-
Samsung Note!
Sent from my GT-I9100
-
Παιδια θελω να παρω ενα android smartphone εως 300 ευρω.Τι προτεινετε?Εχω υποψην το htc one v αλ΄λα υπαρχουν κι αλλες πολυ καλες προτασεις οπως το galaxy s+ και το xperia neo v(μου αρεσει πολυ το htc sense αλλα αυτο δεν σημαινει οτι θα παρω υποχρεωτικα htc.Thanks
-
Πιστεύω οτι το καλύτερο value αυτή τη στιγμή είναι το sony ericsson Neo V
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Samsung Galaxy S+με το ICS?
-
Ο χρήστης 206xs έγραψε:
Πιστεύω οτι το καλύτερο value αυτή τη στιγμή είναι το sony ericsson Neo Vακομα πιο καλο ειναι το galaxy s στα 200 αλλα εχει ενα βασικο πρόβλημα οτι το βγάζουν μονο για λιγο σε αυτην την τιμη
-
έχω το Galaxy S+
Εξαιρετικό τηλ. αν και θεωρώ ότι το SII ήταν και είναι η καλύτερη επιλογή για smartphone. Μεγάλο ατού η AMOLED οθόνη. Αν και έχοντας παίξει με κάποια κινητά της Sony δεν μπορώ να πω ποιο μου αρέσει περισσότερο.
Η Sony δίνει ένα πολύ καλύτερο πακέτο αν κάποιος θέλει και μία αξιοπρεπή κάμερα. Γιατί καλώς ή κακώς η κάμερα του S+ είναι για τα μπάζα....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Samsung Galaxy S+
με το ICS?
Άνεπίσημη beta του CyanogenMod 9 είναι - λείπουν λειτουργείες οπότε πείτε ότι δεν υπάρχει ακόμα
-
del
-
Αυτός εδώ ο διάολας πως πήρε επίσημο παγωτό μέσω Kies και μου το κοπανάει 2 μέρες τώρα? Παραεισαγωγή? Και αν ναι, πως έχει Ελληνικά?
-
δεν σου λεμε
-
το λειτουργικο μια χαρα εχει ελληνικα, δεν ειναι οπως τα παλια κινητα, οπου οι παραεισαγωγες μπορει να μην ειχαν ελληνικα
βεβαια το περιεργο με το android, ειναι οτι το πληκτρολογιο του λειτουργικου (και οχι αυτα που βαζει η καθε εταιρεια), δεν ειχε ποτε την ελληνικη γλωσσα
αλλα ελληνικο μενου εχει μια χαρα
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Samsung Galaxy S+
με το ICS?
Άνεπίσημη beta του CyanogenMod 9 είναι - λείπουν λειτουργείες οπότε πείτε ότι δεν υπάρχει ακόμα
Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον αυτό καθώς επίσημα τουλάχιστον η Samsung δεν θα προχωρήσει σε αναβάθμιση στο ICS για τα S & S+ επικαλούμενη τη μειωμένη χωρητικότητα σε μνήμη των δύο αυτών smart-phones.
Πόσο μου την δίνει με τους τυπάδες του Easy Buy World που με είχαν αφήσει στο περίμενε για το SII και μετά από ένα μήνα μου είπαν ότι δεν ξέρουν πότε θα τους έρθει και δεν είχα αγοράσει με 450€ το SII από άλλο κατάστημα δεν λέγεται....
Βέβαια οι ίδιοι αυτοί συνεχίζουν να διαφημίζουν ότι πωλούν το SII με 440€ (με το ΦΠΑ) στο skroutz... Έτσι μου έρχεται να τους γράψω μία ωραία κριτική με copy - paste το σύνολο των μνμ που έχουμε ανταλλάξει μέσω e-mail αλλά τέλος πάντων σε άλλες αγορές έχουν αποδειχτεί σπαθί .... Οπότε οπότε.....
-
Εμένα πάντως μου έριξε άκυρο το kies.
-
μέσα Απριλίου φτάσαμε και το ICS πουθενά...
-
καλυτερα, δε προσφερει τιποτα παραπανω απο μια προσεγμενη ROM 2.3
-
ναι τιποτα παραπανω
-
οχι μονο τιποτα, αλλα σε καποια σημεια ειναι χειροτερο
-
επιβεβαιώνω τα λεγόμενα του Σπύρου.
δοκιμάσαμε ics και απογοητευτήκαμε από την ταχύτητά της. Πολύ βαριά μου φάνηκε και δυσκοίλια.
-
δηλαδη σε μενα που κυριολεκτικα μου το εκανε πυραυλο θα πρεπει να την πεταξω?(και υποψην η καμερα ακομη δεν λεει να λειτουργησει)
μιλαμε για κινητο 2 χρονια πισω που η lg ειπε οτι δεν 'αντεχε' το ics.. -
αμα στο εκανε πυραυλο, τοτε θα επρεπε να το ειχες πεταξει πριν τη βαλεις
Περι συσκευών Android...