-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
ΟΛΑ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ 2.2 ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
όχι όλα, στο defy 'ξέχασε' να το βάλει στο UI η μοτορόλα
Εγώ το έχω
Που; Το έψαχνα για ώρα στο defy του μικρού και δεν το έβρισκα
3G mobile hotspot. Έχει την 2,2 έτσι;
Ναι, εκεί ήταν στη θέση του (epic fail για μένα... )
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Επίσης, πείτε κανένα android που να είναι κατασκευαστικά σαν το iphone 2G, να πάω σε κανένα κατάστημα να το δω.Ερνάνι με γειές. Είχες παλιότερο iphone;
Πληροφοριακά, το X5 πωλείται στα 159€ πλέον καινούριο.
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS.
Μην είσαι @@ρας, αγόρασε ένα κινητό στην αξία του iPhone και τα λέμε.
Με λιγότερα από 200€, παίρνεις κινητάκι που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης, πέρα από τις προγραμματιστικές βλακείες σου, που τώρα παλεύεις να μάθεις το Android ( ), σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το iOS σε ότι αφορά την εμπειρία χρήστη;Eγώ θα συμφωνήσω με τον mjacob και θα γελάσω πάντως
Στην ανούσια κλειστοτητα και φυλάκιση καθώς και στο σπάσιμο @@ιων. Μακράν όμως σε αυτά.
Sent from my GTΙ-9100 using TapatalkΤα @@ μου σπάνε ελάχιστα με το να κάτσω 1.5 λεπτό και το σπάσω. Προσωπικά, άπαξ και γίνει j/b δε μου λείπει τίποτα, δεν ξέρω για σας. To πρόβλημα είναι η τιμή του
Κάτι ακόμα: βάζοντας ακουστικά ( χωρίς mic) στο X5 pro δεν μπορείς να μιλήσεις από το μικρόφωνο της συσκευής . Το απενεργοποιεί. Μπορεί να γίνει κάτι;
Το 2G , πολύ καλοφτιαγμένο κινητό σίγουρα, αλλά επειδή έχω δει πάμπολες φορές και το 3GS του κύριου Μγιάκοβου, δεν βλέπω και καμιά τεράστια διαφορά με το δικό μου το Ντέφι... Επιπλέον, δεν του έχω φορέσει ΠΟΤΕ θήκη ή προστασία οθόνης και είναι μια χαρά!
Για τ' ακουστικά δεν ξέρω, δεν χρησιμοποιώ συμβατικά, παρά μόνον bluetooth και εκεί ρυθμίζεται αυτό, επιπλέον, κάθε τηλέφωνο μπορεί να είναι διαφορετικό.Η τιμή, δεν είναι ένα απλό πρόβλημα, για μένα είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αφού αυτό σημαίνει κάποια πραγματάκια:
- Ακριβό να το αγοράσεις (προφανώς...)
- Φοβάσαι μην πάθει τίποτε γιατί άντε να το ξαναγοράσεις
- Τα κλεφτρόνια το έχουν στόχο.
- Δεν τολμάς να το αφήσεις κάπου μόνο του, με το φόβο μην στο τσιμπήσει ο οποιοσδήποτε άσχετος, αφού όλοι ξέρουν (και θέλουν...) iPhone.
- Στους καιρούς που ζούμε, καλύτερα είναι να μην προκαλείς, κυκλοφορώντας με κινητό που αξίζει παραπάνω από ένα μηνιάτικο...
Περιμένω ακόμη ν' ακούσω αυτά τα έρμα τα πλεονεκτήματα και τίποτε, ούτε από Μγιάκοβο, ούτε από Άρη!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
και θελει κει credits το ζωο που εκλεψε την δουλεια του Mik και εκανε και βιντεο!
ζωα -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Επίσης, πείτε κανένα android που να είναι κατασκευαστικά σαν το iphone 2G, να πάω σε κανένα κατάστημα να το δω.
Ερνάνι με γειές. Είχες παλιότερο iphone;
Πληροφοριακά, το X5 πωλείται στα 159€ πλέον καινούριο.
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS.
Μην είσαι @@ρας, αγόρασε ένα κινητό στην αξία του iPhone και τα λέμε.
