-
Το S2 δεν είναι μεγάλο για smartphone, νορμάλ είναι. Το note, ναι, είναι μεγάλο.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
s2_____125.3 x 66.1 x 8.5 mm
nexus__135.5 x 67.9 x 8.9 mm
note___146.9 x 83 x 9.7 mmτώρα που το βλέπω και το δικό σου δεν πάει πίσω
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αφου εχεις ταμπλετα ρε wantone που πας να πεταξεις τα λεφτουδακια σου
Έχει μερικά μειονεκτήματα το iPad, ένα βασικό ότι δεν στελνεις μυνηματα το οποίο το χρειάζομαι για να ενεργοποιώ τις προσφορές δεδομένων και να βλέπω το υπόλοιπο.
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
5εκ κομμάτια έχει πουλήσει απο τον Οκτώβριο το Galaxy Note. Έχω βαρεθεί τις μικρές οθόνες και θα ήθελα πολυ κάτι μεγαλύτερο.
Πιστεύω θα σου αρέσει αρκεί να βρείς τρόπο να το μεταφέρεις
Εγώ πάντως φλερτάρω μαζί του εδώ και αρκετό καιρό αλλά κολλάω στο θέμα καθημερινή μεταφοράεμένα μου έκατσε και το περιμένω απο Δευτέρα-Τρίτη.
amazon.de.
αμφιταλαντεύτηκα μεταξύ αυτού και κάποιας 7αρας ταμπλετας, αλλά κέρδισε λόγω καλύτερου μεγέθους,
και του πενακιου + μια καλή αναβάθμιση στη σουιτα λογισμικου όταν βγει το ics.δεν με ενδιαφέρει τόσο σαν τλφ, όσο για reading, browsing, notes
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Έχει μερικά μειονεκτήματα το iPad, ένα βασικό ότι δεν στελνεις μυνηματα το οποίο το χρειάζομαι για να ενεργοποιώ τις προσφορές δεδομένων και να βλέπω το υπόλοιπο.
viber?
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
viber?
Νομίζω ότι με αυτο στέλνεις μυνήματα σε άλλους χρήστες μόνο. Εγώ θέλω ν στέλνει μυνηματα στην wind.
-
Νομιζα οτι καποια voip μπορουν αλλα μαλλον οχι
-
Edit, με λογαριασμο voipdscount μεσω της webpage, στελνεις
-
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Δλδ.... αν καταλαβα καλα.... επειδη εχει μερικα θεματακια η ταμπλέτα, θες να πάρεις ενα μεγγααααααλο τηλέφωνο???? Κάτι δεν μου κάθετε καλά στην εξίσωση νομίζω... Γιατί δεν παίρνεις απλά άλλη ταμπλέτα που να έχει την δυνατότητα να στέλνει και SMS?
Στα μάτια μου το Note, είναι αρκετά μπάσταρδη κατάσταση.... Ταμπλέτα σίγουρα δεν το λες, για τηλέφωνο είναι Massive (βεβαια έιχα δει και τον drdino με το 7ιντσο του τηλεφωνο οποτε δεν σοκάρομαι πλεον).... και απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς θα καταφέρει κανεις με την γραφιδα. Δεν θεωρώ την γραφίδα αχρηστη... απλως οι εφαρμογες που μπορώ φανταστώ, ειναι λίγες και δεν θεωρώ πως υπάρχει πρακτικη εφαρμογή σε 5 ιντσες.
-
γενικα εχει δοκιμασει κανεις να στειλει sms απο ταμπλετα με 3g?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γενικα εχει δοκιμασει κανεις να στειλει sms απο ταμπλετα με 3g?εγω εστελνα απο κινεζια κανονικοτατα
-
η κινεζια ειχε προεγκατεστημενο το προγραμμα για sms ή οχι? πχ το δικο μου που δεν εχει 3g δεν εχει το προγραμμα του λειτουργικου
παντως απο τη στιγμη που εχουν 3g δε θα μπορουσαν να λειτουργησουν κανονικα σαν τηλεφωνα?
