-
http://www.cultofmac.com/158610/check-o ... agrammers/
Θεούληδες.
-
Mε την έλευση του Instagram ποιο θεωρείτε καλύτερο από τα 4;
pixl-o-matic
littlephoto
lightboxEdit: σαχλαμάρες όλα, μην ασχολείστε.
-
Το prime έχει gps και κοστίζει 499 ευρά (public-multirama)
Το μόνο που δεν μου άρεσε είναι που έχει ένα μόνο ηχείο. -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ερώτηση, δεν έχει GPS το prime? το δικό μου έχει , βεβαία τόσο μεγάλη οθόνη μόνο σε βάρκα θα χρησίμευε για πλοήγηση
Ics? Αναβαθμισολαγνεία παίδες μόνο η Asus δίνει σοβαρή υποστήριξή στον κόσμο του android ,οι υπόλοιποι στους xda
To Prime ειχε... αλλα κανανε κατι μαλακιες και θαψανε το GPS σε σημειο που δεν επιανε... τεσπα... επικες παπαριες. Ολοκληρη ιστορια. Και τεσπα γιατι αποκαλεις το αμαξι μου βαρκα ρε μλκ? Εγω δε εθιξα το καρο σου... αει απο δω...
Η Asus, δεν νοείται και για πολλή σοβαρή μετά το Prime, που το πέταξε βιαστικά όπως όπως και που μετά πάλι πέταξε ένα ICS κακήν κακώς με ένα μάτσο bugs.... καθαρά για να έχει την πρωτιά.
@Spiros: και για να μιλησουμε σοβαρά... το κοστος ειτε μπαινεις απο hotspot κινητου, ειτε απο ταμπλέτα είναι ακριβώς το ιδιο. Απλώς οταν η ταμπλέτα εχει 3G δεν εξαρτάσαι απο πατέντες με κινητα, wifi hotspots, δεν πεθαίνεις την μπαταριά του κινητου που μιλας... και γλυτώνεις γενικώς το κουβάλημα απο ακομα ενα πραγμα (φορτιστης, κινητο, uname it). Η ταμπλέτα ως ενα πολυ προσωπικό pc που το κουβαλάς συνεχως, καλό είναι να έιναι πληρως αυτόνομο απο πολλες αποψεις.
-
πάρτους το κεφάλι
-
τι πράϊμ και ζοομ-ζοομ...
ιδού ΤΟ μηχάνημα που διαθέτω:
7αρι, με wifi, esp, abs & traction control.
σπέρνει με τα 2.2 yogurt -σλουρπ-
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
πάρτους το κεφάλι
ααα δεν ξερω ρε μλκ αν τα εμαθες... αλλα ενας ιερωμένος και ένας υψηλά ιστάμενος του φόρουμ προς μεγάλη μου έκπληξη φάγανε τρέλο παππά με την τάμπλα και προχώρησαν σήμερα σε δωρεά 1000 ευρώ υπέρ του φιλοπτωχου ταμείου της Μοτορόλα!
Άλλη μια χαμένη ευκαιρία απο την Αππλ και τον φίλο μου τον Λάππα να προσυλητισουν κόσμο... Αν και βασικά και ο Λάππας θα φάει τρελο παππά... η Google ετοιμάζει κάτι και γι αυτόν
-
-
-
Ξαφνικα μου σκαει ειδοποιηση στο Incredible s για αναβαθμιση λογισμικου 29mb και καταχαρηκα γιατι νομιζα οτι κατεφθασε η ics
Τελικα δεν ειναι η Ics απλα ο αριθμος λογισμικου αλαξε σε 3,11,405,2
Μαλλον ερχεται η ics συντομα -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
...τις προάλλες σκεφτόμουν αυτό ακριβώς, για ποιό λόγο το ipad δεν έχει δύο ηχεία
Νομίζω ότι έχει δύο ηχεία. Απλά είναι δίπλα δίπλα και ο ήχος μονοφωνικός.
http://www.itsagadget.com/2010/04/take- ... nents.html -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
...
