-
Θέλουμε υποβρύχιο βίντεο αλλιώς δεν πιστεύουμε!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πήγα και αγόρασα Ζ1 -
nova launcher και S-View συνεργάζονται άραγε;
ξέρει κανείς;
-
τελικά μου τη βίδωσε στο άσχετο όπως καθόμουν και πήγα και αγόρασα Ζ1δε μπόρεσα να αντισταθώ στο ότι μοιάζει με τεράστιο πλακάκι κουζίνας
είναι ωραίο αν και σαφώς ογκώδες, επίσης μου αρέσει που μετά από τόσα χρόνια πήρα μια πιο 'καλοφτιαγμενη' συσκευή από τις συνηθισμένες πλαστικούρες
τώρα το μόνο που μένει είναι να το βάλω στη θάλασσα
Προτου καταρρεύσει τελειως το φορουμ:
να προλάβω να πω κάνα καλομίλητο στον φιλο μου τον Qsis Μου αρέσουν αυτά τα ξαφνικα!
Οταν το βαλεις μεσα στην θάλασσα μην ξεχασεις να αφησεις τις θύρες ανοιχτες. Επιπλέει καλυτερα -
Ο χρήστης corsair έγραψε:
τελικά μου τη βίδωσε στο άσχετο όπως καθόμουν και πήγα και αγόρασα Ζ1
δε μπόρεσα να αντισταθώ στο ότι μοιάζει με τεράστιο πλακάκι κουζίνας
είναι ωραίο αν και σαφώς ογκώδες, επίσης μου αρέσει που μετά από τόσα χρόνια πήρα μια πιο 'καλοφτιαγμενη' συσκευή από τις συνηθισμένες πλαστικούρες
τώρα το μόνο που μένει είναι να το βάλω στη θάλασσα
Προτου καταρρεύσει τελειως το φορουμ:
να προλάβω να πω κάνα καλομίλητο στον φιλο μου τον Qsis Μου αρέσουν αυτά τα ξαφνικα!
Οταν το βαλεις μεσα στην θάλασσα μην ξεχασεις να αφησεις τις θύρες ανοιχτες. Επιπλέει καλυτεραΤitanic style;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Τitanic style;
μην του λες τετοια ρε και τον φοβιζεις.... Κιουση... ξες εσυ! Με ανοιχτες τις μπουκαπορτες εμπα...
-
Πάντως μου αρέσει και δεν ήθελα να πάρω κάτι που έχει όλος ο κόσμος
-
-
Πάντως μου αρέσει και δεν ήθελα να πάρω κάτι που έχει όλος ο κόσμοςΤην διαφορετικοτητα μας καλο ειναι να την εκφραζουμε με την καλοσυνη μας,(σε αυτον τον σκατοκοσμο που ζουμε)και με τον χαρακτηρα μας.Οχι με τα υλικα αγαθα!!!
Geo
Ωριμοτητα στο φουλ
-
Είσαι ένας μικρός Κομφούκιος!καλύπτεις πολλά κενά,σε λίγο σε βλέπω admin!
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την διαφορετικοτητα μας καλο ειναι να την εκφραζουμε με την καλοσυνη μας,(σε αυτον τον σκατοκοσμο που ζουμε)και με τον χαρακτηρα μας.Οχι με τα υλικα αγαθα!!!
Geo
Ωριμοτητα στο φουλ
Βλέπω εβαλες μπροστά την γεννήτρια ωριμότητας για να αναρριχηθείς σε υψηλα αξιωματα
Μονο μην μαθει κανεις οτι αυτά στα υπαγορευει η Κουτσουνα -
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Την διαφορετικοτητα μας καλο ειναι να την εκφραζουμε με την καλοσυνη μας,(σε αυτον τον σκατοκοσμο που ζουμε)και με τον χαρακτηρα μας.Οχι με τα υλικα αγαθα!!!
Geo
Ωριμοτητα στο φουλ
Τι ώρα να περάσω να μου χαρίσεις κανά γυαλί ηλίου και ενα αμάξι που ξεμεινα?
-
Θα σου χαρισω και ενα χαμογελο..Γιατι ετσι θελεις να αρχισει η μερα σου...!
Geo
Geo(Διαλεξε εσυ ποιο απο τα 2)
-
Μετά από δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες και δεν το πιστεύετε) κινητά και smartphones, ήρθε η ώρα και για μένα: το G3 μου έβγαλε καμμένα pixels (και κάτι που μοιάζει με μικρή τρίχα (???) πάνω και γύρω από αυτά τα καμμένα pixels)
Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνουν και στο ξαναφέρνουν στη πόρτα σου (σπίτι, γραφείο, δεν έχει σημασία). Το κακό είναι (α) ότι απλώς επισκευάζουν (δεν δίνουν νέα συσκευή, ακόμα και για ολοκαίνουριο τηλέφωνο), και (β) θέλουν 5 εργάσιμες για την επισκευή (που συνδέεται με το (α), καθώς θα μπορούσαν να δίνουν επιτόπου ή έστω σε 1 εργάσιμη ένα άλλο G3).
