-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
infinity το βάλε βγάλε (τηλέφωνο από θήκη) είναι εύκολο ή σου σπάει τα @@;
Ταυτότητα χωράει;Βγαίνει εύκολα, αν και δεν το βγάζω συνήθως.
H ταυτότητα χωράει. Δες τη photo. -
Συμβουλή: Μη βάζετε ταυτότητα μαζί με πιστωτικές κάρτες, πόσο δε μάλλον μαζί με μοδάτο κινητό και πιστωτικές κάρτες
-
Σωστό αυτό, αλλά και στο πορτοφόλι κάρτες και ταυτότητα μαζί τα έβαζα. Πιο πιθανό είναι να τα χάσω αν τα απλώσω όλα σε διάφορες τσέπες.
-
Εγώ πάντως αφήνω την ταυτότητα στο σπίτι και για σκοπούς ταυτοποίησης χρησιμοποιώ το (νέου τύπου, μεγέθους πιστωτικής κάρτας) δίπλωμα (μια χαρά, δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία και υπογραφή)
Η ταλαιπωρία απώλειας ταυτότητας (όχι μόνο για επανέκδοσή της αλλά και για όλες τις σχετιζόμενες γραφειοκρατίες, πχ. τράπεζες, εφορία κτλ.) είναι τεράστια (παθών...) και οι πιθανότητες απώλειας της ταυτότητας αυξάνονται μαζί με το κινητό...
-
Καλή ιδέα αυτό με το δίπλωμα. Θα πάω να βγάλω το νέο αυτές τις μέρες. Αυτό που έχω δε βολεύει στο νέο μου πορτοφόλι.
Άσχετο, αλλά επειδή τη δευτέρα θα πάω να βγάλω νέα ταυτότητα (είχα τις πρώτες καινούριες που ήταν χειρόγραφες και στο εξωτερικό ειδικά κανένας δε βγάζει άκρη) εκτός από εφορία και τράπεζα έχω να πάω και πουθενά αλλού για αλλαγή στοιχείων;
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Εγώ πάντως αφήνω την ταυτότητα στο σπίτι και για σκοπούς ταυτοποίησης χρησιμοποιώ το (νέου τύπου, μεγέθους πιστωτικής κάρτας) δίπλωμα (μια χαρά, δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία και υπογραφή)Μέχρι να σου χρειαστεί εκτάκτως σε τράπεζα και φτάσεις στη διευθύντρια να σου λέει ότι νόμος της τράπεζας [αυτα ήταν τα ακριβή της λόγια] είναι ότι δεν δέχονται το δίπλωμα σαν αποδεικτικό ταυτοποίησης
-
Σωστό (εξαρτάται από την τράπεζα πχ. Alpha ) Απλά προσπαθώ να προγραμματίζω τις επισκέψεις μου σε γκισέ τραπεζών να έχω μαζί την ταυτότητα. Ε τώρα να χρειαστεί να πάω εκτάκτως σε γκισέ δε μου έχει συμβεί εδώ και χρόνια.
Αυτό που πέρασα όταν έχασα το πορτοφόλι μου μαζί με τα πάντα όλα τα χαρτιά δεν θέλω να το ξαναπεράσω
-
Πορτοφόλι χάνεις εύκολα. Κινήτο πολύ πιο δύσκολα (τουλάχιστον εγώ), καθώς το έχεις συνέχεια στο νου σου, ασχολήσε με αυτό συνεχώς. Πχ αν δεν το χρειαστώ δεν το βγάζω από την τσέπη.
