-
Portable hotspot από το κινητό μου στο tablet και βίντεο κλήση από skype , epicness !
Βέβαια παω μέσω Λαμίας..
Το πρόβλημα μου ειναι το εξής, ότι έχω λίγα ΜΒ με τη σύνδεσή μου και η ανάγκη για internet είναι μεγάλη , οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε (αν και ειναι off topic) την καλύτερη εταιρεία για ίντερνετ σε καρτοκινητή
(Από άποψη τιμής , όγκου δεδομένων , από σημα όλες πιάνουν καλά εδώ )Είχα ένα τύπο που είχε τα 30 γιγα της wind και τη συσκευή που έδινε wifi κρεμασμένη στη ζώνη του που με είχε σωσει , αλλά δυστυχώς γυρισε στη μονάδα του
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
2 πήγε ο μήνας και ακόμα τρώω το ένα άκυρο πίσω από το άλλο στις αναβαθμίσεις του S2.Τι θα γίνει με το παλιοπαγωτό!!!
Η Samsung πάντως σε άλλες συσκευές που ξέρω στην ελλάδα αργεί αρκετά..
Επίσης η Asus που το έδωσε και σε εμάς αμέσως , μάλλον βιάστηκε και τα bugs είναι κάμποσα με αποτελεσμα συχνά να εκνευρίζει
(Εδώ μπορείτε να μου την πειτε )Από μέρα σε μέρα όμως θα βγάλει νέα αναβάθμιση
Το κακό είναι ότι κι άλλες φορές έχουν θέματα οι rom της (βέβαια τώρα το παραχεσε), το καλό είναι ότι βγάζει πολύ συχνά updates
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Portable hotspot από το κινητό μου στο tablet και βίντεο κλήση από skype , epicness !Βέβαια παω μέσω Λαμίας..
Το πρόβλημα μου ειναι το εξής, ότι έχω λίγα ΜΒ με τη σύνδεσή μου και η ανάγκη για internet είναι μεγάλη , οπότε θα ήθελα να μου προτείνετε (αν και ειναι off topic) την καλύτερη εταιρεία για ίντερνετ σε καρτοκινητή
(Από άποψη τιμής , όγκου δεδομένων , από σημα όλες πιάνουν καλά εδώ )Είχα ένα τύπο που είχε τα 30 γιγα της wind και τη συσκευή που έδινε wifi κρεμασμένη στη ζώνη του που με είχε σωσει , αλλά δυστυχώς γυρισε στη μονάδα του
Με 14Ε το F2G έχει 1500ΜΒ και χρόνο ομιλίας/μηνύματα προς wind και Q.
Μπορείς να το ενεργοποιήσεις 4 φορές το μήνα.
Αυτό έχω τώρα. Μου φαίνεται κάλο πακέτο. -
δεν νομιζω οτι μπορεις να ενεργοποιησεις τωρα τετοιο πακετο
-
Δεν ήταν κάποια προσφορά. Κανονικό πακέτο είναι.
http://www.wind.com.gr/gr/f2g/paketa/pa ... surf-1500/
-
οκ, δεν θα πρεπει ομως να ενεργοποιησεις και επιπλεον πακετο για να μιλας και εκτος δικτυου;
-
Ναι αλλά ο Qsis για ίντερνετ ενδιαφέρεται.
-
Με λίγα λόγια θέλω ένα 14αρι.. για τους 4 μήνες που το θέλω ακόμα καλό μου φαίνεται
-
Με λίγα λόγια ναι.
