-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ιδέες για καλό δικαρτο κινητό το οποίο θα αντικαταστήσει το Nexus 4?Sent from Corsair's brick
κατα κορσέ ευαγγέλιο
Τεσπα.... επειδη εμεις οι Ανδροιδ χρήστες ειμεθα απαιτητικοι και πολυάσχολοι, και επειδή πλέον θελω 3 SIM αλλα ειναι αδιανόητο να κουβαλώ 3 τηλέφωνα.... πείτε καμιά ιδέα για dual sim android. Κατα νου έχω το Μοτο Τζι που πωλείται και δίκαρτο, αλλα προσφάτως επεσε στην αντίληψη μου και το τουμπανάκι ZTE NUBIA Z7 mini.... με snap 800 και ρέστα. Βεβαια εκει μπλέκουμε με κινεζομάγαζα Πάντως εκει είμαστε... γύρω στα 200-230€...
εναλλακτική σε 'καλή' τιμή
http://www.to2c.com/lenovo-k910-leather ... ution.html
το ZTE http://www.minideal.net/zte-nubia-z7-mi ... phone.html
edit: είπες 'καλό' και το είδα τώρα.....
http://www.gsmarena.com/htc_one_(e8)-6397.php
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ ... s-6015.php
Samsung Galaxy S4 Duos
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Oppo δεν νομίζω....Mi4 κοστίζει 100€ λιγότερα και έχει καλύτερα specsXiaomi Mi4 Smartphone Highlight:
- 5.0 inch screen, 1920x1080 pixel display
- Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2.5GHz
- 13MP back camera + 8MP front camera
- 3GB RAM + 16GB ROM
- MIUI V5
VS
Processor Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB Quad-core 2.3GHz
Screen 5.5 inch LTPS with Corning Gorilla Glass 3
1080x1920 FULL HD
403 PPI
Memory ROM: 16GB eMMC5.0 ROM
RAM: 2GB LPDDR3 1866MHz
TF Card reader: Up to 128GBfind 7 έχει 3gb ram
sent from my cave with smoke signals
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Απλά να τονίσουμε πως σε αυτή την περίπτωση, ο ξινός mod δεν θα πρεπει να διατηρεί πολλά προσωπικά δεδομένα αν θελει να δει καποια στιγμή αναβαθμιση σε Android L κλπ...
(ο καμμένος HTCακιας Adis4gr, θα με καταλάβει αμεσα)
Νταξ... ελπιζω να εχει σοβαρευτει μετα απο τοσο καιρό αυτη η εταιρια...
-
Ο χρήστης bujinkan έγραψε:
Oppo δεν νομίζω....Mi4 κοστίζει 100€ λιγότερα και έχει καλύτερα specs
Xiaomi Mi4 Smartphone Highlight:
- 5.0 inch screen, 1920x1080 pixel display
- Qualcomm Snapdragon 801 Quad-core 2.5GHz
- 13MP back camera + 8MP front camera
- 3GB RAM + 16GB ROM
- MIUI V5
VS
Processor Qualcomm Snapdragon 801 MSM8974AB Quad-core 2.3GHz
Screen 5.5 inch LTPS with Corning Gorilla Glass 3
1080x1920 FULL HD
403 PPI
Memory ROM: 16GB eMMC5.0 ROM
RAM: 2GB LPDDR3 1866MHz
TF Card reader: Up to 128GBfind 7 έχει 3gb ram
sent from my cave with smoke signals
Έχεις δίκιο κοιτούσα το 7a
Απλά να τονίσουμε πως σε αυτή την περίπτωση, ο ξινός mod δεν θα πρεπει να διατηρεί πολλά προσωπικά δεδομένα αν θελει να δει καποια στιγμή αναβαθμιση σε Android L κλπ...
(ο καμμένος HTCακιας Adis4gr, θα με καταλάβει αμεσα)
Νταξ... ελπιζω να εχει σοβαρευτει μετα απο τοσο καιρό αυτη η εταιρια...
Δεν ξέρω για το τι συμβαίνει με τα updates αλλά σαν τηλέφωνο ένα HTC που είχε πέσει στα χέρια μου για troubleshooting ήταν πολύ σφαιράτο και πχοιοτικό.
-
Ο χρήστης dimik έγραψε:
Δεν ξέρω για το τι συμβαίνει με τα updates αλλά σαν τηλέφωνο ένα HTC που είχε πέσει στα χέρια μου για troubleshooting ήταν πολύ σφαιράτο και πχοιοτικό.
οτι ειναι πχοιοτικο ειναι... τα HTC παντα ειχαν καλη ποιοτητα υλικων και design, απλα πετάνε κατι κουλες δικαιολογιες ωρες ωρες οταν ερχεται η ωρα για αναβαθμιση...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
οτι ειναι πχοιοτικο ειναι... τα HTC παντα ειχαν καλη ποιοτητα υλικων και design, απλα πετάνε κατι κουλες δικαιολογιες ωρες ωρες οταν ερχεται η ωρα για αναβαθμιση...
