-
Ο κύβος ερρίφθη... Η γυναίκα καβάτζωσε το Galaxy W πριν 2 βδομάδες και παραγγείλαμε το GNex από τη μαμά Google. Εν τω μεταξύ ήμασταν αρκετά τυχεροί καθώς το παραγγείλαμε 2 μέρες αφού η Google του έριξε την τιμή κατά $50, και 2 μέρες προτού παγώσουν οι πωλήσεις λόγω της αγαπημένης Apple...
Τελική τιμή ~€300, παρελήφθη χτες από το courier στην Αμερική, και σε μια βδομάδα (που κατεβαίνει η γυναίκα προς τα εδώ) θα το έχω στα χέρια μου!
Βέβαια επειδή στη δουλειά απαγορεύονται οι κάμερες, θα εξακολουθώ να τη βγάζω με το ταπεινό Nokia 1616, το οποίο, κακά τα ψέματα, και καλύτερα λειτουργεί σαν τηλεφώνο, και έχει και αυτονομία μιας εβδομάδας...
-
Ο χρήστης SIHCTR έγραψε:
Τελική τιμή ~€300Τρελό Bargain.. Mεγειές
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Τελική τιμή ~€300
Τρελό Bargain.. Mεγειές
Μερσί! Ψηνόμαστε και για το Nexus 7 (θέλω να πάρω ένα για να έχουν skype οι γονείς), αλλά ελπίζω να αρχίσουν να το πουλάνε και κανονικά καταστήματα. Καλή η αγορά μέσω Google Play, αλλά το να περιμένεις την UPS από τις 9:00-19:00 (που είναι οι official ώρες παράδοσης) φυλακισμένος σπίτι δεν παλεύεται. Για την ιστορία, ο courier για το GNex πέρασε χτες στις 19:03...
-
@busso
μια χαρα τελικα το sygic , επειδη βαριομουν τη διαδικασια του αυτοκινητου, δεν εχω κιολας βαση, το εριξα στο ποδαρατο test
μου αρεσει που μου βγαζει και οριο , λες και προκειται να το ξεπερασω
-
αν εχετε εταιρικο παντως...απο expansys παει 340Ε περιπου....
ετοιμαζομαι.
-
Παρατηρώ ότι ακολουθείς στρατηγικά επιλεγμένη διαδρομή
-
-
τελικα εριξα τη παραγγελιά , δε κρατηθηκα
μου αρεσει να αγοραζω μικρα φθηνα και ανουσια πραγματαhttp://www.ebw.gr/el/Product/10948/MHL- ... -Sensation)-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-MHL-%CF%83%CE%B5-HDMI-%CE%B3
τωρα το μονο που μενει να ολοκληρωσω τις αγορες περι νεξους ειναι να βρω μια καλη βαση
ακουω προτασεις
υπαρχει καποια original βαση?
υπαρχει καποια που να ειναι αποτελεσματικη (ακομα και αν παταω σε λακουβες) , χωρις να χρειαζεται να βγαζω τη θηκη?βλεπω οτι αυτη ειναι η αυθεντικη (απο κατω εχει και λιστα με ολα τα αυθεντικα πραγματα του nexus )
http://www.handtec.co.uk/product.php/61 ... s-k1f2beg-
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
@busso
μια χαρα τελικα το sygic , επειδη βαριομουν τη διαδικασια του αυτοκινητου, δεν εχω κιολας βαση, το εριξα στο ποδαρατο t
μου αρεσει που μου βγαζει και οριο , λες και προκειται να το ξεπερασω
Δεν ξέρω πόσο το λειτούργησες το sygic αλλά από όσο γνωρίζω έχει πρόβλημα στις δρομολογήσεις. Βέβαια δεν ξέρω τι γίνεται στην Αθήνα.
Και εγώ περιμένω το gnex να μειωθεί κανένα πενηντάρικο για να το αγοράσω.ΚΚάποιος πού το είχε και πριν είχε το nexus s να μου πει τη διαφορά της μπαταρίας με την ίδια χρήση; -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
μου αρεσει να αγοραζω μικρα φθηνα και ανουσια πραγματαhttp://www.ebw.gr/el/Product/10948/MHL- ... -Sensation)-%CE%91%CE%BD%CF%84%CE%AC%CF%80%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%B1%CF%82-MHL-%CF%83%CE%B5-HDMI-%CE%B3
Το συγκεκριμμένο το πήρα και εγώ μαζί με το καλώδιο για το usb.
Aυτo με το usb δουλεύει τέλεια, αυτό με το hdmi το δοκίμασα μια φορά αλλά δεν έκανε δουλειά. Είδε hdmi η τηλεόραση αλλά εικόνα γιοκ. -
Ειμαι σε διλημα,εχουμε επιδοτηση στα εταιρικα και θελω μια συσκευη για τον father
ειναι 76 και στεκεται καλα και δεν ξερω αν θα τον βολεψει απο αποψη ευκολια ενα neo v η το νοκια Lumia 610(windows
Θεωρω οτι τα μεγαλα εικονιδια του 610 θα τα συνηθισει πιο ευκολα απο το android
Εσεις τι λετε?
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Εσεις τι λετε?συμφωνουμε, αλλα το 710...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
η επιδοτηση ειναι 200 οποτε 610
εχει τιποτα κακο το 610? -
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
εχει τιποτα κακο το 610?256MB RAM
To 710 το βρίσκεις κάτω απο 200 πάντως... Πάρε εκπτωση στο πάγιο και πάρε την συσκευή απο αλλού.
-
- lumia 800 στον αγαπητό κορσέ.
Ρε Q μόνο με 6χλμ/ώρα περπατάς? Πάλι 95 οκτάνια έφαγες?
-
τι μονο 6? μετα τα 7-7.5 παυει να θεωρειται περπατημα και αρχιζει το τρεξιμο
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Το συγκεκριμμένο το πήρα και εγώ μαζί με το καλώδιο για το usb.
Aυτo με το usb δουλεύει τέλεια, αυτό με το hdmi το δοκίμασα μια φορά αλλά δεν έκανε δουλειά. Είδε hdmi η τηλεόραση αλλά εικόνα γιοκ.ακολουθησες οδηγιες? δοκιμασες ξανα?
ο drdino θυμαμαι οτι μου ειπε πώς δουλευει και δεν ειχε δοκιμασει αυθεντικο ανταπτορα της samsung, δε νομιζω να προδωσει ο αυθεντικος
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
εχει τιποτα κακο το 610?256MB RAM
To 710 το βρίσκεις κάτω απο 200 πάντως... Πάρε εκπτωση στο πάγιο και πάρε την συσκευή απο αλλού.
Η RAM έχει νόημα ανάλογα με το 'βάρος' του OS που χρησιμοποιεί το κινητό. Δηλαδή ένα symbian έκανε άνετα τη δουλειά του παλιότερα με 256MB RAM. Δεν ξέρω πόσο βαρύ είναι το windows phone 7 και τι εφαρμογές έχει...
-
Στα WP είναι οριακά έως και ανεπαρκή τα 256ΜΒ.
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στα WP είναι οριακά έως και ανεπαρκή τα 256ΜΒ.Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
Ναι αλλα μιλαμε για τον πατερα μου 76 ετων που το θελει για τηλεφωνα αντε και κανα μηνυμα
Περι συσκευών Android...