-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και απο εκει και πέρα δεν ξέρω τι ακριβώς θα καταφέρει κανεις με την γραφιδα. Δεν θεωρώ την γραφίδα αχρηστη... απλως οι εφαρμογες που μπορώ φανταστώ, ειναι λίγες και δεν θεωρώ πως υπάρχει πρακτικη εφαρμογή σε 5 ιντσες.
γράφεις πολύπλοκες εξισώσεις, ορισμένα ολοκληρώματα πχ που με equation editor ειναι σπ@σαρχιδια, με το χερι και τις μετατρέπει και τις στέλνει στο wolfram alpha για επίλυση.
γράφεις σχηματάκια,τετραγωνάκια, βελάκια, σκατουλάκια, με το χέρι, και τα κάνει 'computer useable'.
δεν είναι η γραφίδα, είναι η σουιτα.όλα αυτά σε ένα desktop ή λαπτοπ είναι περισσότερο ποζεριά, αλλά σε μια φορητή συσκευή με μόνη συσκευή εισόδου την οθόνη είναι σημαντικό χρηστικό πλεονέκτημα ΙΜΟ.
Χμμμμ.... δεκτον!
ΝταχτιρΝτινε... τα βλεπεις τα bold? Νομιζώ πως και οι 5.3 ιντσες δεν ειναι τοσο μεγαλές Αντε, περιμένουμε να σηκώσεις τον πήχη και πάλι...
-
Εσύ θα με χρεοκοπήσεις ρε παπάρα.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εσύ θα με χρεοκοπήσεις ρε παπάρα.Sent from my GNex using smoke signals.
ελα μωρε... μια ιδέα ειναι ολα... μια φορά ζει κανείς... Σκέψου μόνο τι side effects θα έχει μια ενδεχομενη αγορά απο σένα του Note. Ξαφνικά εμένα και του Άδη η 4.65 ιντσες θα μας φαίνονται φυσιολογικές και αποδεκτές... στα όρια δλδ, οπότε και θα πάρουμε Galaxy S3... , εσυ θα λυνεις τις εξισώσεις αυτόματα, και ο Funkys θα ανέβει σε Galaxy S2 (δικο μου) που θα το πάρει κοψοχρονια...
Μερικοι θα το έλεγαν butterfly effect, εμέις θα το λέγαμε Ntinosfly effect
-
καλά drdino μη πας να στηθείς πρωι πρωι Δευτέρα σαν σε προσφορά του Lidl.
περίμενε να βγει η αναβάθμιση σε ics γιατί τώρα δεν τα έχει τα παραπάνω αναφερθέντα. -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξαφνικά εμένα και του Άδη η 4.65 ιντσες θα μας φαίνονται φυσιολογικές και αποδεκτές... στα όρια δλδ, οπότε και θα πάρουμε Galaxy S3...
Μερικοι θα το έλεγαν butterfly effect, εμέις θα το λέγαμε Ntinosfly effect- μαθε να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο της παρωχημενης ταμπλετας σου!
- με 4,65 να μου προσλαβετε και ραφτη για τα πανταλονια μου
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Ξαφνικά εμένα και του Άδη η 4.65 ιντσες θα μας φαίνονται φυσιολογικές και αποδεκτές... στα όρια δλδ, οπότε και θα πάρουμε Galaxy S3...
Μερικοι θα το έλεγαν butterfly effect, εμέις θα το λέγαμε Ntinosfly effect- μαθε να χρησιμοποιεις το πληκτρολογιο της παρωχημενης ταμπλετας σου!
- με 4,65 να μου προσλαβετε και ραφτη για τα πανταλονια μου
Μόλις τελειώσεις την 'βολή σου', μην ξεχάσεις να πλύνεις και την ταμπλέτα σου...
Σαπιε...
-
Θρονιάστηκε o Άδης;
Δεν ενδίδω ρε σαπιε Ψορσαίρ, τουλάχιστον όχι στην παρούσα φάση. Οοοοταν βρει το note II, θα δούμε τι θα γίνει. Αν και η φάση του nexus είναι άλλη φάση...
