-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εγώ το Remote Desktop χρησιμοποιώ, σε συνδυασμό με DynDNS.το remote των windows?... sorry αλλα ενα σου χρειαζεται
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθες είχα την ατυχία να μου φύγει το κινητό (Ε52) από το χέρι και να πέσει κάτω. Ήμουν όμως σε ένα....σκάφος και έπεσε στα 4 μέτρα. Έτσι η αγορά νέου κινητού είναι άμεση.
Είμαι αποφασισμένος για android και κοιτούσα το HTC desire HD. Τώρα βλέπω και το LG. Το motorola λέει τίποτα (nass?). Δεν έχω απαιτήσεις για extreme πράγματα. Ένα καλό συγχρονισμό με το PC και πλοήγηση με e-mail. Αυτονομία είναι το πιο σημαντικό.
Για πείτε...Δεν έχω άποψη διότι... έσκασε.
-
Το ανοίγω 1η φορά στο αεροδρόμιο, μου βγάζει να κάνω register στο MotoBlur αλλά δεν μ΄αφήνει να πατήσω 'Next' στο startup 'wizard' (δεν ξέρω αν λέγονται έτσι στο Android) που λέει 'Agree with terms & conditions' Λέω 'κάποια μαλακία θα έχω κάνει' το κλείνω και πάω στο αεροπλάνο
-
Στο δρόμο αποφασίζω να πετάξω το MotoBlur και να το κάνω Deblur. Παίρνω κατάλληλες πληροφορίες από έγκριτο μέλος του Forum ψάχνω και μόνος μου, κατεβάζω όλο το σχετικό λογισμικό (μόνη μικροδιαφορά ότι επειδή έχω 64 bit Windows 7, δεν έκανε η έκδοση 4.8.3 των USB drivers της Moto και έπρεπε να κατεβάσω την 5.0.0) και ξεκινάω τη διαδικασία. Ολα κανονικά, μου λέει 'reboot' και ...
-
Τηλέφωνο νεκρό (μαύρη οθόνη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση). Το βλέπει στο USB, ανάβει (όταν το συνδέω στο PC) και ένα άσπρο LED-άκι που δεν ξέρω τι είναι (δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση στο 'net), μπορώ να το flash-άρω χωρίς πρόβλημα αλλά κατά τα λοιπά μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Δοκιμές με άλλες εκδόσεις κτλ. καμία διαφορά
-
e-Mail από εκεί που το αγόρασα όπου (προς το παρόν) ακολουθούν την πολιτική και γω
Κατά τα λοιπά ωραίο τηλέφωνο μια χαρά μέγεθος και βάρος...
-
-
γιατι πηγες να κανεις παραξενα πραγματα (αρχαριος χρηστης κιολας) και δεν αλλαξες απλα launcher?
δε θα βλεπες ποτε κανενα motoblur
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
- Τηλέφωνο νεκρό (μαύρη οθόνη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση). Το βλέπει στο USB, ανάβει (όταν το συνδέω στο PC) και ένα άσπρο LED-άκι που δεν ξέρω τι είναι (δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση στο 'net), μπορώ να το flash-άρω χωρίς πρόβλημα αλλά κατά τα λοιπά μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Δοκιμές με άλλες εκδόσεις κτλ. καμία διαφορά
πρεπει να υπαρχει τροπος μεσω usb sync (ξεκινωντας τη συσκευη και χωρις να κανει πληρες boot), να περασεις την εργοστασιακη ROM.
http://forum.xda-developers.com/index.php
ειχα σωσει το δικο μου ετσι
σημερα παραλιγο να το καταστρεψω παλι αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
Εγώ το Remote Desktop χρησιμοποιώ, σε συνδυασμό με DynDNS.
το remote των windows?... sorry αλλα ενα σου χρειαζεται
http://www.xtralogic.com/rdpclient.shtml
Sent from my Tab using a pigeon.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
- Τηλέφωνο νεκρό (μαύρη οθόνη, ούτε φωνή ούτε ακρόαση). Το βλέπει στο USB, ανάβει (όταν το συνδέω στο PC) και ένα άσπρο LED-άκι που δεν ξέρω τι είναι (δεν βρήκα ικανοποιητική απάντηση στο 'net), μπορώ να το flash-άρω χωρίς πρόβλημα αλλά κατά τα λοιπά μαύρη μαυρίλα πλάκωσε. Δοκιμές με άλλες εκδόσεις κτλ. καμία διαφορά
πρεπει να υπαρχει τροπος μεσω usb sync (ξεκινωντας τη συσκευη και χωρις να κανει πληρες boot), να περασεις την εργοστασιακη ROM.
http://forum.xda-developers.com/index.php
ειχα σωσει το δικο μου ετσι
Τα δοκίμασα αυτά... Φορτώνει ό,τι firmware του πω αλλά ποτέ δεν κάνει reboot (ή δεν το βλέπω να κάνει, πχ. συμπτωματικά μπορεί να τα 'παιξε η οθόνη)
@QsisVTS
Ακολούθησα επακριβώς τις οδηγίες, τις οποίες διασταύρωσα από παραπάνω από μία πηγές, και οι οποίες έλεγαν ότι είναι κάτι απλό (και όντως ως διαδικασία ήταν... προσπαθώντας να το επαναφέρω μέχρι και να χακέψω την παροχή ρεύματος μέσω USB καλωδίου δοκίμασα...) Ισως απλά να ήμουν άτυχος ?