Μάλλον θα την τσιμπήσω τη θηκούλα, την είδα και σε σκούρο πράσινο, πολύ όμορφη. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Εγώ πάντως αφήνω την ταυτότητα στο σπίτι και για σκοπούς ταυτοποίησης χρησιμοποιώ το (νέου τύπου, μεγέθους πιστωτικής κάρτας) δίπλωμα (μια χαρά, δημόσιο έγγραφο που φέρει φωτογραφία και υπογραφή)
Μέχρι να σου χρειαστεί εκτάκτως σε τράπεζα και φτάσεις στη διευθύντρια να σου λέει ότι νόμος της τράπεζας [αυτα ήταν τα ακριβή της λόγια] είναι ότι δεν δέχονται το δίπλωμα σαν αποδεικτικό ταυτοποίησης
Τους κανεις τρελο χουνερι αν θες...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
τι τρελό χουνέρι μπορείς να τους κάνεις δλδ;
Εν προκειμένω με λίγο κράξιμο την έκανα τη δουλειά μου, αλλά ούτε χρόνος ούτε διάθεση υπήρχε για 'χουνέρια' (το έκτακτο της υπόθεσης) -
το τελευταίο το βρηκα καταλάθος οταν πάτησα παρατεταμένα την αρχική οθονη κι απο κει μπορείς να προσθέσεις οσα γουίτζετ θέλεις, ρολόγια, ΑΡΡ, γενικα ορεξη να εχεις
πώς μπορεώ αραγε να προσθεσω κι άλλες 'σελιδες' στην αρχικη οθόνη; εννοω... απο την κεντρική έχει 3 αριστερά και 3 δεξιά. κι άλλες μπαινουν άραγε;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
πώς μπορεώ αραγε να προσθεσω κι άλλες 'σελιδες' στην αρχικη οθόνη; εννοω... απο την κεντρική έχει 3 αριστερά και 3 δεξιά. κι άλλες μπαινουν άραγε;
Νομίζω πως δεν μπορείς,αυτές είναι οι μέγιστες σελίδες που μπορείς να έχεις.Βασικά για να λύνεις πιο εύκολα τις απορίες σου,μπορείς να μπαίνεις στοhttp://www.myphone.gr,όπου και θα βρεις ξεχωριστό τοπικ για το κινητό σου.
-
Mε τον stock launcher ναι συνήθως δεν αφήνει το +/- οθονών.
Ενώ με κάποιον άλλο από το Google Play γίνεται(εγώ έχω τον GO launcher) -
ναι αλλά ο δρδίνος ωρύεται περι αλλαγης του senSe....
-
Υποψήφια :
Neo V - Nexus S - Defy+ - Xperia Sole.
Μεταξύ αυτών τι και γιατί ; Καμιά άλλη πρόταση, έστω και ακριβότερη, αν και νομίζω ότι ήδη με τα ανωτέρω θα βαρεθώ να ξοδέψω έστω και 1 ώρα από τη ζωή μου να δω τι σκατά χρησιμεύει αυτή η συσκευή εκτός από το να με παίρνουν τηλέφωνο. Αν όμως είναι τόσο γ@μάτο κάποιο άλλο, ακριβότερο, να κόψω βρε παιδί μου από το φαΐ μου, να αρχίσω να κοιτάω και τις τιμές στα κωλόχαρτα και να πάω το πάρω.
Κουβέντα να γίνεται, μπορεί και να με πείσετε ότι θα αλλάξει η ζωή μου με ένα καλό κινητό.Μη με ρωτήσετε τι ανάγκες έχω, σχεδόν καμία δεν έχω αλλά μιας και είμαι σχεδόν 40 και είχα 1 κινητό σε όλη μου τη ζωή, ε μάλλον πρέπει να αλλάξω προτού αρχίσει να αποσυντίθεται το K750 μου στην τσέπη μου.
Αν ρωτήσετε επίσης γιατί τότε δεν πάω να πάρω κινητό με 15-20 ευρώ η απάντηση είναι γιατί μπορώ. Απλά βάζω και κάποια (όχι αυστηρά) όρια (πχ γύρω στα 250+) για να μη γίνει η ήδη περίπλοκη/ακαταλαβίστικη διαδικασία ψαξίματος, χαοτική. -
Από τα παραπάνω για κανένα δεν θα ακουσεις αρνητικά σχόλια
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Αν όμως είναι τόσο γ@μάτο κάποιο άλλο, ακριβότερο, να κόψω βρε παιδί μου από το φαΐ μου, να αρχίσω να κοιτάω και τις τιμές στα κωλόχαρτα και να πάω το πάρω.Είσαι σε λάθος thread για τέτοιες αναζητήσεις
Μη με ρωτήσετε τι ανάγκες έχω, σχεδόν καμία δεν έχω αλλά μιας και είμαι σχεδόν 40 και είχα 1 κινητό σε όλη μου τη ζωή, ε μάλλον πρέπει να αλλάξω
ωχ ωχ
-
κάπου διαβασα για ένα νεο Αλκατέλ που μάλλον θα διαγράφει απο το χάρτη τα παραπάνω που παρεθεσες κουτσεάν.