με το δικο μου παντως κανω κανονικοτατα κλησεις σε skype , talk, viber (αν και το τελευταιο δε θα ελεγα οτι μου αρεσει)
-
Εξαρτάται και από την sim που σου έχει δώσει η εταιρία. Νομίζω ότι τα sms δεν 'διακινούνται' μέσω των δεδομένων (τουλάχιστον μέχρι πριν αρκετά χρόνια. Δεν είμαι τεχνικός για εις βάθος γνώση) οπότε αν έχει σιμ μόνο με δεδομένα δεν ξέρω πόσο γίνεται.
-
χμμ επειδη ηταν custom rom δεν μπορω να σου ακριβως αν ηταν by default αυτο αλλα εστελνε
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εξαρτάται και από την sim που σου έχει δώσει η εταιρία. Νομίζω ότι τα sms δεν 'διακινούνται' μέσω των δεδομένων (τουλάχιστον μέχρι πριν αρκετά χρόνια. Δεν είμαι τεχνικός για εις βάθος γνώση) οπότε αν έχει σιμ μόνο με δεδομένα δεν ξέρω πόσο γίνεται.υπαρχει η δυναοτητα απο τη sim, ακομη και για κλησεις, αλλα τα 'κλειδωνουν' οι εταιριες. Δεν ξερω αν ξεπερνιεται αυτο και πως.
-
η sim ειναι sim , αυτες παντως που ειναι και καλα για δεδομενα και ειναι σε στικακια , μια χαρα μπαινουν και σε κινητα
(το κανω στο στρατοπεδο οταν παρτουζωνουμε το ιντερνετ ενος παιδιου, οπου βγαζουμε τη sim απο το στικακι και τη βαζουμε στο κινητο μου )οι μικρες ειναι απλα μικρες και εξαρτωνται απο τη συσκευη (πχ γιωτοφωνο) , δεν αλλαζει κατι
το θεμα ειναι (και εδω ουτε εγω ξερω τι παιζει ακριβως) αν η συσκευη απο τη στιγμη που συνδεεται με μια εταιρεια κινητης για να παρει δεδομενα, μπορει να πραγματοποιησει και κλησεις
εγω νομιζω οτι πρεπει να γινεται , δε νομιζω να υπαρχει θεμα στο hardware
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
γενικα εχει δοκιμασει κανεις να στειλει sms απο ταμπλετα με 3g?στις honeycomb τυπικα δεν γινεται, γιατι εχει αφαιρεθει το sms functionality. Στο Ics δεν ξερω τι γινεται... Βεβαια σε καποιες ταμπλετες οχι μονο παιζουν τα sms αλλα και voice επισημα απο τον κατασκευαστη. Φυσικα και δεν αναφερομαι σε κινεζιες....
-
Εγω δε μπορώ να ξέρω πάντως γιατί δεν έχω συσκευή 3g , το πρόγραμμα δεν το έχει προεγκατεστημένο η asus (όπως και το πρόγραμμα για να παίρνω τηλέφωνο ) , λογικά όμως δεν υπάρχει διαφορά με τα κινητά , σε όλα τα υπόλοιπα δεν υπάρχει
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
και απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς θα καταφέρει κανεις με την γραφιδα. Δεν θεωρώ την γραφίδα αχρηστη... απλως οι εφαρμογες που μπορώ φανταστώ, ειναι λίγες και δεν θεωρώ πως υπάρχει πρακτικη εφαρμογή σε 5 ιντσες.γράφεις πολύπλοκες εξισώσεις, ορισμένα ολοκληρώματα πχ που με equation editor ειναι σπ@σαρχιδια, με το χερι και τις μετατρέπει και τις στέλνει στο wolfram alpha για επίλυση.
γράφεις σχηματάκια,τετραγωνάκια, βελάκια, σκατουλάκια, με το χέρι, και τα κάνει 'computer useable'.
δεν είναι η γραφίδα, είναι η σουιτα.όλα αυτά σε ένα desktop ή λαπτοπ είναι περισσότερο ποζεριά, αλλά σε μια φορητή συσκευή με μόνη συσκευή εισόδου την οθόνη είναι σημαντικό χρηστικό πλεονέκτημα ΙΜΟ.
Περι συσκευών Android...