-
Είναι και kill από ώρα ο μπινές;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Είναι και kill από ώρα ο μπινές;ναι ρε σε λεω... fox 3 το μουνι...
-
Ο χρήστης PeterPan έγραψε:
Δεν έχεις εικόνα από Android και παρόλα αυτά του λες να πάρει iPhone και πως αν πάρει... δεν θα χάσει!
Νταξ...Πλέον, με 200€ παίρνεις αξιοπρεπέστατο Android.
Με κάτι παραπάνω, παίρνεις καταπληκτικά μηχανήματα. Δεν χρειάζεται να φτάσεις καν τα 700άρια που ζητάει το iPhone. Με λιγότερα από 500€ βρίσκεις Galaxy S2 που ρίχνει στο iPhone παντού.
Για τους απλούς χρήστες, που δεν θέλουν να δώσουν πολλά, στα 200 άντε 250, υπάρχουν πολλά και καλά τηλέφωνα.Το iPhone αυτή τη στιγμή, είναι ένα πανάκριβο τηλέφωνο γι' αυτά που προσφέρει. Και φυσικά, θα πρέπει να τρως στη μάπα το iTunes.
Πόσο είναι η μεταπωλητική αξία ενός iphone κ πόσο ενός άλλου τηλεφώνου?
Γιατί κ του χρόνου να το βαρεθεί ή κ γω δεν ξέρω τί, στη χειρότερη θα το πουλήσει κανένα 350άρι... Η χασούρα θα είναι η ίδια... Και ο Κων5 έχει τρομερή λίστα στο itunes απ' ότι θυμάμαι... Το έχει δλδ στρωμένο το itunes του... Για αυτό το λόγο δε θα χάσει κυρίως...Πέρυσι το Γενάρη αγόρασα το Defy 334€. Το iPhone4 16Gb έκανε ακριβώς τα διπλά, 668€ αν θυμάμαι σωστά.
Πόσο λες να μπορεί να πουληθεί τώρα το τελευταίο; Να πούμε στο πολύ τσακιρ κέφι 400€, αν και αυτό προϋποθέτει θύμα αγοραστή (που στο χώρο αφθονούν βέβαια, αλλά ΟΚ).
Αν πουλούσα το Defy 100€ έστω, ο ντρίφτης θα έκανε τούμπες (δεν κάνει ωραίες τούμπες γι' αυτό δεν το πούλησα! ). Άρα, εγώ άνετα θα είχα χάσει το πολύ 230€, αν και θα μπορούσα να έχω χάσει πολύ λιγότερα, αφού το πουλάς εύκολα πιο πάνω το δικό μου.
Αυτός που είχε αγοράσει το iPhone4, θα είχε χάσει 270€ όμως... Άρα, ποιο έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία;
Και πρόσεξε, πήρα το καλύτερο σενάριο για το iPhone και το χειρότερο για το Defy..**Κωνσταντίνε (Kon5), **
αγόρασέ το και δεν θα το μετανιώσεις. Αν δεν θέλεις να δώσεις τα χρήματα για το Defy+, πάρε το απλό αν το βρεις, έχει ελάχιστες διαφορές. H μόνη αξιοσημείωτη, είναι η μπαταρία, τα άλλα όλα είναι πάνω κάτω τα ίδια (ο επεξεργαστής και στο απλό φτάνει εύκολα πάνω από το 1 Ghz).
Δεν χρειάζεσαι θήκη, δεν χρειάζεται να προσέχεις μην πέσει νερό επάνω του, εγώ έχω μπει και στην θάλασσα χωρίς να γίνει το παραμικρό.Κυριάκο (kyr80),
Θέλεις να τρέχεις Java applet σε browser στο κινητό, σωστά; Στο WiFi σου, ή μέσω 3G/GPRS ; Γιατί το δεύτερο, δύσκολο...
