-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν ειπα να το πουλησει 250, ειπα 250 λιγοτερο απο οτι τωρα. Και δεν αναφερομαι στο δικο σου μοντελο. Απο που θα κανει αποσβεση δεν ειναι δικο μου προβλημα. Παντως οταν η αγορα σου δινει μεριδιο 1%, και ο μεγαλυτερος ανταγωνιστης σου εχει 90%, τοτε κατι δεν κανεις σωστα. Νομιζω οτι ειναι αυτονοητο γιατι δεν πρεπει να εχεις ιδιες τιμες λοιπον με αυτον που εχει το 90%.
avi σε mp4; γιατι;
το jb γινεται με το πατημα 1 κουμπιου και διαρκει 3-5' χωρις να κανεις τιποτε αλλο. Ποιο ευκολο και απο το root @ android.
αν η μοναδικη σου απαιτηση ειναι browsing & video, τοτε ειναι αρκετο ενα κινεζικο με 150€
η ελλειψη flash ειναι το μοναδικο (οχι αξεπεραστο) θεμα.
Spiro αν δεν το έχεις καταλάβει, κάνω υπομονή μαζί σου. Μην εκλαμβάνεις την σιωπή μου ως ενδειξη αδυναμίας. Δεν θες να αρχίσω το ranting βραδιάτικα. Μάζεψε τα ησυχα και ωραία και φύγε απο το τοπικό... ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ, Ε ΜΗΛΑΡΑΚΙΑ
-
-
Έχω ένα πρόβλημα με μια microSD, ενώ τα αρχεία δείχνουν να αντιγράφονται κανονικά, δεν τα παίζει το pc μέσα από
την κάρτα. Τα ξανααντιγράφω 1-2 φορές και παίζουν, στη συνέχεια δεν τα διαβάζει το κινητό, ξανασυνδέω στο pc
και δεν υπάρχουν. Έχω κάνει format, defragment, ξαναέβαλα τα αρχεία που είχα παλιότερα και τα διαβάζει αλλά
συνεχίζει να μην διαβάζει τα καινούρια. Έχω δοκιμάσει να τα αντιγράψω μέσω του κινητού αλλά και μέσω card reader
αλλά κανένα αποτέλεσμα. Παλιότερα με 2-3 αντιγραφές τα διάβαζε αλλά πλέον φαίνεται να έχει παραδώσει πνεύμα.
Πως γίνεται αυτό ρε παιδιά? Εγώ νόμιζα ότι η κάρτα είτε θα δουλεύει είτε όχι, τέτοια ενδιάμεση κατάσταση πρώτη
φορά βλέπω. -
Πολύ πιθανό να είναι μαιμού η microsd σου. Το ebay είναι γεμάτο τέτοιες.
Παίρνουν τσιπάκια πχ 2gb και πειράζουν τον controller ωστε όταν τη βάζεις στον υπολογιστή να δείχνει 4gb. Μεχρι τα 2gb οτι γράψεις το αποθηκεύει κανονικά αλλά απο κεί και πάνω χάνονται τα αρχεία.
Δοκίμασε την με αυτό το προγραματάκι για να σιγουρευτείς: http://www.softpedia.com/get/System/Sys ... estw.shtml
-
Το σκέφτηκα και αυτό, είχα ξαναδιαβάσει για αυτή τη μαιμουδιά, 2 τέτοιες έχω http://www.ebay.com/itm/DJC-16GB-Class-6-MicroSD-Micro-SD-SDHC-Card-Memory-Card-TF-Free-SD-Adapter-/180751171609?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item2a159c0019 οι οποίες υπέθεσα οτι δεν θα είναι μούφα λόγω UK. Ευχαριστώ για το προγραμματάκι, τσεκάρω τώρα την προβληματική, με 2.7mb/s θα χρειαστεί 1h30m... αν είναι 16ρα τελικά... για να δούμε.
-
πολυ φθηνη ειναι. Αν εχει προβλημα, στειλτην πισω.
-
Ιδού το μπαρομετράκι μου!
η μπαταρία όσο ήμου σε πορεία ήταν στα 14,5-14,6V η θερμοκρασία στους 95-96°C.
το ss είναι στο ρελαντί μετά από βόλτα.
βλέπω πάντως ότι στην καθημερινή χρήση μου χαλαρά όπως πάω στην δουλειά πάω σχεδόν ατούρμπιστος!
μόνο θέμα έχω με τα bar, ενώ τα βάζω και τα δείχνει δεν δουλεύει το όργανο. Μόνο στα psi...
ΥΓ αυτή η βλακεία που βγαίνει στο screenshotit , έλεος πόσο χαζοί είναι ρε φούστη μου
-
Για δώσε πλεροφορίες για το app. Θέλει και OBD bluetooth ε? Θερμοκρασία λαδιού δείχνει?
-
Torque λέγεται το app και ναι, θέλει obd bt ή wifi.
-
Αγοράστηκε. Έχουμε και obd bt για το Audi δοκιμασμένο?
-
vag δεν είναι; ELM327 @ ebay
λάδι εμένα δεν δείχνει γιατί δεν έχει σένσορα. Εσένα από όσο θυμάμαι έχει.
-
-
Γιου αρ δε μεν!
Ασχετος mode on: Αυτό το αφήνουμε συνέχεια πάνω ή το μπαινοβγάζουμε κάθε φορά?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
πολυ φθηνη ειναι. Αν εχει προβλημα, στειλτην πισω.14 ευρώ περίπου κόστιζε η μια με την αποστολή, δεν ήταν και τόσο φτηνή, πλέον βρίσκεις επώνυμες στην
Ελληνική αγορά με 16. Τελικά όμως βγήκε μούφα, το θέμα είναι ότι τις αγόρασα πρίν 4 μήνες και δεν
νομίζω να με αποζημιώσουν μετά από τόσο καιρό, ούτε καν το paypal θα ασχοληθεί...The media is likely to be defective.
1.9 GByte OK (4093910 sectors)
13.0 GByte DATA LOST (27328554 sectors)
Details:0 KByte overwritten (0 sectors)
0 KByte slightly changed (< 8 bit/sector, 0 sectors)
13.0 GByte corrupted (27328554 sectors)
0 KByte aliased memory (0 sectors)
First error at offset: 0x000000007bed4c00
Expected: 0x000000007bed4c00
Found: 0x2020cba0202055ee
H2testw version 1.3
Writing speed: 2.39 MByte/s
Reading speed: 7.48 MByte/s
H2testw v1.4 -
Στειλτου email να δεις τι γινεται με την εγγυηση
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ιδού το μπαρομετράκι μου!η μπαταρία όσο ήμου σε πορεία ήταν στα 14,5-14,6V η θερμοκρασία στους 95-96°C.
το ss είναι στο ρελαντί μετά από βόλτα.
βλέπω πάντως ότι στην καθημερινή χρήση μου χαλαρά όπως πάω στην δουλειά πάω σχεδόν ατούρμπιστος!
μόνο θέμα έχω με τα bar, ενώ τα βάζω και τα δείχνει δεν δουλεύει το όργανο. Μόνο στα psi...
ΥΓ αυτή η βλακεία που βγαίνει στο screenshotit , έλεος πόσο χαζοί είναι ρε φούστη μου
υπαρχει σχετικη επιλογη στο superuser για να μην βγενει Notification καθε φορα..
-
θενξξξ
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
θενξξξπήξαμε στους noobαδες
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
θενξξξ
πήξαμε στους noobαδες
-
Έχει κανένας το Galaxy Note?
Περι συσκευών Android...