-
I like. Βαστάει ή στην πρώτη λακούβα θα το ψάχνω το τηλέφωνο? Επίσης...παίζει να πάρω τον αεραγωγό στο χέρι και τι γίνεται με το αρκουδίσιο που βαράει στο τέρμα?
Τώρα που την ξαναβλέπω μάλλον όχι. Φοβάμαι ότι επειδή είναι fixed και δεν παίρνει καθόλου κλίση, μήπως δεν βλέπω καλά, παρόλες τις τρομερές γωνίες θέασης της κινητάρας μου.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Ξέρει κανείς αν το Πλαίσιο είναι δυσκοίλιο στις αντικαταστάσεις κινητών τηλεφώνων;
Δε μιλάω για το DOA 7 ημερών που δίνει, θέλω να κάνω χρήση του Ν3043/2002 και να επιστρέψω τη συσκευή (ένα LG L7ii P710) που αγοράσαμε για τη σύντροφό μου στις 3 Ιουνίου και που εμφανίζει κάποιο πρόβλημα στο ακουστικό και το μικρόφωνο (δεν την ακούω/-νε και δεν ακούει καλά το συνομιλητή της), ώστε είτε να πάρουμε τα χρήματά μας πίσω είτε να γίνει επιτόπου αντικατάσταση με κάποια άλλη συσκευή.Ημουν νιος και γέρασα να ακουω για αυτον τον νόμο-super ατου που ολα τα σφάζει, ολα τα μαχαιρώνει. Απο οσο εχω διαβασει σχετικα δεν σας καλύπτει ο νομος αυτός και ο πωλητης που ειναι απλώς εμπορος/διαμεσολαβητης εχει την δυνατότητα να απαλλαγεί απο οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το προιον.
Την ευθυνη πρεπει να την αναζητησετε στον κατασκευαστη. Βεβαια στα πλαίσια καλης πιστης, το ΠΛΑΙΣΙΟ αν θελει θα μπορουσε να σας εξυπηρετησει... δεν χάνεις τίποτα να εκθέσεις το πρόβλημα σου γραπτώς στο ΠΛΑΙΣΙΟ και να περιμένεις απάντηση. Αν αρνηθουν μην χαλάσεις πολυ φαία ουσία. Και μονο το τρεξιμο και η τσαντιλα θα υπερβουν ευκολα το κοστος αυτης της συσκευης.
Το είδα στο fb και απαντώ εδω.
Κακώς ασχολείσαι με το πλαίσιο. Νομίζω δεν εχει καμία ευθύνη και δε πρόκειται να σου απαντήσει. Την lg πρεπει να κυνηγησεις και στο δικο τους support πρεπει να απευθυνθείς. Και βασικα έπρεπε να το είχες κανει απο καιρο.
Το να τους απειλεις οτι θα τους πας νομικά, χεστηκαν κανονικότατα. Πιο πολλα θα σου κοστίσει εσένα.
Χρόνια πολλα btw
Και το ΠΛΑΙΣΙΟ κυνηγώ και την LG. Τους αλήτες που θέλουν να αντιπροσωπεύουν το brand στην Ελλάδα και πίσω από την προστασία ενός call center εκφράζονται με εμπαιγμό και απαξίωση δε θα τους αφήσω έτσι.
Ο νόμος δεν είναι ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ, υπάρχει για κάποιο λόγο και καθιστά σαφές ότι ο πωλητής, ανεξάρτητα από το αν έχει ευθύνη ή όχι για την έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων του πράγματος, υποχρεούται να προβεί στις ενέργειες που ο νόμος ορίζει.Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.το μικρόφωνο είναι μονο στο κυρίως σώμα η και τα παρεχόμενα ακουστικά έχουν μικρόφωνο?
