-
Με 23 λεπτά ομιλίας, 18 λεπτά MP3 player και όχι πάνω από 10λεπτο σε fb, tapatalk. Λίγα πράγματα η μπαταρία...
-
και οι μηλοφωνάδες σου κάνουν πλάκα
-
Για ποιους λες? Αυτούς που έχουν κάτι τηλεφωνάκια τύπου Playskool?
Εδώ μιλάμε για αντρικά κινητά που δεν χωράνε σε παλάμες μικρότερες από του Διαμαντίδη! Κιουσηηηηηηηηηη backup me!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Με 23 λεπτά ομιλίας, 18 λεπτά MP3 player και όχι πάνω από 10λεπτο σε fb, tapatalk. Λίγα πράγματα η μπαταρία...
https://www.dropbox.com/s/sy49ylrx1sjx0 ... -06-47.png
-
Τι του ξήλωσες και βαστάει τόσο? Ή μήπως απλά έστρωσε η μπαταρία όπως θα στρώσει και η δικιά μου σε κάνα μήνα.
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
https://www.dropbox.com/s/sy49ylrx1sjx0 ... -06-47.png
Ελα,πες την αληθεια.Την διευθυνση του λινκ την θυμασαι απ' εξω!
-
Ρε σεις εγώ μέχρι 1η και 6ώρες έχω πάει.
Φορτίζω ανά 15 ώρες
Στεφανάκο μια χαρά κρατάει το θεριό.
Ξανάκανα μια το browsermark, και έβγαλα 103.300.
Είδα του φίλου από πάνω όμως και μιλάμε για τούμπανο. Το HTC OneX αν δεν κάνω λάθος? -
κοιτα να δεις τι έγινε... ντρέπομαι που θα το πω αλλά με τις μαλακίες των νέων μαθαίνουν και οι παλιοί
είχα βαλει αρχικά το juicedefender. όλα πηγαιναν καλά ειναι η αλήθεια, αλλά κάτι ωραία πραγματάκια δεν τα είχε η απλη εκδοση. κι έτσι ειπα να βάλω τη βαρβάτη...
ε εκεί έγινε της καλλιρόης
βέβαια ακομα δεν το χρησιμοποιώ πολύ, αλλά τελικα η μια μέρα με 'οποιαδήποτε' χρηση πιστεύω οτι ειναι εφικτή
μπορώ να πω τελικά ότι πολύ σωστα με καθοδήγησαν ολοι στο θέμα νέο ανδρόιδ
ΥΓ αυτά τα τεστάκια που κάνετε έχω διαβάσει απο τυπάκια που καταλαβαίνουν πραγματικά απο τέτοια πράματα ότι δεν ειναι αξιόπιστα. τζάμπα σκοτίζεστε
-
ΥΓ αυτά τα τεστάκια που κάνετε έχω διαβάσει απο τυπάκια που καταλαβαίνουν πραγματικά απο τέτοια πράματα ότι δεν ειναι αξιόπιστα. τζάμπα σκοτίζεστεΓΚ των κινητών?
-
Ωωωωω τι του είπε?
Πράγματι τα benchmarks είναι για να κάνουμε χαβαλέ. Κάτι σαν να διαβάζεις 4Τ, Drive, Car&Driver και μετά μπαίνεις σε φόρουμ και το παίζεις γνώστης.
-
στεφάν εχω μια εικονίτσα για τη φάση με το παλιό σου κινητάκι, αλλά θα παρεξηγηθείς ρε συ κ δε λέει
ταιριάζει πολυ ομως
-
Ποιά είναι η φθηνότερη τιμή για γκαλαξι νέξους στην Ελλάδα;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά είναι η φθηνότερη τιμή για γκαλαξι νέξους στην Ελλάδα;παλι το πουλας;
448€ -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά είναι η φθηνότερη τιμή για γκαλαξι νέξους στην Ελλάδα;Από ότι θυμάμαι ανέβηκε πάλι πάνω από τα 400
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
παλι το πουλας;
448€Όχι ρε, μόνο με άλλο νέξους το αλλάζω.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
παλι το πουλας;
448€Όχι ρε, μόνο με άλλο νέξους το αλλάζω.