Το πρώτο, χωρίς να το έχω ψάξει, αν τελικά δεν βρεις browser (τους δοκίμασες όλους από το Μarket να υποθέσω ή όχι; ), υπάρχει η πολύπλοκη λύση να κάνεις stream μέσω του VLC Player, αλλά θέλει λίγο παίδεμα. Και αρκετά καλή ταχύτητα επίσης. Δεν το έχω δοκιμάσει σε WiFi, αλλά σε πολύ πιο γρήγορο δίκτυο, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν θα παίζει.
Με καμία εφαρμογή remote πάντως δεν θα δεις προκοπή, δεν είναι φτιαγμένες για κάτι τέτοιο.Άσχετο με τα παραπάνω, σήμερα έβαλα και το Update για την WIUI ROM και πάει άψογα. Μιλάμε το κινητό έχει μεταμορφωθεί, το UI είναι μια εξαιρετική διασταύρωση iOS και Android, ενώ είναι smooth και πολύ γρήγορο. Την προτείνω ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό!
-
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
for those who cant handle the truth...keep sucking
for those who can't handle the thuth υπάρχουν και πιο χειροπιαστά πράματα:
και οι ... συνεχίζονται...
-
για μένα είστε υπερβολικοί όταν 'ακουμπάτε' 700€ για κινητό...βέβαια γούστα είναι αυτά και η οικονομική κατάσταση του καθενός εδώ μέσα προφανώς διαφέρει.
Μου έχει τύχει πάντως να δω άνθρωπο με κινητό τέτοιας αξίας (μήλο) και αυτοκίνητο 20ετίας με μικρότερη αξία από δαύτο...
προσωπικά αλλάζω κινητό κάθε 3 χρόνια...το neo v το πήρα 60€ και θεωρώ ότι έδωσα πολλά. -
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.
Sent from my GNex using smoke signals.
Χωρίς agps σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει πρέπει να είσαι ακίνητος σε εξωτερικό χώρο και να περιμένεις τουλάχιστον κανα 5λεπτο για να κλειδώσει. Αν είσαι μέσα σε αυτοκίνητο ακόμα και ακίνητος θα κλειδώσει πολύ δύσκολα. Με το αυτοκίνητο εν κινήσει δέν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ.
Χωρίς A-GPS (δεν κατεβάζω ποτέ τα στοιχεία ούτε έχω ανοιχτό 3g) στα τρία κινητά που είχα στα χέρια μου, ο χρόνος που κάνει για να πιάσει το GPS ποικίλλει ανάλογα με το πόσο συχνά το χρησιμοποιώ. Κάποια στιγμή που είχα να το ανοίξω εβδομάδες, έφτασα στον προορισμό μου και μετά από κάνα δεκάλεπτο κλείδωσε. Όταν χρησιμοποιείται 1-2 φορές το 10ημερο, πιάνει αρκετά γρήγορα, ακόμα και σε αυτοκίνητο εν κινήσει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Πέρυσι το Γενάρη αγόρασα το Defy 334€. Το iPhone4 16Gb έκανε ακριβώς τα διπλά, 668€ αν θυμάμαι σωστά.
Πόσο λες να μπορεί να πουληθεί τώρα το τελευταίο; Να πούμε στο πολύ τσακιρ κέφι 400€, αν και αυτό προϋποθέτει θύμα αγοραστή (που στο χώρο αφθονούν βέβαια, αλλά ΟΚ).
Αν πουλούσα το Defy 100€ έστω, ο ντρίφτης θα έκανε τούμπες (δεν κάνει ωραίες τούμπες γι' αυτό δεν το πούλησα! ). Άρα, εγώ άνετα θα είχα χάσει το πολύ 230€, αν και θα μπορούσα να έχω χάσει πολύ λιγότερα, αφού το πουλάς εύκολα πιο πάνω το δικό μου.
Αυτός που είχε αγοράσει το iPhone4, θα είχε χάσει 270€ όμως... Άρα, ποιο έχει καλύτερη μεταπωλητική αξία;
Και πρόσεξε, πήρα το καλύτερο σενάριο για το iPhone και το χειρότερο για το Defy..Τα 4άρια, επειδή ψάχνω, πωλούνται από 380 μέχρι 430+ . Χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία
Το δικό σου χωρίς εγγύηση πωλείται ~140. Μπορεί να το δώσεις και παραπάνω, αλλά ενδεικτικά στα 130-140 παίζουν κάποια x5 pro 2-3 μηνών.
