-
Αφού μετά το 1ο ολα πήγαν μια χαρα..τωρα στο 2ο θα κολλήσουμε??!!!
Εξαλου αν αντιμετωπίσω το παραμικρό πρόβλημα, ξέρω ποιος θα με βοηθήσει
-
Backup πήρες;
Όχι ε;
-
Νιαου..Γατακι!!!
(Τα contacts,photo και κατι settings)
-
Γαμω τα μπακαπ δλδ.
Στείλε τον στην DARPA! -
Device name : GALAXY Note3 (SM-N9005)
Service name : SM-N9005 Software Update
Service version : PDA:NG2 / PHONE:NG2 / CSC:NG1 (ATO)
Service description :Αυτο εκανα
(τρομαρα μου)!!!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Με το iPhone που είχε πως την πάλευε?Πολύ άνετα τα πρώτα χρόνια. Το έμαθε μέσα σε ελάχιστες μέρες (παρότι δεν την κατέχει την τεχνολογία) και ήταν γι αυτόν το πιο δυνατό & εύχρηστο τηλέφωνο που είχε ποτέ του. Επίσης με 16GB built-in και πολύ μικρότερη ανάλυση φωτο & βίντεο από τα τωρινά smartphones δε γέμιζε και τόσο εύκολα.
Φυσικά άλλες απαιτήσεις είχε πριν 4 χρόνια που του το χάρισε ο αδερφός μου, άλλες έχει τώρα. -
nidosan, είμαι να δίνω ένα optimus g F180L ( το ευρωπαϊκό είναι το Ε975) το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί εκτιμώ ~ένα μήνα ( ψάχνω τρόπο να βρω πόσες φορτίσεις έχουν γίνει)
Αν ψήνεις ( λέμε τώρα), πες.Δεν έχει καλή μπαταρία γενικά και ούτε ιδιαίτερη κάμερα, αλλά δεν ξέρω το moto g τί κάνει αντίστοιχα
-
Έχω κι ένα 4S που κάθεται
-
Ο χρήστης g8777 έγραψε:
Γαμω τα μπακαπ δλδ.
Στείλε τον στην DARPA!μπα σε καλο σου μλκ, με πεθανες πρωινιατικα
-
Εγω δεν το καταλαβα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω δεν το καταλαβααυτο ειναι το θεμα
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Εγω δεν το καταλαβα -
Όποιος έχει 50 ευρώ και θέλει τάμπλετζ ------------------------------> http://goo.gl/6ERxEf
-
1gb ram και quad core με 50 γιουροζ?
Δώσε και άλλο ινφο αν έχεις
-
Στην Κίνα κάνει 35€ lol
Το είχα τσεκάρει μήνες πριν που έβγαινε με 512mb ram. Παίρνει GravityBox ------> τί άλλο να ζητήσει κανείς. Έχει κομμένη έκδοση του 3188 στα 1.4GHz. Μπαταρία προφανώς μέτρια, αλλά να δουλέψετε ρε ρεμάλια να δώσετε πιο πολλά λεφτά που θέλετε με τέτοια τιμή καλή μπαταρία
rom: http://crewrktablets.arctablet.com/?p=3261 -
Εδώ και κάτι μέρες ψαχουλεύω από δω κι από κει κει να βρω κανά φτηνό tablet, από τη μια λέω πως δε μου χρειάζεται μιας και το κινητό είναι 5.5'' από την άλλη δεν ξέρω...
Προχθές με το ζόρι κρατήθηκα να μην πάρω ένα archos στα 60€ τώρα πάλι δεν ξέρω. -
Το είχα κάνει κι εγώ αυτό και μετά από μια μέρα ξενέρωσα και μετά το πούλησα. Δεν αξίζει να πάρεις πολύ φθηνό και μικρό. Καλύτερα ένα από 8' και πάνω, και όσο καλύτερο ποιοτικά γιατί τα φθηνά όλο και κάτι θα έχουν που σου σπάει τα νεύρα (οθόνη, μπαταρία κλπ)
-
Η Osomount ούτε φωνή ούτε ακρόαση και πάνε 9 μέρες απ' την παραγγελία κι έχω αρχίσει να ανησυχώ. Έχει κάνας άλλος που παρήγγειλε νέα?
-
Εμ, όταν ο κονσερτ σου έλεγε για kenu, εσύ
-
Εγώ ξεκίνησα με την airframe, την οποία περιμένω από l.a., και αν δεν ικανοποιήσει βλέπουμε.
Sent from my SM-N9005
Περι συσκευών Android...