Επίσης οφείλω να αλλάξω την αρχική μου εκτίμηση για το G3, μετά από σχεδόν 1 μήνα χρήσης. Αν και παραμένει το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή (από specs, εμφάνισης κλπ κλπ), σήμερα αν ξαναγόραζα κινητό θα έπαιρνα 99% το 32αρι G2 ξανά....
-
Τι γίνεται στην περίπτωση καμμένων pixel? Αλλάζουν οθόνη?
Κρίμα ρε γαμώτο να ξέρεις ότι καινούριο κινητό έχει ανοιχθεί και επισκευαστεί. Κατά τα άλλα πάντως το G3 χωρίς ιδιαίτερη διαφήμιση, όνομα και εξοτικά υλικά, κάνει πολύ εντύπωση σε κόσμο που έχει μια κάποια σχέση με την τεχνολογία. Από τότε που το πήρα έχουν προστεθεί στην ευρύτερη παρέα μου ένα λευκό (πολύ ωραίο) 32αρι και ένα μαύρο 16αρί. Και οι δύο πρώην κάτοχοι Samsung (S2 & S3).
-
οι φίλοι σου είχαν ιστορικό κακόγουστων συσκευών το θέμα είναι να πάρεις μερίδιο από την Μέκκα της κινητής τηλεφωνίας
-
Ναι είδαμε και τους κατόχους playdoh by Apple που τους τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που βλέπουν κινητά τύπου G3, Z2 κτλ και βρίσκουν πρόφαση το μέγεθος για να μην ψωνίσουν. Προσωπικά ακόμα και από ορκισμένους οπαδούς ακούω μόνο μέτρια σχόλια έως και θάμιψο για τα τελευταία 2 iPhones. Ας όψεται το ντεμέκ fashion statement που νομίζουν ότι κάνουν με δαύτα...
Α και που σαι...κινητό σαν το S2 δεν έχει βγάλει στα ονειρά της η Apple. Ήταν το τηλέφωνο που αντικατέστησε το 4αρι μου iPhone. Μιλάμε για πολύ ξύλο!!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Ναι είδαμε και τους κατόχους playdoh by Apple που τους τρέχουν τα σάλια κάθε φορά που βλέπουν κινητά τύπου G3, Z2 κτλ και βρίσκουν πρόφαση το μέγεθος για να μην ψωνίσουν. Προσωπικά ακόμα και από ορκισμένους οπαδούς ακούω μόνο μέτρια σχόλια έως και θάμιψο για τα τελευταία 2 iPhones. Ας όψεται το ντεμέκ fashion statement που νομίζουν ότι κάνουν με δαύτα...Α και που σαι...κινητό σαν το S2 δεν έχει βγάλει στα ονειρά της η Apple. Ήταν το τηλέφωνο που αντικατέστησε το 4αρι μου iPhone. Μιλάμε για πολύ ξύλο!!
οι σαλιοτρέχτες είναι ντεμεκ απλίτες...
δεν είναι για όλους τους μπαστουνόβλαχούς το άγιο δισκοπότηρο της κινητής -και όχι μόνο - τηλεφωνίας
το 5ς τα κατουρά τα κορεάτικα ντενεκεδάκια σου, και αν δεν ανέμενα επιμήκυνση των δακτύλων του χεριού μου να είσαι σίγουρος οτι θα συμπλήρωνε το ΗΔΗ τρεντόμορφο παρουσιαστικό μου
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Μετά από δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες και δεν το πιστεύετε) κινητά και smartphones, ήρθε η ώρα και για μένα: το G3 μου έβγαλε καμμένα pixels (και κάτι που μοιάζει με μικρή τρίχα (???) πάνω και γύρω από αυτά τα καμμένα pixels)Το καλό με την LG είναι ότι το παίρνουν και στο ξαναφέρνουν στη πόρτα σου (σπίτι, γραφείο, δεν έχει σημασία). Το κακό είναι (α) ότι απλώς επισκευάζουν (δεν δίνουν νέα συσκευή, ακόμα και για ολοκαίνουριο τηλέφωνο), και (β) θέλουν 5 εργάσιμες για την επισκευή (που συνδέεται με το (α), καθώς θα μπορούσαν να δίνουν επιτόπου ή έστω σε 1 εργάσιμη ένα άλλο G3).
Επίσης οφείλω να αλλάξω την αρχική μου εκτίμηση για το G3, μετά από σχεδόν 1 μήνα χρήσης. Αν και παραμένει το καλύτερο κινητό αυτή τη στιγμή (από specs, εμφάνισης κλπ κλπ), σήμερα αν ξαναγόραζα κινητό θα έπαιρνα 99% το 32αρι G2 ξανά....
Aν η επισκευή γίνεται με τη δέουσα προσοχή και όχι προχειρότητες δε νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Άσε που αν σου δώσουν καινούργιο το προηγούμενο τι θα το κάνουν, θα το πετάξουν?
-
Θα το επισκευάσουν φυσικά και θα το δώσουν ως refurbished. Για καμένα pixels σε ενός μήνα τηλέφωνο έπρεπε να παίζει αντικατάσταση με καινούριο χωρίς πολλά πολλά.
Περι συσκευών Android...