-
δεν έπιασε ούτε το ρελεδάκι ε;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
δεν έπιασε ούτε το ρελεδάκι ε;Όχι!
-
τί ρελεδάκι του λές του ανθρώπου ρε άσχετε
PLC χρειάζεται
-
Τριφτυ, δεν υπάρχει PLC που να δουλεύει με τριφασικό, οπότε πήγαινε να παίξεις σε καμιά άλλη παραλία!
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
τί ρελεδάκι του λές του ανθρώπου ρε άσχετεPLC χρειάζεται
Μιλάνε όλοι μιλάει και ο τρίφτυς για γκατζετάκια
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
PLC χρειάζεται
Σκέψου μόνον πως δεν μπορεί να χειριστεί ένα απλό GPS για να καταλάβεις!
Εξαιτίας του χαθήκαμε στο Μοσχάτο πριν μερικές μέρες, λίγα μέτρα πριν το μέγαρο-βίλα του tasosdev.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
PLC χρειάζεται
Εξαιτίας του χαθήκαμε στο Μοσχάτο πριν μερικές μέρες, λίγα μέτρα πριν το μέγαρο-βίλα του tasosdev.
φαντάσου πόσο παπαροgps έχεις που στα ΡΟΙ του έβαζες φιάφκα άνθιμου και δεν έβρισκε τπτ
-
PLC χρειάζεται
Ρε προσπαθώ να θυμηθώ τι του ρύθμισα πέρσι το Πάσχα στην μπαχατέλα, με touch όμως, που πήγε και πήρε για να ρίχνει γκομενακιά. Πρέπει να ήταν ο κατάλογος, το ξυπνητήρι ή κάτι τέτοιο χαζό
-
οι αγαπημένες επαφές για γρήγορη κλήση
μή μου θυμίζεις την αποτυχία που έχω για κινητό, ευτυχώς δεν είναι πληρωμένη
-
Μόλις έβαλα το iGO. Το αρχείο που ψάχνεις είναι στο /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txt
Μήπως το ψάνχεις στο φάκελο data της sdcard?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Μόλις έβαλα το iGO. Το αρχείο που ψάχνεις είναι στο /data/data/com.navngo.igo.javaclient/sys.txtΜήπως το ψάνχεις στο φάκελο data της sdcard?
Όχι, στο data της συσκευής ψάχνω, αλλά η δική μου, και επίσης και το ZTE Blade ενός συναδέλφου δεν έχει τίποτε μέσα στον φάκελο data!
Μήπως δεν έχει γίνει σωστά το root;
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Xperia X10 Mini €149 στο Πλαίσιο (!!!)adroid 2.1??
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Xperia X10 Mini €149 στο Πλαίσιο (!!!)
adroid 2.1??
Ναι αλλά το μεγάλο μείον είναι οτι δέν έχει multitouch
-
το καλυτερο app installer?..
2 απο αυτα δεν μου ανοιγαν δεν ξερω γιατι και τα αφησα -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
το καλυτερο app installer?..
2 απο αυτα δεν μου ανοιγαν δεν ξερω γιατι και τα αφησαΔεν χρειάζεσαι κανένα app installer.
-
φιλε μου το μονο τατς που ειχα ηταν το p800 (σοβαρο τουλαχιστον) δεν ξερω τι γινεται με το android λιγο που εψαξα να δω που ειναι κατι .img και .apk που περασα απο την διαχειριση δεν ηταν δεν ξερω απο που αλλου γινεται να τα δω
-
φιλε μου το μονο τατς που ειχα ηταν το p800 (σοβαρο τουλαχιστον) δεν ξερω τι γινεται με το android λιγο που εψαξα να δω που ειναι κατι .img και .apk που περασα απο την διαχειριση δεν ηταν δεν ξερω απο που αλλου γινεται να τα δω-Χρειάζεσαι έναν file manager (πχ Astro Explorer) για να βλέπεις εύκολα τα αρχεία σου. Τον κατεβάζεις από το Market.
-Τα αντίστοιχα setup αρχεία που ψάχνεις για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, έχουν όπως σωστά είπες κατάληξη .apk.Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου πάντως, προσπάθησε να βοηθήσεις τον εαυτό σου και εμάς με το να γίνεις πιο αναλυτικός.