τις προάλλες σκεφτόμουν αυτό ακριβώς, για ποιό λόγο το ipad δεν έχει δύο ηχεία
Νομίζω ότι έχει δύο ηχεία. Απλά είναι δίπλα δίπλα και ο ήχος μονοφωνικός.
http://www.itsagadget.com/2010/04/take- ... nents.htmlΔυο μονοφωνικά ηχεία είχε το iPad 1. Το iPad 2 έχει ένα (μονοφωνικό). Μιζέρια.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
3) Ρε φίλε... ντάξει... netbook δεν είναι, κακά τα ψέμματα... αλλά καλοκαίρι έρχεται... βαράει καλά τις μύγες, και αμα λάχει το κάνεις και βεντάλια για αερα....Τι έγινε, άρχισαν να μας αρέσουν τα netbook ξαφνικά;
-
Ε όχι και να μην καταλαβαίνεις τις μπηχτές του ψορσαίρ
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
- Ρε φίλε... ντάξει... netbook δεν είναι, κακά τα ψέμματα... αλλά καλοκαίρι έρχεται... βαράει καλά τις μύγες, και αμα λάχει το κάνεις και βεντάλια για αερα....
Τι έγινε, άρχισαν να μας αρέσουν τα netbook ξαφνικά;
καημένε συνάδελφε... το έχεις χάσει απο τις πολλες Εκκαθαριστικές....
Ισα που σε βάζω την κεφαλή του dot matrix να βαραει 'android' στο μετωπο σου μέχρι να πιάσει κοκκαλο... Ανόητε Ούτε να ειρωνευτει κανεις τέρμα δεν μπορεί...
Ειναι δυνατόν ρε ενα χαροκαμένο netbook να είναι καλύτερο από μια ταμπλέτα κατά οποιαδήποτε έννοια? Μονο καποιος που δεν ξέρει θα ισχυριστεί κάτι τέτοιο...
Περιμένω ενα ταπεινό συγνώμη και γρήγορα...
-
5εκ κομμάτια έχει πουλήσει απο τον Οκτώβριο το Galaxy Note. Έχω βαρεθεί τις μικρές οθόνες και θα ήθελα πολυ κάτι μεγαλύτερο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
- Ρε φίλε... ντάξει... netbook δεν είναι, κακά τα ψέμματα... αλλά καλοκαίρι έρχεται... βαράει καλά τις μύγες, και αμα λάχει το κάνεις και βεντάλια για αερα....
Τι έγινε, άρχισαν να μας αρέσουν τα netbook ξαφνικά;
καημένε συνάδελφε... το έχεις χάσει απο τις πολλες Εκκαθαριστικές....
Ισα που σε βάζω την κεφαλή του dot matrix να βαραει 'android' στο μετωπο σου μέχρι να πιάσει κοκκαλο... Ανόητε Ούτε να ειρωνευτει κανεις τέρμα δεν μπορεί...
Ειναι δυνατόν ρε ενα χαροκαμένο netbook να είναι καλύτερο από μια ταμπλέτα κατά οποιαδήποτε έννοια? Μονο καποιος που δεν ξέρει θα ισχυριστεί κάτι τέτοιο...
Περιμένω ενα ταπεινό συγνώμη και γρήγορα...
Τι τόσο καλό έχει μια ταμπλέτα, εκτός από τις Baygon?
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
5εκ κομμάτια έχει πουλήσει απο τον Οκτώβριο το Galaxy Note. Έχω βαρεθεί τις μικρές οθόνες και θα ήθελα πολυ κάτι μεγαλύτερο.Πιστεύω θα σου αρέσει αρκεί να βρείς τρόπο να το μεταφέρεις
Εγώ πάντως φλερτάρω μαζί του εδώ και αρκετό καιρό αλλά κολλάω στο θέμα καθημερινή μεταφορά -
Εντέλως γελοιο το θεαμα συναδελφου που το χει στην κωλοτσεπη και στις σκαλες ανεβαινει λες και τον εχουν κωλογαμησει για να μην του πεσει.
Αφου εχεις ταμπλετα ρε wantone που πας να πεταξεις τα λεφτουδακια σου
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
5εκ κομμάτια έχει πουλήσει απο τον Οκτώβριο το Galaxy Note. Έχω βαρεθεί τις μικρές οθόνες και θα ήθελα πολυ κάτι μεγαλύτερο.Eίναι πραγματικά τεράστιο και παίζει σίγουρα θέμα φορητότητας όπως λέει ο mirage.
Σε σύγκριση με το ήδη μεγάλο Galaxy S2.
Περι συσκευών Android...