-
Αν περναει κανεις απο Κερκυρα ενδεχεται να δωσω το one plus one
Βαριεμαι ομως να στελνω και να πηγαινω τραπεζες και κουριερ
Ειλικρινα δεν ξερω τι στο καλο εχει και δεν παιρνει τα ακουστικα και πρεπει να παρω ειδικο βυσμα.... -
Παρε iphone να μην εχεις τετοια προβληματα...
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Παρε iphone να μην εχεις τετοια προβληματα...Εχω και 5s αλλα αυτο εχει αλλα θεματα που ειναι αστεια και δεν το υπολογιζω για κινητο.
-
Που να το υπολογίσεις το playmobil? Εδώ S4 έπιασα μετά το δικό μου και λέω τι μινιατούρα είναι αυτή!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Που να το υπολογίσεις το playmobil? Εδώ S4 έπιασα μετά το δικό μου και λέω τι μινιατούρα είναι αυτή!Εδω μου φαινεται μικρο ακομα και το Νεξους 5 πλεον.
Αν και ειναι ιδανικο μεγεθος -
There is no life after Note3, τα πάμε....
-
Τι είπαμε;
Sent from Corsair's brick
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια μανία με τις αναβαθμίσεις. ΟΚ από 3.χ.χ να πας σε 4.χ.χ είναι σημαντική αναβάθμιση άντε και από 4.2.χ σε 4.4.χ αλλά το να πας από 4.4.2 σε 4.4.4 χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.Με την 4.4.4 διορθώνονται κάποια κενά ασφαλείας (openssl) και κάποια bug fixes. Αρκετά σημαντική αναβάθμιση θεωρώ...
-
Ο χρήστης nikospappas έγραψε:
4.4.4 στο Moto g!
Τωωρα εδώ και 10 μέρες την έχω. Αυτό που παρατήρησα είναι η μικρότερη αυτονομία. 1,5 μέρα με το ζόρι.
Το δικό μου είναι eu retail...
Αυτό με την αυτονομία θα το δω, μέχρι στιγμής δεν παρατήρησα κάτι. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντυπώσεις απ' το πρώτο ταξίδι του G3...
-
Συντελεστής κεφαλογυρίσματος υψηλότατος. Απέσπασε σχόλια όπως 'πανέμορφο, γαμώ τις εικόνες, φοβερή κάμερα κτλ'. Όλοι όμως αναρωτήθηκαν με ένα στόμα, μια φωνή: 'Μα καλά, πήρες LG?'
-
Η μπαταρία μου έβγαλε την πίστη. Μετά βίας 12-13 ώρες με μαξ 2 ώρες οθόνη. Ο λόγος? Το κάκιστο σήμα της Wind στην περιοχή που ήμουν. Φόρτωνα στον ύπνο, μέχρι τη βραδυνή έξοδο ήμουν με 10-15%.
Κλείνει αυτόματα data/wifi όταν σβήνει η οθόνη. Σώζει μπαταρίες. Το έχω καιρό. Έξυπνη ιδέα.
Στο δικό μου το wifi σβήνει απο μόνο του λίγο μετά απο όταν σβήσει η οθόνη.
Το κακό σήμα όντως ξελιγώνει την μπαταρία. wind και εδω.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εντυπώσεις απ' το πρώτο ταξίδι του G3...
-
Συντελεστής κεφαλογυρίσματος υψηλότατος. Απέσπασε σχόλια όπως 'πανέμορφο, γαμώ τις εικόνες, φοβερή κάμερα κτλ'. Όλοι όμως αναρωτήθηκαν με ένα στόμα, μια φωνή: 'Μα καλά, πήρες LG?'
-
Η μπαταρία μου έβγαλε την πίστη. Μετά βίας 12-13 ώρες με μαξ 2 ώρες οθόνη. Ο λόγος? Το κάκιστο σήμα της Wind στην περιοχή που ήμουν. Φόρτωνα στον ύπνο, μέχρι τη βραδυνή έξοδο ήμουν με 10-15%.
Κλείνει αυτόματα data/wifi όταν σβήνει η οθόνη. Σώζει μπαταρίες. Το έχω καιρό. Έξυπνη ιδέα.
Aυτο ειναι feature στην κωλορομ του xperia Sola μου. Αν ενεργοποιήσεις το battery saver λεει οτι κανει ακριβως αυτο.
Πως ακριβως ειναι εξυπνο? Σε βολευει? αν το εχεις παρατημενο με κλειστη οθονη obviously πως θα σου ερχονται ειδοποιησεις απο viber,whatsapp,messenger κτλπ?
-
-
Antutu 39k....
Αντε γεια ειναι το κινητο. -
θα το δώσεις τελικά pik. ?
-
Θα το δώσει και θα το ξαναγοράσει σε κάνα μήνα...
Στάλθηκε από το LG-D802 μου
-
ε βεβαια όλοι ασχολούνται με το νέο και ωραίο htc, ενώ με τον παπούλη Τζομπάρτιμ κανείς
-
@παππού
Πάρε το g2 και τελείωνε. Το πλήκτρο θα το συνηθίσεις στο πρωτο βλέμμα στο κινητό και η μη-αποσπώμενη μπαταρία θα σε απασχολήσει σε 2 χρόνια (αν το εχεις κρατήσει μέχρι τότε ) . H υπόθεση σου εχει κλείσει εδώ και μέρες.
Τώρα μένει να δούμε πόσα κινητά θα αλλάξει pik μεχρι να φυγει απο Ελλάδα
-
-
οχι οχι οχι
http://www.ebay.de/itm/Samsung-Galaxy-S ... 2c88438925 για εδώ πάω με φαίνεται μιας και δίνει και 2 χρονάκια εγγύηση
το προηγούμενο τελικά ήταν Β-διαλογής, χωρίς βεβαια να συγκεκριμενοποιεί πού ηταν το πρόβλημα
φερ ινάφ με φαινεται η τιμούλα.
πρέπει να τραβήξω βίδεο της προκοπής τώρα που θα μπω στο ρινγκ με μιραζέ και δρίφτερ ο ντίνος δεν ξέρω τι θα κάνει ακόμα
-
To Active είναι πιο ωραίο.
http://www.skroutz.gr/s/3598645/Samsung ... =s4+active
-
Το μελέτησα κι αυτό Και είναι σαν μπομπος μπροστά στο άλλο
Εντωμεταξύ δε βρήκα Αρχιδροιδ Για το 4αρι, κάτι που με φαίνεται άκρως απίστευτο
Ωρε λες να καθίσω στα εγκ μου;;
Περι συσκευών Android...