ας βοηθησουν οι ειδικοί αν ξερουν κατι περισσότερο...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Από τα παραπάνω για κανένα δεν θα ακουσεις αρνητικά σχόλιαΔεν ξερω τι λες, αλλα για το Defy+ απο ένα φίλο μου εχω ακουσει αρκετά κακα λόγια. Να φανταστεις του επεσε κάτω και εσπασε η οθονη με την μια. Τεμεκ Γοριλακι Γκλας και ετσι. Μαπα πχιοτητα οπως θα ελεγε και αυτος...
Παντως στα κινητα των 200 ευρώ περίπου το Nokia Lumia 710 δεν εχει αντίπαλο. Neo V, Sole, κλπ... μοιάζουν φτωχοι συγγενείς...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Από τα παραπάνω για κανένα δεν θα ακουσεις αρνητικά σχόλια
Δεν ξερω τι λες, αλλα για το Defy+ απο ένα φίλο μου εχω ακουσει αρκετά κακα λόγια. Να φανταστεις του επεσε κάτω και εσπασε η οθονη με την μια. Τεμεκ Γοριλακι Γκλας και ετσι. Μαπα πχιοτητα οπως θα ελεγε και αυτος...
Παντως στα κινητα των 200 ευρώ περίπου το Nokia Lumia 710 δεν εχει αντίπαλο. Neo V, Sole, κλπ... μοιάζουν φτωχοι συγγενείς...
Σταματήστε να τρολάρετε τον koutsan!
Τον βρήκατε άσχετο και γέρον άνθρωπο και τον κοροϊδεύετε! Αιδώς αργείοι, ντροπή!koutsanάκο μου , από τα παραπάνω θα απέκλεια το Nexus S λόγω μεγέθους και βάρους. Ναι μεν έχει οθόνη 4', αλλά και τα άλλα στις 3.7' προσφέρουν την ίδια ανάλυση, μικρότερο μέγεθος και μικρότερο βάρος.
Από τα άλλα τρία, το Xperia Sole φαίνεται ενδιαφέρον, αλλά δεν έχω ιδέα αν πλεονεκτεί κάπου του άλλου Sony, του NeoV. Θα έλεγα πως το μεγάλο πλεονέκτημα των Sony είναι πως φαίνεται θα πάρουν και την τελευταία αναβάθμιση του λειτουργικού (το ICS δηλαδή, την έκδοση 4.0 του Android) , ενώ για το Motorola δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Βέβαια, μιλάμε για μικρές διαφορές, αλλά και πάλι, συγχίζεσαι λίγο όταν δεν υπάρχει υποστήριξη για την συσκευή σου.
Σαν συσκευή πάντως θεωρώ το Defy+ καλύτερο και η ανθεκτικότητα είναι ένα μεγάλο bonus. Προφανώς δεν είναι αλεξίσφαιρο, οπότε μην το χτυπήσεις με κάνα βράχο όπως ο έτερος συμφορουμίτης!
Τέλος, αν σκοπεύεις ν' αλλάξεις κινητό πάλι σε 10 χρόνια, πάρε το Defy+ λόγω καλύτερου σέρβις και υποστήριξης. Η Motorola έχει λιγότερα μοντέλα και θα σε υποστηρίζει και στα επόμενα χρόνια. H Sony θα βγάλει καμιά 10αριά κάθε χρόνο.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα, θα μιλήσω μόνον συνοδεία Caipirinhia ή Mojito στο μπαλκόνι!
Περι συσκευών Android...