-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
ερώτηση.
Μετά απο καιρό, μου έκανε καποια σκαλώματα, κόλαγε το scrolling, γενικά σέρνοταν.
Με το που το έσβησα και το ξανάνοιξα, όλα κομπλέ.είναι φυσιολογικό?
άπατη πήγε η απορία μου για το ντεφάκι
Ναι ειναι φυσιολογικο
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
1300άρα μπαταρία το P; Πάνε καλά;Sent from my GNex using smoke signals.
H Sony ειναι γνωστό πως είναι το αντιπάλο δεος της Apple. Ακριβως ιδια πολιτική οπου την παιρνει. Nothing new here... form over function... κλασσικα πράγματα δλδ. Σου πετά και κατι αρκτικόλεξα αλα Ρετινα φάση... οπως Bravia Engine & ExMor sensors και δώστου χαρά τα θύματα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
H Sony ειναι γνωστό πως είναι το αντιπάλο δεος της Apple -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
1300άρα μπαταρία το P; Πάνε καλά;
Sent from my GNex using smoke signals.
H Sony ειναι γνωστό πως είναι το αντιπάλο δεος της Apple. Ακριβως ιδια πολιτική οπου την παιρνει. Nothing new here... form over function... κλασσικα πράγματα δλδ. Σου πετά και κατι αρκτικόλεξα αλα Ρετινα φάση... οπως Bravia Engine & ExMor sensors και δώστου χαρά τα θύματα...
αν παρω παλι Nexus θα με κογιοναρεις;
sent from my ICS Android
-
Huawei MediaPad 10 FHD announced, quad-core beast
** Huawei's proprietary quad-core K3V2 processor**
RAM is the impressive 2 GB
The IPS display is a real treat - a FullHD-worthy 1920 x 1200 resolution
it weighs598 g and is just 8.8 mm thick -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
The IPS display is a real treat - a FullHD-worthy 1920 x 1200 resolution
That's what I'm talkin' about!
-
Ένα λίγο πιο αναλυτικό Review του HTC One X
http://www.digitallife.gr/htc-one-x-first-hands-on-66163/
Φαίνεται πολύ δυνατό και όμορφο,ειδικά οι λειτουργίες της κάμερας είναι -
Ο χρήστης teox έγραψε:
Ένα λίγο πιο αναλυτικό Review του HTC One X
http://www.digitallife.gr/htc-one-x-first-hands-on-66163/
Φαίνεται πολύ δυνατό και όμορφο,ειδικά οι λειτουργίες της κάμερας είναιΚαλο ειναι κριμα για την τιμη πανω απο εξι κατοσταρικα.
Αν επρεπε htc τοτε μαλλον το s που ειναι και αλουμινενιο.
και κατι καινουριο
στην Ιταλια ο Marketing Director di Sony Mobile Communications Italia, ανακοινωσε τις τιμες με ΦΠΑ που θα πωλουνται στα καταστηματα
X peria P 399E
X peria S 499E(32gb)
X peria U 249Eτιμες τελικες με φπα.
Πιστευω καλες τιμες...
sent from my ICS android
-
edit
-
edit
-
edit.
-
ακομη μια φορά...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
ακομη μια φορά...drdino μια ερωτησουλα....πως περνας την μουσικη μεσα στον φακελο music ωστε να σου εμφανιζονται playlists στον player?
τενκ γιου
δυστυχως το δικτυο του πανεπιστημιου ωρες ωρες....ειμαστε 250ατομα συνδεδεμενα...
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
ακομη μια φορά...
drdino μια ερωτησουλα....πως περνας την μουσικη μεσα στον φακελο music ωστε να σου εμφανιζονται playlists στον player?
τενκ γιου
δυστυχως το δικτυο του πανεπιστημιου ωρες ωρες....ειμαστε 250ατομα συνδεδεμενα...
και τι σας ειπαν εκει αμα δεν κανει loading η σελιδα πατηστε 'υποβολη' μεχρι να κανει load?
(Κατεβασε το winamp το κανει αυτοματα)
-
Cabala το ics δουλεύει καλά στο μπουρδέλο μας?
Θέλω 2 πράγματα.. bugs και αν είναι οκ για καθημερινή χρήση αναλυτικό οδηγό από τα χεράκια σου για κάθε βήμα
Πρόσεχε όμως αναλυτικό οδηγό για καθυστερες , τίποτα δεν εννοείται μην χρειαστεί να μπω στρατόπεδο χωρίς κινητό -
παιρνεις nandroid backup και οτι παπαρια και να γινει, σε 10΄εχεις παλι το τηλεφωνο οπως πριν.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Cabala το ics δουλεύει καλά στο μπουρδέλο μας?
Θέλω 2 πράγματα.. bugs και αν είναι οκ για καθημερινή χρήση αναλυτικό οδηγό από τα χεράκια σου για κάθε βήμα
Πρόσεχε όμως αναλυτικό οδηγό για καθυστερες , τίποτα δεν εννοείται μην χρειαστεί να μπω στρατόπεδο χωρίς κινητότα κανεις ολα wipe απο το clockworkmod (μα ολα )
το κανεις reboot
και flashαρεις μεσω clockworkmod ευκολα και γρηγοραεχει ενα μικρο Lag στο youtube αλλα οκ beta ειναι κατα τα αλλα ειναι smoooooooooooooooooooooooth (το εχω στα 710mhz και μου κραταει με νορμαλ χρηση 2.5-3 μερες)
-
710? Πρόσεχε μην το κάψεις!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
710? Πρόσεχε μην το κάψεις!ναι ναι
-
links παρακαλώ , τα θέλω όλα στο πιατο νιανια , δεν έχω πολύ χρόνο ρε συ να ψαχνω
Με έχουν πήξει
Αν είναι να το περάσω σήμερα και αύριο σκοπιά να χω κάτι να περνάει η ωρα
Περι συσκευών Android...