-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπα... στα 230 περιπου δεν παίζει κάτι ουσιαστικά καλύτερο απο το Defy...Αν και βέβαια θα μπορουσες να βρεις απο μεταχείρα καμιά καλύτερη συσκευή σε αυτά τα γκαφρά...
nexus s... >230 το defy+ πείτε να το κλείσω?
Λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν, ό,τι πάρω απ την ασφάλεια για την τρέχουσα τιμή του παλιού
δες αν το βρεις πουθενα καινουριο η μεσω ebay...
ειμαι εδω και σχεδον 3 μηνες με ICS και την εχω καταβρει -
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ειμαι εδω και σχεδον 3 μηνες με ICS και την εχω καταβρει
μονο που είναι διπλασιο σε μεγεθος...
sent from my gf768
-
Το ς;
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ειμαι εδω και σχεδον 3 μηνες με ICS και την εχω καταβρει
μονο που είναι διπλασιο σε μεγεθος...
sent from my gf768
Dimensions
123.9 x 63 x 10.9 mm
107 x 59 x 13.4 mmόχι τραγικά πράγματα για να σε αποθαρρύνει αν σκεφτείς ότι το ένα είναι 4ιντσο και το άλλο 3,7'.
http://www.gsmarena.com/compare.php3?id ... hone2=4098
-
Οταν το μεγεθος μετραει, η διαφορα του 1.5 ποντου ειναι Τεράστια!
sent from my T68i
-
Οταν το μεγεθος μετραει, η διαφορα του 1.5 ποντου ειναι Τεράστια!sent from my T68i
-
Youtube Videosent from my galaxy SIII
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δεν μπορει κανενα κινητο να κανει εργασιες με την ανεση ενος ταμπλετ.-Το note ίσως μπορεί. Μπορεί ενδεχομένως και καλύτερα. ΑΛΛΑ η εποχή δεν είναι για δοκιμές όπως παλιότερα. Ρίξε μια ματιά σε κάποια χαρακτηριστικά που ίσως γεφυρώνουν (πετυχημένα ή μη μόνο μέσω της ιδιοκτησίας μπορεί να το δει κάποιος φαντάζομαι) το χάσμα. Δεν είναι απλώς ένα Galaxy S2 με μεγάλη οθόνη. Tα έχει όλα αλλά δυστυχώς ΔΕΝ συμφέρει καθόλου.
http://www.samsung.com/global/microsite ... ?type=find
-
Οταν το μεγεθος μετραει, η διαφορα του 1.5 ποντου ειναι Τεράστια!sent from my T68i
τι να πει και ο ντιριντινος δηλαδη...με το Gnex...
-
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κινητο που να πεφτει και να διαλυεται, ηδη το ipad τη γλιτωσε στο τσακ, το κινητο στα χερια μου δεν εχει καμια ελπιδα
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν υπαρχει περιπτωση να παρω κινητο που να πεφτει και να διαλυεται, ηδη το ipad τη γλιτωσε στο τσακ, το κινητο στα χερια μου δεν εχει καμια ελπιδαΑν μείνεις μακρια απο μηλοπροϊόντα δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
δεν μπορει κανενα κινητο να κανει εργασιες με την ανεση ενος ταμπλετ.-
Το note ίσως μπορεί. Μπορεί ενδεχομένως και καλύτερα. ΑΛΛΑ η εποχή δεν είναι για δοκιμές όπως παλιότερα. Ρίξε μια ματιά σε κάποια χαρακτηριστικά που ίσως γεφυρώνουν (πετυχημένα ή μη μόνο μέσω της ιδιοκτησίας μπορεί να το δει κάποιος φαντάζομαι) το χάσμα. Δεν είναι απλώς ένα Galaxy S2 με μεγάλη οθόνη. Tα έχει όλα αλλά δυστυχώς ΔΕΝ συμφέρει καθόλου.
http://www.samsung.com/global/microsite ... ?type=find
Και πάλι δεν είναι το ιδιο
-
To Νοte μπορεί να αντικαταστήσει μαζί με το stylet του αυτό που λέει και το όνομα του δλδ την κλασσική ατζέντα. Είναι στο ίδιο μέγεθος αλλά σαφώς ελαφρύτερο, λιγότερο ογκώδες και με τεράστια χωρητικότητα. Ταμπλέτα δεν είναι και δεν νομίζω πως φιλοδοξεί να γίνει παρόλη την εξαιρετική οθόνη του. Απο την άλλη όταν κάνεις κλήση απο αυτό το τερατάκι αισθάνεσαι λίγο άβολα
-
τσίμπησες νοτε μοδεράτορα?