sent from my cave with smoke signals
Συγνωμη για την αργοπορημενη απαντηση αλλα δεν ειχα νετ 3 μερες
Επειδη εχω και εγω αρκετα ακουστικα οτι και να του εχω βαλει επανω εχει δουλεψει αψογα ειτε με μικροφωνο στα ακουστικα ειτε χωρις.Τα παρεχομενα εχουν τα οποια ακυρωνουν αυτο της συσκευης.Αν δεν εχουν δουλευει αυτο του δοντιου.Αν και εγω γενικα το χρησιμοποιω χωρις γιατι μου την σπανε τα καλωδια και στην τελικη εχεις ενα σχεδον πληρες μινι τηλεφωνακι στα χερια σου ενω το μεγαλο αναπαυετε στην τσεπη η στο τσαντακι.Το απεκτησα και εγω σημερα το πρωι και ειναι φανταστικα
Τα χρησιμοποιησα για μουσικη συτο gym και ειχα και 2 κλησεις,
Που ειναι το μικροφωνο πανω στα ακουστικα? δεν το βλεπω
Και κατι ακομα αν το χρησιμοποιησω ανευ ακουστικων για κληση δεν θα ακουγεται ο συνομιλητης μου σαν ανοιχτη ακροαση? θα ακουνε και οι διπλα μου δλδ?Τα παρεχόμενα ακουστικά της συσκευασίας δεν έχουν μικρόφωνο.
Όταν είναι συνδεδεμένα λειτουργεί το μικρόφωνο του κυρίως σώματος (κάτω από το λογότυπο της SONY).
Όταν δεν είναι συνδεδεμένα μπορείς είτε να χρησιμοποιείς τη συσκευή σαν μίνι-τηλέφωνο (το ακουστικό είναι πάνω από το πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσεων) είτε σαν ανοιχτή ακρόαση (έχει μεγαφωνάκι στο πίσω μέρος). Η εναλλαγή γίνεται πατώντας κατά τη διάρκεια της κλήσης το πλήκτρο BACK.Δοκίμασα σήμερα ένα handsfree της Samsung και όντως το μικρόφωνο της συσκευής «ακυρώνεται» αφού τα handsfree έχουν ενσωματωμένο δικό τους. Καλή φάση, νόμιζα ότι δε γινόταν.
Με ενοχλεί το γεγονός ότι καθυστερεί πολύ στο να δείξει τα νέα συμβάντα και δεν μπορείς να πας γρήγορα από το ένα στο άλλο, πιο αργό κι από slow motion replay ρε πστ μου...
Other than that, είναι εξαιρετικό, χαίρομαι που αντάλλαξα το SBH50 γι' αυτό. -
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
I like. Βαστάει ή στην πρώτη λακούβα θα το ψάχνω το τηλέφωνο? Επίσης...παίζει να πάρω τον αεραγωγό στο χέρι και τι γίνεται με το αρκουδίσιο που βαράει στο τέρμα?Τώρα που την ξαναβλέπω μάλλον όχι. Φοβάμαι ότι επειδή είναι fixed και δεν παίρνει καθόλου κλίση, μήπως δεν βλέπω καλά, παρόλες τις τρομερές γωνίες θέασης της κινητάρας μου.
= worked best for me.
-
I like. Βαστάει ή στην πρώτη λακούβα θα το ψάχνω το τηλέφωνο? Επίσης...παίζει να πάρω τον αεραγωγό στο χέρι και τι γίνεται με το αρκουδίσιο που βαράει στο τέρμα?Τώρα που την ξαναβλέπω μάλλον όχι. Φοβάμαι ότι επειδή είναι fixed και δεν παίρνει καθόλου κλίση, μήπως δεν βλέπω καλά, παρόλες τις τρομερές γωνίες θέασης της κινητάρας μου.
Λοιπον... ως τώρα αυτο το πράγμα το έχουμε πάρει 4 (που ξερω δλδ) και ειναι ολοι ευχαριστημενοι. Ολοι ειμασταν κατά των λύσεων σε αεραγωγους απο φόβο μην πάρουμε τις γρίλλιες στο χέρι. Αυτό το πραγμα οπως ειναι σχεδιασμένο το αποκλειει. Με το αρκουδισιο εχει ενα πλεονέκτημα... εχεις το ποιο cool κινητο! Για τις κλησεις και ρέστα δεν ξερω... εξαρταται και απο το αμαξι... αλλα υπο νορμαλ συνθηκες και στην αποσταση που το χεις, πρεπει να ειναι τελειως μαπα το κινητο σου για να εχεις προβλημα θεασης. Ειναι μαπα?
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
27€28€ κανει
Το innovation πλερωνετε...