να δω ως ποτε θα κρύβεις την υπαρξη του νέου σου αποκτήματος...
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Σε γραφείο και ιδανικές συνθήκες καλά τα πάει. Σε αυτοκίνητα ή στο δρόμο (που θα είναι πιο χρήσιμο) περιμένω να δω κάποια παρουσίαση.
Στην κριτική του digital life στο δρόμο δεν είχε πρόβλημα αλλά είχε πρόβλημα να αναγνωρίσει πχ όταν λες 'Μαράκι', το Μαράκι από τον πχ Κώστα Μαράκη....
Αναφέρει σχετικά:
'Στο πόσο πρακτικό είναι ας πούμε να καλείς απευθείας από την αρχική οθόνη, χωρίς καν να αγγίξεις το πληκτρολόγιο. Όχι πως λειτουργεί πάντα στο 100%. Για να καταλάβεις έχω αποθηκευμένο το έτερον ήμισυ ως «Μαράκι», αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το καλέσω. Το iQTalk επέμενε σταθερά να τηλεφωνεί στον ξάδερφο Γιάννη Μαράκη. Άντε βγάλε άκρη… Ενδεικτικό πάντως είναι ότι ακόμη και με σχετική βαβούρα (κλήση στο αυτοκίνητο με ανοιχτό το παράθυρο) το MLS ακούει, άρα κάποιες φορές πρέπει να είσαι ελαστικός με το λογισμικό.' http://www.digitallife.gr/dokimazoume-to-mls-iqtalk-55125/+&cd=1&hl=el&ct=clnk&gl=gr και συνεχίζει:'Αυτά όσον αφορά στην επιλογή «Talk&Call», γιατί υπάρχουν και μερικές ακόμη. Η μια λέγεται «SMS to» και η δεύτερη «Mail to» όπου και οι δύο κάνουν το προφανές: με φωνητική εντολή ανοίγουν τις αντίστοιχες εφαρμογές για να συντάξεις γραπτό μήνυμα ή email, συμπληρώνοντας αυτόματα το πεδίο του παραλήπτη. Εσύ απλά γράφεις το μήνυμα. Μα θα πεις, δεν γινόταν να κάνουν και την υπαγόρευση; Σωστό, αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία ξέρεις πως λειτουργούν αυτά: αυτοσχεδιάζοντας… Το παραδέχονται και οι άνθρωποι της MLS και για αυτό τους βγάζω το καπέλο: «κάνουμε εντατικές δοκιμές, όμως αν το προϊόν δεν φτάσει στα δικά μας ποιοτικά standards, δεν θα το κυκλοφορήσουμε». Μαγκιά τους.'
'Παρεμπιπτόντως η εφαρμογή Talk&Drive είναι εκπληκτική. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει λάθος. Πατάς το εικονικό πλήκτρο, λες σε οποιοδήποτε ύφος και τόνο τη διεύθυνση και εκείνο σε οδηγεί στον προορισμό σου.' -
scandinavian μήπως είσαι αυτός;
Γιατί είχα καιρό να διαβάσω τέτοιες βλακείες.
edit: Το παραπάνω ήταν σχόλιο για το προ-edit ποστ.
-
:lol:στεφάν εχω μια εικονίτσα για τη φάση με το παλιό σου κινητάκι, αλλά θα παρεξηγηθείς ρε συ κ δε λέει
ταιριάζει πολυ ομως
Κινητάκι το S2 μου??? Σύνελθε!!! Ακόμα είναι εδώ μαζί μου και παρά τους μήνες του (χρόνο δεν έχει κλείσει ), καρπαζώνει πολλά wannabe κορυφαία κινητά!!
Πέρα από την πλάκα βάλε τη φώτο να δούμε τι λένε για το πρώην τούμπανό μου!
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιά είναι η φθηνότερη τιμή για γκαλαξι νέξους στην Ελλάδα;Skroutz is your friend €398,9
@ scandinavian , καλορίζικο το κινεζάκι σου.
Περι συσκευών Android...