-
Δύο μέρες με το 1+ και τα πραγματάκια που με *τσίνισαν *περιορίζονται στα εξής:
- τα capacitive κουμπιά πρέπει να τα πατήσεις χιλιοστά πιο πάνω απ'ότι ( με) βολεύει. Κάποιες φορές πατούσα πιο κάτω. Θα ήθελα να κάνει register και όταν πατάς στο όριο του bezel. Προσαρμόστηκα.
- τα capacitive κουμπιά είναι λίγο μίζερα σε design/ φωτισμό σε σχέση π.χ. με Optimus G.
Τέλος.
Γενικά, δεν εντοπίζω καθόλου το μεγάλο μέγεθος που αναφέρεται. χωρίς καμία υποχώρηση θα το είχα ως μοναδικό μου κινητό. Αυτό με παραξένευσε αρκετά, γιατί μετά το Vowney V5 ( 5'), έλεγα να ψάξω κάτι μικρό.
Έχει τέλειο grip η πλάτη ( δεν είναι το grainy μαύρο, αλλά το matte άσπρο), μπαταρία*, αποκρισιμότητα οθόνης, ραμ , cm ρομ, κάμερα όλα μπόμπα
Πλαστικό είναι, όχι κάτι ιδιαίτερο σαν υλικό κατασκευής
*συγκεκριμένες εντυπώσεις από μπαταρία δεν έχω γιατί το παίρνουν από 'δω και από κει και τραβάει ο άλλος π.χ. 4k βίντεο, ο άλλος κάνει antutu. Ακόμα και έτσι, πρώτη φόρτιση έβγαλε 3.5 ώρες οθόνη, καί είχε ακόμα 30%
8.5/10 would buy
-
τα χρωματα της οθονης θα τα ελεγες ψυχρά ή θερμά;
-
Έχουμε άποψη γι αυτή τη θήκη; --> Spigen [Non-Slip] Samsung Galaxy Note 3 Case Slim [Ultra Fit] [S... http://www.amazon.co.uk/dp/B00DCICXMU/r ... 8tb0WQXG26
Sent from my SM-N9005
-
Αρη
καλοριζικο-καλομιλητο-καλοσερφαριστο.
Λεγε τωρα :
Ποσο-ποσες ημερες-ρουταρισμενο;-τους ειπες για cm ή ηρθε ετσι;-εχει την κιτρινιλα που λενε ή σταματησαν τα gangbang στην γραμμη παραγωγης;-οτιδηποτε αλλο που σε τσινησε;
συγκεκριμένες εντυπώσεις από μπαταρία δεν έχω γιατί το παίρνουν από 'δω και από κει
Σπαστους τα μουτρα!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχουμε άποψη γι αυτή τη θήκη; --> Spigen [Non-Slip] Samsung Galaxy Note 3 Case Slim [Ultra Fit] [S... http://www.amazon.co.uk/dp/B00DCICXMU/r ... 8tb0WQXG26Sent from my SM-N9005
Προσωπικά με βόλεψε αφάνταστα τό s view οπότε μόνο τέτοια θήκη κοιτάω
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Προσωπικά με βόλεψε αφάνταστα τό s view οπότε μόνο τέτοια θήκη κοιτάωΚι εγώ την s-view έχω και μου αρέσει πολύ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην την καταστρέψω κατά την πλοήγηση (αναγκαστικά δηλώνεται για να τοποθετηθεί στη βάση), γι αυτό ψάχνω μία τύπου σιλικόνης. Εσύ πως χρησιμοποιείς το κινητό στην πλοήγηση;
-
Το tapatalk δε μου εμφανίζει το 'φ' , ακόμα δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα? Έχω την free έκδοση που υπάρχει στο store.
Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
-
Το ποιο;
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το tapatalk δε μου εμφανίζει το 'φ' , ακόμα δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα? Έχω την free έκδοση που υπάρχει στο store.Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
Κανένα πρόβλημα με το φ εδω
Sent from Corsair's brick
-
Το tapatalk δε μου εμφανίζει το 'φ' , ακόμα δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα? Έχω την free έκδοση που υπάρχει στο store.Στάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
Τι εκδοση ανδροιντ έχεις;στο σ4μινι δεν εχω προβλημα με το φ,και με εκδοση 422 και με την 442.