(Μπορεί στο Android να είμαι αρχάριος αλλά αν εγκαθιστούσα BSD Unix από microtape σε VAX προ 25ετίας τι να μας πουν τα σύγχρονα 'παιχνιδάκια' Εννοώ ότι δε 'μασάω' από επεμβάσεις, όταν θεωρώ ότι χρειάζονται -και απ΄όσο είχα διαπιστώσει, και διαπίστωσα ακόμα και προσπαθώντας να ξεκινήσω, όπου το πρώτο πράγμα που ζήτησε ήταν να κάνω λογαριασμό στο MotoBlur, στο οποίο, και καλά για ασφάλεια, χωρίς να σε ρωτήσει σου αντιγράφει όλα τα contacts από το GMail , χρειάζεται) -
ναι ρε παιδι μου, δεν ηθελα να σε προσβαλλω αλλα εχω δει τηλεφωνα να γινονται τουβλα απο πειραματισμους και μετα αλλα ατομα που ξερουν να καθονται και να βγαζουν το φιδι απο τη τρυπα (βλαστημωντας )
ουτε τον εαυτο μου θεωρω εμπειρο χρηστη ωστε να μπορω να παιζω με καποια πραγματατο επανεφερες τελικα ή ειναι ακομα ετσι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χθες είχα την ατυχία να μου φύγει το κινητό (Ε52) από το χέρι και να πέσει κάτω. Ήμουν όμως σε ένα....σκάφος και έπεσε στα 4 μέτρα. Έτσι η αγορά νέου κινητού είναι άμεση.
Είμαι αποφασισμένος για android και κοιτούσα το HTC desire HD. Τώρα βλέπω και το LG. Το motorola λέει τίποτα (nass?). Δεν έχω απαιτήσεις για extreme πράγματα. Ένα καλό συγχρονισμό με το PC και πλοήγηση με e-mail. Αυτονομία είναι το πιο σημαντικό.
Για πείτε...Αν θέλεις αξιοπρεπή αυτονομία μπαταρίας τότε το LG 2x ή το desire HD απαγορεύονται
-
@QsisVTS
Δεν ξανασχολήθηκαΚατάστημα (e-shop): 'Πρέπει να το πάτε στη Motorola, το τηλέφωνο καλύπτεται από πανευρωπαϊκή εγγύηση 2 ετών'
Ελληνική Motorola (call center κατά πάσα πιθανότητα): 'α, το ΙΜΕΙ του τηλεφώνου δείχνει ότι το τηλέφωνο είναι αγορασμένο από τη Γερμανία, πήγαίνετέ το στο service (outsourced σε μια άλλη εταιρεία κάπου στην Αργυρούπολη) αλλά αν δεν καταφέρουν να το φτιάξουν (σσ. ωραία εμπιστοσύνη στο service τους ) θα πρέπει να το πάτε στο κατάστημα να το στείλουν αυτοί στη Γερμανία'
Εγώ λέω: 'Το από που πήρε ο προμηθευτής το τηλέφωνο καθώς και το τι γίνεται αν το ελληνικό service δεν μπορεί να το φτιάξει δεν θα έπρεπε να απασχολούν εμένα, ως πολίτη χώρας της ΕΕ'. Με άλλα λόγια, απ΄όπου και να το πήρα, θα πρέπει να το πάω στο service της Motorola στη χώρα όπου βρίσκομαι (πχ. αν το είχα πάρει από Ελλάδα και έμενα Γερμανία θα μου έλεγαν να το στείλω εγώ στην Ελλάδα ?) και αυτοί, αν δεν μπορούν να το φτιάξουν, να το στείλουν και στη Ν. Ζηλανδία ακόμα, δικό τους πρόβλημα, όχι δικό μου, εγώ πάω το τηλέφωνο και ξανασχολούμαι όταν με ειδοποιήσουν ότι φτιάχτηκε.
Εχω άδικο ?
-
oxι, αλλα στην ελλαδα η καθε εταιρεια καλυπτει μονο τις δικες της εισαγωγες για να προστατεψει τα (πολυ μεγαλα) κερδη της
και αυτο το κανουν ολοι δυστυχωςπιο λιγη ταλαιπωρια θα ειναι να προσπαθησεις αν το επαναφερεις μιας και απο οσο ξερω ειναι παρα πολυ δυσκολο να αχρηστευσεις τελειως το τηλεφωνο σου
αν παντως πας με το γραμμα του νομου, υπευθυνο για σενα ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ESHOP , μονο αν κλεισει το συγκεκριμενο καταστημα ασχολεισαι με την μοτοφολα
οποτε πας απο κει, τους το αφηνεις και στα @@ σου , ας βγαλουν ακρη αυτοι
in other news..
