-
Καλά εγώ είμαι και άσχετος από παιχνίδια. Μόνο Pro στο PS3. Αλλά μένω πολύ μλκ με τα γραφικά που έχουν πλέον τα κινητά.
-
ναι ειναι αρκετα καλα, δηλαδη ps2 το ξεπερνουν χαλαρα
σιγα σιγα θα φτασουν και τις σημερινες κονσολες (καλα pc δε θα φτασουν ποτε , αλλα και παλι θα εχουν πολυ καλα γραφικα οσο περναει ο καιρος)
-
Σβηστο πριν το δει ο μγιακωβος
-
Καλά γραφικά από καλά παιχνίδια όμως έχει κάποια διαφορά , τα χουμε ξαναπεί αυτά
-
Τελικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το power controls μιας και μπορεί να μπει στο notification bar, χωρίς όμως να έχει το ενοχλητικό συμβολάκι πάνω αριστερά
Απλά του ρίχνεις το notification priority στα τάρταρα με μόνο αρνητικό ότι ένα οποιοδήποτε άλλο notification το καβαλάει , αλλά λίγο το κακό
-
Το είχα και το έβγαλα γιατί με ενοχλούσε το γεγονός ότι πατώντας παρατεταμένα σε κάποιο εικονίδιο δε σε πήγαινε στην αντίστοιχη ρύθμιση. Οπότε περιμένω custom rom που να το έχει ενσωματωμένο.
Πάντως έχοντας το κινητό από την Τετάρτη, δεν περίμενα να ήταν τόσο γρήγορο και smooth (ειδικά στην 4.1.1) και ειδικά μου άρεσε η μπαταρία που είναι αρκετά καλύτερη από αυτήν του Nexus S (και ακόμα δεν έχει στρώσει καλά). -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Τελικά είμαι αρκετά ικανοποιημένος με το power controls μιας και μπορεί να μπει στο notification bar, χωρίς όμως να έχει το ενοχλητικό συμβολάκι πάνω αριστεράΑπλά του ρίχνεις το notification priority στα τάρταρα με μόνο αρνητικό ότι ένα οποιοδήποτε άλλο notification το καβαλάει , αλλά λίγο το κακό
Φορτίζει έως 95% για να προστατεύει την μπαταρία και το Nexus ?
-
οχι μεχρι 100 λεει, αλλα λεει μαλλον μουφες γιατι το πρωτο 1% φευγει παρα πολυ γρηγορα σε σχεση με το επομενο
το ιδιο συμβαινει και στο tablet, ετσι νομιζω οτι προστατευουν ολα τη μπαταρια -
Το S φορτίζει μέχρι 96% max. Και μετά βγάζει Charged. Το κάνει λέει για προστασία της μπαταρίας.
-
οχι στο galaxy παντα μεχρι 100 γραφει
οσο για το αλλο ζητημα που ελεγες στο myphone , εσεις εχετε κοιταξει τι παιζει με τα google και samsung branded?
την ics δηλαδη τη πηρατε ολοι το ιδιο γρηγορα?στα galaxy nexus αν εχεις διαβασει ολοι τα εκαναν google branded
-
Τα SE έχουν λέει έξυπνη διαχείριση μπαταρίας και φορτίζουν πλήρως αλλά σε κύκλους. Δηλαδή αν το αφήσεις 30 ώρες στην πρίζα θα σταματάει και θα ξενικάει πάλι. Αλλά το 100% το φτάνει πάντα. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον μετρητή σου Ελτεάκο. Για να μη μιλήσω για τα μουσικά σου γούστα...
-
Μα δεν έχει νόημα να λέει πχ 95% που σημαίνει ότι δεν τη φουλάρει για προστασία. Θα λέει κανονικά 100% και κρυφά θα τη φορτίζει στο 98% ας πούμε.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα SE έχουν λέει έξυπνη διαχείριση μπαταρίας και φορτίζουν πλήρως αλλά σε κύκλους. Δηλαδή αν το αφήσεις 30 ώρες στην πρίζα θα σταματάει και θα ξενικάει πάλι. Αλλά το 100% το φτάνει πάντα. Μάλλον κάτι δεν πάει καλά στον μετρητή σου Ελτεάκο. Για να μη μιλήσω για τα μουσικά σου γούστα...Οχι είναι κοινή ιδιοτροπία των Nexus S. Το έχω τσεκάρει και με άλλους χρήστες στο myphone.
Θα στο επιβεβαίωσει και ο pik εδώ μέσα. -
Ηρθε και εγκατάσταθηκε και η Jelly Bean. Α ρε Nexus S τρελό value4money που είσαι!
Pure Google λέμε!
πρώτες εντυπώσεις:
( συν ) υπερηχητικό σε ταχύτητα
( συν ) γμάει το πληκτρολόγιο τελικά, δεν με νοιάζει να με διορθώνει ξέρω ορθογραφία.( πλην ) έβγαλαν το tv effect στο κλείδωμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
( πλην ) έβγαλαν το tv effect στο κλείδωμα
Μαλακία αυτό , έβγαλαν το σήμα κατατεθέν
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ηρθε και εγκατάσταθηκε και η Jelly Bean.
[...]Οπότε πάει και το flash;
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Δε πάει το flash αγορίνα μου μια χαρά συνεχίζει και δουλεύει
-
Δε πάει το flash αγορίνα μου μια χαρά συνεχίζει και δουλεύει
Επίσημα;
-
Οχι βέβαια , απλά παραμένει η εγκατάσταση από το ics και δουλεύει κανονικά , το flash έφυγε από το μάρκετ , αλλά αν βρεις το apk η δουλειά γίνεται
Και να πούμε το εξής , το λειτουργικό δεν έχει θέμα με την υποστήριξη του φλας , η adobe δε θέλει να συνεχίζει να το υποστηρίζει για τις νεότερες εκδόσεις android
Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός , όμως δεν υπάρχει επίσημη υποστήριξη αναβαθμίσεις και δοκιμές
Δε πειράζει και με την 11.1 η δουλειά γίνεται
-
( πλην ) έβγαλαν το tv effect στο κλείδωμα
Μαλακία αυτό , έβγαλαν το σήμα κατατεθέν
εσείς το έχετε ;
Περι συσκευών Android...