Στο βοντα μπακατελ 875 με 411 το φ άφαντο. -
φφφφφφφφςςςς
sent from my cave with smoke signals
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Το tapatalk δε μου εμφανίζει το 'φ' , ακόμα δεν έχει λυθεί αυτό το θέμα? Έχω την free έκδοση που υπάρχει στο store.
Τι εκδοση ανδροιντ έχεις;στο σ4μινι δεν εχω προβλημα με το φ,και με εκδοση 422 και με την 442.
Στο βοντα μπακατελ 875 με 411 το φ άφαντο.4.2.2 και στο tapatalk 4.8.2
-
Στο βοντα μπακατελ 875 με 411 το φ άφαντο.4.2.2 και στο tapatalk 4.8.2
οπότε ούτε αυτό είναι.
-
-
dp
-
Ωραία παντόφλα γιουφτο, κινέζικη?
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Προσωπικά με βόλεψε αφάνταστα τό s view οπότε μόνο τέτοια θήκη κοιτάω
Κι εγώ την s-view έχω και μου αρέσει πολύ. Το μόνο που φοβάμαι είναι μην την καταστρέψω κατά την πλοήγηση (αναγκαστικά δηλώνεται για να τοποθετηθεί στη βάση), γι αυτό ψάχνω μία τύπου σιλικόνης. Εσύ πως χρησιμοποιείς το κινητό στην πλοήγηση;
αυτο που λες ειναι το μονο προβλημα που εχω και εγω με την Sview, αλλα εχω βρει μια λυση που ψιλοσωζει την κατασταση
το C5 εχει ενα ντουλαπακι που ανοιγει προς τα εξω στο υψος που θα ειχε το navi (εμενα δεν εχει)
ε λοιπον το τοποθετω εκει και περιεργως καθεται μια χαρα! δε φευγει παρα μονο αμα αρχισω να κανω ταρζανιες -
Ποσο γαμάτο το multitasking
-
Ποσο γαμάτο το multitaskingΣτάλθηκε απο το Lenovo K910 Vibe Z μου μέσω Tapatalk.
Βλέπω Φ στο ταπαταλκ ή κάνω λάθος;
-
Είναι δυνατόν σε τηλέφωνο με οθόνη τύπου gorilla glass 2 (LG G2), το οποίο χρησιμοποιείται εδώ και 3 μήνες, με θήκη και ζελατίνα οθόνης από την πρώτη μέρα, χωρίς να έχει πέσει ποτέ και το οποίο μεταφέρεται αποκλειστικά σε μπροστινή τσέπη παντελονιού (ποτέ πίσω) χωρίς άλλα αντικείμενα στην ίδια τσέπη, να κάνει ανεπαίσθητο πλην υπαρκτό βουλιαγματάκι στην οθόνη, ανάλογο με τα μικροχτυπήματα στις μεταλλικές επιφάνειες των αυτοκινήτων; Σόρυ που σας ζαλίζω βρε παιδιά, αλλά το πήρα χαμπάρι προχτές που το κοίταζα τυχαία σε ήλιο και μου φάνηκε εντελώς κουλό. Η οθόνη είναι πλήρως λειττουργική σε εκείνο το σημείο, ενώ δεν φαίνεται κανένα ίχνος χτυπήματος ή γρατζουνιάς, το δε κρύσταλλο δεν έχει ράγισμα.
Είναι δυνατόν να γίνεται τέτοιο πράγμα σε γυάλινη επιφάνεια ή μήπως ήταν εξαρχής θέμα κατασκευής κρυστάλλου οθόνης, για να θέσω θέμα εγγύησης...
Έχει ποτέ τύχει σε κάποιον φίλο κάτι ανάλογο σε κινητό;
Περι συσκευών Android...