Με λιγότερα από 200€, παίρνεις κινητάκι που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης, πέρα από τις προγραμματιστικές βλακείες σου, που τώρα παλεύεις να μάθεις το Android ( ), σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το iOS σε ότι αφορά την εμπειρία χρήστη;Eγώ θα συμφωνήσω με τον mjacob και θα γελάσω πάντως
Στην ανούσια κλειστοτητα και φυλάκιση καθώς και στο σπάσιμο @@ιων. Μακράν όμως σε αυτά.
Sent from my GTΙ-9100 using TapatalkΤα @@ μου σπάνε ελάχιστα με το να κάτσω 1.5 λεπτό και το σπάσω. Προσωπικά, άπαξ και γίνει j/b δε μου λείπει τίποτα, δεν ξέρω για σας. To πρόβλημα είναι η τιμή του
Κάτι ακόμα: βάζοντας ακουστικά ( χωρίς mic) στο X5 pro δεν μπορείς να μιλήσεις από το μικρόφωνο της συσκευής . Το απενεργοποιεί. Μπορεί να γίνει κάτι;
Το 2G , πολύ καλοφτιαγμένο κινητό σίγουρα, αλλά επειδή έχω δει πάμπολες φορές και το 3GS του κύριου Μγιάκοβου, δεν βλέπω και καμιά τεράστια διαφορά με το δικό μου το Ντέφι... Επιπλέον, δεν του έχω φορέσει ΠΟΤΕ θήκη ή προστασία οθόνης και είναι μια χαρά!
Για τ' ακουστικά δεν ξέρω, δεν χρησιμοποιώ συμβατικά, παρά μόνον bluetooth και εκεί ρυθμίζεται αυτό, επιπλέον, κάθε τηλέφωνο μπορεί να είναι διαφορετικό.Η τιμή, δεν είναι ένα απλό πρόβλημα, για μένα είναι ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, αφού αυτό σημαίνει κάποια πραγματάκια:
- Ακριβό να το αγοράσεις (προφανώς...)
- Φοβάσαι μην πάθει τίποτε γιατί άντε να το ξαναγοράσεις
- Τα κλεφτρόνια το έχουν στόχο.
- Δεν τολμάς να το αφήσεις κάπου μόνο του, με το φόβο μην στο τσιμπήσει ο οποιοσδήποτε άσχετος, αφού όλοι ξέρουν (και θέλουν...) iPhone.
- Στους καιρούς που ζούμε, καλύτερα είναι να μην προκαλείς, κυκλοφορώντας με κινητό που αξίζει παραπάνω από ένα μηνιάτικο...
Περιμένω ακόμη ν' ακούσω αυτά τα έρμα τα πλεονεκτήματα και τίποτε, ούτε από Μγιάκοβο, ούτε από Άρη!
Γενικά πολυ σταθερο λειτουργικό και εφαρμογές που σπάνια ως ποτε κρασαρουν. Πολυ Καλή ποιότητα κατασκευής. Τρεχεις τελευταία έκδοση λειτουργικού σε τηλέφωνο 2+ χρόνων και δουλεύει τέλεια. Εύκολα μοιράζονται εφαρμογές με άλλες συσκευές ιOS με το ίδιο απλ αιντι. Εύκολο λειτουργικό για τον μέσο χρήστη. Συσκευή 3 Χρονιά μπροστά απο τους άλλους ουσιαστικά μέχρι που βγήκε το sgs2 κλπ
-
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
ναι αυτη η ποιοτητα ειναι μεγαλο ατουγια αυτό φτιάχτηκε άλλωστε...
-
ποιο φτιαχτηκε για αυτο? αλλα με ενα πεσιμο να φοβασαι να γινει χειροτερο και απο παρμπριζ ε οκ
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Γενικά πολυ σταθερο λειτουργικό και εφαρμογές που σπάνια ως ποτε κρασαρουν.
Από την έκδοση 2.2 και μετά , το ίδιο ισχύει και για το Android.
Πολυ Καλή ποιότητα κατασκευής.
Aναλόγως την συσκευή, πχ η δική μου, υστερεί μόνον σε σχέση με τα 4άρια.
