-
samsung nexus S απο πλαισιο οσο εχουν ακομα στοκ
για τα χρηματα του ειναι value for money... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Συνέβη κι αυτό. Ψόφησε το ideos x5 pro (δεν λειτουργεί η αφή).
Υπάρχει καμία αξιόλογη πρόταση στα αντίστοιχα specs και χρήματα;
Θέλω να πάρω και καινούργιο mac από Σεπτέμβρη.
GALAXY S3... πολύ λογική επιλογή και θα σε γλυτώσει και απο το Mac
Οχι καλύτερα να αγοράσει ένα ελικόπτερο, είναι πιο φτηνό.
-
Έχει 3g το ελικοφτερο;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Έχει 3g το ελικοφτερο;αμα ειναι κινεζοελικοφτερο στανταρ θα παιρνει dongle 3g, μην σεπω και ethernet...
-
Ποιο καλό παιδί θα με βοηθήσει σε κάτι?
Θέλω να βάλω στη θέση της μπαταρίας, πάνω στην μπάρα, εικονίδιο που να δείχνει ποσοστό % της μπαταρίας.
Δεν θέλω απλά μια εφαρμογή, αλλά θέλω built in πράματα κύριοι -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Έχει 3g το ελικοφτερο;
αμα ειναι κινεζοελικοφτερο στανταρ θα παιρνει dongle 3g, μην σεπω και ethernet...
-
Το δεξι (με το λευκο εσωρουχο) ειναι ethernet ?
-
πρέπει να είναι το μαλακίδι που γραπώνει στα εκθεσιακά για να μην τα τσεπώνει ο κόσμος.
-
το αριστερο κατω κατω πρεπει να εχει hdmi (its a trap!)
-
Η 2η από δεξιά μου κάνει για trap tbh
-
Ladyboys
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
κινητο sony sole
προβλημα .... μετα την αναβάθμιση χάθηκαν τα ελληνικά από το πλ/ιο... στα μνμ γράφεις μόνο αγγλικά και κινέζικα ??
Noob question πες στο ξάδερφο/ανηψιό (δεν θυμάμαι )
άνοιξε να γράψεις μήνυμα sms,δεξιά από το space στο qwerty έχει ένα σταυρωτό κλειδί-κατσαβίδι. Πατάς και βρίσκεις επιλογές για Γλώσσα εγγραφής. Όπως είπε και ο alexm
thnks και τους 2...
του το έφτιαξα του μπαγλαμα... τσουρεκια μου τα έκανε ... του λέω αφού δεν το κατέχεις πάρε κάτι δοκιμασμένο και εύχρηστο...
-
Αμα ειναι γιωτας οτι κι αν παρει γιωτας θα παραμεινει
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
δοκιμασμένο και εύχρηστοhttp://en.wikipedia.org/wiki/Nokia_3310
Οποιοσδήποτε με γνώση αγγλικών και Google μπορεί να λύσει τα προβλήματα του android.-
Αν δεν το κάνειΑμα ειναι γιωτας οτι κι αν παρει γιωτας θα παραμεινει
Sent from my MB525 using a vodka burner with retro livery
-
Υπάρχει εφαρμογή για να μη φαίνονται οι διαφημίσεις?
-
-
Si...grazie
-
app πιο ευχρηστο απο το redphone υπαρχει?
-
ρε νησιώτες, με το nexus7 τι γίνεται?
δεν βλέπω unboxing και μπηχτές και ανησυχώ οτι μείνατε στην απέξω... -
law trolling at its best
Reuters) - Apple has been instructed by a British judge to run ads saying that Samsung did not copy its design for the iPad in the latest twist in the ongoing patent battles between the two tech giants, according to Bloomberg.
Judge Birss, who ruled last week that Samsung did not infringe Apple's designs because its Galaxy Tab tablets were not 'as cool' as the U.S. company's iPad, said Apple should publish a notice on its website and in British newspapers to correct any impression that the South Korean company copied Apple, Bloomberg said.
The notice, which is in effect an advertisement for Samsung, should remain on Apple's website for at least six months, the report said.
The judge, however, rejected Samsung's request that Apple be forbidden from continuing to claim that its design rights had been infringed, saying that Apple was entitled to hold the opinion, the news agency said.
Samsung said in a statement after the hearing: 'Should Apple continue to make excessive legal claims based on such generic designs, innovation in the industry could be harmed and consumer choice unduly limited.'
http://www.reuters.com/article/2012/07/ ... GH20120719
Περι συσκευών Android...