πολύ επεξηγηματικό σε βρίσκω... -
Μπά όχι. Το μελετούσα προ 2 ΣΚ σε ένα διαφημιστικό στάντ της Samsung και ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά, ειδικά η οθόνη είναι eye candy που λέει και ο σύντροφος corsair. Είναι αρκετά ενδιαφέρον το concept της συσκευής και το stylet μαζί με την μεγαλούτσικη οθόνη κάνει την διαφορά. Πιστεύω πως μπορείς να απαλαγείς απο την χάρτινη ατζέντα κυρίως επειδή μπορείς να γράφεις σημειώσεις γρήγορα χωρίς πληκτρολόγιο. Το stylet γενικά είναι αρκετά πρακτικό. Αν είχα χάρτινη ατζέντα + κινητό απο τα οποία θα ήμουν απολύτως εξαρτημένος θα τα αντικαθιστούσα με ένα τέτοιο + bt headset. Προς το παρόν μου αρκούν οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο
Στην παρούσα φάση απλά κοιτάω η αγορά νέας συσκευής θα αργήσει. -
Διαθέσιμο το ICS για Galaxy S2 στην Ευρώπη και Ασία. Καλα φλασαρίσματα σε όλους....
Ακολουθούν σύντομα τα Note και τα Galaxy Tabs...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Μπά όχι. Το μελετούσα προ 2 ΣΚ σε ένα διαφημιστικό στάντ της Samsung και ομολογώ πως μου άρεσε αρκετά, ειδικά η οθόνη είναι eye candy που λέει και ο σύντροφος corsair. Είναι αρκετά ενδιαφέρον το concept της συσκευής και το stylet μαζί με την μεγαλούτσικη οθόνη κάνει την διαφορά. Πιστεύω πως μπορείς να απαλαγείς απο την χάρτινη ατζέντα κυρίως επειδή μπορείς να γράφεις σημειώσεις γρήγορα χωρίς πληκτρολόγιο. Το stylet γενικά είναι αρκετά πρακτικό. Αν είχα χάρτινη ατζέντα + κινητό απο τα οποία θα ήμουν απολύτως εξαρτημένος θα τα αντικαθιστούσα με ένα τέτοιο + bt headset. Προς το παρόν μου αρκούν οι υπενθυμίσεις στο ημερολόγιο
Στην παρούσα φάση απλά κοιτάω η αγορά νέας συσκευής θα αργήσει.εχουμε κανα βιντεακι με το να γραφεις χωρις πληκτρολογιο? γιατι εχω την εντυπωση οτι ενα πληκτρολογιο με καλο λεξικο ειναι ανικητο
(προσωπικα χρησιμοποιω το smart keyboard με ελληνικο και αγγλικο λεξικο) -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Διαθέσιμο το ICS για Galaxy S2 στην Ευρώπη και Ασία. Καλα φλασαρίσματα σε όλους....Ακολουθούν σύντομα τα Note και τα Galaxy Tabs...
Τα @@ μου τα 2 είναι διαθέσιμα! Σε 2-3 χώρες είναι διαθέσιμο worldwide.
-
ειπαμε οτι αργει η samsung στην ελλαδα
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Διαθέσιμο το ICS για Galaxy S2 στην Ευρώπη και Ασία. Καλα φλασαρίσματα σε όλους....
Ακολουθούν σύντομα τα Note και τα Galaxy Tabs...
Τα @@ μου τα 2 είναι διαθέσιμα! Σε 2-3 χώρες είναι διαθέσιμο worldwide.
Υπομονή... θα ανοίξουν για ολους στις επόμενες ώρες και μέρες οι server... Δεν μπορεί να το δωσουν σε ολους ταυτόχρονα. Θα κλάσουν οι σερβερς...
Για να δούμε το χαφτεν χουφτεν S2 μου πότε θα πάρει.... Γερμανικό S2, made in Korea... μου θυμίζει εκείνο τον Βιετκονγκ που έχουν για υπουργό οικονομικών... Ρεσλερ νομίζω
Περι συσκευών Android...