Παραδέχομαι πως τα iPhone δείχνουν πιο ακριβά κινητά, είναι όμως και πιο ευαίσθητα και απαιτούν θήκη.Τρεχεις τελευταία έκδοση λειτουργικού σε τηλέφωνο 2+ χρόνων και δουλεύει τέλεια.
Εντάξει, τόσο παλιό Android δεν έχω!
Είναι λογικό να συμβαίνει όμως, γιατί το iOS τρέχει σε συγκεκριμένο hardware και το αξιοποιεί στο έπακρο.Εύκολα μοιράζονται εφαρμογές με άλλες συσκευές ιOS με το ίδιο απλ αιντι.
Εδώ, δεν έχω την παραμικρή ιδέα, δεν έχω πληρώσει εφαρμογή στο Android. Κάτι αντίστοιχο υποθέτω θα έχει... αντιγράψει η Google, όχι;
Εύκολο λειτουργικό για τον μέσο χρήστη.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Android. Γι' αυτό και έχει κατακλυστεί η αγορά από φτηνά smartphones για τον μέσο χρήστη που τρέχουν Android. Περισσότερους ξέρω με Android πια, παρά με iPhone...
Συσκευή 3 Χρονιά μπροστά απο τους άλλους ουσιαστικά μέχρι που βγήκε το sgs2 κλπ
Μιλάς για το 3GS; Ναι, όταν βγήκε, ήταν μπροστά.
Το 4, δεν ήταν ούτε χρόνο μπροστά από τους άλλους, ενώ το 4S, μάλλον είναι στα ίδια ή και πιο πίσω (κι όπως και να 'χει, με τον βομβαρδισμό από νέες συσκευές την περίοδο των Χριστουγέννων, θα μείνει σίγουρα πίσω....).Για μένα, το iOS και το iPhone ήταν σε δική τους κλάση πριν μερικά χρόνια. Πια, ειλικρινά, ΔΕΝ νομίζω. Αν ήταν τόσο χάλια, θα είχα αγοράσει κι εγώ iPhone4 το Γενάρη, αλλά είδα πως δεν υπήρχε σοβαρός λόγος. Δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Ακόμη και όταν βγαίνω με... φραγκάτους φίλους και όλοι ακουμπάνε 4άρι στο τραπέζι, εγώ κρατώ το δικό μου στην τσέπη, κι ας είναι... αδιάβροχο!
-
http://beyondthekeeboard.wordpress.com/ ... ith-touch/
android σε 23ρα 'touch screen'
-
Samsung Galaxy Nexus confirmed to have 'fortified glass,' not Gorilla Glass
-
@hifi
Φυσικά να υπάρχουν περισσότερα αντροιντ αφού υπάρχουν πολλές και φθηνές επιλογές. Πάντως στην αγγλία με το τροπο που δουλεύουν τα συμβόλαια μειώνονται οι διάφορες στην τιμη και τα αιφονς είναι πολυ περισσότερα απο τα αντροιντ.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γεια σας.Επειδή εδώ και καιρό μου ήταν αδύνατο να ανεχτώ το απαράδεκτο Nokia x3-02 κι επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για iPhone, αγόρασα σήμερα το Ideos X5 pro. Θα σας πρήξω λίγο στην αρχή μέχρι να το μάθω.
Αυτά.
μπράβο ρε συ ερνάνι. και γω όλο λέω να πάρω κανένα και όλο το αναβάλω γιατί μου φαίνονται ακριβά. (γύρω στο 150αρι θα ήθελα ιδανικά να δώσω ή 250αρι για διπύρηνο)
επίσης δεν έχω και πρόγραμμα data οπότε λίγο redundant μου φαίνεται το smartphone.
για δώνε εντυπώσεις.Πληροφοριακά, το X5 πωλείται στα 159€ πλέον καινούριο.
κάπου διάβασα οτι παίζει cpu bug με αυτό και γιαυτό το κάνουν fade out απο την παραγωγή. ας μας πει κανένας που το έχει.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Γενικά πολυ σταθερο λειτουργικό και εφαρμογές που σπάνια ως ποτε κρασαρουν.
