-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ποιά είναι η φθηνότερη τιμή για γκαλαξι νέξους στην Ελλάδα;
Skroutz is your friend €398,9
@ scandinavian , καλορίζικο το κινεζάκι σου.
οταν βλεπεις 'αγνωστη διαθεσιμοτητα' σημαινει οτι δεν το εχουν, αρα η τιμη δεν ισχυει
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οταν βλεπεις 'αγνωστη διαθεσιμοτητα' σημαινει οτι δεν το εχουν, αρα η τιμη δεν ισχυει
το αγοραζεις στην τιμη το check ερχεται (ειδικα μεσω paypal) και αστους μετα να λενε οτι δεν στο δινουν
-
δοκιμασε το και πες μας
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ρώτησε χαμηλότερη τιμή.
θεωρητικά ισχύει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ρώτησε χαμηλότερη τιμή.
θεωρητικά ισχύει.
θεωρητικα η τιμη αυτη ισχυει, οταν εχουν να σου το στειλουν, που μπορει να ειναι σε 6 μηνες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασε το και πες μαςτο εχω κανει αλλου
ati 3850 για 13 ευρω στο πλαισιο (ξεχασαν το 0 ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δοκιμασε το και πες μας
το εχω κανει αλλου
ati 3850 για 13 ευρω στο πλαισιο (ξεχασαν το 0 )ειχε 'αγνωστη διαθεσιμοτητα' στο Πλαισιο;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασε το και πες μας
το εχω κανει αλλου
ati 3850 για 13 ευρω στο πλαισιο (ξεχασαν το 0 )ειχε 'αγνωστη διαθεσιμοτητα' στο Πλαισιο;
εκει κολλησες? εφοσον η αποδειξη ειναι ηδη σε σενα δεν μπορουν να κανουν τιποτα ακομη και στα διαφορα sites με προσφορες βλεπεις κατι κουλα πολλες φορες
(βεβαια η αγνωστη διαθεσημοτητα για το πλαισιο ειναι το πολυ 2 εβδομαδες υποθετω και στα αλλα μαγαζια πανω κατω τοσο ειναι(εκτως απο το eshop που δεν παιζει να εχει Stock τιποτα πια..) ) -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
δοκιμασε το και πες μας
το εχω κανει αλλου
εκει κολλησες? εφοσον η αποδειξη ειναι ηδη σε σενα δεν μπορουν να κανουν τιποτα ακομη και στα διαφορα sites με προσφορες βλεπεις κατι κουλα πολλες φορες
(βεβαια η αγνωστη διαθεσημοτητα για το πλαισιο ειναι το πολυ 2 εβδομαδες υποθετω και στα αλλα μαγαζια πανω κατω τοσο ειναι(εκτως απο το eshop που δεν παιζει να εχει Stock τιποτα πια..) )το εγραψα ηδη, εφοσον ειναι σε αγνωστη διαθεσιμοτητα, δεν δεσμευονται να στο στειλουν αμεσα, αρα μπορει να το παραλαβεις σε 6 μηνες
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δοκιμασε το και πες μας
το εχω κανει αλλου
(βεβαια η αγνωστη διαθεσημοτητα για το πλαισιο ειναι το πολυ 2 εβδομαδες υποθετω και στα αλλα μαγαζια πανω κατω τοσο ειναι(εκτως απο το eshop που δεν παιζει να εχει Stock τιποτα πια..) )το εγραψα ηδη, εφοσον ειναι σε αγνωστη διαθεσιμοτητα, δεν δεσμευονται να στο στειλουν αμεσα, αρα μπορει να το παραλαβεις σε 6 μηνες
ναι αμε παιζει να ειναι τοσο βλακες που να παραλαβουν π.χ αυριο κινητα και στο παραδωσουν σε 6 μηνες
ενα τηλεφωνο στο ΣΤΚ φτανει για να σφιξουν τα ζωναρια -
Στο σιτε του καταστήματος λέει οτι η τιμή αυτή είναι για μετρητά (και προφανώς παραλαβή απ το κατάστημα?)
Το 'άγνωστη διαθεσιμότητα' σημαίνει οτι δέν κρατάνε απόθεμα, το παραγγέλνουν απευθείας απο το χονδρέμπορο και τους έρχεται σε 2-4 ημέρες.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο σιτε του καταστήματος λέει οτι η τιμή αυτή είναι για μετρητά (και προφανώς παραλαβή απ το κατάστημα?)Το 'άγνωστη διαθεσιμότητα' σημαίνει οτι δέν κρατάνε απόθεμα, το παραγγέλνουν απευθείας απο το χονδρέμπορο και τους έρχεται σε 2-4 ημέρες.
κατάλαβες σπύρο;
-
drdino γιατι δινεις το Gnex για να παρεις το ιδιο;Εχει καποιο προβλημα;
και εγω θα το παρω το GNex μεσα στο καλοκαιρι μαλλον...
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ναι ρε φίλε κι εμένα οι γιωτάδες το ίδιο μου λένε.. δε ξέρουν ποιο είναι αυτό..Galaxy τι? Nexus τι ? Είναι καλύτερο από το galaxy s2? Πότε βγήκε αυτό ?
Σκάσε και προσκύνα
Δεν είναι αυτό , είναι ΤΟ ΑΥΤΟ και είναι καλύτερο από το γιωτόφωνό σουΓνωστός μου γιωτάς αφού περιεργάστηκε το gnex μου κάνοντας τα γνωστά σχόλια, (πλαστικουριά, πολύ μεγάλο κτλ.) μου ρίχνει την ερώτηση βόμβα:
-Θα το αντάλλασες με iphone 4? Εγώ μονολεκτικά: ΟΧΙ!.
Μετά μου λέει, θα το αντάλλασες με 4s? Εγώ πάλι ΟΧΙ!
-Ούτε με 4s δέν θα το αντάλλασες? και με κοίταζε λές και είμαι εξωγήινος!
Αυτή τη στιγμή με 4.1 και franco kernel φορτώνει τις σελίδες εξίσου γρήγορα με το PC μου.
-
Eat my Li ion dust!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Φινλανδάκι έχω εδώ και χρόνια αλλά με προδίδει σιγά σιγά...ωραία τα άτιμα τα ξανθά....
Εν τω μεταξύ, κέρδη ρεκόρ για τη Samsung λόγω Galaxy SIII http://www.reuters.com/article/2012/07/06/us-samsung-earnings-forecast-idUSBRE8640WO20120706
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Στο σιτε του καταστήματος λέει οτι η τιμή αυτή είναι για μετρητά (και προφανώς παραλαβή απ το κατάστημα?)
Το 'άγνωστη διαθεσιμότητα' σημαίνει οτι δέν κρατάνε απόθεμα, το παραγγέλνουν απευθείας απο το χονδρέμπορο και τους έρχεται σε 2-4 ημέρες.
κατάλαβες σπύρο;
oποιος θελει ας το δοκιμασει, τζαμπα το δινουν
-
εχει βαλει κανεις το dead trigger σε gnex?
-
μπηκε σε Nexus 7...
οχι δικο μου ομως...ακομα...
εχεις προβληματακια;
-
pm
Περι συσκευών Android...