Εγώ όμως δεν μπορώ να συγκρίνω το defy με το 4 κατασκευαστικά, αλλά αυτό είναι προσωπικό κόλλημα ( δε θεωρώ ότι είμαι παράξενος, αλλά για την οικονομία της συζήτησης ας πάει στο καλό)
Σε κάθε περίπτωση, μπορεί να γλίτωσες κάποια ευρά, αλλά μην ξεχνάς ό,τι ένα χρόνο είχες defy και όχι iphone
Βάλε και τα γκομενάκια που έχασες ----> μηδέν κέρδος από τη ΛΥΣΣΑ που σας έπιασε ΣΑΧΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ να βγάλετε το iphone άχρηστοspyros.s συμφωνώ ότι χάνεται το μέτρο, αν και το παράδειγμα που έφερες με το αυτοκίνητο είναι αρκετά ατυχές˙ ένα σύγχρονο αυτοκίνητο κι αν είναι πολυτέλεια.. Εγώ την αντίφαση την εντοπίζω κυρίως σε ακριβά γκάτζετς απαράδεκτα σπίτια, ή ακριβό αυτοκίνητο κακό σπίτι
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για δες αυτό για αρχή:
https://market.android.com/details?id=com.rcreations.ipcamviewerBasic&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yY3JlYXRpb25zLmlwY2Ftdmlld2VyQmFzaWMiXQ..Το πουλί.. Δεν είναι dvr το σύστημα. Είναι ένας κεντρικός server με 20 κάμερες και διαχείριση του ασυρμάτου δικτύου με αναμεταδώτες. Εκεί πρέπει να μπω.
Κυριάκο (kyr80),
Θέλεις να τρέχεις Java applet σε browser στο κινητό, σωστά; Στο WiFi σου, ή μέσω 3G/GPRS ; Γιατί το δεύτερο, δύσκολο...
Το πρώτο, χωρίς να το έχω ψάξει, αν τελικά δεν βρεις browser (τους δοκίμασες όλους από το Μarket να υποθέσω ή όχι; ), υπάρχει η πολύπλοκη λύση να κάνεις stream μέσω του VLC Player, αλλά θέλει λίγο παίδεμα. Και αρκετά καλή ταχύτητα επίσης. Δεν το έχω δοκιμάσει σε WiFi, αλλά σε πολύ πιο γρήγορο δίκτυο, οπότε δεν μπορώ να σου πω αν θα παίζει.
Με καμία εφαρμογή remote πάντως δεν θα δεις προκοπή, δεν είναι φτιαγμένες για κάτι τέτοιο.Μέσω wifi. Το ξέρω ότι είναι αδύνατο μέσω 3g... Άσε που η περιαγωγή στη Ρωσία θα με
Με τους υπάρχοντες browser πήρα το .. πουλί..
Τις είδα μέσω team viewer, αλλά η ποιότητα εικόνας ήταν . Αν δεν ήξερα που δείχνουν, αποκλείεται να ξεχώριζα αντικείμενα ή δέντρα. -
Άρη ανέφερα το αυτοκίνητο διότι με αυτό κυκλοφορεί και ...'φαίνεται'. Προτιμά λοιπόν να έχει ακριβό κινητό και ρούχα αλλά να κυκλοφορεί μ ένα παλιό αυτοκίνητο, επιρρεπές λογικά στις βλάβες και με ελάχιστη παθητική ασφάλεια.Ακριβός στα πίτουρα και φθηνός στο αλεύρι δηλαδή...
Στις μέρες μας η κατοχή πολύ παλαιού αυτοκινήτου είναι μάλλον ...πολυτέλεια σε σχέση μ' ένα νεώτερο για λόγους αναγκαίας συντήρησης και αυξημένων θεωρητικά φθορών αλλά και κατανάλωσης βενζίνης. Δεν αναφέρομαι σε ολοκαίνουριο όχημα. Εκεί ξεφεύγουμε και πλέον δεν το συζητώ... -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Δουλεύει και χωρίς agps, απλά όπως ειναι λογικό θέλει περισσότερη ώρα για να κλειδώσει.
