-
Ο χρήστης Giuseppe Busso έγραψε:
Γιατί Στέφανε μαλακίζεται η Apple? Το iPhone 4s είναι super. Θεωρείς ανταγωνιστικό το Galaxy S2 έναντι του 4s? Εγώ όχι. Είναι 2 προϊόντα προσανατολισμένα διαφορετικά.
Κακό του κεφαλιού σου
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιατί Στέφανε μαλακίζεται η Apple? Το iPhone 4s είναι super. Θεωρείς ανταγωνιστικό το Galaxy S2 έναντι του 4s? Εγώ όχι. Είναι 2 προϊόντα προσανατολισμένα διαφορετικά.
Κακό του κεφαλιού σου
Εξήγησε το μου.
Θα σου πω ότι στη δική μου περίπτωση, σαν αγοραστής, θεωρούσα και θεωρώ ανταγωνιστικό του iPhone μόνο του Lumia 800.
Για το πως πλασάρεται κυρίως αλλά και σαν μάρκα κύρους. Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2. Αγόρασα το Νόκια για 2 λόγους. Κόστος αγοράς του Apple και νεόφερτο λειτουργικό-συσκευή-design του Lumia 800. -
Τζουζέπε πλάκα μας κάνεις ; Εχεις δουλέψει S2 ; Μάλλον όχι από αυτά που γράφεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τζουζέπε πλάκα μας κάνεις ; Εχεις δουλέψει S2 ; Μάλλον όχι από αυτά που γράφεις.Νομίζω ότι από το όσο με έχετε γνωρίσει εδώ πέρα, μόνο μούφες δε λέω.
Μετρημένοι 4 φίλοι μου έχουν S2. Το έχω δουλέψει, ναι. Ακόμα προσπαθώ να συγχρονίσω το email της otenet, και αφού το κατάφερα αυτό, έψαχνα πως θα γίνει τα push notifications από αυτό το email να έρχονται όταν έρχεται και το μήνυμα....
Εσύ έχεις δουλέψει το Lumia? Τι θα μου πεις? Ότι το S2 κάνει γρηγορότερο σερφάρισμα κατά 0.1sec? SFW καρφί δεν μου καίγεται.
Ξέχασα να σας πω ότι ο αδερφός μου είχε το HTC Sensation(αυτό σερφάρει και πιο γρήγορα από το S2) , 5,5 μηνών και το αντάλλαξε με Lumia 800 ενός μήνα δίχως φράγκο. -
Από Lumia & 4S προτιμώ 100 φορές το S2. Tα 2 πρώτα είναι ότι πιο βαρετό υπάρχει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από Lumia & 4S προτιμώ 100 φορές το S2. Tα 2 πρώτα είναι ότι πιο βαρετό υπάρχει.Το δέχομαι και το σέβομαι.
Κοιτάζω άλλα πράγματα σε ένα κινητό. -
Ο χρήστης cordoba_turbogt έγραψε:
8 x5 με μένα..9 !
σαν αγοραστής, θεωρούσα και θεωρώ ανταγωνιστικό του iPhone μόνο του Lumia 800.
Για το πως πλασάρεται κυρίως αλλά** και σαν μάρκα κύρους.** Ήμουν ανάμεσα σε αυτά τα 2. Αγόρασα το Νόκια για 2 λόγους.** Κόστος αγοράς του Apple** και νεόφερτο λειτουργικό-συσκευή-design του Lumia 800.Από τη μια τα τοποθετείς στη premium κατηγορία, από την άλλη επιλέγεις με βάση το κόστος αγοράς...
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Από τη μια τα τοποθετείς στη premium κατηγορία, από την άλλη επιλέγεις με βάση το κόστος αγοράς...Δεν καταλαβαίνω το νόημα του post σου όμως
540 ευρώ κοστίζει το 800 και 670 το 4s. -
Το μόνο που λείπει απ' το S2 είναι το απόλυτο design και το πρεστίζ της ακριβοκατασκευής. Σε όλα τα άλλα είναι κλαααασεις ανώτερο από iPhone 4/4s όχι γιατί είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό, αλλά επειδή έχει ανθρώπινο λειτουργικό και όχι ψυχοβγάλτη και κυρίως γιατί πέφτει και ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.
4 πτώσεις and counting...
Και έτσι για το χαβαλέ...