-
Τον αεραγωγό τον τσέκαρα. Δεν έχουμε θέμα, είναι μασίφ. Η γωνία μου φαίνεται ΟΚ, λογικά θα βλέπω. Οπότε μάλλον θα τη ριξω την παραγγελία μήπως και μου έρθει μέχρι 14 του μήνα που φεύγω.
@kotetsi
Safe λύση αυτή που προτείνεις αλλά πολυ γκουμούτσα ρε παιδάκι μου. Θα μου πηδήξει όλο το εσωτερικό του 500αρακίου. -
Βάσεις στήριξης πιο λεπτές/κομψές βρίσκεις. Αν έχεις πρόβλημα να βρεις την ταινία αυτή της 3Μ έλα να σου δώσω ένα κομματάκι.
-
Τον αεραγωγό τον τσέκαρα. Δεν έχουμε θέμα, είναι μασίφ. Η γωνία μου φαίνεται ΟΚ, λογικά θα βλέπω. Οπότε μάλλον θα τη ριξω την παραγγελία μήπως και μου έρθει μέχρι 14 του μήνα που φεύγω.@kotetsi
Safe λύση αυτή που προτείνεις αλλά πολυ γκουμούτσα ρε παιδάκι μου. Θα μου πηδήξει όλο το εσωτερικό του 500αρακίου.Προσεξε!!! Εσυ με την γκουμουτσ...εεε κινητο που πηρες, θες το Kenu**+**... οχι το απλο Kenu!
-
kotetsi
Τα παρεχόμενα ακουστικά της συσκευασίας δεν έχουν μικρόφωνο.
Όταν είναι συνδεδεμένα λειτουργεί το μικρόφωνο του κυρίως σώματος (κάτω από το λογότυπο της SONY).
Όταν δεν είναι συνδεδεμένα μπορείς είτε να χρησιμοποιείς τη συσκευή σαν μίνι-τηλέφωνο (το ακουστικό είναι πάνω από το πλήκτρο απάντησης/τερματισμού κλήσεων) είτε σαν ανοιχτή ακρόαση (έχει μεγαφωνάκι στο πίσω μέρος). Η εναλλαγή γίνεται πατώντας κατά τη διάρκεια της κλήσης το πλήκτρο BACK.το φαντάστηκα...κάποιοι όχι όλοι συνομιλητές μου,παραπονιούνται ότι δεν με ακούνε καλά
sent from my cave with smoke signals
-
Επειδή την LG δεν την βλέπω να πολυασχολείται, αυτή τι σας λέει? Λέτε να κάθεται στο ταμπλό ή θα το ψάχνω στο τηλέφωνο, γιατί στο παρμπρίζ δεν μ' αρέσει καθόλου.Ποια βάση πήρες kiloMeater?
Εγώ πήρα πριν καμια βδομάδα μια της osomount και τα σπάει!
http://osomount.com/shop/dash-grip-ex/και καταφερνει και κολλαει πανω στο μαλακο ταμπλο του αμαξιου αυτη η βεντουζα;
ενδιαφερονΝαι! Κολλάει ακόμα και στο σημείο που είναι τα ρολόγια, το οποιο σημείο είναι συνήθως καμπυλωτό.
Πάρε κάτι ποιοτικό και άσε τους αεραγωγούς στην ησυχία τους γιατί βλέπω να παίρνεις τις γρίλιες στο χέρι.
Με 22,5€ σε 2-3 μέρες στην πόρτα σου.
u can thank me later.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Και το ΠΛΑΙΣΙΟ κυνηγώ και την LG. Τους αλήτες που θέλουν να αντιπροσωπεύουν το brand στην Ελλάδα και πίσω από την προστασία ενός call center εκφράζονται με εμπαιγμό και απαξίωση δε θα τους αφήσω έτσι.
Ο νόμος δεν είναι ΥΠΕΡ-ΑΤΟΥ, υπάρχει για κάποιο λόγο και καθιστά σαφές ότι ο πωλητής, ανεξάρτητα από το αν έχει ευθύνη ή όχι για την έλλειψη συνομολογημένων ιδιοτήτων του πράγματος, υποχρεούται να προβεί στις ενέργειες που ο νόμος ορίζει.Πάντως λάθος πιστεύεις ότι η συσκευή σου είναι DOA και ζητάς επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση.