ειχα παει πριν καμια ωρα πλαισιο και ειδα απο κοντα το optimus 2x
πολυ καλο, ωραια οθονη , καλοφτιαγμενο , αλλα οντως σερνεται αδικαιολογητα ισως αν αναλογιστουμε τον επεξεργαστη του
για να ειμαι ακριβης δεν ειναι καθολου αργο τηλεφωνο, αλλα σε σχεση με desire ή galaxy s με custom rom δεν ειναι το ιδιο ομαλο και γρηγορο
αυτο βεβαια διορθωνεται , οποτε οταν μαζεψω λεφτακια (και πεσει η τιμη του) μπαινε στα υπ'οψιν
-
εκανα edit, αλλα στο ξαναλεω
ο νομος λεει οτι το eshop πρεπει να σε καλυψει, εσυ δε θα ασχοληθεις με κανεναν αλλο
πας , τους το αφηνεις και φευγεις
-
Εχασα 1.5 μέρα προσπαθώντας να το επαναφέρω, δεν ασχολούμαι άλλο.
Το e-shop είναι Θεσσαλονίκη οπότε αν δε βγάλω άκρη με την Αργυρούπολη θα τους το στείλω πακέτο (όλα αυτά όταν γυρίσω Ελλάδα). -
αργυρουπολη , εννοεις ελληνικο στη βουλιαγμενης? (αυτο που ειναι κοντα μας? )
καλα σωθηκες τωρα με αυτους.. (μου ειχαν σπασει τα @@ μια φορα, αλλα δεν ασχοληθηκα γιατι δεν ηταν δικο μου το πραγμα , αλλιως θα χε γινει show) αλλα αν εισαι επιμονος ο νομος ειναι ξεκαθαρος και με το μερος σου και μιλαει αρχικα για τον πωλητη, οχι την αντιπροσωπεια
(με εξαιρεση το οτι εκανες επεμβασεις βεβαια , και εχε το νου σου οτι καποιος απο κει μεσα -αν ειναι ακομα εκει- διαβαζει 4τ )
αυτα τα '1 χρονος εγγυησης αντιπροσωπειας' δεν εχουν καμια βαση και δυστυχως τα κανουν κι αλλοι
αλλα απο τη στιγμη που σου πουλησαν παραεισαγωγη, θα πρεπε να κανουν τουμπεκι ψιλοκομμενο
στο γερμανο σε αντιστοιχη περιπτωση που καποιος πηγε αντιπροσωπεια και του ειπαν οτι το τηλεφωνο του ειναι παραεισαγωγη τον καλυψαν χωρις δευτερη κουβεντα (οχι οτι εχω και το συγκεκριμενο μαγαζι σε εκτιμηση)
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Προσωπικά περιμένω το asus transformer. Αν είναι καλο θα αποχαιρετισω το iPad.
για πες μου αν μπορεις στα γρηγορα διαφορες που εχει με το xoom (στο σχετικο τοπικο , μην ειμαστε off) , γιατι φιλος μου περιμενει πώς και πώς το xoom
εγω παντως δεν πολυνιωθω καμια αναγκη για ταμπλετα με ενα πιο μεγαλο τηλεφωνο με hdmi θα ημουν καλυμμενος
Στην ουσία οι διάφορες απο άποψη λειτουργικού είναι αντίστοιχες του iPhone με τα αντίστοιχα android.
Αν και για μένα το iOS στο iPad δουλεύει καλύτερα.
Στο iPad δεν έχεις widgets, δεν μπορείς να βάλεις κάρτες μνήμης, δεν μπορείς να συνδέσεις εξωτερικούς σκληρούς και USB sticks και το κυριότερο έχεις το iTunes. Επίσης υπάρχουν φορές που θα σου λείψει το flash.Πάντως το Xoom μου φαίνεται αρκετά ακριβό.
-
εννουσα διαφορες xoom και του asus
το ipad το χει φιλος μου, το χω δει πως ειναι
το παιρνει μαζι του και οταν βγαινει για καφε
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εννουσα διαφορες xoom και του asusτο ipad το χει φιλος μου, το χω δει πως ειναι
το παιρνει μαζι του και οταν βγαινει για καφε
Αααααααααα.......
Έχει καλύτερη οθόνη το asus(ips), είναι φθηνότερο, μπορείς να βάλεις το πληκτρολόγιο που έχει έξτρα μπαταρία και το κάνει σα netbook.
Και εγω το παίρνω μαζί πάντως. Όλο και κάτι θα χρειαστεί να κοιτάξουμε και πλέον δεν έχω κινητό ικανό για σοβαρό browsing.
-
ναι αλλα αυτος εχει iphone
αλλα επειδη το 3gs ειναι παλιο πλεον πρεπει να πουλησει αλλιως μουρη
-
Να πετάς το κλειδί απο το s3 στο τραπέζι...
-
ποτε
(λες και αλλαζει κατι , σε ολα ιδια ιδιο πρεπει να ναι απο Α1 μεχρι R8 )
-
Σε βολεύει αυτο. Θα λες ότι έχεις R8.
Περι συσκευών Android...