καλά από αναβαθμίσεις άσε έχουμε καεί και από την LG και το Optimus 2x qsis ακούει?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
......απλα πετάνε κατι κουλες δικαιολογιες ωρες ωρες οταν ερχεται η ωρα για αναβαθμιση...Έχουν βελτιωθεί σε αυτό τουλάχιστον στις τοπ συσκευές. Φτάνει να μην σου πέσει branded συσκευή που δεν γράφει πουθενά ότι είναι branded και το καταλαβαίνεις όταν όλοι παίρνουν το update και εσύ όχι...
-
Κορσαιρ πολύ καλά έκανε η HTC και με προστάτευσε και έπεσα θύμα καταναλωτισμού
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk
-
4.4.4 στο Moto g!
-
Εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί τέτοια μανία με τις αναβαθμίσεις. ΟΚ από 3.χ.χ να πας σε 4.χ.χ είναι σημαντική αναβάθμιση άντε και από 4.2.χ σε 4.4.χ αλλά το να πας από 4.4.2 σε 4.4.4 χέστηκε η φοράδα στο αλώνι.
-
και τα γερμανά τα ιδια με λένε... δλδ οτι με 50 γιούροζ το φτιάνουν, αλλά έτσι και στραβώσει, τότε αλλαγή όλου του συστήματος...
με φαίνεται θα το αφήσω έτσι και θα το πασάρω στην αδερφή μ ας πάρει εκείνη την απόφαση
βεβαια μενει ακόμα να δω τι θα πάρω... ΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;;
-
Ο χρήστης dum έγραψε:
Τα ερωτήματα:
Χρησιμοποιεί κανείς κάποιο από τα προαναφερθέντα handsfree; Τι του αρέσει και τι όχι;
Το SBH52 μήπως είναι overkill τελικά;Εχω το SBH52 και δεν ειναι ντιπ overkill.Ειναι φοβερο εργαλειακι και σου λυνει τα χερια ειτε με τα ακουστικα σαν κλασσικο μπλε δοντι ειτε σαν μινι τηλεφωνακι.
Βλεπεις κλησεις,μηνυματα,ειδοποιησεις χωρις καν να ανοιξεις το κινητο σου.Το ηχειο αψογο οπως και το μικροφωνο του.
Το εχω με το Xperia Z Ultra και για μενα αυτη την στιγμη ειναι ο ιδανικος συνδυασμος.Να σε ρωτησω
Εχω τα καλα ακουστικα μεσα Digital Noise Cancelling Headset MDR-NC31EM
Συνδεονται με το σβη 52 η οχι? -
ωπα ωπα
http://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-GALAXY-S ... 2c87a63652
δε γράφει πουθενά το LTE, αλλά βγαίνει και χωρίς;; άλλωστε λέει οτι ειναι 4G (το ίδιο δεν ειναι;;)
εχει και 1ο.οοοφευγα αστεράκια με 99,8% θετική ανταπόκριση
βλέπετε κατι στραβό που δε βλέπω;;
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
ωπα ωπαhttp://www.ebay.de/itm/SAMSUNG-GALAXY-S ... 2c87a63652
δε γράφει πουθενά το LTE, αλλά βγαίνει και χωρίς;; άλλωστε λέει οτι ειναι 4G (το ίδιο δεν ειναι;;)
εχει και 1ο.οοοφευγα αστεράκια με 99,8% θετική ανταπόκριση
βλέπετε κατι στραβό που δε βλέπω;;
Το πρωτο που βλεπω ειναι πως δεν στελνει ελλαδα...γενικα δεν στελνει...μονο γερμανια
Δευτερον βλεπω 314 ευρω και στην ελλαδα 337 δεν νομιζω οτι ειναι μεγαλη διαφορα -
Το ότι δε στέλνει Ελλάδα.
Το G2 το αποκλείεις?
-
Ετσι κι αλλιως Ο Τζομπαρτιμ δεν ειναι Ελλαδα, θαρρω!
-
Ορθόν.
Μπουζικαν εσύ που ξέρεις Και αλλεμανικα, βλέπεις κάτι το παράξενο;;;
Επίσης Δεν απαντήθηκε η ερώτηση μου με το ΛΤΕ Και 4Γ...
Βοηθάτε χριστιανοιιιιι
-
Δεν αφήνεις τις γκατζετιές να βάλεις ενα γιοσομουρι στο τρίκυκλο λεω γω
-
Διπλό ποστ
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
4.4.4 στο Moto g!Τωωρα εδώ και 10 μέρες την έχω. Αυτό που παρατήρησα είναι η μικρότερη αυτονομία. 1,5 μέρα με το ζόρι.
Περι συσκευών Android...