Αν κατάλαβα καλά δεν άκουγες καλά, όχι καθόλου οπότε ορθά σου λένε για επισκευή. Εκεί θα ελεγχθεί προφανώς και θα κρίνουν αν χρειάζεται αντικατάσταση ή όχι. Πρόσεχε πως αποτυπώνεις το πρόβλημά σου.
Το Πλαίσιο δεν είναι υπεύθυνο στη προκειμένη περίπτωση γιατί είναι ο μεταπωλητής. Η εταιρία είναι υπεύθυνη στο να επιδιορθώσει το πρόβλημα.
Για οποιαδήποτε ενέργεια (αντικατάστασης ή επιδιόρθωσης) η συσκευή θα πρέπει να ελεγχθεί πάντως ούτως ή άλλως. Με το να λέει κάποιος ότι 'δε δουλεύει καλά και δώστε μου άλλο' καταλαβαίνεις ότι υπάρχει έλλειψη εξακρίβωσης του προβλήματος.
Κι αν έχω καταλάβει καλά, εσύ δε δέχεσαι κάτι τέτοιο, σωστά?
-
Φυσικά και δε δεχόμουν να μου ξεκοιλιάσει το service συσκευή 17 ημερών, απαιτούσα να μου την πάρει πίσω το ΠΛΑΙΣΙΟ.
-
Χαιρετω παιδες.
Δινω το onePlusOne 330€ σταλμενο αν κανεις ενδιαφερεται να μου το πει.
Θα προτιμουσα αν ειναι κανεις Κερκυρα αλλιως στελνω.
Ειπα να το πω εδω μεσα πρωτα,αυριο το πρωι θα μπει και αγγελια στο myphoneΤην καλησπερα μου και για πληροφοριες εντος
4 φορς το φορτισα το καημενουλι.....
Ps. 64 gb μαλιστα ενας φιλος μου ειπε το βαζω λιγο.
-
Γεια σου ρε pik, lol
Εγώ ακόμα περιμένω το δικό μουμαλιστα ενας φιλος μου ειπε το βαζω λιγο.
-
pik δεν έμεινες ευχαριστημένος?
-
Το κινητο εχει το καλυτερο σημα μπαταρια touch και back cover που εχω πιασει στα χερια μου ενω εχει απιστευτη ομαλοτητα ανωτερη απο Νεξους 5.
Το δινω γιατι αλλαζω μονιμα κινητα και σε λιγες μερς μπορει να μου ερθει το Mi4
Βαλε και τα ακουστικα και εισαι οκ -
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Φυσικά και δε δεχόμουν να μου ξεκοιλιάσει το service συσκευή 17 ημερών, απαιτούσα να μου την πάρει πίσω το ΠΛΑΙΣΙΟ.Μη το κάνεις τόσο δραματικό ...έλεγχο θα έκαναν και θα αποφάσιζαν αν χρειάζεται αντικατάσταση ή επιδιόρθωση.
Πως να στη πάρει πίσω το Πλαίσιο και γιατί? Αφού έχουν περάσει οι 7 μέρες του DOA του που είναι και η πολιτική του.
Πρόβλημα σε συσκευή 17 ημερών δεν είναι DOA...είναι βλάβη. DOA σημαίνει ότι η συσκευή δε λειτουργεί από τη πρώτη στιγμή, εσύ άκουγες αλλά δεν άκουγες καλά κι αν κατάλαβα καλά παρουσιάστηκε στη 17η μέρα.
Θέλω να σου πω ότι έχεις άδικο να ζητάς αντικατάσταση και δε πρόκειται να καταφέρεις κάτι. Αν μπλέξεις και νομικά που ψάχνεσαι, τότε εσύ θα βγεις χαμένος.
Φτιάξ'το, πούλα το και τελείωσε...
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Πάρε κάτι ποιοτικό και άσε τους αεραγωγούς στην ησυχία τους γιατί βλέπω να παίρνεις τις γρίλιες στο χέρι.
Με 22,5€ σε 2-3 μέρες στην πόρτα σου.
u can thank me later.