Αυτό είναι καλύτερο απ' όλα τα άλλα μπρίκια γιατί...το πληρώνει άλλος!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μόνο που λείπει απ' το S2 είναι το απόλυτο design και το πρεστίζ της ακριβοκατασκευής.Αυτό ακριβώς εννοούσα αλλά μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...και γενικά με καταλαβαίνεις σε πολλά εσύ, μοιάζουμε
-
Υποφέρουμε από την ίδια πάθηση...γι' αυτό...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Το μόνο που λείπει απ' το S2 είναι το απόλυτο design και το πρεστίζ της ακριβοκατασκευής. Σε όλα τα άλλα είναι κλαααασεις ανώτερο από iPhone 4/4s όχι γιατί είναι πιο γρήγορο ή πιο αργό, αλλά επειδή έχει ανθρώπινο λειτουργικό και όχι ψυχοβγάλτη και κυρίως γιατί πέφτει και ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ.4 πτώσεις and counting...
Και έτσι για το χαβαλέ...
Αυτό είναι καλύτερο απ' όλα τα Ιταλικα μπρίκια γιατί...το πληρώνει άλλος!!
Το Audi ε ?
Επιτελους εβαλες μυαλο ! -
Το μόνο που λείπει απ' το S2 είναι το απόλυτο design και το πρεστίζ της ακριβοκατασκευής.
Αυτό ακριβώς εννοούσα αλλά μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...και γενικά με καταλαβαίνεις σε πολλά εσύ, μοιάζουμε
Δλδ το ιφόνε και το λούμια το κοιτάμε μόνο για design και πρεστίζ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το μόνο που λείπει απ' το S2 είναι το απόλυτο design και το πρεστίζ της ακριβοκατασκευής.
Αυτό ακριβώς εννοούσα αλλά μόνο εσύ με καταλαβαίνεις...και γενικά με καταλαβαίνεις σε πολλά εσύ, μοιάζουμε
Όχι μόνο. Αλλά εγώ τα επιλέγω γιατί έχουν και αυτό.
Εσύ από την άλλη θεωρείς ότι δεν έχουν τίποτα? -
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
(αμα φάει κανα αγριο κόλλημα για X-Ψ λογο να δω πως κάνεις restart...).
Αν θυμάμαι καλά στο Galaxy Tab που δε βγαίνει η μπαταρία σε τέτοια κολλήματα απλά κρατούσα πατημένο το Power button και έκανε restart.
Υποθέτω θα έχει κάτι ανάλογο.Ακριβώς έτσι γίνεται. Ψορσαίρ, στολλάρεις επικίνδυνα, δεν το περίμενα από σένα.
Ασε με να στολλάρω... εχω δει τετοιες μαλακίες να συμβαίνουν και γι αυτό το λέω. Δεν παιρνω ορκο για το τι ειδους failsafe έχει βάλει η Motorola (και η καθε Moto) στο on/off.
@stefan147... Αν μου βγάλεις φωτο του κλειδιου και απο την αλλη μεριά... υποσχομαι να έρθω να σε απαλλαξω απο το Audi και οτι αλλο σε βαραινει...
-
Όχι μόνο. Αλλά εγώ τα επιλέγω γιατί έχουν και αυτό.
Εσύ από την άλλη θεωρείς ότι δεν έχουν τίποτα?Εσύ είπες ότι δεν είναι καν συγκρίσιμα.
-
Αν θές και design και ποιοτικά υλικά και και πάρε το RAZR
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αν θές και design και ποιοτικά υλικά και και πάρε το RAZRΔεν μου αρέσει το Android. To θεωρώ δύσχρηστο. Όπως θα θυμάστε και το Razr είχα στις επιλογές μου.
Δυστυχώς όταν το είδα από κοντά εξεπλάγην αρνητικά από το μέγεθος του.
Τελικά ότι έχει πάνω από 4ίντσες οθόνη είναι παντόφλα, τέλος. -
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Αυτό είναι καλύτερο απ' όλα τα Ιταλικα μπρίκια γιατί...το πληρώνει άλλος!!
Το Audi ε ?
Επιτελους εβαλες μυαλο !@stefan147... Αν μου βγάλεις φωτο του κλειδιου και απο την αλλη μεριά... υποσχομαι να έρθω να σε απαλλαξω απο το Audi και οτι αλλο σε βαραινει...
Σιγά εσύ James Bond! Για το Audi χεστήκαμε. Xάρη θα μας κάνεις. Το άλλο έχει την πραγματική αξία που ίσα ίσα φαίνεται το κλειδί του στη φώτο...
Περι συσκευών Android...