-
Καρτέλ είναι η φάση ρε παιδιά. Τι περιμένετε? Έχετε δει να λειτουργεί σε πολλούς τομείς ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα?
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Τελικά στα 200€ (+40 το πολύ) τι κοιτάμε;
IDEOS X5 pro
Neo VΠοιο από τα 2 λέτε?
Είμαι πολύ ευχαριστημένος από το Neo V δικηγόρε μου.
-
3 μέρες κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον...και εγώ είμαι ευχαριστημένος με δαυτο!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Καρτέλ είναι η φάση ρε παιδιά. Τι περιμένετε? Έχετε δει να λειτουργεί σε πολλούς τομείς ο ανταγωνισμός στην Ελλάδα?Καρτοκινητό και χρήση skype-σταθερού τηλεφώνου. Μέχρι να βάλουν μυαλό.
Προσωπικά πάνω από τις μισές κλήσεις από το κινητό μου, γινόταν από το σπίτι-δουλειά μου. Αντικαταστάθηκαν με κλήσεις από σταθερό. Αυτή τη στιγμή συμφέρει. Αν θα αρχίσουν τα παρατράγουδα και με τις εταιρείες σταθερής τηλεφωνίας, τότε..... Ταχυδρομικό περιστέρι... -
Internet is our friend! Συμφωνώ. Αλλά έχουμε γίνει τόσο κολλητοί που 'πρέπει' να το έχουμε και στο κινητό τώρα. Στην ουσία αυτό πληρώνουμε πλεόν και όχι την ομιλία.
-
Καλό αυτό Άλεξ! Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές!
-
Καρτοκινητό από το 2002. Q συγκεκριμένα.
Xρέωση ανα δευτ. από το 1ο δευτ.
πολλά προγράμματα προαγοράς χρόνου εγώ έχω με 3€ 300'+300sms
internet με 5€ 500ΜΒ που δεν καταφέρνω να τα φάω...βέβαια οι 8 στους 10 του περίγυρού μου έχουν Q ή Wind γενικότερα.
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Μπορεί να έχουν έρθει σε συνεννόηση οι εταιρείες μεταξύ τους και να έχουμε αποτελέσματα ανάλογα με ...την τιμή του γάλακτος στο παρελθόν...**Μπορεί?
ΜΠΟΡΕΙ?
**
θες να αρχίσω το rant μεσημεριάτικα για τους αλήτες?**Ακομα στο ΜΠΟΡΕΙ εισαι?????? **
-
Ο χρήστης djalma έγραψε:
Το είχα αναφέρει στο θέμα με τα κινητά τηλέφωνα.Με ύψος μηνιαίων λογαριασμών στα 200€-250€, τι επιδότηση θα έπρεπε να περιμένω? Πήρανε τηλέφωνο σήμερα και μου κάνανε 3 προσφορές:
α) 200€ σε μείωση στα πάγια
β) 260€ επιδότηση
γ) iphone 4s με συμβόλαιο 2 χρόνωνΔεν έκανα ακόμα αίτηση φορητότητας για κάποια άλλη εταιρεία ακόμα αλλά μάλλον και αίτηση θα κάνω και θα αλλάξω και εταιρεία με τους της cosmote. Το θεωρώ κοροϊδία για κάποιο λόγο .
Φιλος με αντιστοιχους λογαριασμους, στη voda , του βγαλαν μια αστεια επιδοτηση 120 ευρω. Μετα απο αιτηση φορητοτητας στην cosmote (του διναν ενα 300αρι για συσκευη) , τον πηραν απο την voda και του προτειναν ειτε 550 ευρω σε ετησιο, ειτε το 4s 32GB σε 18 μηνο. Μονοδρομος η αιτηση φορητοτητας απο την πλευρα σου και σιγουρα θα παρεις καλη προσφορα μετα. Αν μενεις ή φευγεις δικια σου επιλογη σαφως
Edit: Μέσα στο 2012 το παραπάνωΣτα του τοπικ, η μπαταρια του milestone θελει φορτισμα 2-3 φορες την ημερα πλεον με την στανταρ χρηση, που πιο πριν ηθελε μια φορα τη μερα. Μου χει σπασει λιγο τα νευρα ειναι η αληθεια
-
εγώ έβαλα cosmote για να μιλάω απεριόριστα με τον corsairούκο μου
-
Εγώ θέλω να σε δώ ραντάρεις μεσημεριάτικα
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
εγώ έβαλα cosmote για να μιλάω απεριόριστα με τον corsairούκο μουrofllllllll και εγώ σήμερα το γύρισα σε Wind...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Καρτοκινητό από το 2002. Q συγκεκριμένα.Xρέωση ανα δευτ. από το 1ο δευτ.