Το ταμπλό στο 500αρι είναι σαγρέ. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αυτό θα καταφέρει να βεντουζώσει!
Το πολύ καλό πάντως που έχει η δικιά σου, είναι η ευκολία του βάλε-βγάλε. Επειδή στην ουσία σπάνια θα τη χρειαστώ ίσως βάζω το τηλέφωνο εκεί ακόμα και σε αστικές διαδρομές, έτσι μπαμ μπαμ που μπαίνει αντί να το βάζω στις ποτηροθήκες.
-
Ο χρήστης Nikos! έγραψε:
Φυσικά και δε δεχόμουν να μου ξεκοιλιάσει το service συσκευή 17 ημερών, απαιτούσα να μου την πάρει πίσω το ΠΛΑΙΣΙΟ.
Μη το κάνεις τόσο δραματικό ...έλεγχο θα έκαναν και θα αποφάσιζαν αν χρειάζεται αντικατάσταση ή επιδιόρθωση.
Πως να στη πάρει πίσω το Πλαίσιο και γιατί? Αφού έχουν περάσει οι 7 μέρες του DOA του που είναι και η πολιτική του.
Πρόβλημα σε συσκευή 17 ημερών δεν είναι DOA...είναι βλάβη. DOA σημαίνει ότι η συσκευή δε λειτουργεί από τη πρώτη στιγμή, εσύ άκουγες αλλά δεν άκουγες καλά κι αν κατάλαβα καλά παρουσιάστηκε στη 17η μέρα.
Θέλω να σου πω ότι έχεις άδικο να ζητάς αντικατάσταση και δε πρόκειται να καταφέρεις κάτι. Αν μπλέξεις και νομικά που ψάχνεσαι, τότε εσύ θα βγεις χαμένος.
Φτιάξ'το, πούλα το και τελείωσε...
Όχι, δεν κατάλαβες καλά. Το πρόβλημα εμφανίστηκε από την αρχή και βρήκα χρόνο να το πάω τη 17η ημέρα.
Από εκεί και πέρα χέσε με με τις πολιτικές των εταιρειών, εδώ συζητάμε ότι πρόβλημα σε συσκευή που εμφανίζεται εντός έξι μηνών από την ημ/νία αγοράς τεκμαίρεται ότι υπήρχε κατά την παράδοσή της (Άρθρο 537 ΑΚ). Έχουμε πάρει όχι μία, όχι δύο αλλά ΤΡΕΙΣ φορές τα χρήματά μας πίσω (ένα κινητό Huawei στη WIND στο Mall, ένα τάμπλετ Archos στο MediaMarkt Αμαρουσίου και μία τηλεόραση Toshiba στο MediaMarkt Περιστερίου), εδώ έχουμε να κάνουμε με αδιαφορία, εμπαιγμό, αλητεία και παρανομία.
Τώρα σε ό,τι αφορά το «φτιάξ' το και πούλα το», μη νομίζεις ότι δεν το πήγα τελικά για επισκευή. Η Procordia λοιπόν (επίσημο service της LG, μη χέσω) μου το γύρισε ανεπισκεύαστο με τη σημείωση «ουδεμία διαπιστωθείσα ανωμαλία» και όταν ρώτησα τι έκαναν μου είπαν ότι έπαιζαν με τις κάρτες SIM κι έκαναν τηλέφωνα για να δουν αν ακούγονται καλά στην άλλη άκρη της γραμμής. Ρε γίδια, αυτό το έχω κάνει πριν από εσάς, όταν έψαχνα να βρω τι διάολο συμβαίνει! Σε εμένα γιατί το κάνει και σε εσάς δεν το έκανε;
Να τα πουλάνε καλά ξέρουν, να σε βγάζουν τρελλό καλά ξέρουν, οι βλάβες και το Αστικό Δίκαιο στα παπάρια τους... -
Εγώ μετά από την πρόσφατη εμπειρία μου που χρειάστηκα αντικατάσταση monitor, αποφάσισα ότι μόνο από Amazon θα ψωνίζω....Μεγάλη ασφάλεια, σε καλύπτουν ότι και να γίνει.
Εξάλλου εδώ η αποστολή 1-2 μέρες παίρνει όλο και όλο, σιγά την αναμονή
Περι συσκευών Android...