Από την έκδοση 2.2 και μετά , το ίδιο ισχύει και για το Android.
Θύμησέ μου γιατί ήθελε restart το κινητό σου όταν έμενε εκείνη η εφαρμογή για λίγο ανενεργή;
Α ναι, και εκείνα τα περίεργα με την κάμερα
[νταξ δεν μπορώ να πω, στο I Scream, You scream κατάλαβαν ότι είναι βολικό το tap-to-focus/exposure]Α ναι, και θυμάσαι ένα bugάκι που έβγαινε λίγο περίεργα στοιχισμένη η οθόνη; Θα σου εξηγήσω την επόμενη φορά γιατί
Παραδέχομαι πως τα iPhone δείχνουν πιο ακριβά κινητά, είναι όμως και πιο ευαίσθητα και απαιτούν θήκη.
Είναι λογικό να συμβαίνει όμως, γιατί το iOS τρέχει σε συγκεκριμένο hardware και το αξιοποιεί στο έπακρο.
Και ξέρεις τι έκανε το Android για να το παρακάμψει αυτό; Α ναι, τη Java Και μετά τρέχεις να κουράζεσαι με native libraries μπας και τρέχει τπτ της προκοπής.
Εύκολο λειτουργικό για τον μέσο χρήστη.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το Android. Γι' αυτό και έχει κατακλυστεί η αγορά από φτηνά smartphones για τον μέσο χρήστη που τρέχουν Android. Περισσότερους ξέρω με Android πια, παρά με iPhone...
Ναι, θυμάμαι που ψάχναμε 5 ώρες να βρούμε που είχε γίνει install μια εφαρμογή. Α ναι, αφού την κάναμε 5 φορές install και δεν υπήρχε πουθενά. Α ναι, μετά από 5 φορές που γινόταν και δεν γινόταν install
Τέλος πάντων, καθείς πως βολεύεται και τι κάνει με το κινητό του.
Εμένα, π.χ., δεν με ευχαρίστησε καθόλου το User experience του android, ενώ παράλληλα δεν με απασχολεί ποσώς να μοιράζομαι οτιδήποτε με κανέναν, πέρα από mails. Ούτε έχω καμία όρεξη να ψάχνομαι να κάνω root και παπαριές για να παίζω με ρυθμίσεις που δεν θα ήθελα να με απασχολούν in the first place. Μου αρκεί ο χρόνος που υποχρεωτικά σπαταλάω σε αυτό, δεν θέλω να το κάνω κι από μόνος μου -
Οι πρώτες εντυπώσεις από το X5 pro (για τις 2 περίπου ώρες που πρόλαβα να ασχοληθώ, αφού μόνο το πηλοφόρι μου λείπει με τις εργασίες του σπιτιού ).
Να σημειώσω ότι το κινητό τρέχει 2.2 και όχι 2.3 android, όπως λανθασμένα αναγράφεται σε διάφορα site. Νομίζω ότι το έχει αναφέρει και ο Άρης αυτό. Τέλος πάντων, κάπου διάβασα ότι αναμένεται σύντομα το 2.3.
Πάμε τώρα στα καλά. Η συσκευή είναι άψογη από όλες τις απόψεις. Από τη συσκευασία μέχρι την ποιότητα κατασκευής πουθενά δεν σου δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι φθηνιάρικο. Η απόδοση είναι εξαιρετική, ειδικά το wi-fi είναι απίστευτα γρήγορο. Out of the box το κινητό είναι έτοιμο για ένα απλό χρήστη χωρίς να απαιτούνται ειδικές ρυθμίσεις, παραμετροποιήσεις κλπ. Επίσης μου άρεσαν τα notifications (βρε λες; ). Α, το gmail λειτουργεί με push εδώ - καλή φάση. Τρομερός και ο browser που δεν μασάει σε site με flash. Διατηρώ μια επιφύλαξη μόνο για την πληθώρα παιχνιδιών στο market, από τον ελάχιστο χρόνο που έψαξα. Στις υπόλοιπες εφαρμογές όμως, δεν πιστεύω ότι υπάρχει πρόβλημα. Ουσιαστικά μου θύμησε IOS με jb, αφού παίρνεις ένα μεγάλο αριθμό εφαρμογών που υπό ΚΣ θεωρούνται απαγορευμένες, όπως file manager ή ακόμα και mame emulator (υπάρχει τέτοιος δωρεάν στο market - λογικά όμως με τα rom πρέπει να θέλει ψάξιμο ). Αυτά τα ολίγα προς το παρόν.
