-
δοκιμασε κανεις το sdk του ics στον emulator?
ειναι ιδεα μου η τελικα εχει Mdpi αναλυση ? -
Ενα θεματακι με τα μειλ μου εχω. Δεν μου ανοιγουν τα συνημενα. Εικονες και links.
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ενα θεματακι με τα μειλ μου εχω. Δεν μου ανοιγουν τα συνημενα. Εικονες και links.Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Λογικά υπάρχει όταν ανοίγεις το mail υπάρχει η επιλογή Show pictures στην μπάρα με διευθύνσεις κτλ ακριβώς πριν εμφανιστεί το κείμενο του mail. Το πατάς και είσαι OK
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ο πέλεκυς του corsair θα πέσει βαρύς.2 πραγματα λεει ειναι βαρια...ο πελεκυς και το γεννητικο του οργανο
ο χαρης ενισχυσε τη προσπαθεια της σαμψουνγκ να σιαξει κινητο κατω απο 200ε? 3 ιντσες? ρε χαρη, 4 και πανω πια, ειναι τα καγιεν των κινητων (και χωρις πακετο δεδομενων τελευταια)
-
-
Γεια σας.
Επειδή εδώ και καιρό μου ήταν αδύνατο να ανεχτώ το απαράδεκτο Nokia x3-02 κι επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για iPhone, αγόρασα σήμερα το Ideos X5 pro. Θα σας πρήξω λίγο στην αρχή μέχρι να το μάθω.
Αυτά.
-
πολλες κινεζιες μαζευτηκαν τωρα τελευταια
-
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
πολλες κινεζιες μαζευτηκαν τωρα τελευταιαΤόσες (τόσοι) που μπορούμε να ανοίξουμε και ξεχωριστό θέμα 'Ideos X5 (pro και σκέτο)'
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γεια σας.Επειδή εδώ και καιρό μου ήταν αδύνατο να ανεχτώ το απαράδεκτο Nokia x3-02 κι επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για iPhone, αγόρασα σήμερα το Ideos X5 pro. Θα σας πρήξω λίγο στην αρχή μέχρι να το μάθω.
Αυτά.
Μια χαρά κινητάκι πήρες και το μόνο που θα σε χαλάσει, απ' ότι λένε οι κάτοχοι, είναι η κάμερα και η φθηνή ποιότητα κατασκευής.
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS.Tip: μην βάλεις κινούμενες και live ταπετσαρίες στο desktop του, θα αργεί χωρίς λόγο. Τσεκαρισμένο στο δικό μου!
-
κακή ποιότητα πρωτη φορα ακούω για το x5, κυρίως για τα zte το λέγανε!
Απο βδομάδα τελικα το χτυπάω κ εγω νε τΕλλλΕωνουμε με το θέμα
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Γεια σας.Επειδή εδώ και καιρό μου ήταν αδύνατο να ανεχτώ το απαράδεκτο Nokia x3-02 κι επειδή λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν για iPhone, αγόρασα σήμερα το Ideos X5 pro. Θα σας πρήξω λίγο στην αρχή μέχρι να το μάθω.
Αυτά.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS. -
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS.
Μην είσαι @@ρας, αγόρασε ένα κινητό στην αξία του iPhone και τα λέμε.
Με λιγότερα από 200€, παίρνεις κινητάκι που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης, πέρα από τις προγραμματιστικές βλακείες σου, που τώρα παλεύεις να μάθεις το Android ( ), σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το iOS σε ότι αφορά την εμπειρία χρήστη; -
Στην ανούσια κλειστοτητα και φυλάκιση καθώς και στο σπάσιμο @@ιων. Μακράν όμως σε αυτά.
Sent from my GTΙ-9100 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτά.
Γιατί Πάνο μου να πάρεις iphone? Με γειές το pro!
-
Για να είναι τρέντυ ντεεέ...
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Αυτά.
-
Επίσης, πείτε κανένα android που να είναι κατασκευαστικά σαν το iphone 2G, να πάω σε κανένα κατάστημα να το δω.
Ερνάνι με γειές. Είχες παλιότερο iphone;
Πληροφοριακά, το X5 πωλείται στα 159€ πλέον καινούριο.
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Το λειτουργικό είναι σε ίδια ή και καλύτερα επίπεδα με το iOS.Μην είσαι @@ρας, αγόρασε ένα κινητό στην αξία του iPhone και τα λέμε.
Με λιγότερα από 200€, παίρνεις κινητάκι που τα κάνει όλα και συμφέρει. Επίσης, πέρα από τις προγραμματιστικές βλακείες σου, που τώρα παλεύεις να μάθεις το Android ( ), σε τι ακριβώς είναι καλύτερο το iOS σε ότι αφορά την εμπειρία χρήστη;Eγώ θα συμφωνήσω με τον mjacob και θα γελάσω πάντως
Στην ανούσια κλειστοτητα και φυλάκιση καθώς και στο σπάσιμο @@ιων. Μακράν όμως σε αυτά.
Sent from my GTΙ-9100 using TapatalkΤα @@ μου σπάνε ελάχιστα με το να κάτσω 1.5 λεπτό και το σπάσω. Προσωπικά, άπαξ και γίνει j/b δε μου λείπει τίποτα, δεν ξέρω για σας. To πρόβλημα είναι η τιμή του
Κάτι ακόμα: βάζοντας ακουστικά ( χωρίς mic) στο X5 pro δεν μπορείς να μιλήσεις από το μικρόφωνο της συσκευής . Το απενεργοποιεί. Μπορεί να γίνει κάτι;
-
Εγώ δεν πειρατευω. Αλλά μιας και το αναφέρεις, δωσε λινκ με unthered jb για την 4.3.5 τη δικιά μου και την 5 του φίλου μου.
Sent from my Golf GTI-9100 using Tapatalk
-
Καταρχήν σας ευχαριστώ όλους για τα σχόλια.
Λοιπόν, πέρα από το οικονομικό σκέλος του θέματος (δεν υπάρχει σάλιο ), αποφάσισα να μην πάρω iPhone (όχι δεν είχα παλιότερα), γιατί ήδη έχω το iPad και γνωρίζω το IOS οπότε δεν υπήρχε λόγος να το έχω και σε μικρογραφία. Προτίμησα να δοκιμάσω κάτι διαφορετικό που ανέκαθεν με ενδιέφερε και πιστεύω ότι σε αυτή την εξαιρετική τιμή το X5 pro ήταν πολύ δελεαστικό (θα ήθελα να έχει και δεύτερη κάμερα, αλλά δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή την τιμή).
Ακόμα δεν το έχω ανοίξει γιατί είμαι στη δουλειά. Θα τα πούμε και το βράδυ καθότι είμαι ανίδεος από android.
Περι συσκευών Android...