internet με 5€ 500ΜΒ που δεν καταφέρνω να τα φάω...βέβαια οι 8 στους 10 του περίγυρού μου έχουν Q ή Wind γενικότερα.
τα 300' ειναι μονο προς wind + Q ?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Καρτοκινητό από το 2002. Q συγκεκριμένα.
Xρέωση ανα δευτ. από το 1ο δευτ.
τα 300' ειναι μονο προς wind + Q ?
Ε ναι ρε ..
-
Μάγκεsh...παπάρια μέντολεsh ε...!!?? Έκανα αίτηση φορητότητας στην Cosmo. 329€ από 669€ μου δίνουν το iPhone 4s 16GB στο Απεριόριστο 55 18μηνο. Τουτέστιν 100€ καλύτερη προσφορά με το καλημέρα. Για να δούμε τι θα απαντήσει η Voda...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Μπορεί να έχουν έρθει σε συνεννόηση οι εταιρείες μεταξύ τους και να έχουμε αποτελέσματα ανάλογα με ...την τιμή του γάλακτος στο παρελθόν...
**Μπορεί?
ΜΠΟΡΕΙ?
**
θες να αρχίσω το rant μεσημεριάτικα για τους αλήτες?**Ακομα στο ΜΠΟΡΕΙ εισαι?????? **
εγώ το έγραψα όμορφα...το έφερα μαλακά...λες να μην το ξέρω πόσο αλήτες είναι;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
3 μέρες κρατάει η μπαταρία του τουλάχιστον...και εγώ είμαι ευχαριστημένος με δαυτο!3 μερες!!! Ουαου!! 1 μηνα που το εχω το Neo V, εχει κρατησει το πολυ 2 μερες!! Τις τελευταιες μερες μαλιστα καθε βραδυ φορτιζεται!! (η αληθεια ειναι ομως οτι κανω αρκετη χρηση του φουμπου, του ιντερνετ και του Angry birds )
Σχετικα με τις επιδοτησεις....
Το Νοεμβρη που ηρθε η ωρα της ανανεωσης του συμβολαιου στην Cosmote, μου εδιναν 50 € επιδοτηση με 12μηνο συμβολαιο και με 18μηνο το αστρονομικο ποσο των 60 € Τους ρωτησα ποσο μπορουσαν να μου δωσουν το Ray με 18μηνο συμβολαιο και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν κατι καλυτερο απο 60 € επιδοτηση Τελικα το γυρισα σε οικογενειακο με τη μανα μου, πηραμε τελικα την εκπτωση στο παγιο και μετα πηρα το neo V απο τη Vodafone..
Αν εδινα εγω το χρημα (50 € το μηνα παγιο) τωρα θα ημουν ακομα στη Voda αλλα δυστυχως ο αλλος που πληρωνει το παγιο μου, τη μισει.. -
το αφήνω και την νύχτα ανοικτό...απλά για μένα είναι κυρίως τηλέφωνο και ελάχιστη ενασχόληση με το διαδίκτυο μέσω αυτού. Εσυ το σκαλίζεις παραπάνω...
Αν το βάλω σε flight mode το βράδυ θα πετύχω ακόμα καλύτερη επίδοση. Απλά βαριέμαι να το αλλάζω...μια χαρά είναι και έτσι. -
κιουση
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1448697
-
Τί σας λέει;
http://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gp ... 2050052pp/
Περι συσκευών Android...