-
φιλε μου το μονο τατς που ειχα ηταν το p800 (σοβαρο τουλαχιστον) δεν ξερω τι γινεται με το android λιγο που εψαξα να δω που ειναι κατι .img και .apk που περασα απο την διαχειριση δεν ηταν δεν ξερω απο που αλλου γινεται να τα δω
-Χρειάζεσαι έναν file manager (πχ Astro Explorer) για να βλέπεις εύκολα τα αρχεία σου. Τον κατεβάζεις από το Market.
-Τα αντίστοιχα setup αρχεία που ψάχνεις για να εγκαταστήσεις μια εφαρμογή, έχουν όπως σωστά είπες κατάληξη .apk.Δεν καταλαβαίνω πού ακριβώς είναι το πρόβλημά σου πάντως, προσπάθησε να βοηθήσεις τον εαυτό σου και εμάς με το να γίνεις πιο αναλυτικός.
για να γινω αναλυτικος πρεπει να μαθω μερικα πραγματα επανω σε αυτο ας πουμε ενα αλλο που ακομη δεν εχω καταλαβει..
φωτογραφιες/μουσικη/βιντεο εχουν δικο τους φακελο στην sd η απλα φτιαχνω ενα misc φακελο και τα βαζω ολα εκει και τα βλεπω απο το viewer?
-
Οταν συνδεεις το κινητο σου ανοιγει και το autorun της sd? Aν ναι μπορεις να τα βαζεις εκει και μετα θα τα βλεπεις κανονικα απο το κινητο στις θεσεις που πρεπει. Βεβαια το πιο ευκολο ειναι να κατεβασεις το lg pc suite και απλα να κανεις ενα sync
YΓ τον Astro κατεβασε τον απαραιτητα
-
-Χρειάζεσαι έναν file manager (πχ Astro Explorer) για να βλέπεις εύκολα τα αρχεία σου. Τον κατεβάζεις από το Market.
για να γινω αναλυτικος πρεπει να μαθω μερικα πραγματα επανω σε αυτο ας πουμε ενα αλλο που ακομη δεν εχω καταλαβει..
φωτογραφιες/μουσικη/βιντεο εχουν δικο τους φακελο στην sd η απλα φτιαχνω ενα misc φακελο και τα βαζω ολα εκει και τα βλεπω απο το viewer?
δημιουργουν δικους τους, αλλα και δικους σου φακελους σου να φτιαξεις θα τα δουν τα προγραμματα (αν μιλαμε για φωτο, τραγουδια και βιντεο)
κατεβασε ενα file manager (εγω πχ εχω es file explorer, ή τον αστρο που λενε τα παιδια) να βλεπεις τι παιζει στην sd σου και για να μη μπλεκετε ρε παιδια με καλωδια βαλτε το γ@μημενο το dropbox , θα το λεω μεχρι να το κανετε ολοι
αν δε σου εγκαθιστα .apk εκτος μαρκετ αυτο συμβαινει γιατι δεν εχεις τικαρει στα settings στα application settings το 'unknown sources'
ΥΓ πηγε χθες ο πατερας μου να παρει ενα galaxy 3 μιας και η τιμη τους διασυρθηκε για ενα παραξενο λογο
(του το κανα οσο πιο ευχρηστο μπορουσα , ελπιζω να μη χασει τα αυγα και τα πασχαλια μαζι του )ρε ποσο μ@λακες ειναι εκει στη samsung? το εχουν πηδηξει το android, εψαχνα χωρις λογο μεχρι και widget για να αποτρεψω τη μεταφορα δεδομενων μεσω του δικτυου κινητης , στις ρυθμισεις δεν υπηρχε κατι
πληκτρολογια ο,τι να ναι (επρεπε να βρω και τετοιο!) , οθονη ο,τι να ναι , widgets που δουλευουν παντου εκει αποφαζισαν να μη δουλεψουν μου σπασε τα νευρα το μπουρδελο
ειχα δει απο φιλους τι κανουν και στο s , αλλα οταν επρεπε να ασχοληθω εγω ο ιδιος μονος μου υπηρξαν στιγμες που εχανα τη ψυχραιμια μου
αυτη η εταιρεια δε μπορω να καταλαβω γιατι πουλαει οπως και η se
πραγματικα χιλιες φορες η zte που αφηνει το android στην ησυχια του , μπορει και καλα να μην εχει ποιοτητα (αν και ειναι καλυτερο απο τη πλαστικουρια το galaxy 3 που τριζει αμα του ζουπηξεις ), αλλα στηνεις το κινητο σου ομορφα και ωραια χωρις να σου σπανε τα νευρα
Περι συσκευών Android...