Και κάποιες απορίες.
-
Για κάρτα μνήμης, αυτή πώς σας φαίνεται;
http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Photography/Memory-Cards/Storage-Cards/Transcend-MicroSDHC-Class-2-with-SDadapter-32GB-TS32GUSDHC2.htm -
Πώς παίρνω screenshot; Στις IOS συσκευές αυτό γίνεται με το πάτημα δυο κουμπιών.
-
Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος να κλείσεις εφαρμογές (μόνο από τα settings). Κάνω λάθος;
-
Η cosmote δίνει 1 gb/μήνα με 15 ευρώ για κατόχους συμβολαίου. Πώς σας φαίνεται;
-
-
Ωραίος. Εγώ διάβασα από κάποιον στο xda για 2.3.χ αλλά δεν ξέρουμε πότε. Μακάρι να βγει σύντομα. Η 4.0 δε θα μπαίνει officially sto x5; Δεν είναι απαράδεκτο που η 2.3 δεν έχει μπει ακόμα τόσο στο x5 όσο και σε άλλα android; Είναι ευθύνη της huawei η καθυστέρηση, η παρεμβάλλεται και η google;
Εγώ παρατήρησα ένα μικρό lag στην απόκριση και απορώ που δεν το αναφέρει κανένας. Γι'αυτό ρωτάω αν είχε κανείς κάποιο iphone νωρίτερα για σύγκριση. Επίσης γενικά είναι κουραστικό να γράφεις κείμενα, αλλά αυτό είναι μάλλον αποτέλεσμα της μη άμεσης απόκρισης+ stock πληκτρολόγιο. Θα ανεβάσω βίντεο όποτε μπορέσω να μου πείτε
1.Για micro sdhc κοιτάω και εγώ: μετά από πολύ γρήγορο search, βρήκα αυτές:
SanDisk Micro SDHC 32GB Class 4 £29.35
Και Kingston 16GB Micro SDHC Class 4 £13.48
χωρίς να ξέρω τί παίζει με μεταφορικά κ.ο.κ. Κανονικά ό,τι έχει πωλητή το amazon, έχει 0 μεταφορικά στην Ευρώπη, ή θυμάμαι λάθος;
Μάλλον μία 16άρα θα χτυπήσω.
Ψάχνω σιλικονένια θήκη και screen protector τώρα
2. no idea. Ξέρω ότι στην 4.0 θα γίνεται πατώντας τα δύο κουμπιά της έντασης ταυτόχρονα
3. no idea. Εγώ με το home βγαίνω. Αλλά έτσι, το skype μένει signed in π.χ.
4. Εμένα τα 15/μήνα για data μου φαίνονται ΠΑΡΑ πολλά. Αλλά και το 1gb είναι ΠΑΡΑ πολύ. Θα ψάξω και εγώ να δώ τί παίζει για cosmote what's up@wannabe: κάποια x5 εμφανίζουν το φαινόμενο του battery drain χωρίς να σώζεται η κατάσταση με αλλαγή rom ( το είχε προσπαθήσει και ο spiros νομίζω), μάλλον έχουμε hardwarικό θέμα. Στο pro έχει αλλάξει και το wifi ( που ενσωματώνει πλέον και το δέκτη ραδιο) και εξαλείφθηκαν έτσι κάποιες αποσυνδέσεις για τις οποίες υπήρχαν παράπονα στο x5. Κοινώς, πάρε το pro, ή πάρε το παλιό μεταχειρισμένο, αφού το δεις και το τσεκάρεις. Για μεταχειρισμένο χ5 δε δίνουμε πάνω από 125€, καθώς παίζουν pro στα 150.