Και αν βάλεις κάρτα των 20Ε θα σου δώσει και χρόνο ομιλίας για αλλά δίκτυα αν χρειάζεσαι. -
Έχω στη σύνδεσή μου 1500 wind q σταθερά (και 130 λεπτά σε άλλους ) , αλλά μόνο 350 MB internet που εκτός στρατού φτάνουν άνετα
Οπότε η ομιλία δε με αφορά , θέλω οσο το δυνατόν φθηνό και πολύ ίντερνετ χωρίς σύνδεση όμως , γιατί δε λέει να δεσμευτώ για ένα χρονο με κάποιο στικακι πχ
-
κοιτα αν μπορεις να προσθεσεις ΜΒ στο παγιο σου
-
Δεν ξέρω αν γίνεται ή αν ακολουθούνται συγκεκριμένα πακέτα , αλλά αν είναι να παω στο επόμενο πακέτο δε λέει για 4 μήνες, γιατι θα μου παει κάνα 120ρικο το χρονο επάνω , ενώ με τα 15ευρα θα δώσω απλά ένα 50αρι
Και πάλι στο επόμενο πακέτο θα έχω 700, τα οποία πάλι δε θα φτάσουνΓια 1.5 GB και σύνδεση θες πολλά γιατί έχεις και όλα τα αλλά παρελκόμενα , τα οποία μου είναι τελείως άχρηστα
Μακάρι να γίνεται να φτιαχτεί στα μετρά μου , αλλά δε νομίζω
-
@qsis
εαν περασεις την beta4 και δεν μπορεσεις να βρεις το gaaps
http://www.4shared.com/zip/T2J982AD/gappsv71.html
(μεσα στην καρτα reboot στο clockwork install zip ) -
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τα android κινητά λειτουργούν χωρίς sim; Σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο για τη μητέρα μου για επικοινωνία στο σπίτι μέσω skype.Θα ήθελα να γράψω κάποιες εντυπώσεις δημοσίως μετά από δυο περίπου εβδομάδες. Τελικά πήρα το ideos x1 που πουλούσε ο Σπύρος (spiros).
Το κινητό τα καταφέρνει μια χαρά για τη δουλειά που το ήθελα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με μπαταρία, μνήμη κλπ. Ο μόνος μου ενδοιασμός ήταν μήπως υπήρχε κάποιο θέμα με το wifi σήμα, αλλά ούτε κάτι τέτοιο ισχύει. Το κινητό ήρθε πλήρως εξελληνισμένο, με android 2.3.5 (εγώ έχω μείνει στην έκδοση 2.2.* ακόμα ) και η εντύπωση που μου έδωσε είναι πως πάει πιο γρήγορα σε σύγκριση με το δικό μου (το pro). Δεν ξέρω αν ο Σπύρος του έχει βάλει κάποια custom rom.
Εν πάση περιπτώσει, respect στον Σπύρο για τη δουλειά που έκανε και τον ευχαριστώ πολύ.
Αυτά.
-
Το Χ5 σου εδωσα, οχι το Χ1
Ευχαριστω για τα καλα λογια.
Φοραει την επισιμη rom απο το site της Huawei.
-
Έχεις δίκιο. Βαριέμαι να το διορθώσω. Το αφήνω για να γελάμε.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Τα android κινητά λειτουργούν χωρίς sim; Σκέφτομαι να πάρω ένα δεύτερο για τη μητέρα μου για επικοινωνία στο σπίτι μέσω skype.
Θα ήθελα να γράψω κάποιες εντυπώσεις δημοσίως μετά από δυο περίπου εβδομάδες. Τελικά πήρα το ideos x1 που πουλούσε ο Σπύρος (spiros).
Το κινητό τα καταφέρνει μια χαρά για τη δουλειά που το ήθελα και δεν έχω κάποιο πρόβλημα με μπαταρία, μνήμη κλπ. Ο μόνος μου ενδοιασμός ήταν μήπως υπήρχε κάποιο θέμα με το wifi σήμα, αλλά ούτε κάτι τέτοιο ισχύει. Το κινητό ήρθε πλήρως εξελληνισμένο, με android 2.3.5 (εγώ έχω μείνει στην έκδοση 2.2.* ακόμα ) και η εντύπωση που μου έδωσε είναι πως πάει πιο γρήγορα σε σύγκριση με το δικό μου (το pro). Δεν ξέρω αν ο Σπύρος του έχει βάλει κάποια custom rom.
Εν πάση περιπτώσει, respect στον Σπύρο για τη δουλειά που έκανε και τον ευχαριστώ πολύ.
Αυτά.
ακόμα δεν έβαλες την επίσημη 2.3.5 ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ακόμα δεν έβαλες την επίσημη 2.3.5 ;
Η αλήθεια είναι ότι τον τελευταίο καιρό δεν έχω πολύ ελεύθερο χρόνο.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
το 'out of the box' ειναι τα Google Maps και αυτά για να δουλέψουν θελουν internet. Οπότε πάς για κάποια άλλη εφαρμογή.
Merci bien
(pm δε μπορώ να σου στείλω)
-
Γιατι στο Tapatalk δεν βλεπω φωτογραφιες του ImageShack και μου δειχνει ενα βατραχο?
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Περι συσκευών Android...