-
τι περιμενεις δηλαδη να γινουν τα κινητα backpack?
-
Πάντως αν έχεις τσαντάκι (εγώ έχω με κλειδιά, πορτοφόλια, γυαλιά κτλ) μεταφέρεται εύκολα το Note.
Χμμμ λες;
-
Elteo... μονο να με πεις παλι που θα περπατας αμεριμνος με το τσαντακι, γιατι καλά τα φραγκα που εβγαλα την αλλη φορα με το ντεφι σου, αλλα τα φραγκα τελειωσανε.
-
Λεφτά ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον κορσαιρρρρ
Πήραμε δώρο, αντι για ομόλογο λέω να το εξαργυρώσω σε πλακέτα εκ Κορέας.Σοβαρά, μια φορά την πατήσαμε, ΤΕΛΟΣ κύριος!
-
Προγματικα νομιζω elτeo και corsair ειναι το ιδιο ατομο.
Συνέχεια κλαιγονται για τα €€€ αλλα καθε δυο βδομαδες κατι θα αγοράσουν ή θα τους το κάνουν 'δώρο'sent from my iDefy+
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Προγματικα νομιζω elreo και corsair ειναι το ιδιο ατομο.
Συνέχεια κλαιγονται για τα €€€ αλλα καθε δυο βδομαδες κατι θα αγοράσουν ή θα τους το κάνουν 'δώρο'sent from my iDefy+
Συμφωνώ! Αυτός ο elreo πρέπει να το φυσάει.
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Το πραγματικό πρόβλημα δεν ειναι αν εγώ η ο elreo είμαστε το ίδιο προσωπο... αλλά 1) γιατί φλασάρισες το defy με την rom του Atrix και 2) γιατί έχεις ξεμείνει με το Defy, 3) πως απο κόκκινο έγινε ροζ το κορόλα, 4) ποσα εκατομμύρια χιλιόμετρα αναγομώνεις τα ίδια λάστιχα που φήμες λένε κληρονόμησες απο τον παππού σου?
Αυτα ειναι πραγματικά ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση...
-
Ξέχασες και την ανακύκλωση των τηγανολαδων που βάζει στο μοτέρ.
-
Η Samsung δεν είναι σαν την κακιά Fiat που δημοσιεύει άλλα αντί άλλων βάρη. Ο λόγος της συμβόλαιο.
-
Ξέρει κανείς που είναι αποθηκευμένα/πως διαχηριζόμαστε τα ringtone;
Δηλαδή πως μπορώ να στείλω ένα ringtone σε κάποιον άλλο; -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Το πραγματικό πρόβλημα δεν ειναι αν εγώ η ο elreo είμαστε το ίδιο προσωπο... αλλά 1) γιατί φλασάρισες το defy με την rom του Atrix και 2) γιατί έχεις ξεμείνει με το Defy, 3) πως απο κόκκινο έγινε ροζ το κορόλα, 4) ποσα εκατομμύρια χιλιόμετρα αναγομώνεις τα ίδια λάστιχα που φήμες λένε κληρονόμησες απο τον παππού σου?
Αυτα ειναι πραγματικά ερωτήματα που ψάχνουν απάντηση...
Υπάρχει βρε κακίστρω κάτι καλύτερο από το Defy σε μια λογική τιμή εν Ελλάδι;
Εγώ δεν έχω βρει κάτι, και γι' αυτό μένω με το Defάκι μου!(Το Motorola Razr Maxx δεν το έχει φέρει κανένας ακόμη... Αν πάω στις 4.3' θέλω και ανάλυση, όχι μόνον μέγεθος! Γι' αυτό και το Galaxy S2 απορρίπτεται λόγω χαμηλής ανάλυσης... )
-
θα πουλήσει κανείς κανένα μτχ defy+ η θα περιμένω πολύ ακόμα;
-
Βλέπω τον Κορσέρη να δυσκολεύεται να πείσει τον Βασίλη.
Υπομονή!
Περι συσκευών Android...