Επίσης κάποιος έγραψε στο myphone ότι έβαλε τη rom του pro στο απλό και δούλεψε κανονικά. ( μπορεί να μην ξέρω τί είναι η rom , αλλά.. )
-
@HighFidelity: ό,τι λέει ο mjacob
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Εγώ δεν πειρατευω. Αλλά μιας και το αναφέρεις, δωσε λινκ με unthered jb για την 4.3.5 τη δικιά μου και την 5 του φίλου μου.Εικάζω ότι δεν έχουν βγει τα σχετικά j/b. Το να μην αναβαθμίζω σε έκδοση που δεν έχει βγει unTEthered j/b είναι ένα τίμημα που το *πληρώνω *ευχαρίστως. Αν και εγώ θα έκανα και τα tethered, τώρα που το ξανασκέφτομαι
Κάτσε ρε συ, πληρώνεις και τα gps προγράμματα; Μπράβο .Επίσης, γενικό σχόλιο ( το έχω ξαναναφέρει), δεν μπορώ να ακούω από χρήστες android ότι τους πειράζει να ασχοληθούν με το tweaking ενός iphone ( μιλάμε για ελάχιστα πράγματα συγκριτικά), είναι οξύμωρο.
-
@άρης
τα μτφ απο amazon είναι τσαμπέ απο 25λίρες και πάνω.σχετικά με το Χ5, δεν το παίρνω αφού βγήκε πλέον το προ και υπάρχει το ρίσκο? που αναφέρθηκε.
σκεφτόμουν το Χ3 που το δίνουν τζαμπανταν στη Γερμανία με ένα 100ρικο όπως διαβάζω. έχω αναθέσει σε άνθρωπο που θα ανέβει το 3ημερο στους δανειστές να τσεκάρει μήπως μου τσιμπήσει κανένα.
απο την άλλη, επειδή όταν ήμανε μικρός έπαιζα με win2003se μέχρι και WM6.5 και γενικά την όλη φάση την έχω περάσει, έλεγα μήπως πάω κατευθείαν για 2πύρηνο. το Optimus 2x όμως δεν έχει πάρει ακόμα τη 2.3 (σκέψου πόσο απαράδεκτο είναι αυτό για τη ναυαρχίδα της LG) και είναι το πιο προσιτό 2πύρηνο μέχρι τώρα. δεν ξέρω αν θα βγουν άλλα για τη περίοδο των Χρ/νων καθώς και κάποια αξιόλογα κινέζικα αν θα βρουν το δρόμο προς την Ευρώπη.
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Πάμε τώρα στα καλά. Η συσκευή είναι άψογη από όλες τις απόψεις. Από τη συσκευασία μέχρι την ποιότητα κατασκευής πουθενά δεν σου δίνει την εντύπωση ότι είναι κάτι φθηνιάρικο.
Αυτή την εντύπωση αποκομίζω και εγώ καθημερινά για το 'σκέτο'.
- Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει κάποιος άμεσος τρόπος να κλείσεις εφαρμογές (μόνο από τα settings). Κάνω λάθος;
Αdvance task killer ? (από app market)
-
Άρη, για θήκη στο myphone προτείνουν αυτή.
Με λίγο ψάξιμο χθες το βράδυ είδα ότι στο 2.2 υπάρχουν εφαρμογές για screenshot, αλλά πρέπει να είσαι root. Γιατί έτσι ρε παιδιά; Και πώς γίνεται κάποιος root; Α, μια άλλη λύση είναι η εγκατάσταση του android SDK που δεν χρειαζεται να γίνεις root. Τα λέω σωστά;
Επίσης ας μας διαφωτίσει κάποιος σχετικά με τη διαχείριση των εφαρμογών που είναι επιμελώς κρυμμένη στα settings. Είναι χαρακτηριστικό του λειτουργικού να μην κλείνεις με κάποιο άμεσο τρόπο τις εφαρμογές; Απ' ό,τι κατάλαβα μπορείς να πας μόνο στα settings και να κάνεις kill ό,τι θέλεις ή να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή από το market όπως αυτή που προτείνει ο elteo.
Συγγνώμη για τις πολλές απορίες.
ΥΓ. Απίστευτα δυνατό το ηχείο του κινητού.
Περι συσκευών Android...