Χωρίς agps σε όσα κινητά έχω δοκιμάσει πρέπει να είσαι ακίνητος σε εξωτερικό χώρο και να περιμένεις τουλάχιστον κανα 5λεπτο για να κλειδώσει. Αν είσαι μέσα σε αυτοκίνητο ακόμα και ακίνητος θα κλειδώσει πολύ δύσκολα. Με το αυτοκίνητο εν κινήσει δέν πρόκειται να κλειδώσει ποτέ.
ερρμμμμ δοκίμασε με κανα καλυτερο κινητο... Συνηθως λειτουργώ χωρις agps... σπανιως να έχει κάνει να κλειδωσει παραπάνω απο 2 λεπτα... Στο πρωτο λεπτο ειναι lock. Με Agps μπορει και να κλειδώσει σε 10 secs...
Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει Nokia E75, HTC Desire, και Samsung Galaxy Tab 5. Όλα το ίδιο πρόβλημα και δέν τα λές και του πεταματού.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Χωρίς A-GPS (δεν κατεβάζω ποτέ τα στοιχεία ούτε έχω ανοιχτό 3g) στα τρία κινητά που είχα στα χέρια μου, ο χρόνος που κάνει για να πιάσει το GPS ποικίλλει ανάλογα με το πόσο συχνά το χρησιμοποιώ. Κάποια στιγμή που είχα να το ανοίξω εβδομάδες, έφτασα στον προορισμό μου και μετά από κάνα δεκάλεπτο κλείδωσε. Όταν χρησιμοποιείται 1-2 φορές το 10ημερο, πιάνει αρκετά γρήγορα, ακόμα και σε αυτοκίνητο εν κινήσει.
Αυτό που έχω διαπιστώσει είναι οτι αν είσαι στην τελευταία θέση που κλείδωσε, όταν το ξαναανοίξεις τότε θα κλειδώσει πάλι γρήγορα.
ΠΧ,με το Galaxy Tab 5 δοκιμάζα το GPS σπίτι μου, με τα πολλά κλειδώνει. Μερικές μέρες μετά το ενεργοποιώ πάλι απο το σπίτι μου για να το χρησιμοποιήσω με το iGO και κλειδώνει αμέσως. Φτάνω στον προορισμό μου και το σβήνω. Μετά ξέρω πώς να γυρίσω όπότε δέν το χρησιμοποιώ.
Μερικές μέρες μετά πάλι απο το σπίτι μου το ανοίγω αλλά νομίζει οτι είμαι ακόμα στον τελευταίο προορισμό. Κάνει πάρα πολύ ώρα να κλειδώσει πάλι.
-
κατι αντιστοιχο του dropbox, δωρεαν, με περισσοτερο χωρο, το οποιο να παιζει απο android υπαρχει;
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
κατι αντιστοιχο του dropbox, δωρεαν, με περισσοτερο χωρο, το οποιο να παιζει απο android υπαρχει;Το box (σκέτο ) φαίνεται καλή περίπτωση με 5GB δωρεάν... Αλλά δεν έχω δοκιμάσει την εφαρμογή του στο android.
-
Το δωρεάν account στην υπηρεσία Ubuntu One δίνει 5GB.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Το δωρεάν account στην υπηρεσία Ubuntu One δίνει 5GB.το δοκιμαζω τωρα, δειχνει οκ!
-
Παίδες να ρωτήσω κάτι...επειδή το neo v δεν έχει εφαρμογή ηχογράφησης, ποια μου προτείνετε από το μάρκετ;
-
ηχογραφησης συνομιλιας;
-
ναι Σπύρο...μια απλή που να μπορώ να ηχογραφήσω είτε συνομιλια με ένα πλήκτρο είτε οτιδήποτε άλλο
Περι συσκευών Android...