πλένεις το στόμα σου πρώτα... -
Εγώ κόλλησα μωρέ , ή εσύ που στάθηκες στο αγορίνα ?
Νομίζεις ότι έχω κόλλημα με την apple? Και βέβαια δε μου αρέσει καθόλου σαν εταιρεία , αλλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας , χαβαλέ κάνω
Τώρα αν εσύ πειράζεσαι τόσο πολύ από το ύφος μου , απλά θα προσέχω πώς θα σου μιλάω , αλλά για την apple δε θα σταματήσω να λέω (και δε γράφω τίποτα προσβλητικό στο thread σας, πλέον , αλλά και γενικά νομίζω.. και το ότι δε μου αρέσει κάτι , δε σημαίνει ότι έχω προηγούμενα με αυτούς που το χρησιμοποιούν )
-
Εγώ κόλλησα μωρέ , ή εσύ που στάθηκες στο αγορίνα ?Νομίζεις ότι έχω κόλλημα με την apple? Και βέβαια δε μου αρέσει καθόλου σαν εταιρεία , αλλά δε θα κάτσω να σκάσω κιόλας , χαβαλέ κάνω
Τώρα αν εσύ πειράζεσαι τόσο πολύ από το ύφος μου , απλά θα προσέχω πώς θα σου μιλάω , αλλά για την apple δε θα σταματήσω να λέω (και δε γράφω τίποτα προσβλητικό στο thread σας, πλέον , αλλά και γενικά νομίζω.. και το ότι δε μου αρέσει κάτι , δε σημαίνει ότι έχω προηγούμενα με αυτούς που το χρησιμοποιούν )
Δεν έχεις κόλλημα με την Apple.
Άντε γεια, γκαντέμη.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αγορίνα, τα κηρύγματα αλλού.
Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιώ τρία λειτουργικά (windows 7 στη δουλειά, mac os x lion στο σπίτι και debian σε ένα ρημάδι laptop του 2005). Άιντε.
Θιχτηκες επειδή σε είπε αγορινα;
Χαλάρωσε ρε παιδιά -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Αγορίνα
, τα κηρύγματα αλλού.
Θιχτηκες επειδή σε είπε αγορινα;
Χαλάρωσε ρε παιδιάΔεν μου καίγεται καρφί για τον χαρακτηρισμό.
Μιλάμε για το πιο κολλημένο ατομάκι όλων των εποχών.
-
ε οχι και ολων των εποχων αυτο παει πολυ
θα ξαναγυρισω στους αλφιστι, αυτοι πραγματικα με καταλαβαιναν
-
Γιατί πλακώνεστε βρε αγορίνες;
Το βάρεσα με το Defy μου
-
ε οχι και ολων των εποχων αυτο παει πολυθα ξαναγυρισω στους αλφιστι, αυτοι πραγματικα με καταλαβαιναν
Δείχνω κατανόηση επειδή τον ήπιες στο στρατό. Σταματώ εδώ.
Περι συσκευών Android...